I chyba jedno z ostatnich wystÂąpieĂą...
Dla tych, ktĂłrzy chcÂą zachowaĂŚ miÂłe wspomnienie na dÂłuÂżej :
A jak ktoÂś siĂŞ stĂŞskni za MartÂą podczas jej urlopu, niech da znaĂŚ. Mam okoÂło 1,5 godziny zmontowanego materiaÂłu z jej dyÂżurĂłw prezenterskich. Od czasu do czasu coÂś wrzucĂŞ
DziÂś w jednym z serwisĂłw informacyjnych byÂła informacja o bliÂźniakach i skomentowaÂła, Âże jest jej to bliski temat. Tak wiĂŞc pewnie bĂŞdzie miaÂła bliÂźniaki.
temat blizniakĂłw jest bliski wszystkim Polakom w koĂącu rzÂądza nami Blizniacy mam nadzieje ze juz konczy sie ich wladza. wczesniej ktos napisaÂł ze p.Marta spodziewa sie chlopczyka i dziewczynki
to ostatnie spotkania z PaniÂą MartÂą na wizji. Ciekawe czy rok czy dÂłuÂżej jej nie zobaczymy w okienku. Magda Sakowska rĂłwno na rok zniknĂŞÂła rodziĂŚ i opiekowaĂŚ siĂŞ narodzeniem.
ajj :) wstalam dzisiaj i akurat w³¹czy³am TVN 24 i by³a pani Marta i Jej ostatni serwis :) kurcze ale œlicznie siê z Nami po¿egna³a i takie coœ rozumiem :) "podwójna rola ":):) nie powiem, ¿e a¿ ³ezka mi siê w oczku zakrêci³a.. mam nadziejê, ¿e wszystko dobrze siê u³o¿y, maluszki bêd¹ szczeœliwe i Pani Marta tez :):) bêdziemy têskniÌ...