Wirtualne Media
Moderator: Łukasz
Wirtualne Media
Hmm... zastanawialiœcie siê mo¿e dlaczego dzisiaj WM nie zamieœci³y zdjêÌ i nawet nie poinformowa³y o nowym studiu Faktów TVN? Podobnie zreszt¹ zrobi³ serwis Media News i kilka innych znanych wortali, które równie¿ o tym nie poinformowa³y. Natomiast medialink uzna³ to za wiadomoœÌ numer 1.
- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
Teorie spiskowe to lubi kamuii wiĂŞc moÂże ona coÂś napisze.ÂŁukasz pisze:DziĂŞkujĂŞ za nieskormne pochwaÂły, ale jak zwykle po drugim poÂście zeszliÂśmy na inne tematy.Przyznam siĂŞ, Âże zaczynajÂąc ten temat miaÂłem nadziejĂŞ, Âże doszukacie siĂŞ jakichÂś zwiÂązkĂłw WM z Polsatem, czy innej teori spiskowej.
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Teorie spiskowe? Ale¿ proszê bardzo. wprawdzie M. Sz. móg³ dojœÌ do wniosku, ¿e nie warto dublowaÌ informacji i jeszcze raz pisaÌ o nowym studiu Faktów - wszak ju¿ chyba kilka dni wczeœniej, korzytaj¹c z serwisu PAP zamieœci³ kilka zdjêÌ nowego studia Faktów i TVN24. Jednak przez d³ugi czas wiadomoœci z serwisu wirtualnemedia.pl dostêne by³y (lub wci¹¿ s¹ - nie wiem, nie sprawdza³em) na teletekscie Telewizji Polsat. Poza tym jako pierwsi informowali o zmianach w ramówce Polsatu oraz nowych produkcjach firmy ATM Group. Ostatnio podejrzewam, ¿e nawet nowa strona o T. Lisie (http://www.tomaszlis.pl) robiona jest przez ludzi z wiertualnych mediów. Ca³oœÌ niezwykle uboga, ma³o interesuj¹ca oraz brzydka wzbogacona jest kilkoma materia³ami o Lisie - wszytkie podawane s¹ jednak za wirtulanymimediami. (Nie wierzycie - sprawdŸcie). Ale powtarzam, akurat w tym, ¿e nie dali informacji o nowym studiu nie doszukiwa³bym siê dziejowego spisku. Od dawna widzia³em o jakiœ powi¹zaniach WM z Polsatem. Ale ani wczoraj, ani dzisiaj nie mówi³y o tym portale wp.pl oraz interia.pl. wczesniej wspomnia³ onet, ale przecie¿ ka¿dy wie dlaczego.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
Wspomnieli ale spĂłjrzcie co napisali.
Jestem pewein na 100% i ten co mówi, ze tak nie jest jest g³upi. Wywali³ pieczyùski Anitkê bo musia³ upchn¹Ì tam swoj¹ ¿onê-pochanke.
Anitka bĂŞdzie prowadziÂła tylko fakty popoÂłudniowe i serwisy informacyjne.
Ludzie ona tam zginie. Ja nie widzĂŞ dla niej Âżadnych szans rozwoju i jeszcze wyraÂżnie jest napisane, ÂŻe AnitkĂŞ zastÂąpi pochanke.
To jest obrzydliwe i siĂŞ nie mieÂści w Âżaadnych dopuszczalnych normach.
RadzĂŞ dalej pisaĂŚ do gazet bo moÂże napiszaÂą jeszcze o tym. Wczoraj zginĂŞÂło 3 polskich ÂżoÂłnierzy wiĂŞc moÂże specjalnie nic i tym nie pisali.
http://www.wirtualnemedia.pl/index1.php ... kulu=15632
Jestem pewein na 100% i ten co mówi, ze tak nie jest jest g³upi. Wywali³ pieczyùski Anitkê bo musia³ upchn¹Ì tam swoj¹ ¿onê-pochanke.
Anitka bĂŞdzie prowadziÂła tylko fakty popoÂłudniowe i serwisy informacyjne.
Ludzie ona tam zginie. Ja nie widzĂŞ dla niej Âżadnych szans rozwoju i jeszcze wyraÂżnie jest napisane, ÂŻe AnitkĂŞ zastÂąpi pochanke.
To jest obrzydliwe i siĂŞ nie mieÂści w Âżaadnych dopuszczalnych normach.
RadzĂŞ dalej pisaĂŚ do gazet bo moÂże napiszaÂą jeszcze o tym. Wczoraj zginĂŞÂło 3 polskich ÂżoÂłnierzy wiĂŞc moÂże specjalnie nic i tym nie pisali.
http://www.wirtualnemedia.pl/index1.php ... kulu=15632
hehe no ja uwielbiam teorie spiskowe i moÂże to co fastus napisal to prawda ale w Âświetle najnowszzych wydarzeĂą mam to w dupie i cieszĂŞ siĂŞ Âże nic nie napisali
Tylko ciekawe jest to ze z koleji tylko media link zauwa¿y³ t¹ ca³¹ aferê z Anit¹.Mo¿e dlatego WM o tym milcz¹ bo Lis nie chce rozgadywac ze ANitka do niego przechodzi
zobaczymy...

Android <3
-
- Fan Forum
Ale ÂŁukasz nie jest Âślepy – widzi kto budzi najwiĂŞksze emocje i kto siĂŞ przyczynia do tego, Âże jego strona jest tak czĂŞsto odwiedzana!Filip pisze:KiedyÂś takÂą onformacje ÂŁukasz by zignorowaÂł. Z zasady nie podawaÂł takich informacji, o np. wkrĂŞcaniu Anitki. Troche zmieniÂłeÂś ÂŁukaszu fronty, ale mi siĂŞ to bardzo podoba... tylko ppgratulowaĂŚ!
DziĂŞki za wszystko!
Ale obawiam siĂŞ, Âże to nie potrwa juÂż zbyt dÂługo, bo tvn ( a co za tym idzie, wszystko co z tvn-em zwiÂązane) skutecznie eliminuje AnitĂŞ!
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
... ostatnie chwile na forum?