Mo¿e nie jestem najmiszym cz³owiekiem wzglêdem ludzi, którzy ró¿ni¹siêode mnie pogl¹dowo, ale na pewno jestem pouk³adany i z zasadami :] Mo¿e nied³ugo, jak zechcesz, poznasz zasady, które steruj¹ moim ¿yciem
Nie wiem tylko, co zÂłego jest w tym, Âże kobieta moÂże podobaĂŚ siĂŞ kobiecie?
Biedaczek a¿ siê zacz¹³ z wra¿enia j¹kaÌ Pomogê ci
:hahaha: :hahaha: Sylwia ??
Wr ...... :mhm: Tu musia³eœ pope³niÌ b³¹d
Brr -Brygida ??
To niedobrze :hyh:
Ja jestem facetem ... a Ty ... nie, nie chcĂŞ juÂż nic wiedzieĂŚ :nie:
Ojhh Black, juÂż tak nie tragizuj -wszak kaÂżdemu wolno kochaĂŚ
W takim sensie co Tobie
Zaraz !! Jak w takim sensie jak Blackowi podoba ci siĂŞ Agatka, to znaczy , Âże teÂż jesteÂś eroto..... erotowomankÂą choĂŚ pewnie wolisz by nazwaĂŚ cie erotomankÂą ..... :> ??
wiĂŞc dlaczego nas wyzywaÂłaÂś od erotomanĂłw :>
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma !!
WstaĂą powiedz nie jesteÂś sam :devil: :devil: Wszyscy jesteÂśmy w niemniejszym szoku Nigdy nie ma Âłatwego Âżycia -trzeba liczyĂŚ siĂŞ z takimi ewentualnoÂściami bycia fanem piĂŞknej kobiety , ktĂłra moÂże siĂŞ teÂż podobaĂŚ kobietom i albo to zaakceptowaĂŚ albo ignorowaĂŚ pozostaje
..mam mimo wszystko nadziejĂŞ Âże ktoÂś sobie robi jaja
Chyba Âże .... :mhm:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma !!
Black Jack '62 pisze:notka Szkoda, Âże nie ''znaliÂśmy'' siĂŞ wczeÂśniej :/ UmĂłwilibyÂśmy siĂŞ na spotkanie
Mia³am nadziejê, ¿e na Ciebie siê tamtego dnia nie natknê - D¿astina mnie przed Tob¹ przestrzega³a :devil: Wystarczaj¹cy stres mi towarzyszy³ ponadto za spraw¹ podgl¹dania Agaty I dodatkowo wszystko to, co dzia³o siê wokó³ nie wytwarza³o sprzyjaj¹cej atmosfery za zawieranie nowych znajomoœci :devil:
Ale moÂże przy innej okazji... kiedyÂś? Kto wie?
:o Ble...Niesmacznie tu siĂŞ zrobiÂło :hyh: , ale na szczĂŞÂście tylko czĂŞÂściowo. :rozglada:
Ale co niektórym chyba siê nie spodobaliœcie /-œmy :devil: Muszê chyba zacz¹Ì siê uto¿samiaÌ z tym miejscem :mhm:
..mam mimo wszystko nadziejĂŞ Âże ktoÂś sobie robi jaja
Chyba Âże .... :mhm:
..chyba Âże co
..mam nadziejĂŞ Âże Âźle ciĂŞ rozumiem
Jak mnie moÂżesz Âźle rozumieĂŚ , kiedy ja przyznaÂłem ci racjĂŞ :devil: ?? Chyba Âże miaÂło byĂŚ takim sposobem na przyznanie ci racji i jednoczeÂśnie nadziei
not that kind pisze:Ale co niektórym chyba siê nie spodobaliœcie /-œmy :devil: Muszê chyba zacz¹Ì siê uto¿samiaÌ z tym miejscem :mhm:
..tylko dlaczego tak póŸno
..przecieÂż od Âładnych paru tygodni jesteÂś filarem tego forum
Barrrdzo mocnym filarem i nie rozumiem dlaczego tak póŸno zaczê³aœ siê z nami uto¿samiaÌ?
DÂżastina pisze:My tacy wraÂżliwi na piĂŞkno i profesjonalizm. :szalony:
..ale przez t¹ wra¿liwoœÌ strasznie cierpimy kiedy nie ma wœród nas Agatki
Ulga w cierpieniu Agatka w pracy i lajfuje :tanczy:
To znaczy pierwszy raz byÂła -ale byÂła -to waÂżne i mĂłwiÂła o nagminnych kradzieÂżach budek telefonicznych
marcinkowsky pisze:
Jak mnie moÂżesz Âźle rozumieĂŚ , kiedy ja przyznaÂłem ci racjĂŞ :devil: ?? Chyba Âże miaÂło byĂŚ takim sposobem na przyznanie ci racji i jednoczeÂśnie nadziei
..no widzisz i wyszÂło Âże sam siebie nie rozumiem :devil:
..wszystko przez to Âże umieÂściÂłeÂś nieodpowiedniÂą emotkĂŞ na koĂącu :>
..tak jakbyÂś siĂŞ nad czymÂś zastanawiaÂł :devil:
Ulga w cierpieniu Agatka w pracy i lajfuje :tanczy:
To znaczy pierwszy raz byÂła -ale byÂła -to waÂżne i mĂłwiÂła o nagminnych kradzieÂżach budek telefonicznych
..nie wiem czy notka - nasz filar - wpadnie z capsami ale na razie jej nie widaĂŚ wiĂŞc dam capsy Âżeby nakreÂśliĂŚ dzisiejszÂą AgatkĂŞ
..szkoda Âże po 14. ramĂłwka 'osiÂądzie' na Kaczmarku :/
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi: