Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

obieÂżyÂświat pisze:..no widzisz i wyszÂło Âże sam siebie nie rozumiem :devil:
..wszystko przez to Âże umieÂściÂłeÂś nieodpowiedniÂą emotkĂŞ na koĂącu :>
..tak jakbyÂś siĂŞ nad czymÂś zastanawiaÂł :devil:
Naucz mnie o panie wstawiaĂŚ odpowiednie :rydzyk: tak , abym byÂł wÂłaÂściwie rozumiany :devil:
A moÂże po prostu ty zbyt wiele chciaÂłeÂś wyczytaĂŚ z mojej odpowiedzi :devil: ??
..nie wiem czy notka - nasz filar - wpadnie z capsami ale na razie jej nie widaĂŚ wiĂŞc dam capsy Âżeby nakreÂśliĂŚ dzisiejszÂą AgatkĂŞ :)
Zamiast siĂŞ zastanawiaĂŚ skrzyÂżuj paluszki i kciuki trzymaj , Âżeby czym prĂŞdzej pojawiÂło siĂŞ dzieÂło wspanialsze nad to , ktĂłre ty wkleiÂłeÂś :lol2:
Ale jak tak patrzĂŞ na Twoje, to dochodzĂŞ do wniosku , Âże chyba ta marynara jest do zaakceptowania :) ??
..szkoda Âże po 14. ramĂłwka 'osiÂądzie' na Kaczmarku :/
Poczkaj, poczkaj :stop: Do 14. jeszcze dwa po³ówkowe serwisy, a wiêc realna szansa x2 na relacje :)
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

marcinkowsky pisze:Naucz mnie o panie wstawiaĂŚ odpowiednie :rydzyk: tak , abym byÂł wÂłaÂściwie rozumiany :devil:
A moÂże po prostu ty zbyt wiele chciaÂłeÂś wyczytaĂŚ z mojej odpowiedzi :devil: ??
..to co ostatnio tutaj siĂŞ dzieje sprawiÂło Âże staÂłem siĂŞ bardzo nieufny i podejrzliwy :?
Zamiast siĂŞ zastanawiaĂŚ skrzyÂżuj paluszki i kciuki trzymaj , Âżeby czym prĂŞdzej pojawiÂło siĂŞ dzieÂło wspanialsze nad to , ktĂłre ty wkleiÂłeÂś :lol2:
..tak jak zawsze :)
Ale jak tak patrzĂŞ na Twoje, to dochodzĂŞ do wniosku , Âże chyba ta marynara jest do zaakceptowania :) ??
..hmmm :spiewa:
..ujdzie :devil:
Poczkaj, poczkaj :stop: Do 14. jeszcze dwa po³ówkowe serwisy, a wiêc realna szansa x2 na relacje :)
..tak :>
..trzeba myÂśleĂŚ perspektywicznie :(
..niestety na 12.15..a wiĂŞc za 5 minut konf. Leppera ;(

..juÂż nie posÂłuchamy o budkach telefonicznych ;( ;( ;(
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

Um :P Boska :) Tak siĂŞ cieszĂŞ, Âże dzisiaj znĂłw jÂą widzĂŞ :)

Powiedzcie mi, o ktĂłrej bĂŞdzie na forum Black Jack '62? :)

not that kind, D¿astina, widzê, ¿e nudzicie siê wieczorami? :) S³u¿ê towarzystwem w razie potrzeby :)
Ostatnio zmieniony poniedziałek 20 sie 2007, 12:19 przez }{ypnosea, łącznie zmieniany 1 raz.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

}{ypnosea pisze: Powiedzcie mi, o ktĂłrej bĂŞdzie na forum Black Jack '62? :)
..a po ci ci ta wiedza :?: :D
..podobno go nie lubisz :?: :devil:

..Black nie wpada do nas codziennie :)
..ale jak juÂż to w okolicach 17. :D
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

ChcĂŞ o coÂś spytaĂŚ i skonfrontowaĂŚ poglÂądy :)
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

