Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

ProszĂŞ mi robiĂŚ wiĂŞcej takich niespodzianek :shock: :brawa:

W³¹czam telewizor i tvn24, patrzê a tam Agata ,,wymiata'' w serwisie :shock: :tanczy:
Jako prezenterka :shock:

Gdyby nie to, Âże pisaliÂście o tym, Âże wczoraj miaÂła debiut, to nigdy bym w to nie uwierzyÂła :shock: Ile ona mogÂła ĂŚwiczyĂŚ?
PrzecieÂż caÂły czas siedziaÂła w Poznaniu.

Zdolna jest :D Brawo :brawa:

Ale numer - Agata prezenterkÂą :tanczy:

Aha - dziĂŞkujĂŞ wszystkim za zdjĂŞcia i filmy z debiutu - przydaÂły siĂŞ, bo nie widziaÂłam na Âżywo ;(
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

marcinkowsky pisze:
not that kind pisze:PrzypomniaÂło mi siĂŞ, co chciaÂłam jeszcze napisaĂŚ odnoÂśnie gÂłosu! :) Nie uwaÂżacie, Âże Agata powinna czytaĂŚ trochĂŞ mniej jednostajnie? Czyta bardzo Âładnie :) Moduluje gÂłosem teÂż, ale jak na mĂłj gust trochĂŞ za maÂło ;) ByĂŚ moÂże dlatego, Âże teraz koncentruje siĂŞ najbardziej na samym ''debiucie''? ;)
ciekawe co powiesz dziÂś :lol2: ?? Czy lepiej :lol2: ?? Czy idealnie :lol2: ??
OglÂądam od Ăłsmej, ale spokojnie nagrywam od siĂłdej - tak mi siĂŞ wydaje :D

Dziœ nie mam ¿adnych zastrze¿eù :D Agata czyta piêknie :brawa: Ubrana te¿ znacznie lepiej ni¿ wczoraj :D Zada³a pytanie polityczne Warsiùskiemu takiej treœci i w taki sposób, i¿ zaczynam podejrzewaÌ, ¿e wiele nas ³¹czy :lol2: Ale... :cicho:

Capsy trochê póŸniej :D
Lena
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Lena »

JakaÂś Agatka dziÂś rozkojarzona... :mhm:
cudnego dnia :D
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Rozkojarzona? Czy ja wiem? :mhm: Chyba ma jakieÂś problemy z reÂżyserkÂą. Dwa razy byÂło sÂłychaĂŚ - a podejrzewam, Âże nie powinno byĂŚ :rozglada: - jak coÂś do nich w trakcie serwisĂłw zagadywaÂła. :rozglada:
marcinkowsky pisze: Szkoda Âże tak maÂło pokazujÂą , jak Agatka chodzi po studio :spiewa:
RzeczywiÂście. JuÂż wczoraj to zauwaÂżyÂłam. :roll: Ale to wina operatorĂłw. :uhh: Szkoda, Âże nie ma tego PawÂła - on to potrafi odpowiednio panie prezenterki pokazaĂŚ. :lol2:
A przed chwilÂą Agatce makijaÂż i fryzurĂŞ poprawiali :rozglada: A teraz Zubilewicz i Porada wypytujÂą jÂą o coÂś :o Spadam oglÂądaĂŚ bo widzĂŞ, Âże wiele tracĂŞ. :lol2:
not that kind pisze: Zada³a pytanie polityczne Warsiùskiemu takiej treœci i w taki sposób, i¿ zaczynam podejrzewaÌ, ¿e wiele nas ³¹czy :lol2: Ale... :cicho:
Urzek³a mnie tym pytaniem :lol2: Rz¹dzi siê tam coraz bardziej, zauwa¿yliœcie, ¿e zmienia sobie zapowiedzi - nie powtarza wkó³ko tego samego. :tanczy:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

DÂżastina pisze:Rozkojarzona? Czy ja wiem? :mhm: Chyba ma jakieÂś problemy z reÂżyserkÂą. Dwa razy byÂło sÂłychaĂŚ - a podejrzewam, Âże nie powinno byĂŚ :rozglada: - jak coÂś do nich w trakcie serwisĂłw zagadywaÂła. :rozglada:
Jaka rozkojarzona :> ?? Jaka rozkojarzona ?? Skoncentrowana , skupiona na rzeczy jak naleÂży :tanczy: Nawet spojrzenia i uÂśmiechy kontrolowane :lol2: !!
Wszystko przemyÂślane i zaprezentowane w odpowiednim momencie 8) !! :brawa:
RzeczywiÂście. JuÂż wczoraj to zauwaÂżyÂłam. :roll: Ale to wina operatorĂłw. :uhh: Szkoda, Âże nie ma tego PawÂła - on to potrafi odpowiednio panie prezenterki pokazaĂŚ. :lol2:
Ca³e szczêœcie zd¹¿y³em zauwa¿yÌ , ¿e Agatka ma na sobie d¿insy , w których bardzo ³adnie wygl¹da :aniol: To taka nowoœÌ zobaczyÌ j¹ w ca³oœci spaceruj¹c¹ po studio :lol2: !! Bardzo przyjemna nowoœÌ :lol2:

A przed chwilÂą Agatce makijaÂż i fryzurĂŞ poprawiali :rozglada: A teraz Zubilewicz i Porada wypytujÂą jÂą o coÂś :o Spadam oglÂądaĂŚ bo widzĂŞ, Âże wiele tracĂŞ. :lol2:
Tak samo to -wczeÂśniej czegoÂś takiego nie byÂło nam dane widzieĂŚ a teraz mamy AgatkĂŞ od kuchni :lol2: !!
A druga sprawa jak Zubi z KubÂą zagadywali AgatkĂŞ o potrawy pyry -no to byÂło po prostu chwalebne :lol2: !! Szkoda, Âże nie byÂło sÂłychaĂŚ jak Agatka im jeszcze potrawy wymienia :lol2: DbajÂą o to , aÂżeby dobrze siĂŞ wÂśrĂłd nich w Warszawie czuÂła :tanczy:
I widaĂŚ , Âże czuje siĂŞ coraz to lepiej :P

Rz¹dzi siê tam coraz bardziej, zauwa¿yliœcie, ¿e zmienia sobie zapowiedzi - nie powtarza wkó³ko tego samego. :tanczy:
Bardzo jej siĂŞ to ceni :tanczy: ChociaÂż tak naprawdĂŞ to maÂło do mnie caÂły czas dociera -jeszcze :szalony: Ale !! bardzo dobrze , Âże troszczy siĂŞ o urozmaicenie :brawa:

Dzisiaj byÂłem juÂż spokojny jak za dawnych czasĂłw -Agatko spisaÂłaÂś siĂŞ Âświetnie :brawa:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..ja dzisiaj teÂż znacznie lepiej zniosÂłem poranek niÂż wczoraj :lol: :lol:

..nawet przegryzaÂłem sobie chipsy 8)

..czuÂłem siĂŞ jak na wybornym seansie filmowym.. 8)
..póŸniej zrobi³em kawkê..przygotwa³em kanapki :P
..a wszystko dlatego Âże Agatka tak juÂż wprawiÂła siĂŞ w nowÂą profesjĂŞ Âże nie czuÂłem tego Âże prowadzi dopiero drugi raz serwisy w poranku :D :brawa:

..ale nie pomyÂślcie Âże emocji mniejszych dostarczyÂła :D
..nie..nie wrĂŞcz przeciwnie :lol2:

..teraz dopiero na spokojnie wczuÂłem siĂŞ w ten klimat - taki ÂświeÂży dla nas :szalony:
..posÂłuchaÂłem jak piĂŞknie Agatka czyta :P
..nasÂłuchaÂłem siĂŞ jak oryginalnie czĂŞsto zadaje pytania innym reporterom :P
..napatrzyÂłem siĂŞ na jej piĂŞkne uÂśmiechy :P
..przeanlizowaÂłem wiele spraw - bo to u nas na forum takie modne :lol2:
..i czujĂŞ siĂŞ jak nowonarodzony :jupi:

..zadowolony jak jeszcze nigdy dotÂąd nie byÂłem :lol2:

..najbardziej podobaÂł mi siĂŞ poczÂątek poranka :)
..bo juÂż byÂło widaĂŚ po uÂśmiechu Agatki i po powitaniu Âże ma dobry nastrĂłj :tanczy:

..no i Âże Âładnie siĂŞ ubraÂła i oĂłlnei wyglÂąda piĂŞknie i rzeÂśko :P
Tak samo to -wczeÂśniej czegoÂś takiego nie byÂło nam dane widzieĂŚ a teraz mamy AgatkĂŞ od kuchni :lol2: !!
A druga sprawa jak Zubi z KubÂą zagadywali AgatkĂŞ o potrawy pyry -no to byÂło po prostu chwalebne :lol2: !! Szkoda, Âże nie byÂło sÂłychaĂŚ jak Agatka im jeszcze potrawy wymienia :lol2: DbajÂą o to , aÂżeby dobrze siĂŞ wÂśrĂłd nich w Warszawie czuÂła :tanczy:
I widaĂŚ , Âże czuje siĂŞ coraz to lepiej :P
..bardzo jestem im wszystkim za to wdziĂŞczny Âże podtrzymujÂą AgatkĂŞ na duchu :*
..my moÂżemy tylko telepatycznie ale oni sÂą z niÂą tam na miejscu :)

..juÂż widaĂŚ Âże nie czuje siĂŞ w tvn24 obco :)

..czyli niby po staremu ale w nowych okolicznoÂściach :P

..idê siê teraz doprowadziÌ do porz¹dku..jak zwykle po takich doœwiadczeniach och³on¹Ì trzeba te¿ troszkê :D
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Dostarczam Wam AgatĂŞ z drugiego serwisu i z przygotowaĂą :D PoniewaÂż nad pierwszym pracujĂŞ :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

OpowieÂściÂą o Pyrlandii i ÂŚwiĂŞcie kartofla na pewno chcieli sprawiĂŚ, Âżeby Agata poczuÂła siĂŞ jak w domu :D TroszczÂą siĂŞ o niÂą :D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:Dostarczam Wam AgatĂŞ z drugiego serwisu i z przygotowaĂą :D PoniewaÂż nad pierwszym pracujĂŞ :D
No w³aœnie na pocz¹tku Poranka z tymi przygotowaniami i ich widocznoœci¹ by³o znacznie lepiej :) PóŸniej w œrodku przestój, a na koniec znowu pokazali Agatkê :) !! No bo przecie¿ trzeba przyznaÌ , ¿e Agatka prezentuje siê mi³o dla oka nie tylko tyle ile j¹ widaÌ w serwisie , ale w c¹³oœci :P !! :tanczy:
not that kind pisze:OpowieÂściÂą o Pyrlandii i ÂŚwiĂŞcie kartofla na pewno chcieli sprawiĂŚ, Âżeby Agata poczuÂła siĂŞ jak w domu :D TroszczÂą siĂŞ o niÂą :D
Tak jej siĂŞ buzia rozjaÂśniaÂła , kiedy mĂłwiÂła o Poznaniu :racja: Ciekawe , czy mocno tĂŞskni za domciem i rodzinkÂą :uhh:
..czuÂłem siĂŞ jak na wybornym seansie filmowym.. 8)
..póŸniej zrobi³em kawkê..przygotwa³em kanapki :P
..a wszystko dlatego Âże Agatka tak juÂż wprawiÂła siĂŞ w nowÂą profesjĂŞ Âże nie czuÂłem tego Âże prowadzi dopiero drugi raz serwisy w poranku :D :brawa:
Nogi na stó³ , papieros w gêbie i delektuj siê ze spokojem :lol: !! Znam to :D !!
..idê siê teraz doprowadziÌ do porz¹dku..jak zwykle po takich doœwiadczeniach och³on¹Ì trzeba te¿ troszkê :D
Ja nie mam zamiaru nigdzie odchodziĂŚ :D !! ChociaÂż mam oczywiÂście nagrany Poranek , to czekam na dalsze cudowne capsy od notki :tanczy:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

