Paweł Łukasik

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

DÂżastina pisze:Dorotko coÂś niedobrego siĂŞ dzieje z Twoimi przeczuciami, PaweÂłek raczej dziÂś siĂŞ nie pojawiÂł. :mhm: No chyba, Âże "w studio" oznaczaÂło bycie w pracy, ale nie na wizji.
Po ciszy wnioskujĂŞ, Âże i dziÂś na newsy w wykonaniu PawÂła pod ÂżadnÂą postaciÂą nie moÂżna byÂło liczyĂŚ :uhh:
Jeœli tak, to ja tego nie ozumiem :nie: Jak mo¿na tak fenomenalnego dziennikarza chowaÌ gdzieœ po k¹tach :nie: Przecie¿ to niedorzecznoœÌ, ¿eby taki profesjonalny i pomys³owy dziennikarz nie móg³ dawaÌ upustu swojej erudycji i wznosiÌ siê na wy¿yny swojej kreatywnoœci :nie:
PobiadoliĂŚ trzeba, Âże urlop ... ech :/ znowu urlop, to PaweÂł poczuje jak mu siĂŞ Âżyczy szybkiego powrotu z urlopu i wrĂłci :devil:
Metoda przetestowana nie jeden raz :lol2:
Dorotka969 pisze: byle do jutra :)
Pozostaje powtĂłrzyĂŚ. Zatem - byle do jutra. :rydzyk:
Tylko nie powtarzajcie jak mantrĂŞ :devil: Bo nawet jak PaweÂł siĂŞ zjawi, to nie przestaniecie jak wpadniecie w trans ;)
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Black Jack '62 pisze:
DÂżastina pisze:Dorotko coÂś niedobrego siĂŞ dzieje z Twoimi przeczuciami, PaweÂłek raczej dziÂś siĂŞ nie pojawiÂł. :mhm: No chyba, Âże "w studio" oznaczaÂło bycie w pracy, ale nie na wizji.
Po ciszy wnioskujĂŞ, Âże i dziÂś na newsy w wykonaniu PawÂła pod ÂżadnÂą postaciÂą nie moÂżna byÂło liczyĂŚ :uhh:

MogÂło teÂż byĂŚ cich z tego powodu, Âże forum zarypiÂście Âśmiga. Zawsze moÂżna siĂŞ tu dostaĂŚ. :devil: A tak caÂłkiem powaÂżnie to fakty sÂą takie, Âże Pan ÂŁukasik nas olewa i za nic w Âświecie nie chce siĂŞ z nami spotkaĂŚ. :uhh: Zaczyna mnie to mĂŞczyĂŚ. :uhh:
Black Jack '62 pisze:PobiadoliĂŚ trzeba, Âże urlop ... ech :/ znowu urlop, to PaweÂł poczuje jak mu siĂŞ Âżyczy szybkiego powrotu z urlopu i wrĂłci :devil:
Metoda przetestowana nie jeden raz :lol2:
To chyba juÂż nie dziaÂła. :nie: MyÂślisz, Âże nie biadolĂŞ i nie zrzĂŞdzĂŞ. :devil:
Black Jack '62 pisze:
Dorotka969 pisze: byle do jutra :)
Pozostaje powtĂłrzyĂŚ. Zatem - byle do jutra. :rydzyk:
Tylko nie powtarzajcie jak mantrĂŞ :devil: Bo nawet jak PaweÂł siĂŞ zjawi, to nie przestaniecie jak wpadniecie w trans ;)
O mnie siĂŞ nie martw. :stop: Kiedy go zobaczĂŞ i usÂłyszĂŞ to szybciutko siĂŞ otrzÂąsnĂŞ. :lol2:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
Dorotka969
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Dorotka969 »

ja tak samo :):) oj nie olewa, po prostu daje nam troszkĂŞ potĂŞskniĂŚ ÂżebyÂśmy Go jeszcze bardziej doceniÂły :) Jestem optymisytkÂą i oby jutro byÂł piĂŞkny dzieĂą :)
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Dzieù rozpocz¹³ siê piêknie, mam nadzieje, ¿e równie piêknie siê skoùczy. :lol2: Ja ju¿ chyba bardziej ceniÌ go nie mogê, wiêc niech da sobie spokój z tym testowaniem naszej wytrzyma³oœci i wraca szybko na wizjê :uwaga:
Dorotka969
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

cosik czujĂŞ, Âże dzisiaj w koĂącu siĂŞ doczekamy :):)
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

NaprawdĂŞ nie masz nic do powiedzenia? To przestaĂą pisaĂŚ te jednozdaniowe wypociny.
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Ja pewnie, bior¹c pod uwagê moj¹ kontuzjê, te¿ zaraz zostanê zganiona za krótkoœÌ wypowiedzi :D
Ale nic to. MuszĂŞ jak zwykle po powrocie pochwaliĂŚ DÂżastinĂŞ za przewodniczenie w wÂątku i za niebywaÂłe osiÂągniĂŞcie, jakim jest zdobycie biografii PawÂła :brawa:

WidziaÂłam parĂŞ razy raporty z PawÂłem, ale niestety nie starczyÂło czasu na opisanie wraÂżeĂą :/
No, forum teÂż parĂŞ razy nie dziaÂło :/

Ale dziÂś ma dla mnie PaweÂł wrĂłciĂŚ :uwaga:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

MĂłwiÂłem ci nieraz w rozmowie telefonicznej, ÂżebyÂś wrĂłciÂła, bo tyle wspaniaÂłych dyÂżurĂłw PawÂła CiĂŞ omija :racja:

Ale dziÂś masz porzÂądnÂą szansĂŞ nadrobiĂŚ zalegÂłoÂści :) PawÂłowi trafiÂł siĂŞ dyÂżur na czerwonym pasie i o dziwo nie chodzi o Kaczmarka and co ;) A o wypadek lotniczy :D

Pawe³ w blueboxie, ale ma du¿o ³¹czeù interesuj¹cych rozmów :) :brawa:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Tylu na PawÂła czekaÂło, to nie mĂłgÂł siĂŞ nie pojawiĂŚ :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Ale dziÂś powodĂłw do radoÂści :lol2: I nie wiem co cieszy mnie najbardziej. :lol2: Czy to, Âże Agatka zadebiutowaÂła jako prezenterka? :jupi: Czy to Âże PaweÂł w koĂącu siĂŞ wyÂłoniÂł? :jupi: Czy wreszczie to, Âże Funcky wrĂłciÂła? :jupi: Po dÂłuÂższym namyÂśle dochodzĂŞ do wniosku, Âże Z powrotu Funcky cieszĂŞ siĂŞ najbardziej :* I to nie tylko dlatego,, Âże skierowaÂła pod moim adresem same pochwaÂły. :lol2:
Black Jack '62 pisze: Ale dziÂś masz porzÂądnÂą szansĂŞ nadrobiĂŚ zalegÂłoÂści :) PawÂłowi trafiÂł siĂŞ dyÂżur na czerwonym pasie i o dziwo nie chodzi o Kaczmarka and co ;) A o wypadek lotniczy :D

Pawe³ w blueboxie, ale ma du¿o ³¹czeù interesuj¹cych rozmów :) :brawa:
W³aœciwy cz³owiek na w³aœciwym miejscu. Nie ujmuj¹c nic uroczym kole¿ankom Paw³a, to on zdecydowanie najlepiej radzi³ sobie z komentowaniem tego tragicznego wypadku. Wiemy nie od dziœ, ¿e o lotnictie Pawe³ wiedzê ma ogromn¹ - swego czasu obs³ugiwa³ piknik w Góraszcze - a dziœ móg³ t¹ wiedz¹ zab³ysn¹Ì. Szkoda, ¿e w tak smutnych okolicznoœciach, ale przy tej okazji mogliœmy tak¿e obsrewowaÌ Paw³a wra¿liwoœÌ na ludzk¹ tragediê. W rozmowie z rzecznikiem grupy akrobatycznej, z której pochodzili tragicznie zmarli piloci, z³o¿y³ w imieniu tvn24 kondolencje, dwa razy nawet.
Marcin pisze:NaprawdĂŞ nie masz nic do powiedzenia? To przestaĂą pisaĂŚ te jednozdaniowe wypociny.
Marcinie :D Besztasz DorotkĂŞ, a sam napisaÂłeÂś tylko dwa zdania. :lol:

Ps. Gdyby ktoÂś nie wiedziaÂł, to informujĂŞ, Âże na trzecim i czwartym capsie widaĂŚ mĂŞÂża Ani KalczyĂąskiej. Kasia KozÂłowska z nim rozmawiaÂła.
not that kind
Bywalec
Bywalec

Ale jestem dzisiaj umĂŞczona tym capsowaniem :devil:

RobiĂŞ sobie odpoczynek :]

