Podobno juÂż bukmacherzy przyjmujÂą zakÂłady- czy Joasia siĂŞ uÂśmiechnie czy nie
StawiajÂąc 1 zÂł na tak- moÂżna wygraĂŚ... 100 zÂł- bo to maÂło prawdopodobne
StawiajÂąc 1 zÂł, Âże nie bĂŞdzie uÂśmiechu oczywiÂście wygrana jest duÂżo mniejsza
Tylko,Âże nawet jakiÂś nowicjusz nie znajÂący siĂŞ na rzeczy miaÂłby takÂą samÂą szanse jak My bo Joasia jest nieprzewidywalna :spiewa:
Ale moÂżna tez typowaĂŚ jaka marynarke ubierze,jaki makijaÂż :tanczy:
Fajny pomysÂł :spiewa: :spiewa:
A moÂże by przerwaÂła ten zwyczaj noszenia marynar i by sie w takÂą kamizele ubraÂła
Do tego jeszcze plastikowy kask i Âłopata pod pachÂą- do walenia KuÂźniara po gÂłowie
:devil: Pewnie tego nie zrobi ale marynary moÂże siĂŞ pozbyĂŚ-jestem za
Joasiu przecieÂż jest tak ciepÂło :rydzyk:
[ Dodano: Wto Sie 14, 2007 9:36 pm ]
Tak, nad tÂą JoasiÂą to moÂżna siĂŞ rozpÂływaĂŚ....
Tylko,Âże nawet jakiÂś nowicjusz nie znajÂący siĂŞ na rzeczy miaÂłby takÂą samÂą szanse jak My bo Joasia jest nieprzewidywalna
to w sumie dobrze, bo jak by byÂła przewidywalna, to byÂśmy wiedzieli, co zaÂłoÂży, jak sie zachowa, czy siĂŞ uÂśmiechnie...
A tak to siadajÂąc przed tv, nie moÂżemy siĂŞ doczekaĂŚ Joasiowego serwisu :tanczy: :tanczy:
Pewnie tego nie zrobi ale marynary moÂże siĂŞ pozbyĂŚ-jestem za
Joasiu przecieÂż jest tak ciepÂło
Chcesz naszÂą Joasie obnaÂżyĂŚ przed caÂłym narodem
Jestem za :devil: :devil:
Ale powinni to jakoÂś kodowaĂŚ, Âżeby nie wszyscy mieli do tego wglÂąd :nie:
KtoÂś mĂłwiÂł , Âże Joasia dzisiaj smutna
jak zwykle szczerzy zĂŞby do mundurowych...
Joasia obiecuje sÂłodkÂą noc
Joasi gorÂąco w ucho
[ Dodano: Wto Sie 14, 2007 11:15 pm ]
U³amek sekundy po czo³ówce, a przed pojawieniem siê dolnej belki, kiedy mo¿na podziwiaÌ kszta³tn¹ pierœ Joanny :tanczy:
Dzisiaj smutny dzieĂą, ale nasza truskaweczka prezentuje siĂŞ oszaÂłamiajÂąco w kaÂżdych okolicznoÂściach. Mam Âżal do pani (no chyba nie pana, co?), odpowiedzialnej za makijaÂż Joasi, bo dziÂś w ogĂłle nie widaĂŚ Âżadnych piegĂłw!
Ciekawe czy Joasia umili nam juz kaÂżdy wieczĂłr w tym tygodniu? Oby :rydzyk:
[ Dodano: Wto Sie 14, 2007 10:21 pm ]
epsztajnek pisze: jak zwykle szczerzy zĂŞby do mundurowych...
Czyli,Âże co AsieĂąka potwierdzaÂłaby powiedzenie 'Za mundurem panny (?) sznurem' :spiewa:
Ale to chyba naturalne,¿e taki jegomoœÌ umundurowany wzbudza zawsze jakieœ reakcje.U Joasi akurat takie sympatyczne :tanczy: Chocia¿ Nam siê mo¿e to nie podobac czasami :cicho: Ale ide o zak³ad ,¿e nie ma problemu z p³aceniem mandatów :tanczy: Co ja gadam przeciez Joasia jeŸdzi zgodnie z przepisami :aniol:
Ciekawe czy Joasia umili nam juz kaÂżdy wieczĂłr w tym tygodniu? Oby
Joasia lubi sie pojawiaÌ w ró¿ne œwiêta wiêc :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:
Wczoraj jak juÂż wspominaÂłem, Joasia prezentowaÂła siĂŞ bosko :tanczy:
OczywiÂście najwiĂŞcej uÂśmiechĂłw byÂło do goÂści w studio, a nie do nas
Mam wielkÂą nadzieje, Âże Nasza Panna siĂŞ dziÂś pojawi, ale z zaskoczenia- byĂŚ moÂże jako reporterka :hmm:
A we wczorajszym Podsumowaniu zdziwi³o mnie jego zakoùczenie- Joasia powiedzia³a 'To ju¿ wszystko. Dobranoc'. O ile mnie pamiêÌ nie myli Joasia nigdy nam dobrej nocy nie ¿yczy³a tylko w k³óko powtarza³a 'Przypominam, ¿e informacje na bie¿¹co w tvn24'
No i niestety nie moge powiedzieĂŚ, by na koniec podsumowania Joasia grzeszyÂła uÂśmiechem
Ale tak na dobry poczÂątek dzisiejszego dnia - Joasiu :* :* :* :*
Przepraszam ale Joasia Âżyczy nam juÂż od jakiegoÂś czasu spokojnej nocy
Joasiu jesteÂś nie winna :cicho:
Wczoraj nie oglÂądaÂłem bo memÂłanie tego samego tematu tak mnie wkurza Âże nawet dla Joasi nie jestem gotĂłw tego sÂłuchaĂŚ :rozglada: