JESIEN 2007 W TVN
Moderator: Łukasz
Nie tylko Warszawa jest ca³a w bilboardach Polsatu, ale Wroc³aw tak¿e. S¹ dos³ownie wszêdzie. Osobiœcie widzia³em tylko bilboard "Ekipy" i "Tylko mi³oœÌ", jednak iloœÌ tych reklam jest osza³amiaj¹ca.
ChoĂŚ muszĂŞ przyznaĂŚ, Âże TVN teÂż ma bardzo ciekawÂą, wielkoformatowÂą reklamĂŞ Sopot Festival na jednej z wrocÂławskich kamienic w Rynku.
TVN nie wyci¹gn¹³ wniosków z przegranej wiosny. A jak na razie Polsat nie pope³nia ¿adnego b³êdu - kampanie przeprowadza bardzo profesjonalnie, rzek³bym nawet, ¿e zrównali siê z poziomem, jaki reprezentowa³a TVN (która moim zdaniem by³a dotychczas mistrzem w tej dziedzinie).
ChoĂŚ muszĂŞ przyznaĂŚ, Âże TVN teÂż ma bardzo ciekawÂą, wielkoformatowÂą reklamĂŞ Sopot Festival na jednej z wrocÂławskich kamienic w Rynku.
TVN nie wyci¹gn¹³ wniosków z przegranej wiosny. A jak na razie Polsat nie pope³nia ¿adnego b³êdu - kampanie przeprowadza bardzo profesjonalnie, rzek³bym nawet, ¿e zrównali siê z poziomem, jaki reprezentowa³a TVN (która moim zdaniem by³a dotychczas mistrzem w tej dziedzinie).
Ja pĂłki co widziaÂłem tylko bilboardy Ekipy.. skoro mĂłwicie, Âże WrocÂław i Warszawa zalane to ja sie wybiore jutro w Szczecin i zdam relacje.. w kaÂżdym razie Polsat stawia na widoczne kampanie.. najbardziej Âświadczy o tym sojusz z WyborczÂą w promocji serialu Ekipa.. jeÂżeli TVN nie weÂźmie sie za promocje to nowoÂści przepadnÂą.. ta jesieĂą bĂŞdzie naleÂżeĂŚ do Polsatu.
no nie wiem czy oni sa powaÂżni? mĂłwie o tvn myslalem ze wyciagna wnioski z wiosny kiedy polsat atakowal bilbordami ehh ja sie denerwuje
[ Dodano: Nie Sie 19, 2007 11:53 pm ]
co do promocji programow to pojawily sie bannery promujÂące sopot festival, nie wiem wlasnie czy w dziale o sopocie nie powinienem tego napisac no ale najwyÂżej mnie wyrzucÂą

[ Dodano: Nie Sie 19, 2007 11:53 pm ]
co do promocji programow to pojawily sie bannery promujÂące sopot festival, nie wiem wlasnie czy w dziale o sopocie nie powinienem tego napisac no ale najwyÂżej mnie wyrzucÂą

TVN innowacja i nowoczesność...
http://reklama.tvn.pl/6902,1431241,ramowka.html
JuÂż pokazali jak bĂŞdzie uÂłoÂżona jesienna ramĂłwka TVN.
Tylko co tam robiÂą programy z TVN Style w dni powszednie po "DzieĂą Dobry TVN"?
PowtĂłrki duÂżych programĂłw teraz teÂż w tygodniu... To na plus.
No i tajemnicze programy rozrywkowe. :mhm: W poniedziaÂłek przed "DDTVN", sobotĂŞ przed powtĂłrkami "Na WspĂłlnej" i niedzielĂŞ przed "SupernianiÂą". ChoĂŚ wiadomo co w niedziele - program wzorowany na "Studio 2".
JuÂż pokazali jak bĂŞdzie uÂłoÂżona jesienna ramĂłwka TVN.
Tylko co tam robiÂą programy z TVN Style w dni powszednie po "DzieĂą Dobry TVN"?

PowtĂłrki duÂżych programĂłw teraz teÂż w tygodniu... To na plus.

No i tajemnicze programy rozrywkowe. :mhm: W poniedziaÂłek przed "DDTVN", sobotĂŞ przed powtĂłrkami "Na WspĂłlnej" i niedzielĂŞ przed "SupernianiÂą". ChoĂŚ wiadomo co w niedziele - program wzorowany na "Studio 2".
WolĂŞ to niÂż programy call-tv. :]pawell pisze:Tylko co tam robiÂą programy z TVN Style w dni powszednie po "DzieĂą Dobry TVN"?![]()
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
Mi to obojĂŞtne, bo i tak bĂŞdĂŞ w szkole.
Ale nie widzĂŞ sensu powtarzania tego z TVN Style. :?
Co do promocji to jest marna. :uhh: Za dwa tygodnie startuje nowa ramĂłwka, ale reklam jak na lekarstwo. Ja do tej pory widziaÂłem tylko jednÂą reklamĂŞ "TwarzÂą w twarz", kilka - nowych odcinkĂłw "Heli..." i "Na WspĂłlnej". I tyle. Ech... :ech:

Co do promocji to jest marna. :uhh: Za dwa tygodnie startuje nowa ramĂłwka, ale reklam jak na lekarstwo. Ja do tej pory widziaÂłem tylko jednÂą reklamĂŞ "TwarzÂą w twarz", kilka - nowych odcinkĂłw "Heli..." i "Na WspĂłlnej". I tyle. Ech... :ech:
A ja widzĂŞ. TVN Style dociera do co trzeciego Polaka. A to sÂą programy fajne i gospodynie domowe bĂŞdÂą sobie mogÂły obejrzeĂŚ.
I nie spadnie ich widownia na TVN Style, bo na TVN Style bĂŞdÂą nadawane w lepszym czasie antenowym i ci, ktĂłrzy pracujÂą - bĂŞdÂą sobie mogli wĂłwczas obejrzeĂŚ.
Dobrze, Âże call-tv spadÂło na 6.30 i ograniczone do godziny. Ciekawe co z WrĂłblewskÂą i Bieleninikiem.
I nie spadnie ich widownia na TVN Style, bo na TVN Style bĂŞdÂą nadawane w lepszym czasie antenowym i ci, ktĂłrzy pracujÂą - bĂŞdÂą sobie mogli wĂłwczas obejrzeĂŚ.
Dobrze, Âże call-tv spadÂło na 6.30 i ograniczone do godziny. Ciekawe co z WrĂłblewskÂą i Bieleninikiem.
W¹tpiê, bo to by siê wi¹za³o z przeprowadzk¹ do Warszawy, a w sytuacji zarówno A.Wróblewskiej, jak i O.Ajakaiye by³oby to k³opotliwe, poniewa¿ obie maj¹ ma³e dzieci.jezarekd pisze:Ja myœlê, ¿e mog¹ oni przejœÌ do "Dzieù dobry tvn".
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
WÂątpliwe, poniewaÂż "WykrĂŞĂŚ numer" nadawane jest z WĂŞgier, a tam raczej siĂŞ te osoby nie przeprowadzÂą.Marcin pisze:MoÂże po prostu bĂŞdÂą prowadziĂŚ "WykrĂŞĂŚ numer" o 6.30?
Przyznam, Âże Agnieszki WrĂłblewskiej bĂŞdzie mi brakowaĂŚ. Bardzo jÂą lubiĂŞ. NiezÂły pomysÂł z tym, by poprowadziÂła "DzieĂą dobry TVN" w tygodniu. Ale pewnie pozostanie w Krakowie i bĂŞdzie pracowaĂŚ przy call tv w TVN 7 i TVN Gra.