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

PaweÂł musiaÂł siĂŞ nasÂłuchaĂŚ ''uÂżerania'' siĂŞ Paradowskiej i Migalskiego :hmm: :devil:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Wracam skÂąd inÂąd :cicho: a tam dowiedziaÂłam siĂŞ , Âże Tvn24 wypadÂła kiepsko w relacjach z wypadku w Radomiu. Proszonym o komentarze ekspertom siĂŞ dostaÂło za brak wiedzy i PawÂłowi teÂż siĂŞ dostaÂło. :rozglada: Ja na lotnictwie co prawda siĂŞ nie znam wiĂŞc nie bĂŞdĂŞ siĂŞ mÂądrzyÂła, ale podtrzymujĂŞ swoje zdanie - PaweÂł relacjonowaÂł bardzo dobrze i z ogromnym wyczuciem, a to teÂż jest bardzo waÂżne w obliczu tak ogromnej tragedii. :]
not that kind pisze:Ale jestem dzisiaj umĂŞczona tym capsowaniem :devil:
Masz prawo. :devil: Ale przecie¿ uwiecznianie poczynaù tak wspania³ych profesjonalistów to czysta przyjemnoœÌ. :lol2:
not that kind pisze:RobiĂŞ sobie odpoczynek :]
Ale tylko do jutra? :rozglada:
not that kind pisze:PaweÂł musiaÂł siĂŞ nasÂłuchaĂŚ ''uÂżerania'' siĂŞ Paradowskiej i Migalskiego :hmm: :devil:
Nie pa³aj¹ do siebie mi³oœci¹ Ci paùstwo, oj nie pa³aj¹. :devil: Ona podobna do mojej s¹siadki - pani Mirki - z wygl¹du i wyszczekania. Obie jak wpadn¹ w s³owotok to trudno im przerwaÌ. Mnie z moj¹ s¹siadk¹ rzadko siê udaje, a Paw³owi z Paradowsk¹ sz³o rewelacyjnie. Dodatkowo Pan redaktor, w dla siebie charakterystyczny b³yskotliwy spoób te utarczki s³owne miêdzy swoimi rozmówcami iwykorzystywa³. ;) I w rezultacie interesuj¹ca i doœÌ zabawna rozmowa z tego wysz³a. :tanczy: Mam jednak wra¿enie, ¿e pani Janina rozbawiona by³a najmniej. :devil:

Jeszcze Podsumowanie Dnia i spokojnie moÂżna napisaĂŚ - byle do jutra. :D FrazĂŞ tĂŞ zarĂłwno w PawÂłowym niebycie jak i bycie moÂżna powtarzaĂŚ. :lol2:
Dorotka969
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Biedny Pawe³ek... jak na moje to dobrze relacjonowa³ i nie ma cosik siê czepiaÌ.. ale có¿ wiadomo jak to jest.. TVN 24 musi byÌ najlepsze i czasem bywaj¹ takie dni... ale spokojnie bêdzie dobrze :) cieszê sie, ¿e w koùcu Pawe³ siê pojawi³ :)

hmm.. niom proszê m¹¿ Pani Ani..

PS. DÂżastina dziĂŞkujĂŞ :*
A Marcina pozdrawiam i dziĂŞkujĂŞ za zwrĂłcenie uwagi :)
not that kind
Bywalec
Bywalec

ProszĂŞ - capsy z jakÂże spokojnego podsumowania dnia :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Dorotka969 pisze: PS. DÂżastina dziĂŞkujĂŞ :*
A Marcina pozdrawiam i dziĂŞkujĂŞ za zwrĂłcenie uwagi :)
Nie ma za co dziêkowaÌ. :) Droczenie siê z Adminem Juniorem to czysta przyjemnoœÌ. :)
not that kind pisze:ProszĂŞ - capsy z jakÂże spokojnego podsumowania dnia :D
:> A skÂąd wiesz, Âże byÂło spokojnie? PrzecieÂż nie oglÂądaÂłaÂś. :>
Ale masz racjê. Nie by³o takiego tempa jak na pocz¹tku Paw³owego dy¿uru. Na pocz¹tek podsumowanie informacji o wypadku w Radomiu. PóŸniej polityka krajowa - tu g³ównie materia³y kolegów i kole¿anek Pawe³ zapowiada³. Na koniec chwila rozluŸnienia :D Pan redaktor poinformowa³ nas o sukcesie Agnieszki Radwaùskiej i o tym, kto zwycie¿y³ w tegorocznym Sopot Festiwal. Po ¿yczeniach spokojnej nocy Pawe³ zacz¹³ siê uœmiechaÌ, ale jakieœ bar... ( :rozglada: ) zdjêli do z wizji :>
Przedostatni caps uroczy miom zdaniem - zarypista minka. :szalony:
ODPOWIEDZ