TNT pisze:Fakt,wydaje siĂŞ byĂŚ sympatycznÂą osĂłbkÂą. Wiele osĂłb jest jednak innego zdania,patrzÂąc na przykÂład na silnÂą koalicjĂŞ antyjoasiowÂą z forum tvn24.pl
Mi siĂŞ wydaje,Âże Joasia jest sympatyczna ale na pewno nie jest do kaÂżdego odrazu otwarta,poprostu na Jej symaptie trzeba sobie zasÂłuÂżyĂŚ :aniol:
No ale to tylko takie moje przemyÂślenia :aniol:
A z ta koalicjÂą antyjoasiowÂą-to dla mnie jest to niewiarygodne :nie: ,mamy dowody ,Âże to jedna osoba siĂŞ zabawia to raz,a dwa nikt tam nie potrafi przedstawiĂŚ merytorycznych argumentĂłw :stop:
Utopijna wydaje siĂŞ myÂśl,Âże w tak licznym gronie wszyscy lubiÂą wszystkich.
Nigdzie tak nie ma zazwyczaj :nie: No chyba,Âże u Nas w watku co :rydzyk: :aniol:
Wyjaœniê o co mi chodzi z tym viceministerm.Otó¿ mia³ on pe³niÌ rolê konsultanta,a okaza³ siê ca³kowicie niekompetentny
Chodzi o gen. Kozieja ?Mi jako laikowi teÂż nie bardzo podobaÂło siĂŞ to co on tam opowiadaÂł :nie: Np powiedziaÂł,Âże prezydent jedzie wÂłasnie honkerem
A ja tam takiego czegoÂś nie wiedziaÂłem :nie:
Nie wiedziaÂł nawet ile czoÂłgĂłw Leopard2A4 ma Polska,to ja wiem,Âże 128
No to mamy kolejny dowĂłd :hmm:
Nie wiem kto byÂł taki genialny i zaprosiÂł go do studia. Jedno wiem na pewno ten czÂłowiek niszczyÂł program Joasi.
A pozniej wychodzi,Âże Ona gÂłupstwa opowiada

Joasia siĂŞ staraÂła wtedy duÂżo pytaĂŚ,taka Jej rola-poza tym nie musi znac siĂŞ na takich rzeczach :nie:
Jego rolÂą powinna byĂŚ rzetelna informacja

-a tak przegada³ ca³¹ defiladê.
Ale co do tego,¿e to jakieœ zamierzone by³o-to bym sie raczej nie sk³ania³-bo by dzia³ali na w³asn¹ niekorzyœÌ jak tvn24
No ale ja jestem taki troche naiwniak-i czasami noszĂŞ gÂłowĂŞ w chmurach :tanczy:
[ Dodano: Wto Sie 28, 2007 11:24 pm ]
*jako tvn24 :stop: