PrzecieÂż np P.Redo teÂż miaÂła oprĂłcz tego F16 :spiewa:
No wyglÂąda na to,Âże prezenterowaĂŚ bĂŞdzie mniej

Zobaczymy jak te klocki poukÂładajÂą :uhh: Aczkolwiek ÂżaÂłuje,Âże nie bedzie Podsumowania Dnia ...
Moderator: Łukasz
MoÂże sie nie znam,ale nie macie wraÂżenia ,Âże "Prosto z Polski" to taka nagroda pocieszenia
No wÂłaÂśnie bo to nie bĂŞdzie tak, Âże tydzieĂą Joasia, tydz Porada.No ale przecieÂż nie bĂŞdzie tam codziennie, aczkolwiek Porada pewnie teÂż nie - ale on bĂŞdzie dzieliĂŚ Poranki z AnitÂą i KuÂźniarem, wiĂŞc Joasi przypadnÂą gĂłra 2 - 3 dni + sobota.
Ciekawe-zakÂładajÂąc,Âże to pewne informacje-co na to Joasia :uhh:Chyba tak Troche tak jest. I Joasia dostaÂła takie porzucone dziecko
Optymista :tanczy: No faktycznie odetchnĂŞliÂśmy z ulgÂą :devil:Ale coÂś wam powiem na pocieszenie- cieszmy siĂŞ, Âże Joasi nie 'awansowali' do Kalejdoskopu
Nie ja tylko jeden raz prowadze.Nie wiem sk¹d masz takie info ale jest b³êdne :]No w³aœnie bo to nie bêdzie tak, ¿e tydzieù Joasia, tydz Porada.
WiĂŞc 3 dni maxxx
ZgodaA jeÂżeli mialaby czw, pt to i sobota, ktĂłra jest nagrywana w pt
Nie bĂŞdzie Âźle, ale nie powiem, by to byÂł awans dla Naszego ZÂłotka
DzwoniÂłem, ale nie odbiera telefonu :devil: :devil:Ciekawe-zakÂładajÂąc,Âże to pewne informacje-co na to Joasia
MoÂże ktĂłryÂś przekrĂŞci zapyta co
Czemu Joasia nie moÂże prowadziĂŚ 'DzieĂą po dniu' :ban: <foch>Optymista No faktycznie odetchnĂŞliÂśmy z ulgÂą
Albo mogÂłaby 'Firme' poprowadziĂŚ
Widze, ¿e ta wiadomoœÌ obudzi³a w Tobie czarne poczucie humoruNie ja tylko jeden raz prowadze.Nie wiem sk¹d masz takie info ale jest b³êdne
MĂłwiÂłem kiedyÂś, Âże powinniÂśmy byĂŚ dyrektorami programowymi tvn24- wtedy takie sytuacje nie miaÂłyby miejscaZgoda Ale juÂż chyba wszystkie warianty przeanalizowane.
ZmieniĂŚ musimy ramĂłwkĂŞ
Chyba Âżartujeszadam pisze:WÂłaÂśnie czytaÂłem wpisy na forum tvn24![]()
Ludzie logujÂą siĂŞ pod AdaÂś Maxx i Arczi i wypisujÂą straszne rzeczy o Joasi![]()
Joasiu ja tam nic nie piszĂŞ :cicho: -wiĂŞc nie ja takie rzeczy wypisujĂŞ :nie:
na wyszukiwarce mi wyszÂłaarczi pisze:Chyba Âżartujeszadam pisze:WÂłaÂśnie czytaÂłem wpisy na forum tvn24![]()
Ludzie logujÂą siĂŞ pod AdaÂś Maxx i Arczi i wypisujÂą straszne rzeczy o Joasi![]()
Joasiu ja tam nic nie piszĂŞ :cicho: -wiĂŞc nie ja takie rzeczy wypisujĂŞ :nie:![]()
![]()
ZajrzaÂłem tam szybko, ale nic nie widziaÂłem.
Aczkolwiek pare razy widziaÂłem jak jakiÂś 'epsz' tam smarowaÂł coÂś o Joasi :devil:
:devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: AÂż siĂŞ rozÂśmiaÂłem na gÂłos jak to przeczytaÂłem :devil: :devil: SerioOna jest tak gÂłupia, Âże aÂż bawi.
~arczi
/ 17.08.2007 10:57
ZauwaÂżcie, ze wszystkie posty zostaÂły w tym samym czasie napisane :spiewa: :spiewa:Zdecydowanie najsÂłabsze!!!!!!! Jeszcze wiele nauki przed ...
... niÂą. Nie dorasta do piĂŞt innym prezenterkÂą. Niech robi swoje, ale nie na wizji bo szkodzi tvn24.
~maxx
/ 17.08.2007 10:56
:devil: :devil: :devil:Dobrze, Âże jej dzisiaj nie ma. Od razu lepiej siĂŞ serwisy ...
... prezentujÂą. NajsÂłabsze ogniwo zaÂłogi.
~Archont
/ 17.08.2007 10:55
ten co za mnie sie podaje to jeszcze nie jest taki najgorszy :devil:
Bardzo nie sprawdza siĂŞ jako prezenterka. Jako reporterka ...
... lepiej.
~adaÂś
/ 16.08.2007 17:07
Nie ma siĂŞ co dziwiĂŚ Âże Joasia nas nienawidzi :hmm:
Dobrze, Âże jej dzisiaj nie ma. Od razu lepiej siĂŞ serwisy ...
... prezentujÂą. NajsÂłabsze ogniwo zaÂłogi.
~Archont
/ 17.08.2007 10:55
Zdecydowanie najsÂłabsze!!!!!!! Jeszcze wiele nauki przed ...
... niÂą. Nie dorasta do piĂŞt innym prezenterkÂą. Niech robi swoje, ale nie na wizji bo szkodzi tvn24.
~maxx
/ 17.08.2007 10:56
Mo¿e mam podwójn¹ osobowoœÌ :devil:adam pisze:Maxxx tez sie w tej sprawie nie odzywa pewnie winny jest
Tam z tej wypowiedzi wynika Âżeby pracowaÂła gdzies na zapleczu :spiewa:Niby zachwalasz Âże taka Âświetna a tu prawda wyszÂła na jaw
No takie bezpÂłciowePrzyznam, Âże jeÂśli ktoÂś myÂślaÂł, Âże to bĂŞdzie jakieÂś denerwujÂące- to nie.
Mnie to wcale jakoÂś nie poruszyÂło A Âśmieszne teÂż nie jest
Maxxx nigdy bym Ciebie o to nie pos¹dzi³ :devil:Mo¿e mam podwójn¹ osobowoœÌ :devil:
takie Âściemnianie to nie z nami :spiewa: :spiewa:Tam z tej wypowiedzi wynika Âżeby pracowaÂła gdzies na zapleczu :spiewa:
Nawet ja bym takiego czegos nie wymyÂśliÂł :nie:
Ciekawe, czy jest tu aktywnyJakiœ goœÌ naszego forum -bo nikt mi nie wmówi ¿e podobieùstwa do naszych logów jest przypadkowe
Za ciebie sie podszywa ten sam co pode mnieten co za mnie sie podaje to jeszcze nie jest taki najgorszy
To masz juÂż przed JoasiÂą jakieÂś wytÂłumaczenie. A jak ja mam siĂŞ spowiadaĂŚJestem niewinny w tej sprawie,a poza tym jestem maxxx a nie maxx
kompromitacja. jak zwykle zresztÂą.
~epsz
/ 16.08.2007 12:38
jeÂśli ktoÂś lubi kryminaÂły to bĂŞdzie podejrzewaÂł ze morderca jest wÂśrĂłd nas :devil:Ciekawe, czy jest tu aktywny![]()
Jaka konkurencjaNie chce mi sie wierzyĂŚ, Âżeby konkurencja nam zdechÂłego szczura podkÂładaÂła :stop: :stop:
Pewnie wie ze jeÂśli chodzi o nas to Joasia oszukaĂŚ tak Âłatwo sie nie daAle w naszych przypadkach to jakieÂś plusy zastosowaÂł :devil:
NiektĂłrzy mĂłwiÂą Âże tylko winny siĂŞ tÂłumaczy :spiewa: :devil:Cytat:
Jestem niewinny w tej sprawie,a poza tym jestem maxxx a nie maxx
To masz juÂż przed JoasiÂą jakieÂś wytÂłumaczenie. A jak ja mam siĂŞ spowiadaĂŚ:devil:
Alternatywny Epsztajnek i Archont sÂą najgorsi :spiewa:A tu wspomniany 'epsz' czyli zapewne nic niewinny epsztajnek rzuciÂł obelge na AÂśke
Otó¿ toNiektórzy mówi¹ ¿e tylko winny siê t³umaczy
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 20 gości