[TVN] Sopot Festival 2007
Moderator: Łukasz
Re: Sopot 2007
a w ¿yciu!! tvn przywróci³ sopotowi dawn¹ œwietlnoœÌ, tvp maj¹c opole i sopot zaniedba³a totalnie sopot, tvn powoli przywraca dawn¹ œwietlnoœc pod wzglêdem widowiskatomas40 pisze:Stwierdzam obiektywnie Sopot Festival 2007 siêgn¹l bruku a nawet samego piek³a.
TVP wróÌ !!!!!!!!! I te nieustaj¹ce audiotele .>>>>>>
TVN innowacja i nowoczesność...
44. MiĂŞdzynarodowy Sopot Festival 2007 dobiegÂł koĂąca. Czas na podsumowanie:
1. KONCERT GALOWY:
Gwiazda ok, tyle, Âże nie pasuje do letniego festivalu. Jedna gwiazda to trochĂŞ za maÂło. Koncert za krĂłtki. No i wpadka na poczÂątku. Problemy z obrazem.
Ocena: 3
2. MIĂDZYNARODOWY KONKURS:
Bardzo mi siĂŞ podobaÂł. ZwyciĂŞzca nie ten, ale na to organizatorzy wpÂływu nie mieli, wiĂŞc nie naleÂży im tego wytykaĂŚ. To byÂła decyzja Jury. Brak wpadek. Fajna organizacja. Za duÂżo przerw reklamowych!
Ocena: 5+
3. GORÂĄCZKA NIEDZIELNEJ NOCY:
Bardzo fajnie. Kayah siĂŞ pogubiÂła kilka razy, ale na koniec przeprosiÂła i ja jej to wybaczam. W koĂącu to byÂł jej pierwszy raz! Village People super! Piski na poczÂątku - tu minus. Przerw mniej - jakieÂś 4 chyba byÂły, wiĂŞc nie tak Âźle. Organizacja super. ten wieczĂłr wspomnieĂą (wg mnie przynajmniej) lepszy od zeszÂłorocznego. Piosenka na koniec trafiona w zupeÂłnoÂści. "Nic nie moÂże przecieÂż wiecznie trwaĂŚ". Pomoc dzieciom - fajnie.
Ocena: 5
PROWADZENIE:
Magda podczas 1. dnia by³a zestresowana, ale póŸniej siê wyrobi³a. Mia³a kilka wpadek. Doda jak to Doda. Kayah trochê kiepsko.
Ocena: 4
ORGANIZACJA:
Jednym sÂłowem: super
Ocena: 6
OPRAWA MUZYCZNA I GRAFICZNA:
ÂŚwietna
SCENOGRAFIA:
Scena naprawdĂŞ wspaniaÂła. Dziupla kiepska.
Ocena: 4- (za dziuplĂŞ wÂłaÂśnie)
PUBLICZNOÂŚĂ:
BawiÂła siĂŞ Âświetnie! Podczas koncerytu Norah siedzieli i sÂłuchali, no ale trudno siĂŞ dziwiĂŚ.
OgĂłlnie wg mnie Sopot lepszy od poprzedniego, Koncert Galowy najlepszy byÂł w 2005 roku. Konkurs najlepszy w tym roku, tak jak ostatni dzieĂą. Koncert 100x lepszy niÂż Opole i Top Trendy!!!
WYSTAWIAM KOĂCOWÂĄ OCENĂ: 5
ze Âśrednim minusem za Koncert Galowy
1. KONCERT GALOWY:
Gwiazda ok, tyle, Âże nie pasuje do letniego festivalu. Jedna gwiazda to trochĂŞ za maÂło. Koncert za krĂłtki. No i wpadka na poczÂątku. Problemy z obrazem.
Ocena: 3
2. MIĂDZYNARODOWY KONKURS:
Bardzo mi siĂŞ podobaÂł. ZwyciĂŞzca nie ten, ale na to organizatorzy wpÂływu nie mieli, wiĂŞc nie naleÂży im tego wytykaĂŚ. To byÂła decyzja Jury. Brak wpadek. Fajna organizacja. Za duÂżo przerw reklamowych!
