..marcinkowsky - a kto by nie chciaÂł wiedzieĂŚ juÂż i mieĂŚ 100% pewnoÂścimarcinkowsky pisze: Ja wolaÂłbym rozmawiaĂŚ o faktach....... , ktĂłre mam nadziejĂŞ nastÂąpiÂą i lada moment ze spekulacji zmieniÂą siĂŞ w niepodwaÂżalne fakty :rydzyk: !!

..my to jesteÂśmy pyÂłki osadzajÂące siĂŞ na telewizorach zwani - widzowieLubiĂŞ to podniecenie , ktĂłre towarzyszy niepewnoÂści ale nie przemieszane z takimi silnymi emocjami , bo bojĂŞ siĂŞ , Âże temu nie podoÂłamBoÂże ..... wyobraÂżam sobie jak Agatka musi ten pobyt w Warszawie przeÂżywaĂŚ :o !! No ale w sumie to ona wie czy, a jeÂśli tak, to co siĂŞ ÂświĂŞci
??!!

..a Agatka ma juÂż przecieÂż spore obycie z mediami od drugiej strony

..tej ktĂłra tworzy i podaje widzowi obraz na tacy

..Agatka ma wyrobiony charakter i chyba na pewno stalowe nerwy

..a przynajmniej bardziej stalowe niÂż my wszyscy razem wziĂŞci

..dokÂładnie to samo co dzisA wczoraj jak jÂą widziaÂłeÂś w Poranku to co robiÂła :> ??

..siedziaÂła przy biurku tym co dzis z KrzyÂśkiem GĂłrlickim

..ale wczoraj jeszcze nie wiedziaÂłem Âże to na pewno ona

..dzis juÂż wiem na pewno :jupi:
..widzielibysmy tyle co w studiuYyyyyy :hyh: ?? to by oznaczaÂło , Âże w ogĂłle lub prawie wcale byÂśmy Agatki nie widzieli :o !!![]()

..jeÂśli porankowÂą to musielibyÂśmy siĂŞ przestawiĂŚ na bardzo wczesne wstawanie :devil: :hmm:To mi juÂż bardziej z tÂą melodiÂą siĂŞ przypodobaÂłeÂś :tanczy: Jeju :szalony: te bÂłyszczÂące oczy na tle tego luksusowego studia :szalony: !! JuÂż siĂŞ nie mogĂŞ doczekaĂŚ :szalony: !!
..przecie¿ Agatka mo¿e ³¹czyÌ i pe³niÌ wszystkie istotne funkcje jednoczeœniePrzestaùmy ju¿ mo¿e spekulowaÌ , bo za chwilê dojdziemy do tego , ¿e Agatka zostanie prezesem Grupy ITI!! A ja ju¿ zaczynam têskniÌ do Agatki reporterki :szalony: !!