}{ypnosea pisze:Um :P Boska :) Tak siĂŞ cieszĂŞ, Âże dzisiaj znĂłw jÂą widzĂŞ :)
Coœ nas jednak ³¹czy :devil:

ChcĂŞ o coÂś spytaĂŚ i skonfrontowaĂŚ poglÂądy :)
A mi siĂŞ wydawaÂło , Âże wszystko jest juÂż jasne i proste jak drut :devil: ??
Pogl¹dy ró¿ne to mo¿e i na spokojnie skonforntujesz z Blackiem, ale na pewno nie w kwestii orientacji ..... seksualnej :devil:
not that kind, D¿astina, widzê, ¿e nudzicie siê wieczorami? :) S³u¿ê towarzystwem w razie potrzeby :)
Zostaw dziewczyny w spokoju -one sÂą nasze :twisted:
Lepiej powiedz, co z tym ''dotykiem'' -w koĂącu napisaÂłaÂś c.d.n. :lol: ??
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

PrzecieÂż nie obiecywaÂłam, Âże bĂŞdzie to ciÂąg dalszy historii z dotykiem, a raczej ciÂąg dalszy mojej obecnoÂści :)

Najbardziej ³¹czy nas mi³oœÌ do Agaty :) Ciê¿ko o skuteczniejsze spoiwo scalaj¹ce :)

A dziewczyny sÂą Wasze, a ja jestem jednÂą z Was :)
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

}{ypnosea pisze:PrzecieÂż nie obiecywaÂłam, Âże bĂŞdzie to ciÂąg dalszy historii z dotykiem, a raczej ciÂąg dalszy mojej obecnoÂści :)
..to w takim razie prosimy byÂś opisaÂła nam okolicznoÂści :lol2:
Najbardziej ³¹czy nas mi³oœÌ do Agaty :) Ciê¿ko o skuteczniejsze spoiwo scalaj¹ce :)
..mi³oœÌ to za du¿o powiedziane :D
..powiedziaÂłbym Âże fascynacja bardziej pasuje :D
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Dotyk - sekunda - podczas wymiany papierĂłw w urzĂŞdzie :)

PamiÂątka na caÂłe Âżycie :)
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

}{ypnosea pisze:Dotyk - sekunda - podczas wymiany papierĂłw w urzĂŞdzie :)
A co wymieniaÂła Agatka :o ?? MoÂże dowĂłd osobisty :lol2: ?? JeÂśli tak, to znasz jej datĂŞ urodzin i adres :xx: !! :lol:
PamiÂątka na caÂłe Âżycie :)
No myÂślĂŞ :D A gdzie to byÂło? w Poznaniu? :D
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Nie w Poznaniu :(
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:
}{ypnosea pisze:Dotyk - sekunda - podczas wymiany papierĂłw w urzĂŞdzie :)
A co wymieniaÂła Agatka :o ?? MoÂże dowĂłd osobisty :lol2: ?? JeÂśli tak, to znasz jej datĂŞ urodzin i adres :xx: !! :lol:
..pewnie :devil:
..jeszcze na pewno we wnisoku spisaÂła wraÂżenia nt. tego forum :devil:
..i }{ypnosea zaraz nam je opisze :lol:

..ufffff..ale poczuÂłem ulgĂŞ :lol:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..ufffff..ale poczuÂłem ulgĂŞ :lol:
A co :D ?? Pewnie sobie wyobraÂżaÂłeÂś jak to doszÂło i w jakich okolicznoÂściach do tego dotyku :devil: ?? Nocka z gÂłowy :devil:

Na szczĂŞÂście nie taki diabeÂł straszny :devil:

DiabeÂł straszny jak Andrzej Lepper, ktĂłry nam zagaduje relacje ;(
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

ByÂśmy wszyscy utoÂżsamiali siĂŞ z fanclubem i nie dzielili siĂŞ na ''my'' i ''oni'' :lol2:

