Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

adam pisze:Bo Joasia jest brzydkie kaczÂątko :spiewa:
Joasia nigdy nie byÂła brzydkim kaczÂątkiem :shock: :shock: :shock:
No, moÂże w dzieciĂąstwie, ale tego nie wiemy.
Ja bym ja nazwaÂł kurczÂątkiem. Nie wiem, "kaczÂątko" nie pasuje mi na pieszczotĂŞ :(
juÂż szybciej "gÂąska" :>
My to byÂśmy chcieli, Âżeby Joasia prowadziÂła TVN24 24 godziny na dobĂŞ przez 7 dni, no , moÂże na zmianĂŞ z kilkoma innymi paniami. Ale tak dobrze nie ma.
A w ogóle to..... Joasiu zapuœÌ w³osy :rydzyk: Kiedy przegl¹da siê historiê tego w¹tku, okazuje siê, ¿e cz³owiek zakocha³ siê w Joasi ale tej D³ugow³osej :<
Archont
Początkujący
Początkujący

Post autor: Archont »

No to szykuje siĂŞ kolejna forumowa "awantura". Bo okazuje siĂŞ, Âże nie wszyscy sÂą zwolennikami dÂługich wÂłosĂłw Joasi. Joasiu, uwaÂżam, Âże Twoja obecna fryzura jest optymalna i jeÂśli wolno mi cokolwiek zasugerowaĂŚ, to uwaÂżam, Âże pod Âżadnym pozorem nie powinnaÂś zapuszczaĂŚ (co za okropne sÂłowo, niestety nie znalazÂłem innego) wÂłosĂłw.
Signum + Militie + Templi + Joanni
maxxx

Post autor: maxxx »

adam pisze:Co wy z tÂą nagÂą JoasiÂą??? A ubrana to dla was nie Âładna jest??
WÂłaÂśnie rano jest tak zimno,przynajmniej u mnie - nie wolno Joasi rozbieraĂŚ :nie:
Dla mnie ubrana Joasia jest najpiĂŞkniejsza :aniol: :klamca: :spiewa:
epsztajnek pisze:A w ogóle to..... Joasiu zapuœÌ w³osy Kiedy przegl¹da siê historiê tego w¹tku, okazuje siê, ¿e cz³owiek zakocha³ siê w Joasi ale tej D³ugow³osej
Piszmy jak najwiĂŞcej,moÂże siĂŞ uda przekonaĂŚ :uhh: Ja to za czĂŞsto nie patrze wstecz bo czego oczy nie widzÂą tego .. :stop:
Ale zawsze mog³o by byÌ gorzej,mog³aby œci¹Ì siê na 'je¿yka' :shock: Ciekawe jaka by³aby reakcja nasza :spiewa:
Joasia nigdy nie byÂła brzydkim kaczÂątkiem
:shock: KaczÂątko,gÂąska- coraz to nowe zwroty :tanczy:
Ale ÂżeÂście/ÂżeÂśmy siĂŞ rozbrykali -dawniej to na pani chcieliÂśmy pisaĂŚ :shock:
Jak napisaÂłem per. Asiunia czy jakoÂś tak to ktoÂś mnie upomniaÂł,Âże moÂże sie wkurzyĂŚ :xx:
Joasiu, uwaÂżam, Âże Twoja obecna fryzura jest optymalna i jeÂśli wolno mi cokolwiek zasugerowaĂŚ, to uwaÂżam, Âże pod Âżadnym pozorem nie powinnaÂś zapuszczaĂŚ (co za okropne sÂłowo, niestety nie znalazÂłem innego) wÂłosĂłw.
:shock: To dobrze,Âże ktoÂś ma inne zdanie,bo by Nas wziĂŞto za organizacje gdzie nikt nie moÂże sie wychyliĂŚ z innym pomysÂłem :hmm: .. wg mnie bezwglĂŞdnie musi zapuÂściĂŚ(faktycznie okropne sÂłowo :stop: ) ChociaÂż obecna jest elegancka tez i mnie nie draÂżni ;)
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Archont
Początkujący
Początkujący

Joasiu, skoro masz dziœ wolne to nic nie rób tylko odpoczywaj. Ale jeœli ju¿ wypoczniesz i bêdziesz siê zastanawia³a w co siê pobawiÌ, to mam propozycjê. Jak byœ mog³a wpaœÌ na chwilê na GPW. Myœlê, ¿e pokrêci³abyœ siê tam chwilê, a od razu mielibyœmy kilkuprocentowe wzrosty!
epsztajnek

Joasia ma dziÂś wolne, nie ma czego komentowaĂŚ. A tymczasem wÂątek Joasi dzieli tylko jedna strona od wysuniĂŞcia siĂŞ na drugie miejsce :!: :plus:
Archont
Początkujący
Początkujący

epsztajnek pisze: wÂątek Joasi dzieli tylko jedna strona od wysuniĂŞcia siĂŞ na drugie miejsce :!: :plus:
Joasia zasÂługuje na wszystko co najlepsze (czyli na nas ? ;)) NajwaÂżniejsze jest jednak to, Âże piszemy nie tylko duÂżo, ale i mÂądrze :nie:
epsztajnek

piszemy nie tylko duÂżo, ale i mÂądrze
:shock: :shock: :klamca:
Archont
Początkujący
Początkujący

epsztajnek pisze:
piszemy nie tylko duÂżo, ale i mÂądrze
:shock: :shock: :klamca:
No dobra, to przynajmniej niektĂłrzy piszÂą mÂądrze :devil:
maxxx

