Dagmara Kaczmarek-Szałkow

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

A skad masz adresy??? Podziel sie...
Niby jest taka zasada ¿e adres wygl¹da tak pierwsza litera imienia potem kropka potem nazwisko ale bez ¹êœÌŸ tylko aescz potem @ i tvn.pl
A jak Dagusia po dziesiejszym dyÂżurze w sejmie tak siĂŞ przestraszy tych politykĂłw, Âże ucieknie stÂąd i zostanie korespondentkÂą na Syberii :shock: :shock: :shock:
Albo do Afganistanu bo Ci talibowie to podobno sÂą bardziej cywilizowani niÂż nasi politycy :devil:
Akurat ona bĂŞdzie sobie czas marnowaĂŚ, Âżeby Tobie odpisaĂŚ :devil: :devil:
Mnie nie odpisaĂŚ to grzech -przecieÂż fajny jestem -przynajmniej tak mi sie wydaje :spiewa: no nie taki najgorszy :devil:
MinutkĂŞ mogÂła by poÂświĂŞciĂŚ przecieÂż rzuciÂłem dla niej JoasiĂŞ :shock: -bardziej nie moÂżna siĂŞ poÂświĂŞciĂŚ :tanczy:
A odpisaÂł Ci wogĂłle kiedyÂś ktoÂś :?: :?:
Sylwia Walendowska-zrobi³a mi wielk¹ przyjemnoœÌ :tanczy: :tanczy: :tanczy: -chyba dlatego uwielbiam j¹ ogl¹daÌ i staram sie nie pisaÌ g³upot w jej w¹tku :devil: bo komuœ takiemu nie ma co psuÌ w¹tku :devil:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Albo do Afganistanu bo Ci talibowie to podobno sÂą bardziej cywilizowani niÂż nasi politycy
To jest bardzo moÂżliwe 8) 8)
Mnie nie odpisaĂŚ to grzech -przecieÂż fajny jestem -przynajmniej tak mi sie wydaje no nie taki najgorszy
WidaĂŚ Dagna sÂądzi inaczej :devil:
Sylwia Walendowska-zrobi³a mi wielk¹ przyjemnoœÌ -chyba dlatego uwielbiam j¹ ogl¹daÌ i staram sie nie pisaÌ g³upot w jej w¹tku bo komuœ takiemu nie ma co psuÌ w¹tku
Mnie to odpisaÂł tylko ÂŁukasz Grass :( DziÂś wysÂłaÂłem do Ani Kalcznskiej- moÂże i ona mi coÂś skrobnie :rydzyk: :rydzyk:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Dagmara znowu w sejmie czyli sie nie zraziÂła i wyjazd na SyberiĂŞ :devil:
ale nie mam capsĂłw ;(

W mikoÂłajowej marynarce :tanczy: -ten kolor robi ostatnio furorĂŞ :shock: -ciekawe czy to za naszÂą sprawÂą :shock:
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: sybic »

ObrazekObrazek
adam
Fan Forum
Fan Forum

Sybic znowu ratujesz sytuacjĂŞ :brawa: :brawa: :brawa:

Dagmara dziÂś ÂśpiewajÂąco :shock: :shock: :shock:
Obrazek

Za przesÂłuchanie darmozjadĂłw juÂż siĂŞ zabraÂła :shock: -zdolniacha :tanczy:

Obrazek Obrazek
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Traf chciaÂł, Âże wÂłaÂśnie byÂłem w hipermarkecie na dziale rtv i na ogromnym telewizorze leciaÂło tvn24- i akurat Dagunia rozpoczynaÂła relacje, wiĂŞc mogÂłem siĂŞ jej piĂŞknie przyjrzeĂŚ :tanczy: :tanczy:
Za przesÂłuchanie darmozjadĂłw juÂż siĂŞ zabraÂła -zdolniacha
Ale¿ ten pan rzecznik siê jej przygl¹da :shock: :shock: Mam nadzieje, ¿e Dagi nie zauroczy siê w ¿adnym z (p)os³ów :devil:
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Ale¿ ten pan rzecznik siê jej przygl¹da :shock: :shock: Mam nadzieje, ¿e Dagi nie zauroczy siê w ¿adnym z (p)os³ów :devil:
Nigdy nic nie wiadomo... :cicho: juÂż jeden rzecznik zauroczyÂł pewnÂą reporterkĂŞ , ktĂłra wczeÂśniej siĂŞ zarzekaÂła , " Âże wyjdzie tylko za takiego mĂŞÂżczyznĂŞ, jak Chopin" :devil:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

epsztajnek pisze:
Nigdy nic nie wiadomo... :cicho: juÂż jeden rzecznik zauroczyÂł pewnÂą reporterkĂŞ , ktĂłra wczeÂśniej siĂŞ zarzekaÂła , " Âże wyjdzie tylko za takiego mĂŞÂżczyznĂŞ, jak Chopin" :devil:
ZrzuĂŚmy wiĂŞc to na barki tego, Âże tamten pan nie jest juÂż rzecznikiem :devil:
:shock: :shock: Ale ten juÂż teÂż pewnie dÂługo nie bĂŞdzie :shock:

