Marcin pisze:Dzisiejsza Agata to nie ta sama Agata co w weekend.
Dzisiaj duÂżo przyjemniej siĂŞ jÂą oglÂądaÂło, juÂż siĂŞ nie myliÂła, byÂła bardziej komunikatywniejsza.
Ba, dzisiaj oglÂądaÂło siĂŞ jÂą przyjemniej od DawidziĂąskiej, ktĂłra chyba od 10 lat jest prezenterkÂą.
Bardzo Âładnie.
PojĂŞtna ta nasza Agatka, prawda Mod?
A taka skromna caÂły czas dziewczyna

Dzisiaj mo¿e nie tyle, co wczoraj, ale nie mog³em uwierzyÌ, kiedy przypomina³em sobie chwile, gdy Agatka sta³a na polu ze snopami s³omy, ¿e by³y one prawdziw¹ histori¹, a nie wytworem naszej wybuja³ej wyobraŸni :szalony: I, kiedy widzia³em j¹ siedz¹c¹ za biurkiem, to by³y po prostu dwie ró¿ne dziewczyny, czy raczej powinienem napisaÌ kobiety
not that kind pisze:I tak mam juÂż podejrzenie

..co zÂłego to nie ja

..ale Jarek uspokajaÂł Âże Agata wrĂłci do Poznania
Szybko siĂŞ na mnie poznaliÂście

No, a ja napisaÂłem tylko, Âże odkÂąd Agatki nie ma w Poznaniu, to sÂłoĂące przestaÂło ÂświeciĂŚ

Ale dodaÂłem, Âże za to w Warszawie majÂą pod dostatkiem promieni

notka, ja Ci wczeÂśniej nie odpowiedziaÂłem w kontekÂście tych ''samobĂłjczych'' bramek
Ale powiedz, co miaÂłem robiĂŚ, chcÂąc zatrzymaĂŚ AgatkĂŞ w Poznaniu, nie pisaĂŚ o jej wspaniaÂłoÂści, kiedy rĂŞce rwaÂły siĂŞ same? :szalony:
Funcky pisze:Z ktĂłrymi, z perspektywy studyjnej widaĂŚ byÂło Agatka siĂŞ solidaryzowaÂła, w koĂącu wie doskonale jaki to ciĂŞÂżki kawaÂłek chleba

A do tego niektórzy koledzy nawet doœÌ atrakcyjni

To tym przyjemniej siĂŞ sÂłuchaÂło
Chcesz mnie tymi sÂłowami rozjÂątrzyĂŚ?

Okay, udaÂło siĂŞ
Cholera jasna

To ja juÂż wolĂŞ, aÂżeby Agatka uÂśmiechaÂła siĂŞ do gigantycznej dyni, aniÂżeli do KuÂźniara, jakiegoÂś Waldka, Bronka, czy Stasia
Funcky pisze:Black, jakby Agatka dowiedziaÂła siĂŞ, Âże robisz z niej takÂą materialistkĂŞ, to nigdy by Ci tego nie wybaczyÂła :nie:
A niech wraca, odnajdzie mnie i niech mi przyjdzie zÂłoiĂŚ skĂłrĂŞ za rozpowszechnianie o niej krzywdzÂących opinii - nie mam nic przeciwko temu
Poza tym gdzieÂś sÂłyszaÂłem, Âże nawet jak kobieta mĂłwi, Âże jej nie zaleÂży na pieniÂądzach, bogactwie i sÂławie, to jest na odwrĂłt :devil: Agatka tylko dlatego, Âże jest wyjÂątkowa, miaÂłaby byĂŚ wyjÂątkiem?
epsztajnek pisze:Spacer do sto³u prezenterksiego, który nie umkn¹³ dziêki Bogu uwadze notki, by³ jak spacer po przestworzach

Przepraszam, ale nie zgodĂŞ siĂŞ z aÂż tak wielkim porĂłwnaniem :nie: Spacer w przestworzach w marynarce i dÂżinsach ?

Spacer w przestworzach powinien siĂŞ odbyĂŚ w bardziej zwiewnym, delikatniejszym stroju :rozglada:
A jak dla mnie, to spacer po przestworzach tylko w kombinezonie kosmicznym jest moÂżliwy :stop:
Ech :/ Tak maÂło we mnie dzisiaj poezji :? MoÂże dlatego, Âże nauczyÂłem siĂŞ, Âże ona - Poezja - Agatka zawsze mi towarzyszy, a przynajmniej czĂŞsto, a teraz, kiedy nie mam jej w zasiĂŞgu rĂŞki, tylko pÂłytki liryzm ciÂśnie siĂŞ na klawiaturĂŞ
..bo na cpasach tego nie widaĂŚ

..Agatka szalaÂła tam jak w klubie - wymachiwaÂła rĂŞkami..ÂśmiaÂła siĂŞ..rozmawiaÂła

..jest zupeÂłnie inna niÂż serwisach

..kompletnie nie opanowywaÂła swojej ÂżywioÂłowej natury

..a w serwisie teÂż bym chciaÂł tak widzieĂŚ AgatkĂŞ :tanczy:
A gdy przygotowuje serwisy kurczowo trzyma siĂŞ klawiatury

Moim zdaniem wszystko jest tak, jak powinno byĂŚ

W pracy Agatka obowiÂązkowa, staranna i skupiona, a po pracy hulaj dusza do woli
Alchemik pisze:O tym czasie moÂżemy juÂż mĂłwiĂŚ i oceniaĂŚ nie postĂŞpy prezenterki, a juÂż osiÂągniĂŞcia :brawa:
I to zdanie wyraÂża wszystko, co chciaÂłem napisaĂŚ

Nie ma sensu rozwlekaĂŚ myÂśli, jest wystarczajÂąco precyzyjna