Joasia Nam powinna wybaczac potkniĂŞcia :rydzyk: Bo nie kaÂżdy potrafi przekuĂŚ fascynacjĂŞ osobÂą Joasi w jĂŞzyk na jaki Joasia zasÂługuje :stop:
Ale chyba nie wyglada to a¿ tak Ÿle i w przyt³aczaj¹cej wiêkszoœci postów trzymamy jakiœ poziom :roll: Czasami troche b³¹dzimy,ale to nie wynika ze z³ej woli :nie: Bo gdzie sa emocje tam i s¹ b³êdy :spiewa:
Wystarczy bo zaraz napisze,¿e jesteœmy wychowani na b³êdach :devil:
A co do tego GPW to Âświetny pomysÂł :!: :aniol:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

A w ogóle to..... Joasiu zapuœÌ w³osy Kiedy przegl¹da siê historiê tego w¹tku, okazuje siê, ¿e cz³owiek zakocha³ siê w Joasi ale tej D³ugow³osej
Joasiu, do³¹czam siê do tej proœby :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:
WÂłaÂśnie rano jest tak zimno,przynajmniej u mnie - nie wolno Joasi rozbieraĂŚ
Joasiu, jak byÂś chciaÂła prysznic na ulicy, to trzeba byÂło do mnie przyjechaĂŚ :devil:
Burza taka niesamowita, pioruny trzaskaÂły- w sam raz na kÂąpiel na ulicy :devil:
Joasia zasÂługuje na wszystko co najlepsze (czyli na nas ? )
Tak- nas, bo my to wszystko co najlepsze 8)
Ale chyba nie wyglada to aÂż tak Âźle i w przytÂłaczajÂącej wiĂŞkszoÂści postĂłw trzymamy jakiÂś poziom
Mam wogĂłle wraÂżenie, Âże poprzeczka jest wysoko, a my i tak zawsze skaczemy nad niÂą :tanczy:
Archont
Początkujący
Początkujący

Panowie,

Mam wielkÂą proÂśbĂŞ. W czasie kiedy Âłaskawie przyjĂŞty zostaÂłem do grona Joasiowych forumowiczĂłw, pliku ze sÂłynnym Joasiowym "bara, bara, bara" nie byÂło juÂż na serwerze. Jestem pewien, Âże kaÂżdy fan naszego sÂłoneczka posiada ten plik w swojej kolekcji, dlatego teÂż proszĂŞ o ponowne udostĂŞpnienie go.

Z gĂłry dziĂŞkujĂŞ...
maxxx

Joasiu, do³¹czam siê do tej proœby
JoaÂśka nie daj siĂŞ prosiĂŚ :aniol:
Joasiu, jak byÂś chciaÂła prysznic na ulicy, to trzeba byÂło do mnie przyjechaĂŚ
Burza taka niesamowita, pioruny trzaskaÂły- w sam raz na kÂąpiel na ulicy
Mam nadziejĂŞ,Âże to nie jakies kwaÂśne deszcze byÂły :D
Lekki letni deszczyk jeszcze nikomu nie zaszkodziÂł :P
Tak- nas, bo my to wszystko co najlepsze
A do tego jesteÂśmy tacy skromni :klamca:
:aniol: .
Mam wogĂłle wraÂżenie, Âże poprzeczka jest wysoko, a my i tak zawsze skaczemy nad niÂą
Bo trenujemy wrĂŞcz codziennie 8) Joasia to surowa trenerka i pewnie jakies dÂłuÂższe obecnoÂści u Niej by nie przeszÂły :nie: :nie:

[ Dodano: PiÂą Sie 17, 2007 12:46 pm ]
*nieobecnoÂści :stop:
epsztajnek

W czasie kiedy Âłaskawie przyjĂŞty zostaÂłem do grona Joasiowych forumowiczĂłw, pliku ze sÂłynnym Joasiowym "bara, bara, bara" nie byÂło juÂż na serwerze
Pociesz siê, ¿e ten plik znikn¹³ ju¿ dosyÌ dawno . Mi te¿ ju¿ nie uda³o siê go sci¹gn¹Ì :<
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Jestem pewien, Âże kaÂżdy fan naszego sÂłoneczka posiada ten plik w swojej kolekcji, dlatego teÂż proszĂŞ o ponowne udostĂŞpnienie go.
Ja nie mam Joasiowego 'bara, bara'. MoÂże szkoda :devil: ;( ;(
JoaÂśka nie daj siĂŞ prosiĂŚ
MoÂże proÂśby nie wystarczÂą. MoÂże trzeba Joasie przeprosiĂŚ, za to Âże Âżyjemy :roll:
Joasiu, Ty tak lubisz byĂŚ przepraszana- przepraszam ;( ;( 8)
Mam nadziejĂŞ,Âże to nie jakies kwaÂśne deszcze byÂły
Lekki letni deszczyk jeszcze nikomu nie zaszkodziÂł
KwaÂśny absolutnie, ale Âżebu lekki to teÂż nie :devil:
Ale moÂże zmyÂłby z Joasi tÂą grubÂą skĂłre i ukazaÂłaby nam siĂŞ Joasia o ludzkiej twarzy :x
Bo trenujemy wrĂŞcz codziennie Joasia to surowa trenerka i pewnie jakies dÂłuÂższe obecnoÂści u Niej by nie przeszÂły
Najlepsze sÂą momenty po treningu. MoÂżna Joasie pod prysznicem pooglÂądaĂŚ :devil:
Oj, ale siĂŞ prysznicowo zrobiÂło :stop:
Archont
Początkujący
Początkujący

Jak nie ma Joasi to na Âświecie siĂŞ nic dzieje! Widocznie Âświat nie chce, Âżeby dziaÂło siĂŞ coÂś waÂżnego, jeÂśli nie moÂże o tym opowiadaĂŚ Joasia!
ODPOWIEDZ