Ocena: 5+
3. GORÂĄCZKA NIEDZIELNEJ NOCY:
Bardzo fajnie. Kayah siĂŞ pogubiÂła kilka razy, ale na koniec przeprosiÂła i ja jej to wybaczam. W koĂącu to byÂł jej pierwszy raz! Village People super! Piski na poczÂątku - tu minus. Przerw mniej - jakieÂś 4 chyba byÂły, wiĂŞc nie tak Âźle. Organizacja super. ten wieczĂłr wspomnieĂą (wg mnie przynajmniej) lepszy od zeszÂłorocznego. Piosenka na koniec trafiona w zupeÂłnoÂści. "Nic nie moÂże przecieÂż wiecznie trwaĂŚ". Pomoc dzieciom - fajnie.
PROWADZENIE:
Magda podczas 1. dnia by³a zestresowana, ale póŸniej siê wyrobi³a. Mia³a kilka wpadek. Doda jak to Doda. Kayah trochê kiepsko.
Ocena: 4
ORGANIZACJA:
Jednym sÂłowem: super
Ocena: 6
OPRAWA MUZYCZNA I GRAFICZNA:
ÂŚwietna
SCENOGRAFIA:
Scena naprawdĂŞ wspaniaÂła. Dziupla kiepska.
Ocena: 4- (za dziuplĂŞ wÂłaÂśnie)
PUBLICZNOÂŚĂ:
BawiÂła siĂŞ Âświetnie! Podczas koncerytu Norah siedzieli i sÂłuchali, no ale trudno siĂŞ dziwiĂŚ.
OgĂłlnie wg mnie Sopot lepszy od poprzedniego, Koncert Galowy najlepszy byÂł w 2005 roku. Konkurs najlepszy w tym roku, tak jak ostatni dzieĂą. Koncert 100x lepszy niÂż Opole i Top Trendy!!!
WYSTAWIAM KOĂCOWÂĄ OCENĂ: 5
ze Âśrednim minusem za Koncert Galowy
Nie wiem co wam siê dzisiaj nie podoba³o. Mi ten koncert wynagrodzi³ wszystkie mêki wczorajszego dnia konkursowego. Kayah prowadzi³a ten koncert z pomys³em, wprowadza³a fajny klimat lat '70, '80. Muzyka podrywa³a publicznoœÌ. Realizacja koncertu by³a fenomenalna. Reklamy nie irytowa³y tak bardzo, przerywniki by³y ciekawe (bardzo lubiê Szewczyka i Szab³owsk¹). Na koniec recital Kayah nie bardzo mi pasowa³, ale ja po prostu nie przepadam za jej œpiewaniem. Festiwal ogólnie bardzo na plus, za koncert galowy i dzisiejsz¹ gor¹czkê. Super
.

ja narazie w kilku sÂłowach chce powiedzieĂŚ, Âże dzisiejszy dzieĂą bardzoooo mi siĂŞ podobaÂł. Kayah - dla mnie super prowadzi, jeszcze lepiej Âśpiewa.
Jutro dodam obszernÂą opiniĂŞ ale juÂż dzisiaj stwierdzam, Âże tegoroczny SOPOT FESTIVAL 2006 oceniam na 5+
aaaa i jeszcze jedno maÂłe sÂłowko :
SOPOT FESTIVAL 2007 NALEÂŻY TYLKO DO TVN !
TYLKO ONI ROBIÂĄ TAK SUPEROWY FESTIVAL ! I NIE ZGADZAM SIĂ Z OPINIÂĄ, ÂŻE MA WRĂCIĂ DO TVP ;/ W ÂŻYCIU ;/;/;/
WYSTARCZY BYÂŁO OBEJRZEC OPOLE ;/ ÂŻENADA
TVN !
TVN !
TVN !
