[TVN] You Can Dance - Po prostu tańcz!
Moderator: Łukasz
Mam nadziejê, ¿e dziœ zobaczymy normalny program na ¿ywo, a nie skróty z castingów... Jednak fakt, i¿ program ma trwaÌ godzinnê - mówi mi co innego - myœlicie ¿e w godzinê poka¿¹ 16 taùców , dadz¹ dwie przerwy, i poka¿¹ jak uczestnik zataùczy³ na castingu - niestety w to w¹tpiê...
Ciekawe tez jak bĂŞdzie wyglÂądac studio YCD.
Ciekawe tez jak bĂŞdzie wyglÂądac studio YCD.
Ogl¹da³em amerykaùsk¹ wersjê "YCD" - tam równie¿ w pierwszych odcinkach by³y relacje z castingów. Poza tym we wczorajszych zapowiedziach programu by³y zdjêcia tylko i wy³¹cznie z castingów. Program w rzeczywistoœci bardzo przypomina "Idola" - w pierwszych odcinkach Rusin bêdzie rozmawiaÌ z uczestnikami castingów podobnie jak Rock w "Idolu".r_r16 pisze:ty traktujesz YCD jak idola - ze musza byc relacje z castingow.
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
-
- Fan Forum
- Kontakt:
KrĂłtko mĂłwiÂąc "You can dance - po prostu taĂącz" to "Idol", ale dla tancerzy. :]Zasady bĂŞdÂą zbliÂżone do tych, ktĂłre obowiÂązujÂą w "Idolu". ZresztÂą "So You Think You Can Dance" wymyÂśliÂł twĂłrca tego programu - Simon Fuller. W tym przypadku jednak uczestnicy nie rywalizujÂą ÂśpiewajÂąc, a taĂączÂąc.
W takim razie daj mi linka do tej informacji, ze jury wybiera 2, a widzowie eliminujÂą 1. :uhh: "Co tydzieĂą dwĂłjka uczestnikĂłw, z „finaÂłowej szesnastki”, zostanie wytypowana przez profesjonalne jury do odejÂścia z programu. O ostatecznym odejÂściu zadecydujÂą jednak widzowie w gÂłosowaniu smsowym". - nigdzie nie ma mowy o tym, ze odpada jedna osoba.r_r16 pisze:ale co do tego ze odpadaja 2 osoby - nie. co odcinek jury bedzie typowalo 2 osoby i z nich widzowie wybiora 1 ktora odpadnie
r_r16 pisze:do tanca z gwiazdami tez byly castingi a nikt ich nie pokazal

Tylko nic sobie nie zrĂłb jak zobaczysz relacje z castingĂłw, ktĂłre bĂŞdÂą na 100%. :devil:r_r16 pisze:jesli beda relacje z castingow - no coz - to samutne, bardzo smutne.....
lubie tvn ale dla niego sie nie zabije - mozesz byc spokojny. o ich ostatecznym odejsciu zdecyduje widzowie - to mowi samo przez sie - co beda glosowac czy ta 2 odchodzi czy zostaje? to by bylo bez sensu!!! program trwal by w nieskonczonosc. ogladalem alsnie materialk z ddtvn na ich stronie i potwierdzam - kinga zapowiedziaÂła: "pierwsze odcinki to beda castingi". to ze castingow bylo 5 - pewnie 5 odcinkow. ale co z pobytem we francji?
Dzisiejszy program nie jest na Âżywo.r_r16 pisze:no a jakim cudem w relamie programu na zywo pusciliby jego fragmenty.
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
Nie przekrĂŞcaj tam nie jest napisane o ich (wytypowanych przez jurorĂłw). ja to rozumiem tak: jurorzy wybiorÂą 2 najgorszych, a widzowie bĂŞdÂą mogli gÂłosowaĂŚ na wszystkich i to oni zdecydujÂą kto odpadnie (niekoniecznie Ci wybrani przez jury). To sÂą moje przypuszczenia, bo nie wiem jak to bĂŞdzie, ale wydaje mi siĂŞ, Âże wÂłaÂśnie tak, bo program byÂłby za dÂługi gdyby co tydzieĂą odpadaÂła 1 osoba...r_r16 pisze:o ich ostatecznym odejsciu zdecyduje widzowie - to mowi samo przez sie - co beda glosowac czy ta 2 odchodzi czy zostaje? to by bylo bez sensu!!!
Dok³adnie, ale chyba ktoœ tu nie chce przyj¹Ì tego do wiadomoœci.POpieram pisze:Dzisiejszy program nie jest na ¿ywo.
Nie napisaÂłeÂś, ale ja odniosÂłem takie wraÂżenie.
Ogl¹dalnoœÌ nie bêdzie imponuj¹ca? ( Zale¿y te¿ jaka wg Ciebie jest imponuj¹ca ogl¹dalnoœÌ ) A niby dlaczego?! :? Zupe³nie nie rozumiem. Tylko dlatego, ¿e nie jest na ¿ywo? ¯enuj¹ce... :uhh: Dziœ mo¿e byÌ dobrze - pierwszy odcinek.

Ogl¹dalnoœÌ nie bêdzie imponuj¹ca? ( Zale¿y te¿ jaka wg Ciebie jest imponuj¹ca ogl¹dalnoœÌ ) A niby dlaczego?! :? Zupe³nie nie rozumiem. Tylko dlatego, ¿e nie jest na ¿ywo? ¯enuj¹ce... :uhh: Dziœ mo¿e byÌ dobrze - pierwszy odcinek.
nie dlatego ze nie jest na zywo tylko dlatego ze to beda relacje z castingow. pokaza jakies urywki kilkudziesieciu osob. jakie rozmowy itp. ja czekam na program ze studia, na zywo, z publicznoscia i mozliwoscia glosowania. dzisiejszy program moze miec niezla ogladalnosc dlatego ze nowoci przyciagaja - ale jak bedzie pozniej nie wiadomo. jaka jest dla mnie imponujaca ogladalnosc??? dla mnie program jest dobry gdy oglada go 3mln, bardzo dobry jakies 4 mln. a hitem staje sie gdy osiagnie ogladalnosc od 5.5 do 7mln. a hitem zupelnym jest od 8 - 10mln (np final 1 edycji BB)
nie nie uzalezniam jakosci programu od ogladalnosci. jakos nie przypominam sobie zebym cos takiego mowil... pytalem sie tylko skad takie informacje ze program przez 5 pierwszych odcinkow nie bedzie na zywo. dowiedzialem sie skad to wiecie i wyrazilem swoje niezadowolenie z tego powodu. nie wiem czemu z tego powodu na mnie napadacie???