Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

epsztajnek pisze:
A ja caÂły czas szukam autora tego poetyckiego listu
Ja, jak zwykle, poranek oglÂądaÂłem od 7:30 do 8:15 , szykujÂąc siĂŞ caÂły czas do pracy ( ale serwis o 7:45 zostaÂł obowiÂązkowo nagrany ). Czy moÂżecie przybliÂżyĂŚ koledzy treœÌ tego listu ( domyÂślam siĂŞ, Âże ktoÂś to przesÂłaÂł na "[email protected]" i J.KuÂźniar go odczytaÂł, jak nie to mnie poprawcie )
Ten ktoÂś napisaÂł , Âże odkÂąd Agatka jest w Warszawie to w Poznaniu nie Âświeci :lol2: Ale co :lol2: ?? SÂłoĂące , czy cuÂś innego :lol2: ?? Pewnie o sÂłoĂące ÂświeciÂło......... to znaczy chodziÂło :lol2: !! No , ale jak juÂż obi napisaÂł JarosÂław wyjaÂśniÂł , Âże to na chwilĂŞ :lol2: !!
..najbardziej w towarzystwie kolegĂłw reporterĂłw :lol2:
..Waldku..Tomku..Danielu :lol2:
A moÂże teraz nie ma Poranka , bo Black dotarÂł do Warszawy i robi burdĂŞ w studio :devil: ??
..ale majÂą szczĂŞÂście chÂłopaki :lol2:
dokÂładnie takie jak my -czyli poÂłowiczne :( Bo teraz musimy obrady sejmu oglÂądaĂŚ zamiast Agatki :(
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Black Jack '62 pisze:Al, jeœli chcesz teraz zdobyÌ Agatkê, to musisz po pierwsze: wieœÌ egzystencjê w willi z szeœcioma sypialniami, 11 ³azienkami, kortem, basenem, etc; rozbijaÌ siê przynajmniej raz w tygodniu Rolls-Royce'em, a wakacje spêdzaÌ co najmniej na Karaibach 8)
Black, juÂż sprzedajĂŞ dom, samochĂłd i inne dobra :lol2:
Black Jack '62 pisze:Nie macie wraÂżenia, Âże mimo, Âże wiemy doskonale o tym, Âże Agatka potrafi zaadaptowaĂŚ siĂŞ we wszelkich warunkach Âżyciowych, to teraz sprawia wraÂżenie osoby, ktĂłra w marzeniach siĂŞga najwyÂżej? :D Jest dumna, pewna siebie i ambitna, ale znowu z drugiej strony ogromnie wraÂżliwa, czuÂła, niewinna i roztacza przedziwny wpÂływ na caÂłe otoczenie :)
Pe³na zgoda, ale zaraz przedstawiam moj¹ interpretacjê spostrze¿enia :D Pierwsza ods³oniêta przez Ciebie strona Agatty, to g³ównie zas³uga ciemnego stroju, który dziœ notabene wyprzedzi³ gor¹cy, pustynny wiatr :lol2: Zaœ druga... Agatta jak najwiêksi Alchemicy, pragnê³a okryÌ tajemnic¹ swoj¹ naturê i tworzon¹ sztukê :szalony: Te towarzysz¹ce jej wczoraj ciemne barwy podkreœla³y sekretnoœÌ ca³ego jej dy¿uru :szalony: A wszystko p oto, aby uchroniÌ swoje umiejêtnoœci i wdziêki przed okiem profana :lol2:
Zdradza siĂŞ jednak drobiazgami :lol2: : zbyt jasny bÂłysk w oku, niezaplanowany energiczny gest, zbyt dÂługie i nadto ciekawe dÂłuÂżej trwajÂące spojrzenie :szalony: A nas poprzez ujawnianie swojej nadzwyczajnoÂści w czystej postaci zbija z tropu i zniewala :szalony:
..co prawda Agatka nie jest tak piĂŞknie ubrana jak wczoraj :szalony:
Wczoraj idealny strój wp³yn¹³ na idealny poziom, a dziœ mnie idealny strój w niczym nie przeszkodzi³ w niczym idealnemu poziomowi :lol2:
Black Jack '62 pisze:
..naigrywacie siĂŞ z naszej sÂłaboÂści do Agatki :(
..ktĂłra teraz nie wiadomo czemu tak bardzo przybraÂła na sile :neutral:
obi :szalony: AgatĂŞ niebo juÂż dawno temu obwieÂściÂło triumfalnie cudem!!! :szalony:
WiĂŞcej tych cudĂłw, wiĂŞcej tej magicznej broni.
ZobaczyĂŚ Neapol i umrzeĂŚ! Agatty uÂśmiechy przemycane poniekÂąd ukradkiem tak zapraszajÂąco, ÂżegnajÂąco :szalony:

