My, oddani forumowicze, wszyscy kochamy naszÂą JoasiĂŞ !! :*tjaktadeusz pisze:AleÂż Ty musisz jÂą kochaĂŚ!epsztajnek pisze:Joasiu, ja jestem gotĂłw posÂłuchaĂŚ z tobÂą nawet disco-polo , jeÂśli obiecasz mi choĂŚ jeden wolny taniec, .
Joanna Kryńska
Moderator: Łukasz
To czytajcie jak ja kocham JoasiĂŞ :plus: :plus: :plus: :*Archont pisze:My, oddani forumowicze, wszyscy kochamy naszÂą JoasiĂŞ !! :*tjaktadeusz pisze:AleÂż Ty musisz jÂą kochaĂŚ!epsztajnek pisze:Joasiu, ja jestem gotĂłw posÂłuchaĂŚ z tobÂą nawet disco-polo , jeÂśli obiecasz mi choĂŚ jeden wolny taniec, .
Ja to mĂłgÂłbym nawet przywdziaĂŚ wdzianko Elvisa zrobiĂŚ sobie fryz i udawaĂŚ Elvisa na oczach moich znajomych

To Joasia disco polo nawet lubi???Joasiu, ja jestem gotĂłw posÂłuchaĂŚ z tobÂą nawet disco-polo ,

Tylko Âżeby te oczy kochajÂące byÂły a nie nienawidzÂące :rydzyk:jeÂśli obiecasz mi choĂŚ jeden wolny taniec, Âżebym mĂłgÂł przez parĂŞ minut napatrzeĂŚ siĂŞ w twoje oczy.
Dla Joasi robi siĂŞ wszystko, ale ona dla nas nicJa to mĂłgÂłbym nawet przywdziaĂŚ wdzianko Elvisa zrobiĂŚ sobie fryz i udawaĂŚ Elvisa na oczach moich znajomych -nikt by mi rĂŞki wiĂŞcej nie podaÂł -ale czego siĂŞ nie robi dla Joasi

Czasem jakiÂś uÂśmiech puÂści, ale to za maÂło

Joasia to takie zboczenia lubiTo Joasia disco polo nawet lubi???

ToĂŚ Joasia nas kocha ponad wszystko :devil:Tylko Âżeby te oczy kochajÂące byÂły a nie nienawidzÂące
Za komuny prêdzej by szynkê w sklepie dosta³ ni¿ teraz jak¹œ nagrodê od JoasiDla Joasi robi siê wszystko, ale ona dla nas nic![]()
Czasem jakiÂś uÂśmiech puÂści, ale to za maÂło![]()

Epsztajnek pisaÂł Âże lubiCytat:
To Joasia disco polo nawet lubi???
Joasia to takie zboczenia lubi![]()

-Joasiu mimo wszystko i tak CiĂŞ kochamy :* :* :racja:
No bo oprĂłcz nas nikogo innego nie ma -a kogoÂś kochaĂŚ trzeba :devil:ToĂŚ Joasia nas kocha ponad wszystko :devil:
A Joaisa to jak bardzo luksusowa kie³basa :devil:Za komuny prêdzej by szynkê w sklepie dosta³ ni¿ teraz jak¹œ nagrodê od Joasi
Wtedy ciĂŞÂżko byÂło o takÂą :spiewa:
Pewnie, ze tak.Epsztajnek pisaÂł Âże lubi
-Joasiu mimo wszystko i tak CiĂŞ kochamy
Jedno dziwactwo jej nie dyskredytuje :*
MoÂże Joasia ma jakiegoÂś zwierzaka, ktĂłrego kocha bardziej :spiewa:No bo oprĂłcz nas nikogo innego nie ma -a kogoÂś kochaĂŚ trzeba
PS. WÂłaÂśnie przejrzaÂłem sobie wczesne strony Joasiowe.
Czemu ona nie moÂże wrĂłciĂŚ do tych fryzur ktĂłre kiedyÂś miaÂła, chyba na str 11 znalazÂłem boskÂą fryzurke :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:
O takÂą:

