Schody,kolendy-za duÂżo tego :hmm:
A co Ty znasz siĂŞ na Elvisie?Dla mnie zawsze to byÂła legenda,o ktĂłrej maÂło co wiem

Moderator: Łukasz
Dobrze! Niech nasza NiedÂźwiedzica ( :devil: ) bierze tych ÂłapserdakĂłw w obroty :tanczy:Ha! IdÂą wybory. Lada chwila zacznie siĂŞ oficjalna kampania wyborcza, co oznacza, Âże dziennikarze polityczni bĂŞdÂą mieli duuuuÂżo pracy. I Joasia bĂŞdzie bÂłyszczeĂŚ na telewizyjnym firmamencie co najmniej jak Wielka NiedÂźwiedzica!
WidaĂŚ, Âże jesteÂśmy rozemocjonowani piszÂąc o Joasi.No troche to takie wszystko jest niespĂłjne Taki Âład artystyczny.
Ale chyba lepsze to niz suchy komentarz:Redaktor Joanna KryĂąska to doÂśc dobra reporterka
PrzepeÂłniamy posty emocjami
To Joasia taka góralka :devil:Nie mów tak bo Ci karze iœc w góry i siê karze nieœÌ na Œnie¿kê
Ty bĂŞdziesz najlepszy. Nawet przypominasz Elvisa. I jesteÂś taki wyzwolony :devil:I co nie widzĂŞ zeby ktoÂś byÂł chĂŞtny zaÂśpiewaĂŚ Joasi przeboje Elvisa -pierdoÂły
JuÂż Ty siĂŞ nie martw. Joasia wszystko robi w Âżyciu troche na przekĂłr.Arczi do namiotu byÂś wnosiÂł po schodach JoasiĂŞ -jak to tak
Nie wiem juÂż nawet o co chodziÂło z tÂą kolĂŞdÂąLudzie jakie chodzenie po kolĂŞdzie -co siĂŞ tu dzieje jak znikam na kilka godzin
podpadnĂŞ Joasi -ale nigdy nie lubiÂłem Elvisa-wolaÂłem chÂłopakĂłw z the Beatlesmaxxx pisze:Chyba sobie trzeba zrobiĂŚ przerwe m,asz racjĂŞ :devil:
Schody,kolendy-za duÂżo tego :hmm:
A co Ty znasz siĂŞ na Elvisie?Dla mnie zawsze to byÂła legenda,o ktĂłrej maÂło co wiemx:
![]()
ale obraza
![]()
To nie bĂŞdziesz jedyny, ktĂłrego Joasia bĂŞdzie biczowaĂŚ :devil:podpadnĂŞ Joasi -ale nigdy nie lubiÂłem Elvisa-wolaÂłem chÂłopakĂłw z the Beatles
Ojej to ju¿ tylko 3 str ró¿nicyNie róbcie sobie przerwy bo Tomaszewsk¹ trzeba przegoniÌ
Wybacz. PoniosÂło mnie :rozglada: :spiewa:ale obraza
Ja tez nie lubie.Ale skÂąd wiecie ,Âże Ona Go uwielbia :mhm:To nie bĂŞdziesz jedyny, ktĂłrego Joasia bĂŞdzie biczowaĂŚ
Ja teÂż nie znosze Elvisa
Faktycznie szybko to posz³o :spiewa: A co pozniej bedziemy miec cel podwoic przewage czy jak :devil:Ojej to ju¿ tylko 3 str ró¿nicy Pamiêtam ,ze jak zaczyna³em pisaÌ to by³o 50
Ale Joasia bĂŞdzie z nas zadowolona Ale Joasiu, Wernerowskiej to My tak szybko nie wyprzedzimy
Musisz zapi¹Ì pasy i byÌ cierpliwa
PocaÂłujcie sie jeszcze :aniol:Wybacz. PoniosÂło mnie
No bo Joasia chyba lubi narkomanĂłw i lekomanĂłw -a my nimi nie jesteÂśmy wiĂŞc nie mamy u Joasi najmniejszych szansTo nie bĂŞdziesz jedyny, ktĂłrego Joasia bĂŞdzie biczowaĂŚ :devil:
Ja teÂż nie znosze Elvisa :rozglada: :rozglada:
MoÂże trzeba siĂŞ przeÂłamaĂŚJa tez nie lubie.Ale skÂąd wiecie ,Âże Ona Go uwielbia :mhm:
KiedyÂś jakpokazywali fragment koncertu przy otwarciu Wembley w Londynie tez byÂły skrĂłty graÂł jakiÂś na bĂŞbenku :aniol:
TeÂż byÂła zachwyconaNic juÂż z tego nie rozumiem :nie:
Oczywiœcie dla nas najs³odsz¹ muzyk¹ jest Twój g³os z telewizyjnego g³oœnika, ale by³oby fajnie wiedzieÌ w rytm czego stukasz swoj¹ piêkn¹ nó¿k¹...
Mo¿e nasza Joasia w m³odoœci nale¿a³a do jakiegoœ girlsbandu i zakrzewono w niej mi³oœÌ do muzykiKiedyœ jakpokazywali fragment koncertu przy otwarciu Wembley w Londynie tez by³y skróty gra³ jakiœ na bêbenku
Niech Joasia decyduje. Ja jej zostawiam wolnÂą rekĂŞ :devil:Faktycznie szybko to poszÂło A co pozniej bedziemy miec cel podwoic przewage czy jak
Chyba Joasia nie bĂŞdzie nam kazaÂła ĂŚpaĂŚNo bo Joasia chyba lubi narkomanĂłw i lekomanĂłw -a my nimi nie jesteÂśmy wiĂŞc nie mamy u Joasi najmniejszych szans
PorzÂądnym ludziom to ciĂŞÂżko jest na tej planecie
Joasia woli Metallice :devil: Takie Âłupanie w bĂŞbny jÂą odstresowuje.MoÂże trzeba siĂŞ przeÂłamaĂŚ Joasiu ale czy to koniecznie musi byĂŚ Elvis?? On takie gejowskie ubranka nosiÂł
A nie moÂże byĂŚ na przykÂład Paul McCartney ? TeÂż leworĂŞcznyJoasiu ale czy to koniecznie musi byĂŚ Elvis??
I poprawiajÂącÂą sobie wÂłosy mikrofono lokĂłwkÂą i wracajÂącÂą miĂŞdzy ludzi taj jak by sie nic nie staÂło .Archont pisze:Widziecie to:
D³ugow³osi, pó³nadzy, spoceni i wytatuowani faceci na scenie rycz¹ do mikrofonów, a przed scen¹ Joasia wywijaj¹ca swoj¹ z³ot¹ grzyw¹!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 23 gości