NiezmÂącone oko, kamera i capsy notki dajÂą nam obraz taki, jaki istnieje w czasie - niezafaÂłszowany :szalony:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: sybic »

DziÂś najwiĂŞcej uÂśmiechu Agaty moÂżna zobaczyĂŚ podczas zapowiadania serwisu pogody. Nie dziwie siĂŞ - duet Jarek&Majka jest super ;)

ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

sybic pisze:DziÂś najwiĂŞcej uÂśmiechu Agaty moÂżna zobaczyĂŚ podczas zapowiadania serwisu pogody. Nie dziwie siĂŞ - duet Jarek&Majka jest super ;)
A kiedy Jarek ''¿ebral'' o zapowiedŸ w pogodzie Maja mu t³umaczy³a , ¿e on jest tu przecie¿ gospodarzem , to nie musi byÌ przedstawiany :lol2: No, ale Agatka -dobra kole¿anka póŸniej go jednak zapowiedzia³a :lol2: !! A czy dobrze s³ysza³em , ¿e Maja po pierwszym serwisie , który widzia³a powiedzia³a coœ takiego , ¿e zas³ucha³a siê bo dzisiaj jest tak inaczej :lol2: ??
Alchemik pisze:Black, juÂż sprzedajĂŞ dom, samochĂłd i inne dobra :lol2:
Al , a kupisz za to chociaÂż tego Rollsa :lol2: ??
Wczoraj idealny strój wp³yn¹³ na idealny poziom, a dziœ mnie idealny strój w niczym nie przeszkodzi³ w niczym idealnemu poziomowi :lol2:
Sorry Al , ale nie rozumiem :mhm: ?? CzyÂżbyÂś miaÂł jakieÂś zastrzeÂżenia :> ?? bo ja to nigdy nie rozumiaÂłem w jĂŞzyku polskim nagromadzania tej duÂżej iloÂści przeczeĂą -to takie zwodnicze jak dla mnie :hmm: !!
WiĂŞcej tych cudĂłw, wiĂŞcej tej magicznej broni.
No na pewno mamy jej wiĂŞcej niÂż kiedyÂś :lol2: !! I jeÂśli mam wstawaĂŚ tak wczeÂśnie jak dzisiaj , to nawet to mnie nie przeraÂża -chcĂŞ Âżeby tak byÂło zawsze jak dziÂś od Âświtu :szalony: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

marcinkowsky pisze:
sybic pisze:DziÂś najwiĂŞcej uÂśmiechu Agaty moÂżna zobaczyĂŚ podczas zapowiadania serwisu pogody. Nie dziwie siĂŞ - duet Jarek&Majka jest super ;)
A kiedy Jarek ''¿ebral'' o zapowiedŸ w pogodzie Maja mu t³umaczy³a , ¿e on jest tu przecie¿ gospodarzem , to nie musi byÌ przedstawiany :lol2: No, ale Agatka -dobra kole¿anka póŸniej go jednak zapowiedzia³a :lol2: !! A czy dobrze s³ysza³em , ¿e Maja po pierwszym serwisie , który widzia³a powiedzia³a coœ takiego , ¿e zas³ucha³a siê bo dzisiaj jest tak inaczej :lol2: ??
Tak wiêc mieliœmy dziœ super trio 8) :brawa: A¿ ¿al, ¿e Agatta nie do³¹czy³a do duetu na scenie :lol2:
marcinkowsky pisze:
Alchemik pisze:Black, juÂż sprzedajĂŞ dom, samochĂłd i inne dobra :lol2:
Al , a kupisz za to chociaÂż tego Rollsa :lol2: ??
Na pocz¹tek wkupiê siê kolekcj¹ romantycznej drogocennej bi¿uterii :lol2: A póŸniej... póŸniej zobaczymy co dalej :lol2:
Sorry Al , ale nie rozumiem :mhm: ?? CzyÂżbyÂś miaÂł jakieÂś zastrzeÂżenia :> ?? bo ja to nigdy nie rozumiaÂłem w jĂŞzyku polskim nagromadzania tej duÂżej iloÂści przeczeĂą -to takie zwodnicze jak dla mnie :hmm: !!
:hmm: Nie ³am siê :hmm: To ja niewybaczalny b³¹d pope³ni³em :hmm: Zdanie mia³o brzmieÌ nastêpuj¹co: Wczoraj idealny strój wp³yn¹³ na idealny poziom, a dziœ mniej idealny strój w niczym nie przeszkodzi³ idealnemu poziomowi :aniol: Za pomy³kê przepraszam :rydzyk:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Alchemik pisze:Tak wiêc mieliœmy dziœ super trio 8) :brawa: A¿ ¿al, ¿e Agatta nie do³¹czy³a do duetu na scenie :lol2:
Jarek by chyba oszalaÂł z radoÂści :devil: !! no ale jak na razie to Agatka nie jest od przepowiadania pogody , tylko od prezentowania newsĂłw :lol2: !! ChoĂŚ pewnie nie raz jeszcze przyjdzie jej o pogodzie w serwisach opowiadaĂŚ :lol2: !! Ale pĂłki co zostawmy to Maji :lol2:
Alchemik pisze:Na pocz¹tek wkupiê siê kolekcj¹ romantycznej drogocennej bi¿uterii :lol2: A póŸniej... póŸniej zobaczymy co dalej :lol2:
PóŸniej bêdziesz musia³ chyba w totka wygraÌ :lol2: !! No chyba , ¿e masz jeszcze coœ do sprzedania :lol2: !!
:hmm: Nie ³am siê :hmm: To ja niewybaczalny b³¹d pope³ni³em :hmm: Zdanie mia³o brzmieÌ nastêpuj¹co: Wczoraj idealny strój wp³yn¹³ na idealny poziom, a dziœ mniej idealny strój w niczym nie przeszkodzi³ idealnemu poziomowi :aniol: Za pomy³kê przepraszam :rydzyk:
Szkoda , ¿e moja polonistka nigdy nie chcia³a siê tak jak Ty przyznaÌ do b³êdu :lol2: !!
No, ale teraz brzmi jak powinno -moim zdaniem :lol2: !!

Poranek mia³ dziœ przewa¿aj¹c¹ wiêkszoœÌ plusów, wszystko sz³o jak powinno a nawet lepiej , a jedyne minusy to strój Agatki :lol2: i w koùcówce Poranka obrady :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Alchemik pisze:
marcinkowsky pisze:
Alchemik pisze:Wczoraj idealny strój wp³yn¹³ na idealny poziom, a dziœ mnie idealny strój w niczym nie przeszkodzi³ w niczym idealnemu poziomowi :lol2:
..za takÂą pomyÂłkĂŞ to Ty powinieneÂś do czeluÂści trafiĂŚ na jakieÂś 24 godziny :devil:
..ale wybaczamy :lol2:
..w koĂącu nikt z nas nie jest idealny poza AgatkÂą rzecz jasna :lol2:
Poranek mia³ dziœ przewa¿aj¹c¹ wiêkszoœÌ plusów, wszystko sz³o jak powinno a nawet lepiej , a jedyne minusy to strój Agatki :lol2: i w koùcówce Poranka obrady :lol2:
..najbardziej jestem dumny z tego Âże Agatka tak szybko wszystko opanowaÂła :szalony:
..my moÂżemy tylko domyÂślaĂŚ siĂŞ co to jest za 'szaÂł' prowadziĂŚ antenĂŞ na Âżywo :szalony:
..tu przygotowuje siê serwis..póŸniej coœ jednak idzie inaczej jak planowali :szalony:
..ten gÂłos w sÂłuchawce z reÂżyserki ktĂłry by chyba mnie paraliÂżowaÂł :szalony:
..i tak dalej..i tak dalej moÂżna by wymieniaĂŚ :)
..a Agatka wszystko w mig opanowaÂła :tanczy:

..a widzieliÂście jak Agatka szybko pisze na klawiaturze :?: :lol2:
..dziwne Âże do nas i nam tak rzadko i krĂłtko odpisuje :(
..no ale mo¿e..na pewno ma spor¹ iloœÌ s³ów do wystukania na klawiaturze czy to komputera czy telefonu do rodziny i znajomych :lol2:
..i pewnie siĂŞ wyĂŚwiczyÂła :lol2:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..za takÂą pomyÂłkĂŞ to Ty powinieneÂś do czeluÂści trafiĂŚ na jakieÂś 24 godziny :devil:
..ale wybaczamy :lol2:
..w koĂącu nikt z nas nie jest idealny poza AgatkÂą rzecz jasna :lol2:
Wiem, ¿e niewybaczalny b³¹d, ale byÌ mo¿e spowodowany tym, ¿e bardzo wczeœnie dziœ wsta³em :lol2: WstaÌ na umówion¹ godzinê musia³em :lol2:
Podziwiam ludzi, którzy od tak wczesnych godzin rannych potrafi¹ zachowaÌ trzeŸwoœÌ umys³ów :) I tu znów uk³ony w stronê naszej Agatty :brawa:
..najbardziej jestem dumny z tego Âże Agatka tak szybko wszystko opanowaÂła :szalony:
..my moÂżemy tylko domyÂślaĂŚ siĂŞ co to jest za 'szaÂł' prowadziĂŚ antenĂŞ na Âżywo :szalony:
..tu przygotowuje siê serwis..póŸniej coœ jednak idzie inaczej jak planowali :szalony:
..ten gÂłos w sÂłuchawce z reÂżyserki ktĂłry by chyba mnie paraliÂżowaÂł :szalony:
..i tak dalej..i tak dalej moÂżna by wymieniaĂŚ :)
..a Agatka wszystko w mig opanowaÂła :tanczy:
O tym czasie mo¿emy ju¿ mówiÌ i oceniaÌ nie postêpy prezenterki, a ju¿ osi¹gniêcia :brawa: Zw³aszcza w coraz wiêkszym zmniejszeniu dystansu do widza :) Dlatego wiêc dobrze siê sta³o, i¿ w d¹¿eniu do celu, Agatta nie zapomina o sentymentach :) i posz³a w tê stronê, a nie w tamt¹, która mówi³aby nam o postêpach w powœci¹gliwoœci w kontakcie z nami :brawa: Albowiem dzisiaj, kiedy kilkakrotnie pozwala³a sobie na dygresje... niemal liryczne, po materia³ach, czu³em satysfakcjê, któr¹ okrasza³em wielkopaùskim uœmiechem 8)
..a widzieliÂście jak Agatka szybko pisze na klawiaturze :?: :lol2:
..dziwne Âże do nas i nam tak rzadko i krĂłtko odpisuje :(
..no ale mo¿e..na pewno ma spor¹ iloœÌ s³ów do wystukania na klawiaturze czy to komputera czy telefonu do rodziny i znajomych :lol2:
..i pewnie siĂŞ wyĂŚwiczyÂła :lol2:
WidzieÌ widzia³em. S³usznoœÌ stwierdzenia nie ulega w¹tpliwoœci 8) Agatta czuÌ siê chyba musi jak w domu Wielkiego Brata :lol2: Prawie ¿aden jej ruch nie umknie naszej uwadze :lol2: Spacer do sto³u prezenterksiego, który nie umkn¹³ dziêki Bogu uwadze notki, by³ jak spacer po przestworzach :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:Wiem, ¿e niewybaczalny b³¹d, ale byÌ mo¿e spowodowany tym, ¿e bardzo wczeœnie dziœ wsta³em :lol2: WstaÌ na umówion¹ godzinê musia³em :lol2:
Podziwiam ludzi, którzy od tak wczesnych godzin rannych potrafi¹ zachowaÌ trzeŸwoœÌ umys³ów :) I tu znów uk³ony w stronê naszej Agatty :brawa:
..no wÂłaÂśnie :lol2:
..ja to mam z rana problem z uruchomieniem telewizora a co tu dopiero mĂłwiĂŚ o prowadzeniu serwisu :lol2:
..a poza tym to nie jestem tak piĂŞkny jak Agatka :lol2:
Dlatego wiêc dobrze siê sta³o, i¿ w d¹¿eniu do celu, Agatta nie zapomina o sentymentach :) i posz³a w tê stronê, a nie w tamt¹, która mówi³aby nam o postêpach w powœci¹gliwoœci w kontakcie z nami :brawa: Albowiem dzisiaj, kiedy kilkakrotnie pozwala³a sobie na dygresje... niemal liryczne, po materia³ach, czu³em satysfakcjê, któr¹ okrasza³em wielkopaùskim uœmiechem 8)
..jaÂśnie panie - robisz karierĂŞ na karierze Agatki :?: :lol2:
..to prawda zachowywaÂła siĂŞ dziÂś Agatka tak jakby nie jeden raz chciaÂła nam siĂŞ jeszcze bardziej przymiliĂŚ :racja:
..za co oczywiÂście jestem jej wdziĂŞczny :racja:
Spacer do sto³u prezenterksiego, który nie umkn¹³ dziêki Bogu uwadze notki, by³ jak spacer po przestworzach :lol2:
..notka..no wÂłaÂśnie :uhh:
..co z niÂą :uhh:

