Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..dzis postanowiÂłem Âże pojawiĂŞ dopiero wĂłwczas jeÂśli ktoÂś z Was siĂŞ pojawi :neutra:
..bo samemu to ciĂŞÂżko byÂłoby mi to rozstanie przeÂżywaĂŚ :(
marcinkowsky pisze:
not that kind pisze:No s³uchajcie :D Musicie byÌ bardziej wyrozumiali :D Agata musi czasami odpocz¹Ì, a Asia popracowaÌ :D
noteczko :) wiem , ¿e tobie jest ³atwiej o wyrozumia³oœÌ , bo na wszystko patrzysz z dystansem , a poza tym jak nie ma Agatki to masz mniej pracy :lol: ale dla nas nieobecnoœÌ Agatki = post medialny ;(
..ja znĂłw powoli stajĂŞ siĂŞ niemowÂą :neutral:

..jak tak dalej pĂłjdzie to zaniknÂą mi struny gÂłosowe :devil:
Ale Âżebny siĂŞ pokrzepiĂŚ zmalazÂłem coÂś niesamowicie interesujÂącego w innym wÂątku :o

noteczko -to Ty widziaÂłaÂś AgatkĂŞ na Âżywo :o ??

Jakie to musiaÂło byĂŚ przeÂżycie :tanczy: :rydzyk: ProszĂŞ napisz coÂś wiĂŞcej :rydzyk:
..naprawdĂŞ notka widziaÂłaÂś AgatkĂŞ :?: :shock:
..a kiedy i gdzie :?: :shock:

..szczĂŞÂściara :szalony:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

obieÂżyÂświat pisze: ..ja znĂłw powoli stajĂŞ siĂŞ niemowÂą :neutral:

..jak tak dalej pĂłjdzie to zaniknÂą mi struny gÂłosowe :devil:
Ktoœ wreszcie powinien zrozumieÌ , ¿e skazywanie nas na d³u¿sz¹ ni¿ dwudniow¹ roz³¹kê z Agatk¹ jest dla nas szkodliwe i Ÿle odbija siê na naszym zdrowiu i samopoczuciu :ban:
A tvn24 bez Agatki dla wielu staje siĂŞ jaÂłowÂą stacjÂą :hyh:
..naprawdĂŞ notka widziaÂłaÂś AgatkĂŞ :?: :shock:

Zajrzyj do wÂątku ''Ludzie TVN24" i doleĂŚ do koĂąca strony :D
notka opisaÂła tu swoje przeÂżycia zwiÂązane z ludÂźmi tvn24 wÂłaÂśnie :lol2:
viewtopic.php?t=749&postdays=0&postorder=asc&start=15

[ Dodano: Nie Sie 19, 2007 9:11 am ]
Sorry :D !! WÂątek siĂŞ nazywa "Ludzie z TVN" :lol2:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:
obieÂżyÂświat pisze:..naprawdĂŞ notka widziaÂłaÂś AgatkĂŞ :?: :shock:

Zajrzyj do wÂątku ''Ludzie TVN24" i doleĂŚ do koĂąca strony :D
viewtopic.php?t=749&postdays=0&postorder=asc&start=15

[ Dodano: Nie Sie 19, 2007 9:11 am ]
Sorry :D !! WÂątek siĂŞ nazywa "Ludzie z TVN" :lol2:
..ma³a ró¿nica a cieszy :lol2:

..aaa to juÂż teraz kojarzĂŞ :tanczy:

..DÂżastina pisaÂła coÂś o jakiejÂś wysÂłanniczce do Poznania ale teraz przez myÂśl mi nie przeszÂło Âże to moÂże byĂŚ notka :o

..no to potwierdzam i jeszcze piszĂŞ - szczĂŞÂściara :szalony:
..tyle godzin biegania za AgatkÂą :szalony:
..teÂż bym tak chciaÂł :szalony:
..tylko ¿e ja bym do 20. stacjonowa³ przy Agatce bo z tego co pamiêtam to Agatka by³a tamtego jesiennego dnia do raportu wieczornego w³¹cznie :lol2:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

obieÂżyÂświat pisze:
marcinkowsky pisze:Zajrzyj do wÂątku ''Ludzie TVN24" i doleĂŚ do koĂąca strony :D
..DÂżastina pisaÂła coÂś o jakiejÂś wysÂłanniczce do Poznania ale teraz przez myÂśl mi nie przeszÂło Âże to moÂże byĂŚ notka :o

..no to potwierdzam i jeszcze piszĂŞ - szczĂŞÂściara :szalony:
..tyle godzin biegania za AgatkÂą :szalony:
..teÂż bym tak chciaÂł :szalony:
..tylko ¿e ja bym do 20. stacjonowa³ przy Agatce bo z tego co pamiêtam to Agatka by³a tamtego jesiennego dnia do raportu wieczornego w³¹cznie :lol2:
A ja miaÂłam ostatniÂą szansĂŞ na wydostanie siĂŞ z Poznania, ktĂłra to ''szansa'' odjeÂżdÂżaÂła przed dziewiĂŞtnastÂą :devil:

Zastanawia³am siê, kiedy odnajdziecie mój wpis :> Potrzebowaliœcie tygodnia? :devil: Rzeczywiœcie jesteœcie bardziej zapatrzeni w Agatê i w jej w¹tek ni¿ myœla³am :lol: Stara³am siê doœÌ klarownie i jasno opisaÌ tam moje prze¿ycia :D Oprócz tego, ¿e mój meeting mia³ miejsce w takich a nie innych okolicznoœciach (podczas tzw. Parady Równoœci :devil: ), to bardzo mi³o wspominam ten dzieù :D Móc tyle godzin ''podgl¹daÌ'' profesjonalistkê przy pracy, to wielkie prze¿ycie :D W dodatku dzia³anie pod strachem - zwróci uwagê, czy nie :rozglada: Postraszy policj¹, czy nie :lol: podnosi³o poziom adrenaliny :D
Na szczĂŞÂście obyÂło siĂŞ bez tego :lol: I dziÂś mogĂŞ bez Âżadnych oporĂłw i wiĂŞkszych problemĂłw robiĂŚ dla Was screeny z pĂłki co relacji :D
Acha z negatywnych wspomnieù to tylko to jeszcze, ¿e ledwo zd¹¿y³am zrobiÌ jakieœ zakupy :>
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

not that kind pisze:A ja miaÂłam ostatniÂą szansĂŞ na wydostanie siĂŞ z Poznania, ktĂłra to ''szansa'' odjeÂżdÂżaÂła przed dziewiĂŞtnastÂą :devil:
..ehhh co tam :lol2:
..ja mĂłgÂłbym na dworcu nocowaĂŚ a nie opuÂściÂłbym Agatki :lol2:
.no tak ale Ty jesteÂś zdystansowana :lol2:
..przynajmniej bardziej niÂż my :lol2:
not that kind pisze:ZastanawiaÂłam siĂŞ, kiedy odnajdziecie mĂłj wpis :> PotrzebowaliÂście tygodnia? :devil: RzeczywiÂście jesteÂście bardziej zapatrzeni w AgatĂŞ i w jej wÂątek niÂż myÂślaÂłam :lol:
..ja w ogĂłle bym go nie znalazÂł gdyby nie marcinkowsky :lol2:
..a wiĂŞc kto jest najbardziej zapatrzony :?: :lol2:
Stara³am siê doœÌ klarownie i jasno opisaÌ tam moje prze¿ycia :D
..pozwól ¿e ciê jeszcze na pw o wiêksze szczegó³y zapytam :*
OprĂłcz tego, Âże mĂłj meeting miaÂł miejsce w takich a nie innych okolicznoÂściach (podczas tzw. Parady RĂłwnoÂści :devil: ), to bardzo miÂło wspominam ten dzieĂą :D MĂłc tyle godzin ''podglÂądaĂŚ'' profesjonalistkĂŞ przy pracy, to wielkie przeÂżycie :D
..na Twoim przykÂładzie ziÂściÂło siĂŞ marzenie wielu z nas :szalony:
..do tej pory tylko Black mĂłgÂł poszczyciĂŚ siĂŞ takim - trochĂŞ podobnym 'spotkaniem' :lol2:
..a teraz jest juÂż dwĂłjka szczĂŞÂśliwcĂłw :lol2:
W dodatku dziaÂłanie pod strachem - zwrĂłci uwagĂŞ, czy nie :rozglada: Postraszy policjÂą, czy nie :lol: podnosiÂło poziom adrenaliny :D
..trzeba by w koĂącu zaryzykowaĂŚ i sprawdziĂŚ jak Agatka zareaguje na spotkanie pierwszego stopnia z fanem :lol2:
Na szczĂŞÂście obyÂło siĂŞ bez tego :lol: I dziÂś mogĂŞ bez Âżadnych oporĂłw i wiĂŞkszych problemĂłw robiĂŚ dla Was screeny z pĂłki co relacji :D
..ahhhh wszyscy wierzymy w to Âże na relacjach siĂŞ nie skoĂączy :lol2:
Acha z negatywnych wspomnieù to tylko to jeszcze, ¿e ledwo zd¹¿y³am zrobiÌ jakieœ zakupy :>
..co tam zakupy kiedy do domu musiaÂłaÂś z przyjemnoÂściÂą dÂźwigaĂŚ takie wspomnienia :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Ale jestem szybki jak bÂłyskawica :lol2: W lot znalazÂłem ten fragment wÂątku w ktĂłrym DÂżastina opisuje przeÂżycia swojej wysÂłanniczki :tanczy:

Teraz sobie wszystko prĂłbuje wyobraziĂŚ jak zwykle czyniĂŞ kiedy jestem do uciekania siĂŞ do wyobraÂżeĂą zmuszony :lol2:

BoÂże, jakieÂż to doznanie :szalony: spotkaĂŚ gwiazdĂŞ z telewizji -takÂą :szalony: Jak takÂą jak Agatka, to nawet nie trzeba dodatkowych atrakcji w postaci zabaw i wygrywanych nagrĂłd, Âżadnych konkursĂłw :szalony: Wystarczy ona :D
Jedziesz do Poznania i punktem kulminacyjnym wizyty jest spotkanie Agatki podczas pracy dla tvn24 :tanczy:
obieÂżyÂświat pisze:..ja w ogĂłle bym go nie znalazÂł gdyby nie marcinkowsky :lol2:
..a wiĂŞc kto jest najbardziej zapatrzony :?: :lol2:
To ten co mnie tak za rywalizacjĂŞ ganiÂł :> Czy Âźle poznajĂŞ :devil: ??
..ahhhh wszyscy wierzymy w to Âże na relacjach siĂŞ nie skoĂączy :lol2:
Ze mnÂą jest tak , Âże takÂą wyznajĂŞ wiarĂŞ i ÂżywiĂŞ takÂą nadziejĂŞ jak widzĂŞ AgatkĂŞ w relacjach , a kiedy jej nie ma to jedynÂą wiarÂą i nadziejÂą stajÂą siĂŞ relacje :neutral:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

notka :D Szkoda, Âże nie ''znaliÂśmy'' siĂŞ wczeÂśniej :/ UmĂłwilibyÂśmy siĂŞ na spotkanie :lol2:
marcinkowsky pisze:
Alchemik pisze:Nie powiedziaÂłbym, Âże byÂł to sposĂłb wypowiedzi z nalotem niepochlebnym :> WrĂŞcz przeciwnie :) MoÂżna mĂłwiĂŚ o nalocie... tyle Âże o nalocie z lekka rebelianckim :devil:
Rebelia -Âświat oszalaÂł :devil: Dziewczyny szalejÂą za dziewczynami, chÂłopaki szalejÂą za dziewczynami z tivika :devil: PrzewrĂłt -pytanie, ktĂłry wiĂŞkszy :devil: ?? :
Przepraszam bardzo, ale z tego wzglĂŞdu iÂż dzisiaj jestem bardziej przyrÂąbany niÂż ma to miejsce w inne niedziele, proszĂŞ mi wytÂłumaczyĂŚ o co biega :uau:
O kim piszecie :> O notce :> PrzecieÂż stanowisko notki w kwestiach damsko-mĂŞskich relacji jest znane :P ZresztÂą i w ostatnim poÂście wypÂływa i jest bardzo klarowne :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Black :> faktycznie jesteÂś przy i porÂąbany :devil:

TrochĂŞ siĂŞ uwstecznij, a znajdziesz to, o czym pisaliÂśmy :devil: A jak ci siĂŞ nie chce uwsteczniaĂŚ to proszĂŞ podaje na tacy :devil:
}{ypnosea pisze:Elvis na pewno zaÂśpiewaÂł jej Burning love :tanczy:

A ja myÂślaÂłam, Âże faceci wolÂą blondynki :mhm:

''..a jak tu do niej pisaĂŚ o tym Âże naszym zdaniem fatalnie (wg nas ) siĂŞ od dwĂłch ubiera :?: :red: :spiewa: ''

Moim zdaniem w tych mĂŞskich marynarkach wyglÂąda tak maÂło kobieco, tak mĂŞsko, Âże zaczyna mi siĂŞ podobaĂŚ :P
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:Black :> faktycznie jesteÂś przy i porÂąbany :devil:
:twisted: Nie zadzieraj dzisiaj ze mnÂą, bo kÂąsam :twisted:

WidzĂŞ, Âże pani od wyzywania nas od erotomanĂłw is back :devil:
}{ypnosea pisze:Elvis na pewno zaÂśpiewaÂł jej Burning love :tanczy:
Taki smêt :> ¯eby Agatka zasnê³a ''nim przyjdzie pó³noc i nas rozdzieli''? :lol:
No coÂś Ty :> Return To Sender - to jest mĂłj typ :devil:

Ale jak siĂŞ widzi AgatkĂŞ to ma siĂŞ na ustach ten song:

''Are you lonesome tonight
do you miss me tonight
Are you sorry we drifted apart
Does your memory stray to a bright sunny day
When I kissed you and called you sweetheart
Do the chairs in your parlor seem empty and bare
Do you gaze at your doorstep and picture me there
Is your heart filled with pain, shall I come back again
Tell me dear, are you lonesome tonight''

Ach :P OÂżyÂły wspomnienia :szalony:
A ja myÂślaÂłam, Âże faceci wolÂą blondynki :mhm:
Tak bardzo szlagierowo siĂŞ nagle zrobiÂło, ale ja zwykle powtarzam za KiepurÂą: brunetki, blondynki ... :lol2:
Moim zdaniem w tych mĂŞskich marynarkach wyglÂąda tak maÂło kobieco, tak mĂŞsko, Âże zaczyna mi siĂŞ podobaĂŚ :P
[/quote]
O kobiecoœÌ Agatki nikt nie musi siê martwiÌ :] Kobiecoœci Agatce nie mo¿na odmówiÌ - tyle tylko mam do powiedzenia :]
Marynary to okropny wynalazek, ale Agatka na pewno nie wyglÂąda w nich mĂŞsko :x
Czy ja broniĂŞ marynar :> :devil:

PodobaĂŚ :> Zaczyna Ci siĂŞ podobaĂŚ :> Czy ja dobrze rozumiem :mhm: Nie :> Nie chcĂŞ juÂż nic rozumieĂŚ :hyh:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze::twisted: Nie zadzieraj dzisiaj ze mnÂą, bo kÂąsam :twisted:
A co mi zrobisz jak mnie zÂłapiesz :devil: ??
Ach :P OÂżyÂły wspomnienia :szalony:
MoÂże jako rasowy erotoman napiszesz coÂś o tych wspomnieniach :P ?? :lol:

O kobiecoœÌ Agatki nikt nie musi siê martwiÌ :] Kobiecoœci Agatce nie mo¿na odmówiÌ - tyle tylko mam do powiedzenia :]
Nas o tym nie musisz przekonywaĂŚ :P
Marynary to okropny wynalazek, ale Agatka na pewno nie wyglÂąda w nich mĂŞsko :x
Czy ja broniĂŞ marynar :> :devil:
nie nooo, bronisz Agatki, ale jak zwykle na marynarach nie mo¿na pozostawiÌ suchej nitki :devil: !! Albo jedn¹ such¹ zostawiÌ po to , ¿eby t¹ nitkê wyci¹gn¹Ì i ¿eby marynara zaczê³a siê pruÌ :devil:
PodobaĂŚ :> Zaczyna Ci siĂŞ podobaĂŚ :> Czy ja dobrze rozumiem :mhm: Nie :> Nie chcĂŞ juÂż nic rozumieĂŚ :hyh:
SzybkoœÌ jarzenia osza³amiaj¹ca :devil: !! :brawa:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:A co mi zrobisz jak mnie zÂłapiesz :devil: ??
Wezmê Ciê si³¹ zaci¹gnê na Kramarsk¹, zwi¹¿ê i podstawiê pod drzwiami poznaùskiej redakcji tvn24, a na szyi uwieszê kartkê z napisem-pytaniem: czy jest suchy chleb ...? :D
MoÂże jako rasowy erotoman napiszesz coÂś o tych wspomnieniach :P ?? :lol:
WyrzekÂłem siĂŞ tytuÂłu na rzecz czerpania przyjemnoÂści z przytulania :)

nie nooo, bronisz Agatki, ale jak zwykle na marynarach nie mo¿na pozostawiÌ suchej nitki :devil: !! Albo jedn¹ such¹ zostawiÌ po to , ¿eby t¹ nitkê wyci¹gn¹Ì i ¿eby marynara zaczê³a siê pruÌ :devil:
O! widzisz :D Spe³nisz misjê, o której piszesz, jak ju¿ Ciê wpuszcz¹ do redakcji :D Tylko pamiêtaj, ¿e marynar jest wiele :lol2: Przed akcj¹ policz dok³adnie, ¿eby ¿adnej nie omin¹Ì :]
SzybkoœÌ jarzenia osza³amiaj¹ca :devil: !! :brawa:
Lepiej bym nie wiedziaÂł, Âże w ten weekend AÂśka, to bym siĂŞ wczoraj oszczĂŞdziÂł :devil:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:
marcinkowsky pisze:A co mi zrobisz jak mnie zÂłapiesz :devil: ??
Wezmê Ciê si³¹ zaci¹gnê na Kramarsk¹, zwi¹¿ê i podstawiê pod drzwiami poznaùskiej redakcji tvn24, a na szyi uwieszê kartkê z napisem-pytaniem: czy jest suchy chleb ...? :D
Catch me, if you can -to ja moÂże tak z angielska przedstawiĂŞ tytuÂł (moja inspiracja) dla wÂłasnych potrzeb obronnych :devil:
O! widzisz :D Spe³nisz misjê, o której piszesz, jak ju¿ Ciê wpuszcz¹ do redakcji :D Tylko pamiêtaj, ¿e marynar jest wiele :lol2: Przed akcj¹ policz dok³adnie, ¿eby ¿adnej nie omin¹Ì :]
Spe³niê misjê 8) A póŸniej wszyscy bêdziemy obserwowaÌ jak na wizji padaj¹ ......... znaczy siê pruj¹ siê marynary jedna po drugiej :P :tanczy:
Lepiej bym nie wiedziaÂł, Âże w ten weekend AÂśka, to bym siĂŞ wczoraj oszczĂŞdziÂł :devil:
CzekaĂŚ -znaczy siĂŞ oszczĂŞdzaĂŚ :devil:
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

MyÂślaÂłam, Âże jesteÂście trochĂŞ milszymi ludÂźmi. PomyliÂłam siĂŞ.
Nie wiem tylko, co zÂłego jest w tym, Âże kobieta moÂże podobaĂŚ siĂŞ kobiecie?
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

}{ypnosea pisze:MyÂślaÂłam, Âże jesteÂście trochĂŞ milszymi ludÂźmi. PomyliÂłam siĂŞ.
Mo¿e nie jestem najmilszym cz³owiekiem wzglêdem ludzi, którzy ró¿ni¹siêode mnie pogl¹dowo, ale na pewno jestem pouk³adany i z zasadami :] Mo¿e nied³ugo, jak zechcesz, poznasz zasady, które steruj¹ moim ¿yciem :D
To zaleÂży w jakim sensie Ci siĂŞ podoba? :D
Spe³niê misjê 8) A póŸniej wszyscy bêdziemy obserwowaÌ jak na wizji padaj¹ ......... znaczy siê pruj¹ siê marynary jedna po drugiej :P :tanczy:
Och :D Pró¿ny :D Jak Ty lubisz byÌ na piedestale i sobie przypisywaÌ ró¿ne zas³ugi :devil:
Ostatnio zmieniony niedziela 19 sie 2007, 13:59 przez Black Jack '62, łącznie zmieniany 1 raz.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

}{ypnosea pisze:MyÂślaÂłam, Âże jesteÂście trochĂŞ milszymi ludÂźmi. PomyliÂłam siĂŞ.
to Âże ci siĂŞ wydajemy niemili to tylko poczÂątkowe odczucie :D
Ja teÂż tak kiedyÂś myÂślaÂłem, ale teraz nawet tu wszystkich bardzo, ale to bardzo polubiÂłem :D To tylko poczÂątkowo takie uczucie odosobnienia jest :D

A jak to jest: Âźle czy dobrze, kiedy kobieta podoba siĂŞ kobiecie to nie mam pojĂŞcia :devil:
ODPOWIEDZ