Krzysia nie bêdzie... Krzyœ na urlopiearczi pisze:Ale wsztstkie znaki na niebie i ziemi wskazuj¹, ¿e Joasia pojawi siê w weekendowym poranku :tanczy: :tanczy: Bo Krzysztof nie da rady chyba tak ci¹gn¹Ì ca³y tydzieù :nie:

Moderator: Łukasz
Krzysia nie bêdzie... Krzyœ na urlopiearczi pisze:Ale wsztstkie znaki na niebie i ziemi wskazuj¹, ¿e Joasia pojawi siê w weekendowym poranku :tanczy: :tanczy: Bo Krzysztof nie da rady chyba tak ci¹gn¹Ì ca³y tydzieù :nie:
Zaraz siê oka¿e, ¿e zamiast w studio w rybaczkach, bêdzie rybaczk¹ nad Wis³¹Joasia rybaczka Tak,mi to odpowiada
MyÂślĂŞ, Âże to 'coÂś' nie bĂŞdzie tak Âłaskawe dla nasEhh No niezbyt czĂŞsto oglÂądam Poranki w tygodniu.Oby wydarzyÂło siĂŞ coÂś co mnie skÂłoni do czĂŞstszego oglÂądania
Mam nadziejĂŞ, Âże sie nie mylisz :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:Krzysia nie bĂŞdzie... KrzyÂś na urlopie pewnie Wasza JoaÂśka bĂŞdzie i chyba KuÂźniar , bo juÂż wrĂłciÂł z urlopu , moÂże byĂŚ wesoÂło
AleÂż jesteÂśmy pesymistami :stop:MyÂślĂŞ, Âże to 'coÂś' nie bĂŞdzie tak Âłaskawe dla nas
Maxxx, a co, dla Krzysia to juÂż porankĂłw nie moÂżesz obejrzeĂŚ
...Mam nadziejĂŞ, Âże sie nie mylisz
Krzysio musi odpocz¹Ì a Joasia ma troche do odpracowania
Jutro o 7 w³¹czam tv, mam nadziejê, ¿e siê nie zawiode
Musimy teÂż powitaĂŚ nowÂą koleÂżankĂŞ AgatkĂŞarczi pisze:Musimy zmieniĂŚ swoje nastawieniaAleÂż jesteÂśmy pesymistami
Dla Krzysia mĂłwisz-ano zdarzaÂło siĂŞ -moÂże nie dla ale dotrwaÂłem z nim do koĂąca-a jestem niecierpliwy![]()
Ja to nigdy z JoasiÂą caÂłego poranka nie obejrzaÂłem od dechy do dechy![]()
I nikt nie wpadnie nas pocieszyĂŚmaxxx pisze:Chyba jesteÂśmy najbardziej upokorzeni ze wszystkich wÂątkĂłw :stop:
No có¿-trzeba prze³kn¹Ì gorzk¹ pigu³ke :uhh:
ÂŁadnie Nam Joasia awansowaÂła :stop: -teraz to kaÂżdego reportera jest wiĂŞcej jak JoaÂśki-naprawde super :aniol: :aniol: :aniol:
W³aœnie jak Jakub prowadzi³ przegl¹d prasy, to wydawa³o mi siê, ¿e widzia³em Joasie rozmawiaj¹c¹ z Agat¹. Niestety nie mia³em dostêpu do kompa, wiêc nie mog³em tego capsn¹Ì :?maxxx pisze:Widzê,¿e chodzi tam w tle po studio,z Agat¹ rozmawia³a wiêc sobie J¹ obejrzycie w "PzP" :spiewa:
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości