WidzĂŞ na tych capsach rozczulajÂące minki Joasiowe :tanczy: :tanczy:
Potrafi ona tak spojrzeĂŚ jak dziecko
Na takÂą bezbronnÂą wyglÂąda, ale niech nas pozory nie zmyÂą :nie:
W koĂącu Joasia to cholera :devil: :devil:
adam pisze:A dlaczego nie zwrĂłciliÂście uwagi jak Joasia mĂłwiÂła o chorym Adasiu :ban: :ban: :ban: to teÂż byÂł waÂżny temat i poniekÂąd mnie dotykaÂł :devil:
1. ZwrĂłciliÂśmy uwagĂŞ na tematy , ktĂłre Joanna zapowiadaÂła z wyraÂźnie silnymi emocjami.
2. "KaÂżden lubi sie poÂśmiaĂŚ" , ale nie porĂłwnuj Âśmiertelnej choroby do zÂłamania koÂści.
2. "KaÂżden lubi sie poÂśmiaĂŚ" , ale nie porĂłwnuj Âśmiertelnej choroby do zÂłamania koÂści.
No to muszĂŞ mieĂŚ ÂśmiertelnÂą chorobĂŞ Âżeby Joasia mnie poÂżaÂłowaÂła
Jestem Ciekawy czy ten reportaÂż coÂś pomoÂże mojemu imiennikowi czy teÂż bĂŞdziemy oglÂądali reportaÂż jak nikt mu nie pomĂłgÂł
adam pisze:No to muszĂŞ mieĂŚ ÂśmiertelnÂą chorobĂŞ Âżeby Joasia mnie poÂżaÂłowaÂła
epsztajnek pisze:JeÂżeli masz takÂą wolĂŞ...
... zawsze moÂżesz postaraĂŚ siĂŞ o HIV
Panowie,dajcie spokĂłj :stop: :stop:
Lepiej pomyÂśleĂŚ czy dziÂś wogĂłle magazynek bĂŞdzie -bo narazie siĂŞ nie zanosi-jeszcze mĂłwiÂą,Âże gÂłosowanie ma byĂŚ okoÂło 17-a nawet jeÂśli nie bedzie to pewnie ten Sejmowy cyrk zdominuje ramĂłwkĂŞ x:
Tak wiĂŞc to wszystko nie jest optymistyczne :nie:
OK. Poniewa¿ rozmawiamy tutaj pó³ ¿artem , pó³ serio, chcia³em tylko lekko ironicznie powiedzieÌ Adamowi, ¿e niebezpiecznie zbli¿y³ siê do granicy smacznych ¿artów
Lepiej pomyÂśleĂŚ czy dziÂś wogĂłle magazynek bĂŞdzie
Ech, w zÂły czas JoaÂśka zaczĂŞÂła prowadziĂŚ ten magazyn. A jak niedÂługo przyjdzie kampania wyborcza.... :hmm: caÂła nadzieja , Âże od czasu do czasu bĂŞdzie prowadziĂŚ serwisy tak jak w ostatni weekend Bo o reportaÂżach z Sejmu to chyba moÂże na razie zapomnieĂŚ
OK. Poniewa¿ rozmawiamy tutaj pó³ ¿artem , pó³ serio, chcia³em tylko lekko ironicznie powiedzieÌ Adamowi, ¿e niebezpiecznie zbli¿y³ siê do granicy smacznych ¿artów
Nie naÂśmiewaÂłem sie z Tego dziecka tylko zwrĂłciÂło mojÂą uwagĂŞ to ze ma na imiĂŞ AdaÂś
Ech, w zÂły czas JoaÂśka zaczĂŞÂła prowadziĂŚ ten magazyn.
Tak bo od jutra zaczynam pracĂŞ i bĂŞdĂŞ pracowaÂł od 7-mej do 17-tej wiĂŞc Joasi w PZP juÂż nie zobaczĂŞ
Kryùska masz zacz¹Ì siê pojawiaÌ wieczorami :ban:
Nie wiem do czego mia³a byœ sie posun¹Ì ale obecna sytuacja ma siê zmieniÌ :cicho:
Nie po to podatki pÂłacimy aby Ciebie nie oglÂądaĂŚ
Lepiej pomyÂśleĂŚ czy dziÂś wogĂłle magazynek bĂŞdzie
Lepiej pomyÂśleĂŚ czy dziÂś wogĂłle magazynek bĂŞdzie -bo narazie siĂŞ nie zanosi-jeszcze mĂłwiÂą,Âże gÂłosowanie ma byĂŚ okoÂło 17-a nawet jeÂśli nie bedzie to pewnie ten Sejmowy cyrk zdominuje ramĂłwkĂŞ
To Âżadna nowoÂśc :nie:
Ja nie widziaÂłem Joasi od niedzieli i jakoÂś potrafie z tym ÂżyĂŚ jak na razie
Bo o reportaÂżach z Sejmu to chyba moÂże na razie zapomnieĂŚ
Joasi chyba juÂż nie moÂżna nazwaĂŚ reporterkÂą sejmowÂą :nie:
PomyÂśleĂŚ, Âże na poczÂątku pracy w tvn24 Joasia tak czĂŞsto siĂŞ pojawiaÂła w sejmie
Tak bo od jutra zaczynam pracĂŞ i bĂŞdĂŞ pracowaÂł od 7-mej do 17-tej wiĂŞc Joasi w PZP juÂż nie zobaczĂŞ
Ca³e forum ³¹czy sie z tob¹ w bólu :spiewa: :spiewa: :spiewa:
[ Dodano: Sro Wrz 05, 2007 5:23 pm ]
Jedbak uda³o mi siê wszystko poza³atwiaÌ szybciej i zd¹¿y³em na Joasie :tanczy: :tanczy:
DziÂś dÂżinsiki i brÂązowa marynka
Ja tam siĂŞ nie znam na kolorach, jak dla mnie to brÂąz
Ale to jest moÂże takie skrzyÂżowanie z marynarÂą krokusowÂą- taki odcieĂą ma :tanczy:
A skoro zaprosiÂła w imieniu Kuby, to moÂże w koĂącu siĂŞ jutro popisze w reporterce :rydzyk:
ChoĂŚ to chyba niemoÂżliwe, juÂż tak dawno tego nie robiÂła
Ale zapewne pojawi siĂŞ w weekend w DnÂŻ :tanczy: :tanczy:
Chyba nie umiaÂłbym wybraĂŚ najpiĂŞkniejszej Joasi z powyÂższych :nie: :aniol:
Wszystkie sÂą niepowtarzalne Ale ta 'jednooka' to taki biaÂły kruk :tanczy:
WIĂCEJ Joasi na antenie :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:
Oj, na wszystkich capsach Âśle nam jakieÂś uÂśmieszki, albo patrzy jak dobra matka na swoje dzieciÂątko :tanczy: :tanczy:
Fajnie prezentuje siĂŞ na ostatnim, jak w tle byÂł juÂż podglÂąd nam M24- wygladaÂła jakby ona tam rzÂądziÂła :devil:
Jednooka Joanna rzeczywiÂście ciekawa, moÂże to byÂło oczko do nas :rydzyk: :rydzyk:
DziÂś dzieĂą bezjoasiowy chyba bĂŞdzie, czekamy do soboty do 11 :rydzyk: