Anita Werner

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Marcinie co do Anity w dzisiejszym Poranku to po prostu wyj¹³eœ mi s³owa z ust!
Absolutnie zgadzam siĂŞ z tym co do joty! Nawet nie ÂżaÂłowaÂłam serwisĂłw z moim ulubieĂącem 8) , brawa dla Anity!
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Ale popisĂłwka :brawa: Wczoraj tak z zaskoku wyskoczyÂł temat gorÂący, Âże aÂż parzÂący, ale Anita nie daÂła siĂŞ spaliĂŚ :DD A rano byÂła taka lekko ospaÂła nawet :D

Wczoraj widzia³em tylko godzinê tego specjalnego wydania, ale wystarczy³o by móc zobaczyÌ profesjonalizm w pe³nej krasie :brawa: Przedwczoraj widzia³em rozmowê z Millerem doœÌ radoœnie i serdecznie rozmawia³a :>
Wczoraj z PardÂą z LPR - juÂż mniej serdecznie, ale niemniej profesjonalnie :brawa:

DziÂś znowu od wczesnych godzin komentarze, rozmowy, bieganina - a Anita w centrum :jupi:

Rozmowa z Lepperem - telefoniczna, ale Âświetna :D Rozmowa z Biernackim, z PutrÂą w studio, po prostu bomba :brawa: W DP nigdy nie mogÂłaby pokazaĂŚ takiej klasy - warto byÂło zrezygnowaĂŚ - pewnie sama Anita juÂż doszÂła do takiego wniosku :tanczy:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Mikiska
Początkujący
Początkujący

Post autor: Mikiska »

Dorotka! To Ty w koĂącu lubisz tĂŞ AnitkĂŞ, czy nie? :lol:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Nie wyobraÂżam sobie jak moÂżna nie lubiĂŚ Anity? :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Ja teÂż sobie tego nie wyobraÂżam. :lol2: Nawet jeÂśli tak nieciekawie, jak chociaÂżby dzisiaj o Poranku siĂŞ ubierze. :rozglada: Blogowania Anitki cd. :arrow: OniemiaÂła Anitka
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

Wszêdzie same awansy, a mówi siê, ¿e Polacy to taki zgorzknia³y i nieumiej¹cy iœÌ do przodu naród :D

Heh :P nie znajÂą ci co to mĂłwiÂą pracownikĂłw tvn24 8)

ÂŻaÂłujĂŞ, Âże nie widziaÂłam ani razu Anity w Magazynie :/
Ale za to we wczorajszym Poranku i faktycznie byÂła nie do pobicia :brawa:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
maxxx
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Anita dzisiaj w 'Dniu na ¯ywo' przeprowadzi³a niemal pó³godzinny wywiad z Konradem Kornatowskim :aniol:
Nie bĂŞdĂŞ moÂże przytaczaÂł tutaj mnĂłstwo wÂątkĂłw ,ktĂłre poruszyÂła bo nie o to chodzi-ale musze powiedzieĂŚ,Âże wywiad byÂł rewelacyjny :brawa:
Anita potrafi postawiĂŚ rozmĂłwcĂŞ-w tym przypadku wstrzemiĂŞÂźliwego w sÂłowach-przy 'Âścianie' z wielkÂą klasÂą-bez niepotrzebnej natarczywoÂści :tanczy:
Poza tym widac,Âże jest Âświetnie przygotowana w tym temacie-chyba tylko minister Ziobro lepiej porusza sie w tym labiryncie :devil:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

maxxx pisze:Anita dzisiaj w 'Dniu na ¯ywo' przeprowadzi³a niemal pó³godzinny wywiad z Konradem Kornatowskim :aniol:
No widziaÂłam jÂą w koĂącu w DnÂŻ :jupi: I takÂą miaÂłam nadziejĂŞ, Âże bĂŞdzie dzisiaj :jupi: I jest :jupi:

OglÂądam tĂŞ jej rozmowĂŞ z Kornatowskim :jupi: To chyba bĂŞdzie rozmowa jej Âżycia :bravo:
maxxx opisaÂłeÂś juÂż wiele, a ja tylko dodam, Âże trzeba byĂŚ czÂłowiekiem prawym i wielkiego sumienia, aÂżeby z takÂą mocÂą, impetem i jednoczeÂśnie taktem prĂłbowaĂŚ u czÂłowieka zatwardziaÂłego wzbudziĂŚ jakieÂś poczucie winy :D
Próbowa³a dzielnie, no, ale siê nie uda³o. To jednak tym wiêksze brawa dla Anity, i¿ pó³ godziny by³a w stanie tak walczyÌ :brawa:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

A w "DzieĂą Dobry TVN" przegapiliÂście AnitĂŞ? Zajrzyjcie do shout-boxa. :D
mo
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: mo »

ObrazekObrazek

Obrazek
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Marcin pisze:A w "DzieĂą Dobry TVN" przegapiliÂście AnitĂŞ? Zajrzyjcie do shout-boxa. :D
Byli w domu, a nie widzieli :hmm:
Ale dziĂŞki za informacje :D
TÂą krĂŞtÂą drogÂą doszÂłam w koĂącu do celu :lol: Chyba nikt siĂŞ nie obrazi jak wrzucĂŞ tutaj teÂż capsy? :lol2:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

SÂłodkie maleĂąstwo :P :lol:

Dzisiaj Anita znowu w Dn¯, ale gorzej chyba nie mog³a trafiÌ :hmm: Konferencja za konferencj¹ :uhh: Jedynie, z tego co zd¹¿y³a, wy³apaÌ, pocz¹tkowy serwis uda³o siê poprowadziÌ bez ¿adnych przerw, a w tym rozmowê z jak¹œ pani¹ bodaj politolog na temat aktualnych spraw politycznych :D
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Funckyrella pisze:Ale dziĂŞki za informacje :D Byli w domu, a nie widzieli :hmm
TÂą krĂŞtÂą drogÂą doszÂłam w koĂącu do celu :lol: Chyba nikt siĂŞ nie obrazi jak wrzucĂŞ tutaj teÂż capsy? :lol2:
Ja na pewno nie. DziĂŞki :*
SÂłodkie maleĂąstwo :P :lol:
Trudno siĂŞ nie zgodziĂŚ. :lol2:
Dzisiaj Anita znowu w Dn¯, ale gorzej chyba nie mog³a trafiÌ :hmm: Konferencja za konferencj¹ :uhh: Jedynie, z tego co zd¹¿y³a, wy³apaÌ, pocz¹tkowy serwis uda³o siê poprowadziÌ bez ¿adnych przerw, a w tym rozmowê z jak¹œ pani¹ bodaj politolog na temat aktualnych spraw politycznych :D
Anna Materska-Sosnowska to byÂła. Wiem poniewaÂż PaweÂł czĂŞsto goÂśi jÂą w Raporcie Wieczornym. ;)
A tutaj Anitka w recenzentkĂŞ filmowÂą siĂŞ zabawiÂła. ;)
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

DÂżastina pisze: Anna Materska-Sosnowska to byÂła. Wiem poniewaÂż PaweÂł czĂŞsto goÂśi jÂą w Raporcie Wieczornym. ;)
A tutaj Anitka w recenzentkĂŞ filmowÂą siĂŞ zabawiÂła. ;)
WiedziaÂłam, zdawaÂło mi siĂŞ, Âże juÂż tĂŞ paniÂą w tvn24 kiedyÂś widziaÂłam :D No, ale Âże PaweÂł z niÂą rozmawiaÂł, to na niÂą zwracaÂłam najmniej uwagi :devil:

Anita wraca do korzeni? :lol2: Co do recenzji, to trochĂŞ sucha ;) Ale filmu nie widziaÂłam, wiĂŞc nie mogĂŞ napisaĂŚ bardziej soczystej :devil: Poza tym nie ma pewnoÂści, Âże spodobaÂłby mi siĂŞ tak jak Anicie ;)
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Funckyrella pisze: WiedziaÂłam, zdawaÂło mi siĂŞ, Âże juÂż tĂŞ paniÂą w tvn24 kiedyÂś widziaÂłam :D No, ale Âże PaweÂł z niÂą rozmawiaÂł, to na niÂą zwracaÂłam najmniej uwagi :devil:
:mhm: W takim razie dlaczego ja zwrĂłciÂłam na niÂą uwagĂŞ? :mhm: WydawaÂło mi siĂŞ, Âże to ja najbardziej w PawÂła zapatrzona jestem? Pewnie Âżal mi byÂło, Âże ta pani obok PawÂła moÂże siedzieĂŚ. :rozglada:
Anita wraca do korzeni? :lol2: Co do recenzji, to trochĂŞ sucha ;) Ale filmu nie widziaÂłam, wiĂŞc nie mogĂŞ napisaĂŚ bardziej soczystej :devil: Poza tym nie ma pewnoÂści, Âże spodobaÂłby mi siĂŞ tak jak Anicie ;)
Mojej mamie siĂŞ podobaÂł, a siostra twierdzi, Âże DamiĂŞcki caÂłkiem nieÂżle siĂŞ prezentowaÂł. :rozglada:
Chyba dobre wieÂści przynoszĂŞ. :D JoannaK. zaprosiÂła na jutrzejsze PzP w imieniu Jakuba, a to moÂże oznaczaĂŚ AnitkĂŞ o Poranku :mhm: chyba, Âże KuÂźniara. :rozglada:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

DÂżastina pisze: :mhm: W takim razie dlaczego ja zwrĂłciÂłam na niÂą uwagĂŞ? :mhm: WydawaÂło mi siĂŞ, Âże to ja najbardziej w PawÂła zapatrzona jestem? Pewnie Âżal mi byÂło, Âże ta pani obok PawÂła moÂże siedzieĂŚ. :rozglada:
NajwaÂżniejsze to sÂłuchaĂŚ :lol2: I patrzeĂŚ w jednÂą stronĂŞ :lol2: DÂżastina :> A moÂże PaweÂł ci juÂż spowszedniaÂł? :D Ja mam go od ÂświĂŞta, to raczej na niego siĂŞ gapiĂŞ :lol2:
Mojej mamie siĂŞ podobaÂł, a siostra twierdzi, Âże DamiĂŞcki caÂłkiem nieÂżle siĂŞ prezentowaÂł. :rozglada:
Trzeba przyznaĂŚ, Âże atrakcyjny z niego facet :P Ale w tym filmie go nie widziaÂłam ;)
Chyba dobre wieÂści przynoszĂŞ. :D JoannaK. zaprosiÂła na jutrzejsze PzP w imieniu Jakuba, a to moÂże oznaczaĂŚ AnitkĂŞ o Poranku :mhm: chyba, Âże KuÂźniara. :rozglada:
A ja wiedziaÂłam, Âże bĂŞdzie KuÂźniar ;) To znaczy przeczucie mi podpowiadaÂło :lol2: Ale wielka szkoda, Âże nie ma Anity :/ Anita i Agata w jednym Poranku - ciekawe, ktĂłra bardziej kokietowaÂłaby Blacka? :devil:
ODPOWIEDZ