Joanna Kryńska
Moderator: Łukasz
Mi to na pewno przys³oni¹ bo dziœ bawiê siê w ma³¿eùstwo i idê na t¹ defiladê z moj¹ gorsz¹ po³ow¹ :devil:maxxx pisze:Nie chce byc z³ym prorokiem ale te ca³e defilady mog¹ przys³oniÌ Nam radoœc przebywania z Joasi¹ :stop:
-ok ju¿ muszê iœÌ

Opiekujcie siĂŞ mojÂą JoasiÂą-nie dokuczajcie jej i mili bÂądÂźcie dla niej :cicho: -bo siĂŞ zemszczĂŞ :cicho: -macie coÂś sprawiĂŚ Âżeby zaczĂŞÂła siĂŞ uÂśmiechaĂŚ :cicho:
To Agatki wypatruj, jakby co to j¹ obroù przed mundurowymi :devil:Mi to na pewno przys³oni¹ bo dziœ bawiê siê w ma³¿eùstwo i idê na t¹ defiladê z moj¹ gorsz¹ po³ow¹
Zawsze lepiej byĂŚ poza wszelkim podejrzeniem :spiewa: :spiewa:No dobra ja juz nic nie mowie,Âżeby na mnie nie byÂło
Nikt Joasi nie bĂŞdzie mowiÂł co ma robiĂŚ :spiewa: :spiewa:Opiekujcie siĂŞ mojÂą JoasiÂą-nie dokuczajcie jej i mili bÂądÂźcie dla niej -bo siĂŞ zemszczĂŞ -macie coÂś sprawiĂŚ Âżeby zaczĂŞÂła siĂŞ uÂśmiechaĂŚ
To naoglÂądaliÂśmy siĂŞ Joasi :stop: - mĂłwiÂłem ,Âże tak bĂŞdzie
Dla Niej lepiej bo moÂże sobie spokojnie kawke piĂŚ
A dzisiaj DnÂż tak samo jak zwykle do 18.00 czy jakos inaczej :rozglada:

Dla Niej lepiej bo moÂże sobie spokojnie kawke piĂŚ

A dzisiaj DnÂż tak samo jak zwykle do 18.00 czy jakos inaczej :rozglada:
Ponad rok musia³ min¹Ì a¿ zostawi³ Nam Joasiê tylko dla Nas :tanczy:Opiekujcie siê moj¹ Joasi¹-nie dokuczajcie jej i mili b¹dŸcie dla niej
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
To naoglÂądaliÂśmy siĂŞ Joasi - mĂłwiÂłem ,Âże tak bĂŞdzie

A tu klops- Joasia sie byczyw fotelu.
Ale obserwujmy relacje- moÂże na miejscu Adama wypatrzymy :devil:
W koùcu. Od razu jakoœ siê luŸniej we w¹tku zrobi³o :tanczy: :tanczy: :devil:Ponad rok musia³ min¹Ì a¿ zostawi³ Nam Joasiê tylko dla Nas
Joasiu muszĂŞ CiĂŞ przeprosiĂŚ,inaczej nie muszĂŞ ale chcĂŞ :*A miaÂłem nadzieje, Âże Joasia nam sie pokaÂże w samo poÂłudnie.
A tu klops- Joasia sie byczyw fotelu.
Bo wrĂłcili szybko do studia i Joasia rozmawia z profesorem Wieczorkiewiczem :aniol:
Bardzo taktownie,dokÂładnie i profesjonalnie :brawa:
Tak wiĂŞc nie byczy siĂŞ :nie: Ciekawe jak to siĂŞ dalej potoczy :mhm:
Tam za SzczygÂło z taka brodÂą to chyba nie OnAle obserwujmy relacje- moÂże na miejscu Adama wypatrzymy

Ja sobie Go nie potrafie wyobraziĂŚ :devil:
Mo¿emy rozwin¹Ì skrzyd³a :tanczy: I czyùmy to :aniol:W koùcu. Od razu jakoœ siê luŸniej we w¹tku zrobi³o
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Tak, ostatnio rozmowy Joasi z jej goœÌmi s¹ bardzo interesuj¹ce :tanczy:Bo wrócili szybko do studia i Joasia rozmawia z profesorem Wieczorkiewiczem
Bardzo taktownie,dokÂładnie i profesjonalnie
Joasiu, przepraszam, Âże powiedziaÂłem, Âże sie byczysz :aniol: :* :*Tak wiĂŞc nie byczy siĂŞ Ciekawe jak to siĂŞ dalej potoczy
Trzeba szukaĂŚ jakiegoÂś faceta, ktĂłrym Âżona pomiata :devil:Tam za SzczygÂło z taka brodÂą to chyba nie On
Ja sobie Go nie potrafie wyobraziĂŚ
I ktĂłry siĂŞ rozglÂąda za dziennikarkami :devil:
A moÂże Adam to po prostu KaczyĂąski

Tam byÂł teÂż taki jeden w kapeluszu i getrach... moÂże to on

To mo¿e jakiœ felieton o Joasi napiszemyMo¿emy rozwin¹Ì skrzyd³a I czyùmy to