[TVN] Sopot Festival 2007
Moderator: Łukasz
Jak do tej pory konkurs o Bursztynowego S³owika bardzo mi siê podoba. Zespó³ Feel zaœpiewa³ œwietnie, trochê zawiod³em siê na Sumtuastic - wykonanie "Opuszczonego" by³o doœÌ s³abe. Ale najlepsza jest Doda. 

nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
Doda rzeczywiÂście jest.... no nie wiem jaka..... jak to ona. Sumptuastic sÂłabo. Faworyta polskiego nie mam. Trudna decyzja. Ale z zagranicy jestem zza September! Kozyra nie ma uwag! ÂŚwiĂŞto jakieÂś? Jury niezle jedzie po konkursowiczach. Na pytanie M MoÂłek (ktĂłra mi sie bardzo podoba jesli chodzi o dzisiejsze prowadzenie, 1 pomylka na poczatku, a jak scena nie jest gotowa wie co powiedziec) no ale na pytanie pani MoÂłek jakie sa mocne strony ÂŁ. Zagrobelnego zaczaÂł mowiĂŚ co nie jest jego mocna strona. Ale wg mnie jest bardzo fajnie. 5+
Po pierwszej czĂŞsci jest jakoÂś. Podoba mi sie oprawa, komisja, realizacja, scena.. teoretycznie fajnie, praktycznie sÂłabo. MoÂłek dzisiaj profeska.. nie lubie jej, ale sie sprawdza.. Doda jest straszna, festiwal jej autopromocji. Wykonawcy.
Sumptuastic, konwencja disco polo.. piosenka straszna, mizgliwoÂśc i ckliwoÂśc do granic wytrzymaloÂści. Zdecydowanie najsÂłabsze ogniwo. Kozyra bardzo dobrze im powiedziaÂł.
Feel, jak Âśpiewa zwrotke to nie da sie tego sÂłuchaĂŚ, piosenka pusta choĂŚ wpadajÂąca w ucho.
Ostrowska, stara ale jara, pisesnka jest straszna.. choĂŚ wystĂŞp byÂł nawet w porzadku.
Wydra, nie trawie goÂścia, niby Âśpiewa dobrze, a jest w nim coÂś co sprawia, ze nie moge na niego patrzeĂŚ i sÂłuchaĂŚ (tak jak Stachurski)
Zagrobelny, zdecydowanie mój faworyt, mocny g³os, w miare ciekawa piosenka i skromnoœÌ, chyba jedyna skromna osoba tego dnia.. reszta taka jakaœ wynios³a.
Festiwal pĂłki co 4,25/6
Sumptuastic, konwencja disco polo.. piosenka straszna, mizgliwoÂśc i ckliwoÂśc do granic wytrzymaloÂści. Zdecydowanie najsÂłabsze ogniwo. Kozyra bardzo dobrze im powiedziaÂł.
Feel, jak Âśpiewa zwrotke to nie da sie tego sÂłuchaĂŚ, piosenka pusta choĂŚ wpadajÂąca w ucho.
Ostrowska, stara ale jara, pisesnka jest straszna.. choĂŚ wystĂŞp byÂł nawet w porzadku.
Wydra, nie trawie goÂścia, niby Âśpiewa dobrze, a jest w nim coÂś co sprawia, ze nie moge na niego patrzeĂŚ i sÂłuchaĂŚ (tak jak Stachurski)
Zagrobelny, zdecydowanie mój faworyt, mocny g³os, w miare ciekawa piosenka i skromnoœÌ, chyba jedyna skromna osoba tego dnia.. reszta taka jakaœ wynios³a.
Festiwal pĂłki co 4,25/6
zgadzam sie absolutnie fajnie jakby dalej przeszedÂł Âłukasz, skromny koleÂś, ktĂłry pokazaÂł mocny gÂłos, ja tremy nie widziaÂłemmks pisze:Po pierwszej czĂŞsci jest jakoÂś. Podoba mi sie oprawa, komisja, realizacja, scena.. teoretycznie fajnie, praktycznie sÂłabo. MoÂłek dzisiaj profeska.. nie lubie jej, ale sie sprawdza.. Doda jest straszna, festiwal jej autopromocji. Wykonawcy.
Festiwal pĂłki co 4,25/6
TVN innowacja i nowoczesność...
fajnie, nawet super, wokaliÂści dobrzy, skoro to ich wybrali sÂłuchacze zetki. wszyscy oprĂłcz sumptuastic mi siĂŞ podobali. ale mks chyba by nie wytrzymaÂł gdyby nie napisaÂł choĂŚ malej negatywnej wzmianki o tvn. a co do feel to zespĂłl bardzo lubie, ale wykonawca byl chyba bardzo stremowany i tylko odspiewaÂł tekst na stojaco bez zadnego urozmaicenia. jedyne co mi sie nie podoba to ta przerwa po 10 min i dziuplateoretycznie fajnie, praktycznie sÂłabo.
o zacvzyna sie 2 cz. ide ogladac
-
- Fan Forum
- Kontakt: