Joanna Kryńska
Moderator: Łukasz
-
- Fanatyk :)
A jak tak siĂŞ schowaÂłem w piasek,Âże nawet nie oglÂądÂłem sekundy Prosto z Polski :nie:
PrÂąd mi zabrali
- pewnie Joasia za to ,Âże ani JÂą nie bronie ani nie atakuje :aniol:
Mniejsza o to :spiewa: Najlepsze widze dzis byÂły ...:
a)rybaczki
b)rybaczki
c)rybaczki
A co do obraczek to wg mnie prawa d³où jest regu³¹ bez wzgledu na to czy ktos jest prawo czy lewo-rêczny :spiewa:
Chocia¿ ludzie ró¿ne rzeczy robi¹,s¹ tacy tez co nie nosz¹.Tak wiêc mo¿e byc ró¿nie :stop:
Zeby na drugi raz nie ozdobiÂła 10 palcĂłw-bo juz nas caÂłkiem skoÂłuje :tanczy:
P.S ZaprosiÂła w swoim imieniu na jutro :>
PrÂąd mi zabrali

Mniejsza o to :spiewa: Najlepsze widze dzis byÂły ...:
a)rybaczki
b)rybaczki
c)rybaczki

A co do obraczek to wg mnie prawa d³où jest regu³¹ bez wzgledu na to czy ktos jest prawo czy lewo-rêczny :spiewa:
Chocia¿ ludzie ró¿ne rzeczy robi¹,s¹ tacy tez co nie nosz¹.Tak wiêc mo¿e byc ró¿nie :stop:
Zeby na drugi raz nie ozdobiÂła 10 palcĂłw-bo juz nas caÂłkiem skoÂłuje :tanczy:
P.S ZaprosiÂła w swoim imieniu na jutro :>
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Co za ró¿nica, czy Joasia jest mê¿atk¹, czy stanu wolnego
Taka wiedza niczego nie zmieni, waÂżne Âże jest wspaniaÂła :tanczy:
A z PzP masz fotorelacje :tanczy: :tanczy:

Taka wiedza niczego nie zmieni, waÂżne Âże jest wspaniaÂła :tanczy:
Joasia nie znosi obojêtnoœci :nie: Musisz zawsze zaj¹Ì jakieœ stanowisko w Jej sprawieA jak tak siê schowa³em w piasek,¿e nawet nie ogl¹d³em sekundy Prosto z Polski
PrÂąd mi zabrali - pewnie Joasia za to ,Âże ani JÂą nie bronie ani nie atakuje

A z PzP masz fotorelacje :tanczy: :tanczy:
KiedyÂś mogÂłaby siĂŞ tam w jakiejÂś sukieneczne pokazaĂŚ :rydzyk: :rydzyk:Mniejsza o to Najlepsze widze dzis byÂły ...:
a)rybaczki
Formalna :devil: A dla nas chyba ¿adnaarczi pisze:Co za ró¿nica, czy Joasia jest mê¿atk¹, czy stanu wolnego

No wreszcie mĂłwisz jak czÂłowiek :aniol:Taka wiedza niczego nie zmieni, waÂżne Âże jest wspaniaÂła
A sk¹d wiesz,¿e nie znosi :tanczy: No ale ok-zajmuje stanowisko-stanowisko fana Joasi ma siê rozumieÌ :jupi:Joasia nie znosi obojêtnoœci Musisz zawsze zaj¹Ì jakieœ stanowisko w Jej sprawie
Boskie fotorelacje zapomniaÂłes dodaĂŚA z PzP masz fotorelacje

Jestem jak najbardziej za tym :rydzyk:KiedyÂś mogÂłaby siĂŞ tam w jakiejÂś sukieneczne pokazaĂŚ
-
- Fanatyk :)
Chyba Joannie dziÂś siĂŞ upiekÂło
No có¿, ja jutro, skoro œwit udajê siê na tygodniow¹ kuracjê odwykow¹ od Joasi.
Pilnujcie dokumentacji wÂątku.
[ Dodano: PiÂą Sie 24, 2007 6:45 pm ]
MyÂślĂŞ, Âże Joannie teÂż moze byĂŚ przykro... W koĂącu wÂłoÂżyÂła jakiÂś wysiÂłek w przygotowanie programu, a tu wszystko na darmo ( chociaÂż z pewnoÂściÂą nie za darmo
)

No có¿, ja jutro, skoro œwit udajê siê na tygodniow¹ kuracjê odwykow¹ od Joasi.
Pilnujcie dokumentacji wÂątku.
[ Dodano: PiÂą Sie 24, 2007 6:45 pm ]
MyÂślĂŞ, Âże Joannie teÂż moze byĂŚ przykro... W koĂącu wÂłoÂżyÂła jakiÂś wysiÂłek w przygotowanie programu, a tu wszystko na darmo ( chociaÂż z pewnoÂściÂą nie za darmo

MoÂże dziÂś coÂś puszcza z tego co miaÂło byc wczoraj-ale jakos nie ogladaÂłem 'PzP' w soboty wiĂŞc nie wiem czy to sa fragmenty z tygodnia czy cos nowego jest :cicho: .
MiaÂłem nadziejĂŞ,Âże moÂże w Poranku siĂŞ pojawi bo Krzysztof byÂł chyba caÂły tydzieĂą no ale nic takiego nie miaÂło miejsca
Powiem tak,jak na blogu Sianeckiego 'Raczej smutno' :stop:
MiaÂłem nadziejĂŞ,Âże moÂże w Poranku siĂŞ pojawi bo Krzysztof byÂł chyba caÂły tydzieĂą no ale nic takiego nie miaÂło miejsca

Powiem tak,jak na blogu Sianeckiego 'Raczej smutno' :stop:
No wszystko jest jasne juÂż od wczoraj- AÂśka tygodnia pracowitego to nie miaÂła :nie:
Trzeba to jej przyznaĂŚ :devil:
Ale moÂże dziÂś bĂŞdzie troche spoojniej i PzP poleci :rydzyk: :rydzyk:
Ja teÂż w soboty nie oglÂądam PzP- zazwyczaj tylko poranek
[ Dodano: Sob Sie 25, 2007 5:12 pm ]

[ Dodano: Sob Sie 25, 2007 5:30 pm ]
I juÂż poÂżegnanie

Trzeba to jej przyznaĂŚ :devil:
Ale moÂże dziÂś bĂŞdzie troche spoojniej i PzP poleci :rydzyk: :rydzyk:
To sÂą najlepsze materiaÂły z tygodnia- najlepiej ocenione przez widzĂłw :?MoÂże dziÂś coÂś puszcza z tego co miaÂło byc wczoraj-ale jakos nie ogladaÂłem 'PzP' w soboty wiĂŞc nie wiem czy to sa fragmenty z tygodnia czy cos nowego jest .
Ja teÂż w soboty nie oglÂądam PzP- zazwyczaj tylko poranek

Chyba troche :spiewa: :spiewa:Oh tylko nie wiadomo czy by Bogini nie zgniewaÂła sie na tak odwaÂżne proÂśby
[ Dodano: Sob Sie 25, 2007 5:12 pm ]

[ Dodano: Sob Sie 25, 2007 5:30 pm ]
I juÂż poÂżegnanie

O przepraszam :grozi: Ja trzymam rĂŞkĂŞ na Joasiowym pulsie :tanczy:adam pisze:Wszyscy JoasiĂŞ juÂż opuÂścili :devil:
ZawiodÂła dziewczyna na caÂłej linii![]()
widaĂŚ Âże fani opadli z siÂł :devil:
A to Âże maÂło postĂłw to wina permanentnej awarii forum, ktĂłra miaÂła miejsce prawie caÂły wczorajszy dzieĂą i czĂŞÂśc dzisiejszego

A Asia bardzo Âładnie siĂŞ prezentowaÂła w PzP :tanczy:
PrzyszedÂłeÂś z gwoÂździem jak Ziobroadam pisze:Wszyscy JoasiĂŞ juÂż opuÂścili
ZawiodÂła dziewczyna na caÂłej linii
widaĂŚ Âże fani opadli z siÂł

Chyba to nie tajemnica,Âże nikt z Nas nie jest zachwycony tymi zmianami,ktĂłre tydzien temu nastÂąpiÂły

Mimo wszystko ten tydzieĂą byÂł taki kulawy :stop:
Ale informacja o naszej Âśmierci jest jeszcze przedwczesna :aniol:
Faktycznie przez te awarie itp nabierzemy siÂł i musimy powrociĂŚ do dawnych praktyk-warcholstwa :devil: -ÂżartowaÂłem

Panowie co Nas nie zabije(PzP

Musimy sie wziazc za Joasie -bo moÂże poczuĂŚ sie zaniedbana :aniol:
Kto nie jest przekonany to popatrzcie na tego capsa

Poczekajmy do jutra, moÂże Anita przejmie poranki, Porada wylÂąduje w PzP ( :devil: )
a Nasza KrĂłlowa zabierze siĂŞ za robote :rydzyk: :rydzyk:
Tyle pracy w sejmie, nie moÂżna ciÂągle kolegĂłw eksploatowaĂŚ, bo jak dÂłuÂżej posiedzÂą w tej dÂżungli to zwariujÂą, a Joasia to juÂż dawno sejmu nie nawiedzaÂła :nie:
A tam sporo roboty mam nadziejĂŞ bĂŞdzie :rydzyk:
Ale chyba wrĂłci juÂż niedÂługo do swoich dawnych zajĂŞĂŚ :rydzyk:
Co za niewinne spojrzenie :jupi:
Joasiu, ja Ci wszystko wybaczam

a Nasza KrĂłlowa zabierze siĂŞ za robote :rydzyk: :rydzyk:
Tyle pracy w sejmie, nie moÂżna ciÂągle kolegĂłw eksploatowaĂŚ, bo jak dÂłuÂżej posiedzÂą w tej dÂżungli to zwariujÂą, a Joasia to juÂż dawno sejmu nie nawiedzaÂła :nie:
A tam sporo roboty mam nadziejĂŞ bĂŞdzie :rydzyk:
Niech to bĂŞdzie dla nas jak odwyk ( :rozglada: ), a jak AÂśka wrĂłci, to znĂłw zaczniemy braĂŚ :spiewa: :spiewa:Faktycznie przez te awarie itp nabierzemy siÂł i musimy powrociĂŚ do dawnych praktyk-warcholstwa -ÂżartowaÂłem
JoaÂśka to zaniedbuje swoje zawodowe obowiÂązkiMusimy sie wziazc za Joasie -bo moÂże poczuĂŚ sie zaniedbana

Ale chyba wrĂłci juÂż niedÂługo do swoich dawnych zajĂŞĂŚ :rydzyk:
Ach, tu Joasia- niemowlak :tanczy: :tanczy:Kto nie jest przekonany to popatrzcie na tego capsa I wszystko moÂżna wybaczyĂŚ nawet to 'PzP'
Co za niewinne spojrzenie :jupi:
Joasiu, ja Ci wszystko wybaczam