..czyÂżby oglÂądaÂła poranek tylko do 8. godziny :?: ;(
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:
Alchemik pisze:Wiem, ¿e niewybaczalny b³¹d, ale byÌ mo¿e spowodowany tym, ¿e bardzo wczeœnie dziœ wsta³em :lol2: WstaÌ na umówion¹ godzinê musia³em :lol2:
..no wÂłaÂśnie :lol2:
..ja to mam z rana problem z uruchomieniem telewizora a co tu dopiero mĂłwiĂŚ o prowadzeniu serwisu :lol2:
..a poza tym to nie jestem tak piĂŞkny jak Agatka :lol2:
Wierzê ci na s³owo , bo to oczywistoœÌ :lol2: !! Widzia³em jak pisa³a :lol2: !! To samo mi wtedy przysz³o do g³owy co obie¿yœwiatowi :lol2: !! Ale myœlê , ¿e i tak mamy powody do ogromnego zadowolenia , ¿e w czasie kiedy Agatka jest taka zapracowana znalaz³a chwilê by nam odpisaÌ :) !!
obieÂżyÂświat pisze:
Alchemik pisze: Dlatego wiêc dobrze siê sta³o, i¿ w d¹¿eniu do celu, Agatta nie zapomina o sentymentach :) i posz³a w tê stronê, a nie w tamt¹, która mówi³aby nam o postêpach w powœci¹gliwoœci w kontakcie z nami :brawa: Albowiem dzisiaj, kiedy kilkakrotnie pozwala³a sobie na dygresje... niemal liryczne, po materia³ach, czu³em satysfakcjê, któr¹ okrasza³em wielkopaùskim uœmiechem 8)
..jaÂśnie panie - robisz karierĂŞ na karierze Agatki :?: :lol2:
..to prawda zachowywaÂła siĂŞ dziÂś Agatka tak jakby nie jeden raz chciaÂła nam siĂŞ jeszcze bardziej przymiliĂŚ :racja:
..za co oczywiÂście jestem jej wdziĂŞczny :racja:
DziĂŞkujemy i prosimy o wiĂŞcej i czĂŞÂściej :brawa: !! CzuÂłem siĂŞ za kaÂżdym razem jak podczas meczu , kiedy wpada piÂłka do bramki wÂłaÂściwej druÂżyny :tanczy: !! Taka satysfakcja :brawa: SÂłuchajcie, jak Agatka na wizji jest taka kochana , to jaka ona musi byĂŚ w realu :o ?? :racja:
..czyÂżby oglÂądaÂła poranek tylko do 8. godziny :?: ;(
Ale ja nie chcĂŞ dawaĂŚ moich capsĂłw ;( !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Jestem :D Tylko zmagam siĂŞ z jakimiÂś dzwnymi problemami technicznymi :?
Ja dodam tylko od siebie, Âże gdy Agata siĂŞ uÂśmiecha, to znacznie przyjemniej robi siĂŞ screeny :lol2:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Ale to jeszcze nie koniec :D
Uzbrójcie siê w cierpliwoœÌ - wiem, ¿e to trudne :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Huuuuuuuuuuuuu...... Ale sobie odsapn¹³em :lol2: !! Nie wiem czemu ju¿ Ciê pogrzeba³em :szalony: ?? :lol2:

