Paweł Łukasik

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Zastanawiam siĂŞ na co (ewentualnie na kogo :rozglada: ) PaweÂł jest taki wpatrzony na ostatnim capsie z serwisu o 18:00? :mhm: Pewnie ktĂłraÂś z koleÂżanek redakcyjnych przechadzaÂła siĂŞ po studio i rozpraszaÂła kolegĂŞ. :rozglada:
not that kind pisze:
O 20:00 Raport Wieczorny :mhm: co prawda jeszcze nie wiem czy obejrzĂŞ, ale juÂż siĂŞ na niego cieszĂŞ. :lol2:
JuÂż wiadomo, Âże obejrzany :D

:> Z drobnymi zak³óceniami podczas koùcówki rozmowy w studio. Pocz¹tek Raportu, to praktycznie powtórka wczeœniejszego serwisu. Ale serwis trwa³ pó³ godziny, a Raport jak wiemy godzinê. :tanczy: Ju¿ na koniec pierwszej czêœci wiadomo by³o, ¿e druga bêdzie emocjonuj¹ca. Pawe³ bardzo obrazowa nakreœli³ nam jej zawartoœÌ ze szczególnym naciskiem na kolejny z pomys³ów ministra Ziobro. Krótka przerwa i druga czêœÌ. Na wejœcie odpytanie kole¿anki Agnieszki Idzik, która piêknie zrelacjonowa³a dzisiejsz¹ konferencjê ministra sprawiedliwoœci. A póŸniej studio - goœcie i rozmowa na ten temat pomys³owoœci jednego z najpopularniejszych polityków w kraju. Jerzy Jachowicz z "Dziennika" i prof. Andrzej Rzepliùski z UW zaszczycili Paw³a i nas swoj¹ obecnoœci¹ w studio. DoœÌ gadatliwi to panowie trzeba przyznaÌ, a ich gadatliwoœÌ jeszcze spotêgow³ fakt, i¿ ka¿dy z nich inaczej zapatruje siê na nowy pomys³ Ziobry. Pawe³ bardzo ³adnie sobie z panami poradzi³. Zadawa³ du¿o krótkich pytaù i, co warto zaznaczyÌ, na ka¿de otrzymywa³ odpowiedŸ. :D A, kiedy czas antenowy na rozmowê siê skoùczy³, Pawe³ skutecznie przerwa³ panom gor¹c¹ dyskusjê i obieca³, ¿e bêdzie jescze okazja do jej kontynuowania. :mhm: Ciekawe czy redaktor Pawe³ dotrzyma s³owa. :mhm: Nie mam pewnoœci, bo jak ju¿ wczeœniej wspomnia³am koùcówki rozmowy s³ucha³am w doœÌ ekstremalnych warunkach :rozglada: , ale Pawe³ - ¿egnaj¹c siê, zapomnia³ chyba gdzie pracuje prof. Rzepliùski. I pan profesor podpowiedzia³ mu, ¿e na UW. :rozglada: Jednak 100% pewnoœci nie mam, ¿e tak by³o. :rozglada: Teraz - jak na najwierniejsz¹ fankê przysta³o, na serwis o 23:00 i PD pozostaje czekaÌ :tanczy: Mam nadziejê, ¿e dotrwam. :rozglada:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
Dorotka969
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Dorotka969 »

oj pracuje ciê¿ko Nasz Pan Pawe³ek :):) ale za to jaka nam radoœÌ daje, ¿e mo¿emy Go ogl¹daÌ :):) fiu fiu :):)
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Capsy z wczorajszego podsumowania dnia :arrow:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

I z dzisiejszego serwisu :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

MoÂże chociaÂż dziÂś PaweÂł nie bĂŞdzie musiaÂł ''uciekaĂŚ'' w podsumowaniu do bluebox'owego studia :?
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze: I z dzisiejszego serwisu :D
Jak widaÌ na za³¹czonych obrazkach Pan Prowadz¹cy prezentowa³ siê piêknie :szalony: Informacje tak¿e piêknie i profesjonalnie przekazywa³ :szalony: W kolejce do odpytania przez pana prowadz¹cego ustawi³o siê trojre reporterów. :mhm: Zaraz, zaraz na capsach brakuje Micha³a Cholewiùskiego? Notka gdzie on? :> Ach! To moja wina nie zd¹¿y³am go nagraÌ. :rozglada:
MoÂże chociaÂż dziÂś PaweÂł nie bĂŞdzie musiaÂł ''uciekaĂŚ'' w podsumowaniu do bluebox'owego studia :?
A ja po wczorajszym PD dostrzegam dobre strony tych blue boxowych serwisĂłw. Jest tak nastrojowo. Nie widaĂŚ tego wielkiego studia. Tylko ja i PaweÂł. :rozglada: No i Anita, przygotowujÂąca FP, nawet wtedy, kiedy ich mie ma. :rozglada:

[ Dodano: Sob Sie 18, 2007 10:29 pm ]
CapsiarkĂŞ mi uprowadzili. :o Ktokolwiek widziaÂł, ktokolwiek wie gdzie ona moÂże teraz przebywaĂŚ proszony jest o kontakt, ze mnÂą oczywiÂście.. Kiedy widziano jÂą poraz ostatni ubrana byÂła :mhm: nie wiem w co, poniewaÂż w tym czasie wpatrzona i wsÂłuchana w Raport Wieczorny byÂłam. :szalony: Tyle piĂŞknych nagraĂą poczyniÂłam i nie ma mi ich kto ocapsowaĂŚ. :uhh: ZrobiÂłabym to sama, ale nie potrafiĂŞ. :rozglada: Powiedzmy, Âże w technicznych sprawach jestem tak biegÂła jak minister Ziobro w obsÂługiwaniu dyktafonu. :devil: A co w Raporcie? Dwie rozmowy, jak zawsze interesujÂące. Pierwsza - z Markiem Ostrowskim i ÂŁukaszem WarzechÂą, sprowokowana dzisiejszym zjazdem ziomkostw w Berlinie. W drugiej czĂŞÂści Raportu PaweÂł poprosiÂł EwĂŞ CzaczkowskÂą i ks. Henryka ZieliĂąskiego o komentarze do wypowiedzi nowego ministra edukacji ws. ocen z religii. Pan Redaktor wykazaÂł siĂŞ ogromnÂą wiedzÂą w obu omawianych tematach. :brawa: To juÂż chyba nikogo nie dziwi poniewaÂż zawsze tak jest. :tanczy: Intryguje mnie w kogo wycelowane byÂło, to wymruczane przez PawÂła: Mhm... :P . W tym czasie emitowany byÂł jakiÂś materiaÂł dotyczÂący zagranicy. :mhm: Podejrzewam, Âże PawÂła nie powinno byĂŚ wtedy sÂłychaĂŚ. :rozglada: Ciekawe rzeczy muszÂą siĂŞ dziaĂŚ w tym studio poza wizjÂą. :rozglada:
Dorotka969
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

dzisiaj niestety nie miaÂłam okazji oglÂądaĂŚ jak prezentowaÂł siĂŞ Pan PaweÂłek, ale jestem przekonana, ze cudnie jak zawsze :):)
not that kind
Bywalec
Bywalec

DÂżastina pisze:CapsiarkĂŞ mi uprowadzili. :o Ktokolwiek widziaÂł, ktokolwiek wie gdzie ona moÂże teraz przebywaĂŚ proszony jest o kontakt, ze mnÂą oczywiÂście.
I mĂŞczÂą czÂłowieka z samego rana... :nie: Co za ludzie :nie:

Raport :arrow:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Podsumowanie :arrow:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

D¿astina pisze: Zaraz, zaraz na capsach brakuje Micha³a Cholewiùskiego? Notka gdzie on? :> Ach! To moja wina nie zd¹¿y³am go nagraÌ. :rozglada:
Oooo :D CzyÂżby brand new love? :lol2:
MoÂże jeszcze kiedyÂś przydarzy siĂŞ okazja by go nagraĂŚ :lol2:

Ojej :o Ale Pawe³ mo¿e czuÌ siê ju¿ chyba zagro¿ony :lol2: Teraz za to z pewnoœci¹ z jeszcze wiêksz¹ si³¹ bêdzie walczy³ o to, by swoj¹ osob¹ i swoim dzia³aniem wyperswadowaÌ Ci pochlebne spojrzenia na innych dziennikarzy :lol2:
A ja po wczorajszym PD dostrzegam dobre strony tych blue boxowych serwisĂłw. Jest tak nastrojowo. Nie widaĂŚ tego wielkiego studia. Tylko ja i PaweÂł. :rozglada: No i Anita, przygotowujÂąca FP, nawet wtedy, kiedy ich mie ma. :rozglada:
:hahaha: DaÂłem siĂŞ nabraĂŚ i zastanawiaÂłem siĂŞ, co Anita robi za plecami PawÂła :lol:

A bĂŞdzie dziÂś PaweÂł? :) Bo jeÂśli tak to jest szansa, Âże w koĂącu go zobaczĂŞ :)
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Dorotka969
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

niom oby PaweÂłek byl :):)
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Dorotka969 pisze:dzisiaj niestety nie miaÂłam okazji oglÂądaĂŚ jak prezentowaÂł siĂŞ Pan PaweÂłek, ale jestem przekonana, ze cudnie jak zawsze :):)
Nie ma takiej moÂżliwoÂści, Âżeby mogÂło byĂŚ inaczej. :lol2:
not that kind pisze:
DÂżastina pisze:CapsiarkĂŞ mi uprowadzili. :o Ktokolwiek widziaÂł, ktokolwiek wie gdzie ona moÂże teraz przebywaĂŚ proszony jest o kontakt, ze mnÂą oczywiÂście.
I mĂŞczÂą czÂłowieka z samego rana... :nie: Co za ludzie :nie:
:o Jak to mêcz¹??? Ocapsowywanie takiego wspania³ego mê¿czyzny, to czysta przyjemnoœÌ. :lol2:
Black Jack '62 pisze:
D¿astina pisze: Zaraz, zaraz na capsach brakuje Micha³a Cholewiùskiego? Notka gdzie on? :> Ach! To moja wina nie zd¹¿y³am go nagraÌ. :rozglada:
Oooo :D CzyÂżby brand new love? :lol2:
MoÂże jeszcze kiedyÂś przydarzy siĂŞ okazja by go nagraĂŚ :lol2:
Nie, nie, nie :lol: Pan CholewiĂąski, to zdecydowanie nie mĂłj typ. :rozglada: ChciaÂłam tylko, aby byÂło widaĂŚ to, jak intensywnie podczas serwisu pracowaÂł PaweÂł. ;)
Black Jack '62 pisze:Ojej :o Ale Pawe³ mo¿e czuÌ siê ju¿ chyba zagro¿ony :lol2: Teraz za to z pewnoœci¹ z jeszcze wiêksz¹ si³¹ bêdzie walczy³ o to, by swoj¹ osob¹ i swoim dzia³aniem wyperswadowaÌ Ci pochlebne spojrzenia na innych dziennikarzy :lol2:
CaÂły czas musi siĂŞ staraĂŚ. :lol2: Wszak nie znamy dnia ani godziny, kiedy zauroczyĂŚ mnie moÂże jakiÂś inny pan redaktor. :rozglada:
Black Jack '62 pisze:
:hahaha: DaÂłem siĂŞ nabraĂŚ i zastanawiaÂłem siĂŞ, co Anita robi za plecami PawÂła :lol:
Pilnuje, Âżeby kolega na czas skoĂączyÂł serwis. :rozglada:
Black Jack '62 pisze:A bĂŞdzie dziÂś PaweÂł? :)
BĂŞdzie. :lol2: To juÂż pewne. UpolowaÂłam go na tyÂłach w trakcie trwania Raportu PopoÂłudniowego. :tanczy: CzwartÂą noc z kolei zdecydowaÂł siĂŞ spĂŞdziĂŚ ze mnÂą :rozglada: no dobrze, z nami. :rozglada:
Black Jack '62 pisze:Bo jeÂśli tak to jest szansa, Âże w koĂącu go zobaczĂŞ :)
Czym, ten skromny Pan redaktor, zasÂłuÂżyÂł sobie na taki zaszczyt. :devil:
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