Boski strĂłj, boska fryzura, boska Joanna :tanczy: :tanczy:
To dobrze,Âże nikt sie nie wyÂłamaÂł z tego ,Âże wszyscy kochamy Joasie :jupi:
Spokojnie zaÂśnie przynajmniej :tanczy:
[ Dodano: Czw Sie 16, 2007 8:11 pm ]
Musimy JÂą namawiac Âżeby nie ÂścinaÂła czasem :aniol:
[ Dodano: Czw Sie 16, 2007 8:11 pm ]
WolaÂłbym ÂżebyÂś napisaÂł:oto nowa fryzuraPS. WÂłaÂśnie przejrzaÂłem sobie wczesne strony Joasiowe.
Czemu ona nie moÂże wrĂłciĂŚ do tych fryzur ktĂłre kiedyÂś miaÂła, chyba na str 11 znalazÂłem boskÂą fryzurke

Musimy JÂą namawiac Âżeby nie ÂścinaÂła czasem :aniol:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Moim zdaniem spokojnie by spaÂła jakbyÂśmy o niej zapomnieli :spiewa:maxxx pisze:To dobrze,Âże nikt sie nie wyÂłamaÂł z tego ,Âże wszyscy kochamy Joasie :jupi:
pewnie Âże nie -ale swojÂą drogÂą to dziwne to dziwactwo :spiewa:Pewnie, ze tak.
Jedno dziwactwo jej nie dyskredytuje :*
No przecieÂż moim sie miaÂła zaopiekowaĂŚMoÂże Joasia ma jakiegoÂś zwierzaka, ktĂłrego kocha bardziej :spiewa:

MoÂże Joasia oszczĂŞdza na szamponie i im krĂłtsze wÂłosy tym mniej szamponu potrzeba :stop:Czemu ona nie moÂże wrĂłciĂŚ do tych fryzur ktĂłre kiedyÂś miaÂła,
Nasze MaleĂąstwo jest otoczone miÂłoÂściÂą aÂż zanadto :devil:To dobrze,Âże nikt sie nie wyÂłamaÂł z tego ,Âże wszyscy kochamy Joasie
Spokojnie zaÂśnie przynajmniej
Ale dziĂŞki nam ma jakiÂś sens w Âżyciu :tanczy:
TeÂż bym chciaÂł tak napisaĂŚ, ale niestety to narazie niemoÂżliweWolaÂłbym ÂżebyÂś napisaÂł:oto nowa fryzura
Musimy JÂą namawiac Âżeby nie ÂścinaÂła czasem

MoÂżemy tylko mieĂŚ nadzieje, Âże posÂłucha siĂŞ raz i kiedyÂś do takiej wrĂłci. :rydzyk: :rydzyk:
AleÂż te dziewczĂŞta lubiÂą siĂŞ brzydko obcinaĂŚ. Tzn nie Âżrby Joasia byÂła brzydko obciĂŞta, ale zawsze moÂżna lepiej

Mam nadziejĂŞ, Âże siĂŞ mylisz :spiewa: :spiewa: :rydzyk:Moim zdaniem spokojnie by spaÂła jakbyÂśmy o niej zapomnieli
A wÂłaÂśnie, jak siĂŞ piesek czuje? Joasia nie wyraziÂła chĂŞci finansowania jego kuracjiNo przecieÂż moim sie miaÂła zaopiekowaĂŚ

-
- Fanatyk :)
Adamie i Maxxxie, jestem zdziwiony, Âże wy jesteÂście zdziwieni, Âże Joasia lubi disco-polo
PrzecieÂż we dwĂłjkĂŞ , jeszcze w zeszÂłym roku, dyskutowaliÂście tutaj na ten temat. ByÂło to po tym, kiedy umieszczono tutaj nagranie Joasi recytujÂącej hit "Bara,bara,bara....". ZresztÂą nic dziwnego. PamiĂŞtajcie, Âże Joasia studenckie lata spĂŞdziÂła w BiaÂłymstoku - bÂądÂź, co bÂądÂź, stolicy disco-polo