JakoÂś nie mam dziÂś szczĂŞÂścia do Dagusi w sejmie ;( ;(
WidziaÂłem tylko jednÂą relacje ;(
adam
Fan Forum
Fan Forum

epsztajnek pisze:
czy chodzi o BrydziĂŞ??? :shock:
Traf chciaÂł, Âże wÂłaÂśnie byÂłem w hipermarkecie na dziale rtv i na ogromnym telewizorze leciaÂło tvn24- i akurat Dagunia rozpoczynaÂła relacje, wiĂŞc mogÂłem siĂŞ jej piĂŞknie przyjrzeĂŚ :tanczy: :tanczy:
WykryÂłeÂś jakieÂś piegi jak u Joasi :shock:
Dagmara jeÂśli zadurzysz sie w jakimÂś polityku to nie licz Âże bĂŞdĂŞ pisaÂł w twoim wÂątku :cicho:
Skubana jest taka wygadana Âże ma coraz dÂłuÂższe relacje :shock:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

czy chodzi o BrydziĂŞ???
Tak :cicho:
WykryÂłeÂś jakieÂś piegi jak u Joasi
NiewykryÂłem Âżadnych uszczerbkĂłw :nie: :nie:
Dagmara jeÂśli zadurzysz sie w jakimÂś polityku to nie licz Âże bĂŞdĂŞ pisaÂł w twoim wÂątku
Skubana jest taka wygadana Âże ma coraz dÂłuÂższe relacje
Jak kiedyÂś podawaÂł jakiÂś znajomy Dagi (o ile to byÂła prawda) to mĂłwiÂł, Âże ona spotyka siĂŞ z jakimÂś reporterem tvn24 :shock: :shock: Ale w Âżyciu jak w kalejdoskopie :devil: :devil:
A niech sobie ma dÂługie relacje- mnie to nie przeszkadza :nie:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Cytat:
WykryÂłeÂś jakieÂś piegi jak u Joasi

NiewykryÂłem Âżadnych uszczerbkĂłw :nie: :nie:
czyli Âże super :tanczy:
Jak kiedyÂś podawaÂł jakiÂś znajomy Dagi (o ile to byÂła prawda) to mĂłwiÂł, Âże ona spotyka siĂŞ z jakimÂś reporterem tvn24 :shock: :shock: Ale w Âżyciu jak w kalejdoskopie :devil: :devil:
Na pewno z reporterem ??? :mhm: pamiĂŞtam jedynie ze z kimÂś z tvn24 jak byÂła na praktykach czy na czymÂś takim :shock:
A niech sobie ma dÂługie relacje- mnie to nie przeszkadza :nie:
Mnie to jak najbardziej siĂŞ podoba :tanczy: moÂże ktĂłregoÂś razu nie nadadzÂą PZP bo Dagmarze nie bĂŞdÂą chcieli przerywaĂŚ :spiewa:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

czyli Âże super
Nie ciesz siĂŞ tak, bo ja tu nie jestem ekspertem od oceniania urody :devil:
Spytaj siĂŞ kogoÂś bardziej krytycznego :spiewa: :spiewa:
Na pewno z reporterem ??? pamiĂŞtam jedynie ze z kimÂś z tvn24 jak byÂła na praktykach czy na czymÂś takim
W sumie co za ró¿nica czy z reporterem czy kimœ innym :spiewa:
WaÂżne, Âże jest/byÂła zajĂŞta 8)
Mnie to jak najbardziej siĂŞ podoba moÂże ktĂłregoÂś razu nie nadadzÂą PZP bo Dagmarze nie bĂŞdÂą chcieli przerywaĂŚ
Niech sobie nie nadajÂą :spiewa: OczywiÂście tylko jak Porada bĂŞdzie prowadziÂł :devil:
Herman
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Herman »

:D

Jak mozna bylo sie spodziewac... bardzo ciekawa i dluga relacja :)
Niestety przegapilem pierwsza relacje :?

Dagmara oby tak dalej :)

A ze prawie kazdy facet nie moze oderwac oczu od Dagmary chyba to nic dziwnego :lol:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

WidziaÂłem juÂż Dagmarowe relacje :D
Pod ostrzaÂłem pytaĂą znaleÂźli siĂŞ poseÂł Suski oraz Hofman 8)

Daga bardzo dobrze przygotowana, wiedziaÂła o co pytaĂŚ :tanczy:
Chyba nie bĂŞdzie tylko specem od wypadkĂłw autokarĂłw we Francji, ale takÂże Âświetnym dziennikarzem politycznym :tanczy:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
ODPOWIEDZ