Jutro dodam obszernÂą opiniĂŞ ale juÂż dzisiaj stwierdzam, Âże tegoroczny SOPOT FESTIVAL 2006 oceniam na 5+
aaaa i jeszcze jedno maÂłe sÂłowko :
SOPOT FESTIVAL 2007 NALEÂŻY TYLKO DO TVN !
TYLKO ONI ROBIÂĄ TAK SUPEROWY FESTIVAL ! I NIE ZGADZAM SIĂ Z OPINIÂĄ, ÂŻE MA WRĂCIĂ DO TVP ;/ W ÂŻYCIU ;/;/;/
WYSTARCZY BYÂŁO OBEJRZEC OPOLE ;/ ÂŻENADA
TVN !
TVN !
TVN !
NOWY "TANIEC Z GWIAZDAMI" OD 9 WRZEŚNIA !
Dziêkujê stacji za taki show. Nie zapomnê tego koncertu na d³ugo i stanie siê on moj¹ ikon¹ wspó³czesnego Sopotu. Kool & the Gang byli niesamowici, Gloria Gaynor zachwyci³a w ka¿dym calu. Village People - nie wiedzia³em, ¿e ten facet ma taki œwietny g³os! Hot Chocolate w œwietnej formie, jak i Sister Sledge. Gratulacje, ten Sopot przejdzie do historii! Czy zostanie wydany na DVD? :p Prrrrroszê!
taaak kayah za bardzo sie wydzieeeraaaa jak dla mnie, ostatnia piosenka byÂła poprostu super, ale cos dyszaÂła przez ten mikrofon i jak mowila to takie szumy, czyÂżby za blisko przykladala mikrofon do ust?corner pisze: Na koniec recital Kayah nie bardzo mi pasowaÂł, ale ja po prostu nie przepadam za jej Âśpiewaniem.
TVN innowacja i nowoczesność...
Dobry pomysÂł z tym Sopotem na DVD! KupiĂŞ pierwszy hehe ...
Dzisiejszy koncert Super, Kayah Âśrednio to poprowadziÂła, jakoÂś nie mogÂła porwaĂŚ publicznoÂści. Jej wystĂŞp teÂż oceniam Âśrednio. ZabrakÂło mi jej dwĂłch przebojĂłw: prawy do lewego (Âświetny kawaÂłek) i Âśpij kochanie Âśpij.
Moja ocena:
Koncert Galowy: 4
Konkurs: 5+
GorÂączka Niedzielnej Nocy: 5-
Sopot do TVP? Âżeby festiwal zszedÂł na psy? Opole juÂż siĂŞ stacza, tvp z tego co wiem niedawno podpisaÂło kolejnÂą umowĂŞ na 10 lat na Opole, ale jest tam coraz gorzej, wiĂŞc nie zdziwiĂŞ siĂŞ jeÂśli po wygaÂśniĂŞciu umowy, wĂŞzmÂą kogoÂś nowego do organizacji Opola.
MyÂślĂŞ, Âże po wczorajszych sÂłowach prezydenta Sopotu nie oddadzÂą imprezy TVP.
Dzisiejszy koncert Super, Kayah Âśrednio to poprowadziÂła, jakoÂś nie mogÂła porwaĂŚ publicznoÂści. Jej wystĂŞp teÂż oceniam Âśrednio. ZabrakÂło mi jej dwĂłch przebojĂłw: prawy do lewego (Âświetny kawaÂłek) i Âśpij kochanie Âśpij.
Moja ocena:
Koncert Galowy: 4
Konkurs: 5+
GorÂączka Niedzielnej Nocy: 5-
Sopot do TVP? Âżeby festiwal zszedÂł na psy? Opole juÂż siĂŞ stacza, tvp z tego co wiem niedawno podpisaÂło kolejnÂą umowĂŞ na 10 lat na Opole, ale jest tam coraz gorzej, wiĂŞc nie zdziwiĂŞ siĂŞ jeÂśli po wygaÂśniĂŞciu umowy, wĂŞzmÂą kogoÂś nowego do organizacji Opola.
MyÂślĂŞ, Âże po wczorajszych sÂłowach prezydenta Sopotu nie oddadzÂą imprezy TVP.
//////////