MiaÂłem juÂż dzisiaj daĂŚ sobie spokĂłj z netem -ale mnie tknĂŞÂło , Âżeby jeszcze raz zajrzeĂŚ do od wieki wiekĂłw po grobowÂą deskĂŞ ulubionego dziaÂłu i wÂątku forum :rydzyk: !!
No dobra -nie bĂŞdĂŞ ÂściemniaÂł o przeczuciu -widziaÂłem , Âże jesteÂś notka zalogowana , wiĂŞc czekaÂłem , czy do nas wpadniesz

??!! I wpadÂłaÂś , bo wiesz , Âże jesteÂś tu bardzo mile widziana i bardzo mocno wypatrywana

!! :tanczy:
not that kind pisze:Tak jak obiecywa³am wczoraj, z lekkim opóŸnieniem zapodajê capsy z wczorajszego pierwszego serwisu

Jak tak te pó³torej doby pole¿a³y to nabra³y jeszcze wiêkszej wartoœci

!! DojrzaÂły jak wino

!!

Capsy s¹ po³¹czone piêkn¹ klamr¹

!! Agatka niekonwencjonalnie zaczynajÂąca i zachĂŞcajÂąca

i Agatka opuszczajÂąca tymczasowo piedestaÂł

!!
No a sam Âśrodeczek to teÂż istny miodzio

!! :szalony:
not that kind pisze:JeÂśli CiĂŞ to pocieszy, to napiszĂŞ Ci, Âże bardzo miÂło czyta mi siĂŞ Twoje posty i teraz Âśmiem przypuszczaĂŚ, Âże na wypadek gdybyÂś znikÂł, to bardzo by mi ich brakowaÂło
Bardzo mnie to cieszy :jupi: !! W geÂście wdziĂŞcznoÂści ja pragnĂŞ rĂłwnieÂż Tobie zakomunikowaĂŚ , Âże bez Ciebie teraz ten wÂątek miaÂłby znacznie mniej sensu

!!
not that kind pisze:Zadziwia mnie w³aœnie ten spokój :> Przecie¿ od ostatniego pojawienia siê Agatki minê³o ju¿ ponad pó³torej doby
Teraz mamy stan wyjÂątkowy

!! A dla Agatki taryfê ulgow¹ :* Wiemy, ¿e na pewno mocno siê przed nowym wyzwaniem stresowa³a , wiêc teraz musi zregenerowaÌ si³y :brawa: !! ¯eby póŸniej jeszcze mocniej nas zadziwiaÌ :szalony: A teraz niech odpoczywa :racja:
not that kind pisze:Zwykle jest tak, Âże to ''coÂś'' trudno jest zdefiniowaĂŚ

Ale moim zdaniem, to patowa sytuacja, kiedy wielki fan nie wyraÂża i kaÂże tak dÂługo wyglÂądaĂŚ opinii o wczorajszym wystÂąpieniu medialnej idolki

Po debiucie Agatki nawet tyle czasu nie potrzebowaÂł :devil: