Dzisiaj , na tÂą chwilĂŞ, wszystkie "waÂżniejsze miejsca" dla reporterĂłw sÂą juÂż obsadzone.
A to poczekajmy do 18. MoÂże Joasia obsadzi siĂŞ w studio :devil:
Bo po co nasza Bogini ma siê wa³êsaÌ po jakichœ ma³o wa¿nych norach :spiewa: :spiewa:
Otó¿ to ( aby unikn¹Ì Joasiowego "w³aœnie" ) wczorajsze po¿egnanie by³o jakieœ takie "mniej oficjalne"
DokÂładnie :devil: MoÂże Joasia powoli zmienia swĂłj image na bliÂższy widzowi i cieplejszy- pewnie czuje, Âże zima bĂŞdzie w tym roku bardzo mroÂźna
Czepiamy siĂŞ, Âże wczorajsze "pa-pa" byÂło bardzo ciepÂłe i jednoczeÂśnie bardzo krĂłtkie, treÂściwe, ciepÂłe, bez klepania reklamowej mantry
Joasia w koĂącu zaczĂŞÂła do nas mĂłwiĂŚ krĂłtko, zwiĂŞÂźle i na temat.
Powinno to byĂŚ jednak okraszone jakimÂś bardziej wyrazistym uÂśmiechem, ale i tak Joasia jest najlepsza :tanczy: :tanczy:
Zgadzam siĂŞ ,Âże Joasia coraz Âładniej siĂŞ Âżegna :tanczy: No nasz ideal poÂżegnania jakie chcielibysmy sÂłyszeĂŚ to to nie jest,ale Joasiu wiem,Âże to jest niemoÂżliwe :spiewa:
Niech lepiej przyjdzie popoÂłudniu,zanudziÂłaby siĂŞ na ÂśmierĂŚ tam-chociaÂżby na tej defiladzie :stop:
adam pisze:Wczoraj nie oglÂądaÂłem bo memÂłanie tego samego tematu tak mnie wkurza Âże nawet dla Joasi nie jestem gotĂłw tego sÂłuchaĂŚ
Mi tez jest z tym ciĂŞÂżko,ale dotrwaÂłem z JoasiÂą do samego koĂąca :aniol:
Zgadzam siĂŞ ,Âże Joasia coraz Âładniej siĂŞ Âżegna
Byleby sie tylko z pracÂą nie poÂżegnaÂła
Niech lepiej przyjdzie popoÂłudniu,zanudziÂłaby siĂŞ na ÂśmierĂŚ tam-chociaÂżby na tej defiladzie
Nie, te defilady sÂą bardzo nudne
Ja wole poczekaĂŚ i mieĂŚ Joasie w wiĂŞkszej dawce za stoÂłem :devil:
Mi tez jest z tym ciĂŞÂżko,ale dotrwaÂłem z JoasiÂą do samego koĂąca
Ja rĂłwinieÂż. A tvn24 ma gÂłupiÂą manie waÂłkowania niektĂłrych tematĂłw niemiÂłosiernie.
Jest tyle informacji- nie trzeba mĂłwiĂŚ w kĂłlko o jednym :nie: [/quote]
JOASIA W DNIU NA ÂŻYWO
Ostatnio zmieniony środa 15 sie 2007, 11:11 przez arczi, łącznie zmieniany 1 raz.
Joasia juÂż z nami! MiaÂłem cichÂą nadziejĂŞ, Âże przywita nas w koszuli w kolorze khaki i w furaÂżerce. O Chryste ale by bosko Joasia wyglÂądaÂła w furaÂżerce. Co ja plotĂŞ ?? Asia zawsze wyglÂąda bosko.