Na podstawie obserwacji dochodzĂŞ do wniosku, Âże Black jest typowym podrĂŞcznikowym ''ciĂŞÂżkim przypadkiem'' :lol2: Z nas wszystkich najciĂŞÂższym :D
ZawziĂŞty i nieprzejednany :D Ale niech mu bĂŞdzie :D
Tylko ostroÂżnie z tym :stop: AÂżeby nie zburzyĂŚ dzieÂła, ktĂłre mozolnie i pieczoÂłowicie wspĂłlnie budujemy od tylu miesiĂŞcy :D

Cykl Âżycia naszego zespoÂłu przechodzi naprawdĂŞ ciĂŞÂżkÂą prĂłbĂŞ :lol2: Ale tylko od nas zaleÂży, czy jÂą przetrwa :)
Mamy mocne fundamenty :) PrzeszliÂśmy najtrudniejszÂą drogĂŞ, czyli pierwsza fazĂŞ: powstawanie zespoÂłu nie po to, by w obliczu nadejÂścia burzy, jeszcze jÂą potĂŞgowaĂŚ, tylko umiejĂŞtnie zweryfikowaĂŚ przyczynĂŞ, okreÂśliĂŚ nowy cel i zaplanowaĂŚ dziaÂłania :)

JeÂśli osiÂągniemy kompromis, odczytywany z reguÂły jako sukces, to wĂłwczas wszyscy bĂŞdÂą mogli siĂŞ z nami i tym miejscem utoÂżsamiaĂŚ, odczuwajÂąc jednoczeÂśnie dumĂŞ, ktĂłra bĂŞdzie po obu stronach rĂłwno rozlokowana :lol2:
Potrzeba nam tu jednak kogoÂś, kto nam wskaÂże w jaki sposĂłb moglibyÂśmy bezboleÂśnie dostrajaĂŚ siĂŞ do zmian :mhm: Tylko, Âże tyle tu charakterkĂłw, iÂż obawiam siĂŞ, Âże nie znajdzie siĂŞ nikt taki, kto podoÂła temu wyzwaniu :rozglada:

Autousprawiedliwienie - nie mam nastroju i woli walki z powodu niewidzianej relacji ;(
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:ByÂśmy wszyscy utoÂżsamiali siĂŞ z fanclubem i nie dzielili siĂŞ na ''my'' i ''oni'' :lol2:
..brzmi naprawdĂŞ piĂŞknie tak napisane :P
..ale sam wiesz Âże w Âżyciu to juÂż tak prosto nie jest :spiewa:
..wszystko od czegoÂś jest zaleÂżne :spiewa:
Na podstawie obserwacji dochodzĂŞ do wniosku, Âże Black jest typowym podrĂŞcznikowym ''ciĂŞÂżkim przypadkiem'' :lol2: Z nas wszystkich najciĂŞÂższym :D
ZawziĂŞty i nieprzejednany :D Ale niech mu bĂŞdzie :D
Tylko ostroÂżnie z tym :stop: AÂżeby nie zburzyĂŚ dzieÂła, ktĂłre mozolnie i pieczoÂłowicie wspĂłlnie budujemy od tylu miesiĂŞcy :D
..moÂże bĂŞdzie gotĂłw zÂłoÂżyĂŚ z siebie i swoich poglÂądĂłw ofiarĂŞ :?: :D
..dla Agatki chyba siĂŞ poÂświĂŞci :>
Potrzeba nam tu jednak kogoÂś, kto nam wskaÂże w jaki sposĂłb moglibyÂśmy bezboleÂśnie dostrajaĂŚ siĂŞ do zmian :mhm: Tylko, Âże tyle tu charakterkĂłw, iÂż obawiam siĂŞ, Âże nie znajdzie siĂŞ nikt taki, kto podoÂła temu wyzwaniu :rozglada:
..no wybacz :>
..ale Agatce siĂŞ to nie udaje (oczywiÂście analizujĂŞ przypadek Blacka) a myÂślisz Âże komuÂś 'nie zainteresowanemu' siĂŞ to uda :?: :devil:
Autousprawiedliwienie - nie mam nastroju i woli walki z powodu niewidzianej relacji ;(
..a capsy niczego nie rekompensujÂą :?: :)
ODPOWIEDZ