PozazdroÂściĂŚ redaktorowi ÂŁukasikowi takiego towarzystwa ... :tanczy:
Obrazek
not that kind
Bywalec
Bywalec

epsztajnek pisze:PozazdroÂściĂŚ redaktorowi ÂŁukasikowi takiego towarzystwa ... :tanczy:
NiektĂłrzy bĂŞdÂą twierdziĂŚ, Âże to panie redaktorki dostÂąpiÂły zaszczytu :lol2: :spiewa:

Mniej wiĂŞcej to samo ujĂŞcie, ale w moim wykonaniu :D
Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:PozazdroÂściĂŚ redaktorowi ÂŁukasikowi takiego towarzystwa ... :tanczy:
O! Jak ogromn¹ moc ma piêkno i profesjonalizm Paù z tvn24. :lol2: Skierowa³a ona kroki piewcy owego piêkna i profesjonalizmu do w¹tku przystojnego i profesjonalnego Pana z tvn24 :lol2: Epsztajnek mi³o siê natkn¹Ì na Ciebie, Twoje dzie³a i wra¿enia. :tanczy:
not that kind pisze:
NiektĂłrzy bĂŞdÂą twierdziĂŚ, Âże to panie redaktorki dostÂąpiÂły zaszczytu :lol2: :spiewa:

O mnie pisze. :szalony: Z oczywistych wzglêdów tak twierdzê. :szalony: Jednak przyznaÌ trzeba, ¿e w wyœmienity nastrój wprowadzi³ Paw³a te niewiasty, które nadzorowa³y ruch na polskich drogach. A panu redaktorowi tak dobrze siê z nimi rozmawia³o, ¿e na koniec Raportu po³¹czy³ siê z nimi raz jeszcze. W serwisie o 22:00 ci¹gle nie mia³ doœÌ i jeszcze raz Dagmarê odpyta³ - Ala gdzieœ mu zwia³a. :rozglada: W ogóle Paw³owi dziœ humorek dopisywa³. Uœmiech czêsto goœci³ na jego twarzy. A to przy okazji opowieœci o gotowaniu kwaœnicy, a to po wys³uchniu opowiastek Jacka Pa³asiùskiego. :D Tematów politycznych oczywiœcie te¿ nie zabrak³o w Raporcie. Premier w wywiadzie dla "Wprost" oœwiadczy³, ¿e jakoby PO jest uzale¿niona od Niemców. O stopieù tego uzale¿nienia sprzeczali siê w studio Paw³owi goœcie - Igor Janke i S³awomir Sierakowski. Pan prowadz¹cy rzucanymi co i raz pytaniami tê sprzeczkê potêgowa³. Na koniec rozmowy Pawe³ spyta³ siê jeszcze panom o ich prognozy na pierwszy, po wakacjach ( :devil: ) tydzieù prac sejmu i podziêkowa³ za wizytê w studio i komentarze. Na ten sam temat porozmawia³ jeszcze z koleg¹ redakcyjnym Arkiem Wierzukiem, który czatowa³ przed sejmem. :mhm: I to chyba wszystko co mo¿na napisaÌ o dzisiejszym, dotychczasowym dy¿urze Paw³a. Tego, ¿e bardzo przystojnie siê prezentowa³ chyba nie muszê dodawaÌ, to przecie¿ oczywiste. :szalony: Czekamy na kolejn¹ dostawê. :tanczy: Zanosi siê na kolejne Padsumowanie Dnia prowadzone z blue boxa :mhm: serwis o 22:00 te¿ by³ stamt¹d nadawany. :mhm: Jutro 20 sierpnia i jeœli wierzyÌ doniesieniom, to wszystko wskazuje na to, ¿e dziœ ostatni raz spotykamy siê z Paw³em w Podsumowaniu Dnia. :uhh:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Epsztajnek mi³o siê natkn¹Ì na Ciebie, Twoje dzie³a i wra¿enia.
:red: :)
MyÂślaÂłem , do czyjego wÂątku wkleiĂŚ ten caps. No i stwierdziÂłem , Âże najsprawiedliwiej bĂŞdzie wkleiĂŚ do Gospodarza Serwisu :)
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

epsztajnek pisze:
Epsztajnek mi³o siê natkn¹Ì na Ciebie, Twoje dzie³a i wra¿enia.
:red: :)
MyÂślaÂłem , do czyjego wÂątku wkleiĂŚ ten caps. No i stwierdziÂłem , Âże najsprawiedliwiej bĂŞdzie wkleiĂŚ do Gospodarza Serwisu :)
A moje wraÂżenia sÂą takie, Âże PaweÂł pozostawaÂł niewzruszony widokiem piĂŞknych koleÂżanek :devil:
Albo dobrze udawa³, bo mo¿e wiedzia³, ¿e ¿ona ogl¹da :devil: Albo, ¿e ktoœ ¿onie mo¿e nakablowaÌ, gdyby zbyt serdecznie zareagowa³ na ich (kole¿anek) obecnoœÌ :lol2:

Chodzi mi o to, Âże po relacjach mĂłwiÂł o tym, co zobaczyÂł za ... zdecydowanie za koleÂżankami :devil:
A wiĂŞc: rowery na samochodach, rozÂładowany ruch, itp. :devil:

Nie rozumiem :nie:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze: MyÂślaÂłem , do czyjego wÂątku wkleiĂŚ ten caps. No i stwierdziÂłem , Âże najsprawiedliwiej bĂŞdzie wkleiĂŚ do Gospodarza Serwisu :)
JesteÂś wyÂśmienitym kandydatem na ministra sprawiedliwoÂści. :lol2:
Black Jack '62 pisze: A moje wraÂżenia sÂą takie, Âże PaweÂł pozostawaÂł niewzruszony widokiem piĂŞknych koleÂżanek :devil:
:> Chyba Ciê ktoœ znowu rozprasza³ podczas ogl¹dania tego Raportu. W bardzo dobry nastrój wprowadzi³y Paw³a te niewiasty przecie¿. A to, ¿e za plecami jednej zauwa¿y³ rowery na samochodach, to nic dziwnego. Wszak nie od dziœ wiadomo, ¿e Pawe³ bardzo spostrzegawczy jest. :lol2: I jak umiejêtnie portafi wykorzystaÌ te spostrze¿enia. Zab³ysn¹³ przed kole¿ankiami swoim poczuciem humoru. Jako alternatywê poleci³ kierowcom skorzystanie z tych rowerów w³aœnie. :lol2:
Black Jack '62 pisze:Albo dobrze udawa³, bo mo¿e wiedzia³, ¿e ¿ona ogl¹da :devil: Albo, ¿e ktoœ ¿onie mo¿e nakablowaÌ, gdyby zbyt serdecznie zareagowa³ na ich (kole¿anek) obecnoœÌ. :lol2:
A wiesz, ¿e coœ w tym mo¿e byÌ. :mhm: Dziœ to chyba ba³ siê wróciÌ do domu. :lol: Kiedy zerknê³am tu¿ po dziesi¹tej na Poranek, to Pawe³ krêci³ siê po studio. W³¹czam TV wieczorem na Raport - Pawe³ znowu szar¿uje na ty³ach. :rozglada:
DoœÌ tych ¿artów :stop: Pawe³ ca³y dzionek spêdzi³ w pracy gdy¿ bardzo odpowiedzialne zadanie mu powierzono. Dla wieczornego M24h materia³ o politycznych wydarzeniach dnia dzisiejszego przygotowa³. A, ¿e w polityce wrza³o od rana do wieczora, konferencja goni³a konferencjê ca³y dzionek zszed³ Panu redaktorowi na przygotowaniach. Efekty pracy pora¿aj¹ce w pozytywnym tego s³owa znaczeniu. :brawa: A i o pokazaniu nam siebie nie zapomnia³. Nie kaza³ czekaÌ do koùca materia³u, ju¿ w po³owie stand' up umieœci³. :lol2: Myœlê, ¿e po tak efektownym materiale ¿onka mu wybaczy to, i¿ sobie wczoraj z kole¿ankami tak mi³o poczyna³. :rozglada:
ODPOWIEDZ