Absolutnie zgadzam siĂŞ z tym co do joty! Nawet nie ÂżaÂłowaÂłam serwisĂłw z moim ulubieĂącem

Moderator: Łukasz
No widzia³am j¹ w koùcu w Dn¯ :jupi: I tak¹ mia³am nadziejê, ¿e bêdzie dzisiaj :jupi: I jest :jupi:maxxx pisze:Anita dzisiaj w 'Dniu na ¯ywo' przeprowadzi³a niemal pó³godzinny wywiad z Konradem Kornatowskim :aniol:
Byli w domu, a nie widzieli :hmm:Marcin pisze:A w "DzieĂą Dobry TVN" przegapiliÂście AnitĂŞ? Zajrzyjcie do shout-boxa.
Ja na pewno nie. DziĂŞki :*Funckyrella pisze:Ale dziĂŞki za informacjeByli w domu, a nie widzieli :hmm
TÂą krĂŞtÂą drogÂą doszÂłam w koĂącu do celuChyba nikt siĂŞ nie obrazi jak wrzucĂŞ tutaj teÂż capsy?
![]()
Trudno siĂŞ nie zgodziĂŚ.SÂłodkie maleĂąstwo![]()
![]()
Anna Materska-Sosnowska to by³a. Wiem poniewa¿ Pawe³ czêsto goœi j¹ w Raporcie Wieczornym.Dzisiaj Anita znowu w Dn¯, ale gorzej chyba nie mog³a trafiÌ :hmm: Konferencja za konferencj¹ :uhh: Jedynie, z tego co zd¹¿y³a, wy³apaÌ, pocz¹tkowy serwis uda³o siê poprowadziÌ bez ¿adnych przerw, a w tym rozmowê z jak¹œ pani¹ bodaj politolog na temat aktualnych spraw politycznych
WiedziaÂłam, zdawaÂło mi siĂŞ, Âże juÂż tĂŞ paniÂą w tvn24 kiedyÂś widziaÂłamDÂżastina pisze: Anna Materska-Sosnowska to byÂła. Wiem poniewaÂż PaweÂł czĂŞsto goÂśi jÂą w Raporcie Wieczornym.
A tutaj Anitka w recenzentkĂŞ filmowÂą siĂŞ zabawiÂła.
:mhm: W takim razie dlaczego ja zwrĂłciÂłam na niÂą uwagĂŞ? :mhm: WydawaÂło mi siĂŞ, Âże to ja najbardziej w PawÂła zapatrzona jestem? Pewnie Âżal mi byÂło, Âże ta pani obok PawÂła moÂże siedzieĂŚ. :rozglada:Funckyrella pisze: WiedziaÂłam, zdawaÂło mi siĂŞ, Âże juÂż tĂŞ paniÂą w tvn24 kiedyÂś widziaÂłamNo, ale Âże PaweÂł z niÂą rozmawiaÂł, to na niÂą zwracaÂłam najmniej uwagi :devil:
Mojej mamie siĂŞ podobaÂł, a siostra twierdzi, Âże DamiĂŞcki caÂłkiem nieÂżle siĂŞ prezentowaÂł. :rozglada:Anita wraca do korzeni?Co do recenzji, to trochĂŞ sucha
Ale filmu nie widziaÂłam, wiĂŞc nie mogĂŞ napisaĂŚ bardziej soczystej :devil: Poza tym nie ma pewnoÂści, Âże spodobaÂłby mi siĂŞ tak jak Anicie
NajwaÂżniejsze to sÂłuchaĂŚDÂżastina pisze: :mhm: W takim razie dlaczego ja zwrĂłciÂłam na niÂą uwagĂŞ? :mhm: WydawaÂło mi siĂŞ, Âże to ja najbardziej w PawÂła zapatrzona jestem? Pewnie Âżal mi byÂło, Âże ta pani obok PawÂła moÂże siedzieĂŚ. :rozglada:
Trzeba przyznaĂŚ, Âże atrakcyjny z niego facetMojej mamie siĂŞ podobaÂł, a siostra twierdzi, Âże DamiĂŞcki caÂłkiem nieÂżle siĂŞ prezentowaÂł. :rozglada:
A ja wiedziaÂłam, Âże bĂŞdzie KuÂźniarChyba dobre wieÂści przynoszĂŞ.JoannaK. zaprosiÂła na jutrzejsze PzP w imieniu Jakuba, a to moÂże oznaczaĂŚ AnitkĂŞ o Poranku :mhm: chyba, Âże KuÂźniara. :rozglada:
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], pinokio81 i 19 gości