WÂłaÂśnie, wÂłaÂśnie telefon do tvn-u to nie jest wcale zÂły pomysÂł... .Albo poczekaĂŚ do piÂątku, moÂże p.Anita lub p. Kuba ÂżegnajÂąc siĂŞ coÂś napomknÂą. Chyba, Âże dziÂś byÂła Anita, bĂŞdzie do piÂątku a w weekend p.Kuba
Malezja - ÂświĂŞto narodowe Hari Merdeka
Kirgistan - ÂŚwiĂŞto NiepodlegÂłoÂści
Trynidad i Tobago - ÂŚwiĂŞto NiepodlegÂłoÂści
Filipiny - DzieĂą BohaterĂłw
Polska, Europa - DzieĂą SolidarnoÂści i WolnoÂści (niestety nie jest to wolne ustawowo)
DzieĂą Bloga (ang. Blog Day)
"..So here I am the victim of my own choices, and I'm just starting..."
No to wybaczcie, usÂłyszaÂłam w telewizji, Âże wolne. Od trzech lat siedzĂŞ z dzieĂŚmi w domu to mi wszystko jedno .Co jednak wcale nie przeszkadza w tym, Âżeby p. Jarek do pracy przyszedÂł
Jak dzisiaj rano us³ysza³am w telewizorze p. Anitê, to coraz bardziej prawdopodobne wydaje mi siê, ¿e ona bêdzie do pi¹tku, w weekend te¿ na dwoje babka wró¿y³a, ale coœ czuje, ¿e bêdzie p.Jakub. Ale na szczêœcie to tylko moje przeczucie. Z drugiej strony dwa dni w te czy w te... có¿ to dla nas!
Ja tam nie sÂądzĂŞ, Âżeby Jarek byÂł w weekend. Policzcie same. 2 tygodnie wolnego to jest do niedzieli, wiĂŞc jak juÂż to Jarek bĂŞdzie w poniedziaÂłek. ChociaÂż nie powiem, Âże nie byÂłoby fajnie gdyby byÂł w ten weekend :devil: :devil: :devil:
"..So here I am the victim of my own choices, and I'm just starting..."