Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Archont pisze:Jak nie ma Joasi to na Âświecie siĂŞ nic dzieje! Widocznie Âświat nie chce, Âżeby dziaÂło siĂŞ coÂś waÂżnego, jeÂśli nie moÂże o tym opowiadaĂŚ Joasia!
To tylko kwestia przypadku :mhm: PrzecieÂż kiedy Joasia byÂła na urlopie, czyli jej nie byÂło ;) duÂżo rzeczy waÂżnych siĂŞ dziaÂło ( m.in. wypadek we Francji ).
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Joasia to potrafi rozpĂŞtaĂŚ prawdziwÂą burzĂŞ nawet jak jej nie ma :tanczy:
Ku pokrzepieniu serc z powodu nieobecnoÂści Panny przypominam niewinny uÂśmiech Joasi :tanczy:
Obrazek
maxxx

Post autor: maxxx »

:roll:

To co Joasi nie ma,ale jest juÂż 2. miejsce :jupi:

P.S Mam to nagranie na dysku,tylko na tym savefile.com coÂś mi sie wiesza w poÂłowie :hmm: Jak znacie jakiÂś prosty w obsÂłudze serwis,to moge jeszcze sprĂłbowaĂŚ.
Albo Adam cos poradzi-to zdolny chÂłopak-komputery ma w maÂłym palcu 8)
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Niech Joasia sobie odpocznie, bo tak pogazowaliÂśmy, Âże aÂż siĂŞ zadyszaÂła :devil:
MoÂże tvn24 nam JÂą jutro zeÂśle :rydzyk: :rydzyk:
Albo Adam cos poradzi-to zdolny chÂłopak-komputery ma w maÂłym palcu
No to teraz Joasiowe bara bara w rĂŞkach Adama :shock: :shock:
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Rzekomo od przyszÂłego tygodnia Joasia bĂŞdzie prowadziĂŚ "Prosto z Polski". Wydaje mi siĂŞ to prawdopodobne, bo juÂż raz prowadziÂła ten program, a JacoĂą przestaje byĂŚ jego gospodarzem - bĂŞdzie prowadziÂł "DzieĂą po dniu". Redo ponoĂŚ teÂż nie bĂŞdzie prowadziĂŚ. OprĂłcz niej, bĂŞdzie Jakub Porada.
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

To co Joasi nie ma,ale jest juÂż 2. miejsce :jupi:
teraz znowu na trzecim -sÂłabo siĂŞ staracie :devil:
Cytat:
Albo Adam cos poradzi-to zdolny chÂłopak-komputery ma w maÂłym palcu

No to teraz Joasiowe bara bara w rĂŞkach Adama :shock: :shock:
AdaÂś juÂż nie ma tego nagrania ;( MuszĂŞ z resztÂą monitor naprawiĂŚ bo wcale dÂźwiĂŞku nie mam ;(
MoÂże tvn24 nam JÂą jutro zeÂśle :rydzyk: :rydzyk:
chyba dopiero w poniedziaÂłek ;(

[ Dodano: PiÂą Sie 17, 2007 6:26 pm ]
Marcin pisze:Rzekomo od przyszÂłego tygodnia Joasia bĂŞdzie prowadziĂŚ "Prosto z Polski". Wydaje mi siĂŞ to prawdopodobne, bo juÂż raz prowadziÂła ten program, a JacoĂą przestaje byĂŚ jego gospodarzem - bĂŞdzie prowadziÂł "DzieĂą po dniu". Redo ponoĂŚ teÂż nie bĂŞdzie prowadziĂŚ. OprĂłcz niej, bĂŞdzie Jakub Porada.
To chyba dobrze :shock:
Ale jak bĂŞdzie prowadziÂła prosto z polski to na reporterce jej zobaczyĂŚ nie bĂŞdzie moÂżna ;(
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Rzekomo od przyszÂłego tygodnia Joasia bĂŞdzie prowadziĂŚ "Prosto z Polski". Wydaje mi siĂŞ to prawdopodobne, bo juÂż raz prowadziÂła ten program, a JacoĂą przestaje byĂŚ jego gospodarzem - bĂŞdzie prowadziÂł "DzieĂą po dniu". Redo ponoĂŚ teÂż nie bĂŞdzie prowadziĂŚ. OprĂłcz niej, bĂŞdzie Jakub Porada.
Ale to tak na staÂłe :?: :shock:
Fajnie, bo przecieÂż obawialiÂśmy siĂŞ, ze Joasi prezenterki nie bĂŞdzie od nowej ramĂłwki.
ChoĂŚ PzP to troche maÂło w porĂłwnaniu z raportem i podsumowaniem dnia ;( ;(
Ale i tak fajnie :tanczy: Joasia w PzP wypadÂła dobrze :jupi:

Ale mam nadzieje, Âże jako reporterka teÂż siĂŞ czĂŞsto pojawi.
A Porada to mi troche tam nie pasuje, ale zobaczymy jak to bĂŞdzie. :tanczy:

A Redo jakiÂś nowy program bĂŞdzie miaÂła, czy jak :shock: :shock:
teraz znowu na trzecim -sÂłabo siĂŞ staracie
Ale sobie wyÂścigi urzÂądzamy :devil:
AÂż mi ciÂśnienie skoczyÂło :shock:
chyba dopiero w poniedziaÂłek
To moÂże poranki weekendowe :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk: ;(
maxxx

Marcin pisze:Rzekomo od przyszÂłego tygodnia Joasia bĂŞdzie prowadziĂŚ "Prosto z Polski". Wydaje mi siĂŞ to prawdopodobne, bo juÂż raz prowadziÂła ten program, a JacoĂą przestaje byĂŚ jego gospodarzem - bĂŞdzie prowadziÂł "DzieĂą po dniu". Redo ponoĂŚ teÂż nie bĂŞdzie prowadziĂŚ. OprĂłcz niej, bĂŞdzie Jakub Porada.
:shock: Z jednej strony fajnie bo staÂła pora :P Ale to trochĂŞ maÂło 20 minutek ;(
Nie wierze,Âże by z Niej rezygnowali jako reporterki,no chyba,Âże wrĂłci Magda Sakowska :roll: Zobaczymy jakto bedzie :rozglada:
Ale trochĂŞ siĂŞ martwiĂŞ :xx:
arczi pisze:A Redo jakiÂś nowy program bĂŞdzie miaÂła, czy jak
MyslaÂłem,Âże zostanie w Pzp :rozglada: Nawet gdzies czytaÂłem.Ale nie polemizuje,bo Marcin zapewne ma wiarygodniejsze informacje :aniol:
adam
Fan Forum
Fan Forum

jak to przemyÂślaÂłem to wcale mi siĂŞ to nie podoba :nie:
Mo¿e utkn¹Ì w tym programie i z czasem wszyscy o niej zapomn¹ ;(
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Znaczy moje informacje to nic innego jak doniesienia jednego z serwisów o TVN. :twisted: Doniesienia pe³ne niedomówieù i nieporozumieù, wiêc nie rêczê za wiarygodnoœÌ.
adam
Fan Forum
Fan Forum

Ale w kaÂżdej plotce jest trochĂŞ prawdy :xx:
MoÂże JoasiĂŞ biorÂą pod uwagĂŞ :xx:
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Hmmm, raczej przypuszczam, Âże faktycznie bĂŞdzie prowadziĂŚ "Prosto z Polski". Bo JacoĂą przestaje prowadziĂŚ, Redo do tej pory raczej siĂŞ nie sprawdzaÂła, a Joasia wypadÂła nieÂźle.
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Na poczÂątku siĂŞ cieszyÂłem, ale teraz mam mieszane uczucia.
Wiadomo, Âże Joasie bĂŞdziemy mogli zobaczyĂŚ o 17:10, ale to teÂż taka pora kiedy rzadko jest siĂŞ w domu ;( ;(
Poza tym 20 min to ma³o, a z tego du¿o wiêksz¹ czêœÌ stanowi¹ materia³y, a zapowiedzi s¹ krótkie, wiêc ma³o tej Joasi tam bêdzie.
Nie wierze, Âżeby zdjĂŞli Joasie z reporterowania. Nawet jak Sakowska wrĂłci. JakoÂś siĂŞ bĂŞdÂą musiaÂły podzieliĂŚ :devil:
maxxx

MoÂże sie nie znam,ale nie macie wraÂżenia ,Âże "Prosto z Polski" to taka nagroda pocieszenia :rozglada: Wiadomo,Âże mimo naszej wielkieeeej sympatii Joasia to chyba nie jest jeszcze pierwszy garnitur tej stacji i sobie sama programu wybieraĂŚ nie bĂŞdzie ale mimo wszystko chyba szkoda Jej tam trochĂŞ :uhh:
W to ,Âże sobie poradzi nie mam wÂątpliwoÂści :aniol: Chyba dobrze by siĂŞ wpasowaÂła w formuÂłe programu,wprowadziÂła tam wiĂŞcej Âżycia i uÂśmiechu.
No nie wiem.Zobaczymy jakto bĂŞdzie.Ale nie jestem zachwycony :nie:
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

No ale przecieÂż nie bĂŞdzie tam codziennie, aczkolwiek Porada pewnie teÂż nie - ale on bĂŞdzie dzieliĂŚ Poranki z AnitÂą i KuÂźniarem, wiĂŞc Joasi przypadnÂą gĂłra 2 - 3 dni + sobota.
ODPOWIEDZ