CzÂłowiek z ledwoÂściÂą dochodzi do siebie po doznaniach, ktĂłrych zaznaÂł siedzÂąc od siĂłdmej przed telewizorem, zasiada znowuÂż przed komputerem i odpuÂściĂŚ nie chcÂą, dostarczajÂąc caÂły czas nowych rewelacyjnych doznaĂą :lol2:
not that kind pisze:OpowieÂściÂą o Pyrlandii i ÂŚwiĂŞcie kartofla na pewno chcieli sprawiĂŚ, Âżeby Agata poczuÂła siĂŞ jak w domu :D TroszczÂą siĂŞ o niÂą :D
A s³yszeliœcie, podczas rozmowy o sporcie, Jakub Porada zagadn¹³ do naszej Agatty troskliwie, w kontekœcie pora¿ki Lecha-Poznaù, ¿e martwi siê o jej reakcjê :lol2: Wtedy nast¹pi³ rzut kamery na Agattê ( :szalony: ) siedz¹c¹ przy komputerze i jej krótka odpowiedŸ :tanczy: Dziêkujê im za to :lol2:
WÂłaÂśnie takÂą AgattĂŞ chcĂŞ poznawaĂŚ :tanczy:

A serwisy :D PeÂłen profesjonalizm :brawa: JeÂśli wczoraj byÂły jakieÂś niedociÂągniĂŞcia, to dziÂś juÂż o Âżadnych nie mogÂło byĂŚ mowy :brawa: Drobne literĂłweczki, ale tekst odczytany poprawnie :brawa: Opatrzony piĂŞknÂą mimikÂą :brawa: A Agatta piĂŞknie ozdobiona frywolnym naszyjnikiem :P

Bardzo podoba mi siĂŞ nowa pora, w ktĂłrej widujemy siĂŞ z AgattÂą :D WstajĂŞ wczeÂśniej niÂż zwykle, co pozytywnie wpÂływa na mĂłj nastrĂłj w ciÂągu dnia :D Ale najwiĂŞkszy wpÂływ pozytywny ma oczywiÂście Agatta :) :brawa:
Ja caÂły czas z przyspieszonÂą akcjÂą serca czekam na i oglÂądam serwisy :D

A teraz mogê ze spokojem wyjœÌ z ¿on¹ na obiecany spacer :lol:
Ostatnio zmieniony niedziela 02 wrz 2007, 12:29 przez Alchemik, łącznie zmieniany 1 raz.
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:A s³yszeliœcie, podczas rozmowy o sporcie, Jakub Porada zagadn¹³ do naszej Agatty troskliwie, w kontekœcie pora¿ki Lecha-Poznaù, ¿e martwi siê o jej reakcjê :lol2: Wtedy nast¹pi³ rzut kamery na Agattê ( :szalony: ) siedz¹c¹ przy komputerze i jej krótka odpowiedŸ :tanczy: Dziêkujê im za to :lol2:
A kiedy to by³o :uhh: ?? Tylko nie mów , ¿e podczas sportu , bo prze³¹cza³em telewizor :uhh: !! :hmm:

Czy¿bym pope³ni³ b³¹d :uhh: ??

CoÂś wiĂŞcej o tym -proszĂŞ :rydzyk: !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

Mam ten fragment nagrany, wiĂŞc jak uporam siĂŞ z capsami, to postaram siĂŞ zrobiĂŚ filmik :D

Ale capsy juÂż mam, jakbyÂście chcieli? :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
I wczeÂśniejsze :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

marcinkowsky pisze:
Alchemik pisze:A s³yszeliœcie, podczas rozmowy o sporcie, Jakub Porada zagadn¹³ do naszej Agatty troskliwie, w kontekœcie pora¿ki Lecha-Poznaù, ¿e martwi siê o jej reakcjê :lol2: Wtedy nast¹pi³ rzut kamery na Agattê ( :szalony: ) siedz¹c¹ przy komputerze i jej krótka odpowiedŸ :tanczy: Dziêkujê im za to :lol2:
A kiedy to by³o :uhh: ?? Tylko nie mów , ¿e podczas sportu , bo prze³¹cza³em telewizor :uhh: !! :hmm:

Czy¿bym pope³ni³ b³¹d :uhh: ??

CoÂś wiĂŞcej o tym -proszĂŞ :rydzyk: !!
Nie zagaduj mnie i nie zatrzymuj, bo Âżona caÂłkowicie siĂŞ na mnie obrazi :devil: Wystarczy, Âże musi znosiĂŚ moje peÂłne uwielbienia spojrzenia w kierunku Agatty :aniol:
No wiêc, jak ju¿ pisa³em, wydarzenie mia³o miejsce podczas rozmowy o sporcie, chwilê przed godzin¹ ósm¹ :D Kamera pokaza³a Agattê z góry, siedz¹c¹ wespó³ z koleg¹ wydawc¹ :) Piêknie siê uœmiecha³a, krêci³a nieœmia³o w fotelu i opowiada³a na zaczepkê s³own¹ kolegi :) I wcale nie by³a tak zmartwiona pora¿k¹ Lecha, jak sugerowa³ redaktor Porada :lol2:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:Mam ten fragment nagrany, wiĂŞc jak uporam siĂŞ z capsami, to postaram siĂŞ zrobiĂŚ filmik :D

chcieliby chcieli bo cholera przegapili :hmm: !! :x !! Po cholerê ja prze³¹cza³em :hmm: ??
Czekam na filmik, czekam :rydzyk:

A cudowne te capsiki te¿ :racja: No zobaczcie jaka serdecznoœÌ woko³o :) :P Agatka ma tam chyba jak w niebie :P A¿ bojê siê pomyœleÌ co siê bêdzie dziaÌ jak kiedyœ Agatkê Jarek KuŸniar weŸmie w obroty :lol: !! :D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

not that kind pisze:Mam ten fragment nagrany, wiĂŞc jak uporam siĂŞ z capsami, to postaram siĂŞ zrobiĂŚ filmik :D

..modli³em siêo to abyœ Ty to nagra³a bo ja w tym czasie nie mia³em jeszcze w³¹czonego komputera :neutral:

..jeszcze nie jestem przyzwyczajony do siedzenia przed komputerem o takiej wczesnej porze :neutral:

..capsĂłw mam full ale nie ma najmniejszej potrzeby ich wrzucaĂŚ :lol:
..ale jak siê tak pisze po czasie i nie na bie¿¹co to póŸniej najwa¿niejsze sprawy umykaj¹ :lol:
..na szczĂŞÂście jest noteczka :*
..notka :jupi:
..dziĂŞki :* :*

..ten fragment to byÂł zdecydowanie rarytas i gratka dla fanĂłw Agatki :jupi:
A cudowne te capsiki te¿ :racja: No zobaczcie jaka serdecznoœÌ woko³o :) :P Agatka ma tam chyba jak w niebie :P A¿ bojê siê pomyœleÌ co siê bêdzie dziaÌ jak kiedyœ Agatkê Jarek KuŸniar weŸmie w obroty :lol: !! :D
..Kuba jeszcze oszczĂŞdza Agatce stresu :lol:
..ale jak ju¿ siê oswoi Agatka z nowym miejscem pracy ca³kowicie to mo¿e poznamy kolejne szczegó³y na temat Agatki :tanczy:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Kolejne :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Serwis z bardzo uÂśmiechniĂŞtÂą AgatkÂą :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
ODPOWIEDZ