Greg Haus pisze:najpierw 3 minut akcji potem 2 tyg. póŸniej
2 miesi¹ce póŸniej. :cicho: Ja mam na razie mieszane uczucia. Podoba³o mi siê i nie. Nastêpny odcinek bêdzie decyduj¹cy czy zostanê sta³ym widzem tego serialu.
Czo³ówka fajna, ale mogliby tam daÌ wiêcej zdjêÌ z realu (np. by³a ta scena na tej "³odzi" normalnie w serialu). Muzyka bardzo dobra.
Premierowy odcinek nowego serialu TVN 'Twarz¹ w twarz' z Paw³em Ma³aszyùskim Przyci¹gn¹³ przed ekrany œrednio 2,81 mln widzów osi¹gaj¹c udzia³y w rynku na poziomie 21,32 proc. Da³o to produkcji 14. miejscu w rankingu najchêtniej ogl¹danych programów wtorku. http://www.wirtualnemedia.pl/article/23 ... skiego.htm
Nie piszÂą czyje to sÂą dane, ale jak wiadomo wirtualnemedia.pl przedstawia dane TNS OBOP. Nigdy nie wierzyÂłem w te dane i dlatego bardziej bĂŞdÂą dla mnie wiarygodne wyniki AGB (na ktĂłre czekam)
To sa dane AGB. WM zapomnia³y podpisaÌ. Jednym s³owem wynik przeciêtny. Ani z³y, ani dobry. 21 proc udzia³ów to sporo, ale jak na prime-time nie rekordowo. Zw³aszcza, ze serial by³ bardzo intensywnie reklamowany. Dla porównania Polsat w tym czasie ogl¹da³o równe 4 mln widzów przy udziale w rynku na poziemie ponad 30 procent. W grupie 16-49, której na wm nie ma wynik by³ dla Polsatu jeszcze lepszy. TVN mia³ 22 proc, a sloneczeny kana³ prawie 40%.
mnie sie serial nawet spodobaÂł, pod koniec troche trzyma w napiĂŞciu, akcja bardzo dobra, aktorzy Âświetnie dobrani tylko czemu malaszynski niewiele sie zmieniÂł, mogli go na poczÂątku bardziej oszpeciĂŚ
Nika pisze:...a tu ciach: "Dwa lata pĂłzniej" - stÂąd do koĂąca nie wiem jaka byÂła relacja miĂŞdzy paniÂą doktor a WaÂżkÂą w ciagu tych dwĂłch lat- czy juz wĂłwczas zostali parÂą czy po prostu zaÂżyle siĂŞ przyjaÂżnili.
Najsmieszniejsze bylo to,ze pani dr po dwoch latach miala ta sama fryzure (oj ktos tu sie nie postaral). Ogolnie pierwsz odciek ok,zastanawiam sie czy nie wykupic prapremiery i sobie looknac co sie dzieje w drugim, i chyba tak zrobie,jesli bedzie gorzej-przynajmniej wtorkowy wieczor spedze inaczej. Czolowka taka sobie,wolalbym realistyczna i jakas piosenke, a nie instrumental. Muzyka w tle fajna. Ogolnie 1.odcinek oceniam na 4+.
Âśredni ten serial znĂłw zwiÂązany z kryminaÂłem a w tvn juÂż jest tego za duÂżo choĂŚ moze siĂŞ rozkrĂŞci, poczÂątki 'magdy m' teÂż byÂły kiepskie a koniec byÂł fantastyczny. MoÂże tak siĂŞ stanie i z 'TwarzÂą w twarz' ale wydaje mi sie , Âże badziej przypomina 'odwrĂłconych'.... :hyh:
Jak wam siĂŞ podoba TwarzÂą w Twarz po trzech odcinkach?
Jak dla mnie to jest to bardzo dobry serial. Nie wci¹gn¹³ mnie a¿ tak, ¿e myœle tylko o wtorku, ale z zaciekawieniem w³¹czam o 21:30. Przyjemnie mi siê go ogl¹da. Teraz troche siê w¹tki popl¹ta³y wiêc powinno byÌ zdecydowanie ciekawiej.