Paweł Abramowicz
Moderator: Łukasz
Kamil Durczok w rozmowie z tvnfakty.pl wspominaÂł, Âże P. Abramowicz po prostu nie chce siĂŞ pokazywaĂŚ na wizji - i tyle.
DoœÌ nietypowe jak na dziennikarza telewizyjnego, nie uwa¿asz Martin? :mhm:
Podejrzewam, Âże jest niebywale przystojny i obawia siĂŞ, Âże pozostali dziennikarze bĂŞda musieli robiĂŚ jeszcze mocniejsze makijaÂże
W kaÂżdym razie-ktokolwiek widziaÂł, ktokolwiej wie....
DoœÌ nietypowe jak na dziennikarza telewizyjnego, nie uwa¿asz Martin? :mhm:
Podejrzewam, Âże jest niebywale przystojny i obawia siĂŞ, Âże pozostali dziennikarze bĂŞda musieli robiĂŚ jeszcze mocniejsze makijaÂże

W kaÂżdym razie-ktokolwiek widziaÂł, ktokolwiej wie....
Jest juÂż wÂątek na tym forum o P.Abramowiczu - >>KLIK<< 

nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
-
- Nowicjusz
Re: Paweł Abramowicz
Wysoki, szczupły brunet. Nigdy sie nie lubił fotografować :-)
-
- Początkujący
Wprawdzie Go nie widać,ale za to Jego materiały i komentarze do nich są boskie,pełne humoru i uśmiechu!Na przykład ten o karpiu przedświątecznym w poniedziałek-ubaw po pachy!
Jeden z lepszych reporterów Faktów! 

-
- Zbanowany
Pan Abramowicz jest ostatnio tak świetnym reporterem jak mało który w Faktach,podziwiam Jego komentarze i zawsze mam ubaw po pachy!W tym nadchodzącym Nowym Roku życzę Mu,więc samych sukcesów w dalszej pracy i jeszcze lepszy-tryskających humorem materiałów w Faktach! :brawa:
-
- Zbanowany
Życzenia na nadchodzący Nowy Rok:niech pan dalej odnosi takie sukcesy w pracy i szczęścia w życiu rodzinnym w 2011 Roku!