not that kind pisze:Jestem :D Tylko zmagam siĂŞ z jakimiÂś dzwnymi problemami technicznymi :?
Ja dodam tylko od siebie, Âże gdy Agata siĂŞ uÂśmiecha, to znacznie przyjemniej robi siĂŞ screeny :lol2:
A nam jeszcze przyjemniej siĂŞ te capsy oglÂąda :jupi: PiĂŞkne te dzisiejsze uÂśmiechy :P !! :szalony: Kolega to wielki szczĂŞÂściarz :szalony: !! Ciekawe czy jak o nas Agatka myÂśli to teÂż siĂŞ tak piĂŞknie uÂśmiecha :lol2: ??

Znasz nas lepiej niÂż wÂłasnÂą kieszeĂą :szalony: !! : :plus: Ale pozwĂłl , Âże bĂŞdĂŞ CiĂŞ jeszcze mimo wszystko dopingowaÂł :lol2: :plus:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

not that kind pisze:Jestem :D Tylko zmagam siĂŞ z jakimiÂś dzwnymi problemami technicznymi :?
..ale wyczucie do piĂŞkna to Ty masz zawsze bez wzglĂŞdu na to czy Agatka siĂŞ uÂśmiecha czy nie :tanczy: :brawa:
..ale nie ulega wÂątpliwoÂści Âże teÂż wolĂŞ kiedy siĂŞ uÂśmiecha :brawa:

..cudowne ujĂŞcia :P
..cierpliwoœÌ to nasza specjalnoœÌ 8)
..zobacz ile juÂż wyczekaliÂśmy :lol2:

..poza tym jesteÂśmy dÂługodystansowcami :lol2:
epsztajnek
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Spacer do sto³u prezenterksiego, który nie umkn¹³ dziêki Bogu uwadze notki, by³ jak spacer po przestworzach :lol2:
Przepraszam, ale nie zgodĂŞ siĂŞ z aÂż tak wielkim porĂłwnaniem :nie: Spacer w przestworzach w marynarce i dÂżinsach ? :lol: Spacer w przestworzach powinien siĂŞ odbyĂŚ w bardziej zwiewnym, delikatniejszym stroju :rozglada:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

obie¿yœwiat pisze:..cierpliwoœÌ to nasza specjalnoœÌ 8)
..zobacz ile juÂż wyczekaliÂśmy :lol2:

..poza tym jesteÂśmy dÂługodystansowcami :lol2:
Mimo to nie bĂŞdĂŞ Was juÂż dÂłuÂżej przetrzymywaĂŚ :lol2:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
marcinkowsky pisze:Znasz nas lepiej niÂż wÂłasnÂą kieszeĂą :szalony: !! : :plus: Ale pozwĂłl , Âże bĂŞdĂŞ CiĂŞ jeszcze mimo wszystko dopingowaÂł :lol2: :plus:
JesteÂście dla mnie wielkÂą zagadkÂą :lol2:
I nie dopinguj proszê, bo rêce zaczynaj¹ mi siê trz¹œÌ, kiedy ktoœ patrzy mi na rêce :lol2: Miêdzy innymi dlatego podziwiam ludzi, którzy decyduj¹ siê na pracê w mediach i œwietnie wywi¹zuj¹ siê z powierzonych zadaù (p. Agata T.) :brawa:
ODPOWIEDZ