Panowie, jak myÂślicie, czy Joasia oglÂądaÂła mecz?
MyÂślĂŞ, Âże oglÂądaÂła razem z AnitkÂą. JuÂż widzĂŞ jak Obie z ustami peÂłnymi chipsĂłw zrywajÂą siĂŞ, gdy BeÂłchatĂłw strzela bramkĂŞ, i krzyczÂą gooool. SkaczÂą po kanapie, a potem ÂłapiÂą za butelki z piwem i trÂąbiÂą tak najmarniej do poÂłowy. MyÂślĂŞ, teÂż, Âże kiedy gola strzlili UkraiĂący, rzuciÂły "no co za k.... pataÂłachy!!" (wiem, wiem Joasia normalnie nie uÂżywa brzydkich wyrazĂłw).
MogÂło tak byĂŚ?
MyÂślĂŞ, Âże oglÂądaÂła razem z AnitkÂą. JuÂż widzĂŞ jak Obie z ustami peÂłnymi chipsĂłw zrywajÂą siĂŞ, gdy BeÂłchatĂłw strzela bramkĂŞ, i krzyczÂą gooool. SkaczÂą po kanapie, a potem ÂłapiÂą za butelki z piwem i trÂąbiÂą tak najmarniej do poÂłowy. MyÂślĂŞ, teÂż, Âże kiedy gola strzlili UkraiĂący, rzuciÂły "no co za k.... pataÂłachy!!" (wiem, wiem Joasia normalnie nie uÂżywa brzydkich wyrazĂłw).
MogÂło tak byĂŚ?

Signum + Militie + Templi + Joanni
Bardzo sympatyczna historia ale myÂślĂŞ,Âże sÂą na to maÂłe szanse
Uwielbiam dziewczyny interesujÂące siĂŞ sportem,ale Joasia raczej nie interesuje siĂŞ tym :cicho: WnoszĂŞ to po tym,Âże jak mĂłwiÂła o siatkarzach po vicemistrzostwie Âświata,to raczej tak bardziej tak czytaÂła te informacje.OczywiÂście BroĂą BoÂże nie krytykuje Jej za to :nie: Ale byÂła radosna i to sie liczy :tanczy:

Uwielbiam dziewczyny interesujÂące siĂŞ sportem,ale Joasia raczej nie interesuje siĂŞ tym :cicho: WnoszĂŞ to po tym,Âże jak mĂłwiÂła o siatkarzach po vicemistrzostwie Âświata,to raczej tak bardziej tak czytaÂła te informacje.OczywiÂście BroĂą BoÂże nie krytykuje Jej za to :nie: Ale byÂła radosna i to sie liczy :tanczy:
Anita jest ÂŁodziankÂą -wiĂŞc albo Widzewowi albo ÂŁKSowi
A Joasia co tam za druÂżyna w tym BiaÂłymstoku
Joasia w tej chwili sÂłucha PrzebojĂłw Elvisa w wersji disco polo
:spiewa:
ktoÂś tam siĂŞ o zwierzaka dopytywaÂł do to na dodatek wracam wÂłaÂśnie od weterynarza z szynszylÂą
80 zÂł poszÂło nawet sie nie obejrzaÂłem
Asiu nie zechcia³a byœ do psa jeszcze mi³¹ szynszylkê :rydzyk:

Joasia w tej chwili sÂłucha PrzebojĂłw Elvisa w wersji disco polo

ktoÂś tam siĂŞ o zwierzaka dopytywaÂł do to na dodatek wracam wÂłaÂśnie od weterynarza z szynszylÂą

Asiu nie zechcia³a byœ do psa jeszcze mi³¹ szynszylkê :rydzyk:
JagielloniaAnita jest ÂŁodziankÂą -wiĂŞc albo Widzewowi albo ÂŁKSowi

MoÂże zakupiÂła takie cacko wtedy jak nadawaÂła z X lecia co ÂżeÂśmy narobili jazgotuJoasia w tej chwili sÂłucha PrzebojĂłw Elvisa w wersji disco polo

Czego siĂŞ nie robi dla szynszylktoÂś tam siĂŞ o zwierzaka dopytywaÂł do to na dodatek wracam wÂłaÂśnie od weterynarza z szynszylÂą

Z lamparci¹tkiem stworz¹ milusie trioAsiu nie zechcia³a byœ do psa jeszcze mi³¹ szynszylkê