MajÂą operatorzy tam zabawĂŞ z AgatkÂą :tanczy: Buzia Jej siĂŞ nie zamyka :tanczy:
A na koniec jak zbliÂża siĂŞ lajf nagle przycisk-on-Agatka powaÂżna-czyli nie smiejÂąca siĂŞ ale nadal sympatyczna i zadowolona :aniol:
Tacy ludzie z takim powerem robiÂą dobra atmosfere w druÂżynie TVN24
PóŸniej mia³a relacjê i widaÌ by³o ¿e zapuœci³a w³osy i jakaœ tak jeszcze ³adniejsza po tym urlopie chcê pojechaÌ tam gdzie ona to mo¿e te¿ bêdê ³adniejszy :spiewa:
A wczoraj-jako,¿e juz po pó³nocy grubo :hmm: -przelotem s³ysza³em J¹ na konferencji z Kaczmarkiem jak walczy³a o g³os z Jakubem Sobieniowskim
MiaÂła potem jakies lajfy :rydzyk: Szkoda,Âże nikt Agatce nie zrobiÂł zdjeĂŚ
No trudno-bedzie nie jedna okazja-bo teraz Agatko pora wziazc sie do roboty :ban:
Oj gorÂąco dziÂś w Sejmie, gorÂąco
A Agatka w samym centrum sejmowej zawieruchy
CaÂłe szczĂŞÂście Âże zaÂłoÂżyÂła swoje ulubione korale i Âłatwo moÂżna jÂą rozpoznaĂŚ :rozglada:
[ Dodano: Sob Wrz 08, 2007 9:28 am ]
Dzisiaj dalszy ciÂąg Sejmu
Jakby tak przeÂświetliĂŚ wszystkie zdjĂŞcia z tego forum to te sejmowe kolumny za AgatkÂą to dla Niej tak naturalne tÂło jak nie wiem dla A.MaÂłysza skocznia :tanczy:
Ze dwa razy na NiÂą wpadÂłem dziÂś-oczywiÂście w tv~czego ÂżaÂłuje~ :aniol:
ÂŁadnie mĂŞczy tych politykĂłw :brawa: Teraz pewnie zaciera rĂŞce bo kampania
Agatka byÂła bardzo nie pocieszona,Âże nie udaÂło Jej siĂŞ zadaĂŚ Âżadnego pytania prezesowi
Teraz poznamy Jej kunszt,bo bĂŞdzie musiaÂła mĂłwiĂŚ w lajfach o 3 zdaniach na krzyÂż ,ktĂłre raczyÂł pan JarosÂław zaserwowaĂŚ na swej 'konferencji prasowej' :spiewa:
WÂątek Agatki znalazÂłem na samym dole strony
Od ostatniego wpisu we w¹tku sporo siê Agata narobi³a, szczególnie materia³ów
Do tego oczywiÂście WieczĂłr Wyborczy i relacje ze sztabu Platformy :hyh:
Pewnie to ona przyniosÂła im szczĂŞscie :aniol:
A wÂątek oststnio jakiÂś ubogi w galerie Agatki