Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Funckyrella pisze:No rzeczywiÂście, sprawdzian jak cholera :] Musimy mocno zaciskaĂŚ kciuki :D
Au, juÂż mnie zabolaÂły Âłapki :szalony:
..ty jak zwykle skÂładasz z siebie najwiĂŞkszÂą ofiarĂŞ :brawa:
No, chyba Âże Gal piszÂąc o wieczorze miaÂł na myÂśli godziny wczesno-wieczorne, a nie nocne :mhm:
..Gal jakieœ bardziej szczegó³owe info :rydzyk:
obi :* JuÂż nie przesadzajmy :* Boso, to Agatka moÂże prowadziĂŚ serwis, braĂŚ prysznic, kÂąpiel, opalaĂŚ siĂŞ, uprawiaĂŚ gimnastykĂŞ, ale nie prowadziĂŚ auto :lol2:
..Funcky - bÂłagam - przestaĂą :red: :rydzyk:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

obieÂżyÂświat pisze:
Funckyrella pisze:No rzeczywiÂście, sprawdzian jak cholera :] Musimy mocno zaciskaĂŚ kciuki :D
Au, juÂż mnie zabolaÂły Âłapki :szalony:
..ty jak zwykle skÂładasz z siebie najwiĂŞkszÂą ofiarĂŞ :brawa:
A ja myÂślaÂłem , Âże dzisiaj bĂŞdĂŞ miaÂł taki spokojny dzionek :shock: !! A teraz znowu jestem sparaliÂżowany jak wtedy podczas debiutu Agatki :neutral: Nawet piszĂŞ ledwo.... :hyh:
No, chyba Âże Gal piszÂąc o wieczorze miaÂł na myÂśli godziny wczesno-wieczorne, a nie nocne :mhm:
..Gal jakieœ bardziej szczegó³owe info :rydzyk:
A co to za ró¿nica , o której :hyh: !! Przecie¿ to bêdzie znów dla Agatki ca³kiem nowe doœwiadczenie :shock: !!
A z Warszawy to chyba juÂż jednak jej nie wypuszczÂą :nie: !! :lol2:
obi :* JuÂż nie przesadzajmy :* Boso, to Agatka moÂże prowadziĂŚ serwis, braĂŚ prysznic, kÂąpiel, opalaĂŚ siĂŞ, uprawiaĂŚ gimnastykĂŞ, ale nie prowadziĂŚ auto :lol2:
..Funcky - bÂłagam - przestaĂą :red: :rydzyk:
Funcky postanowiÂła siĂŞ nad nami poznĂŞcaĂŚ :red: !! :szalony:
Ostatnio zmieniony sobota 08 wrz 2007, 10:29 przez marcinkowsky, łącznie zmieniany 1 raz.
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:A ja myÂślaÂłem , Âże dzisiaj bĂŞdĂŞ miaÂł taki spokojny dzionek :shock: !! A teraz znowu jestem sparaliÂżowany jak wtedy podczas debiutu Agatki :neutral: Nawet piszĂŞ ledwo.... :hyh:
..ja teÂż odkÂąd zobaczyÂłem Âże nie ma Agatki w poranku :shock:
..chciaÂłem dzis jeszcze poprzeÂżywaĂŚ poranki a tu juÂż szykujÂą siĂŞ nowe przeÂżycia :shock:
A co to za ró¿nica , o której :hyh: !! Przecie¿ to bêdzie znów dla Agatki ca³kiem nowe doœwiadczenie :shock: !!
A z Warszawy to chyba juÂż jednak jej nie wypuszczÂą :nie: !! :lol2:
..no to nie dziwi :lol2:
..ale dziwne ¿e tak nie daj¹ Agatce odpocz¹Ì wcale :shock:
Funcky postanowiÂła siĂŞ nad nami poznĂŞcaĂŚ :red: !! :szalony:
..Funcky nie jest taka :devil:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

marcinkowsky pisze:
epsztajnek pisze:Widzisz, niektĂłre mÂłode kobiety majÂą taki kokieteryjny odruch. SiedzÂąc za biurkiem od czasu do czasu wyjmujÂą stopki z butkĂłw ( oczywiÂście pod warunkiem, Âże konstrukcja pantofelkĂłw pozwala na Âłatwe i szybkie zdjĂŞcie ) i kokietujÂą nimi mĂŞskie otoczenie.
Albo ogĂłlnie lubi Agatka zrzucaĂŚ garderobĂŞ :lol2: !! :lol: :xx:
ToteÂż wielka szkoda, Âże zaczĂŞÂła rozbieraĂŚ siĂŞ od tej najmniej widocznej czĂŞÂści ciaÂła :lol2: :lol2: :lol2:
I ujawniÂł siĂŞ nasz mĂŞski tak zwany "rys dewiacyjny" :devil:
Dla mnie nagoœÌ kobiecej stopy od zawsze by³a symbolem wolnoœci i upodobnienia do boskiej istoty :racja: Niew¹tpliwie tak¿e istotnym czynnikiem psychologicznym w doœwiadczeniach emocjonalno - erotycznych :racja:

TytuÂłem wstĂŞpu :D
..chciaÂłem dzis jeszcze poprzeÂżywaĂŚ poranki a tu juÂż szykujÂą siĂŞ nowe przeÂżycia :shock:
Zatem juÂż nie czujĂŞ siĂŞ winny nieobecnoÂści Agatty w Poranku :)
Czekam ufnie i ze spokojem na nastanie wieczoru :) I jak dziœ ¿ona ma nie pójœÌ w odstawkê? :devil:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

MĂŞski i nie tylko mĂŞski rys dewiacyjny :)
Chcia³abym dok³adniej móc zobaczyÌ stopy Agaty, z pewnoœci¹ s¹ piêkne :P Artystyczna nagoœÌ zawsze by³a moj¹ s³aboœci¹ ")

Tak siĂŞ cieszĂŞ na wieczorne spotkanie z AgatÂą :) Na caÂłe szczĂŞÂście nic na wieczĂłr nie planowaÂłam :)
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

}{ypnosea pisze:MĂŞski i nie tylko mĂŞski rys dewiacyjny :)
Bywa :lol2:
}{ypnosea pisze:Chcia³abym dok³adniej móc zobaczyÌ stopy Agaty, z pewnoœci¹ s¹ piêkne :P Artystyczna nagoœÌ zawsze by³a moj¹ s³aboœci¹ ")
Najbardziej jednak czekam zawsze na to, a¿ Agatta zacznie siê przed nami obna¿aÌ ze swoimi umiejêtnoœciami dziennikarskimi :) Piêkno fizyczne wi¹¿ê z rozwa¿aniem piêkna duchowego :)
}{ypnosea pisze:Tak siĂŞ cieszĂŞ na wieczorne spotkanie z AgatÂą :) Na caÂłe szczĂŞÂście nic na wieczĂłr nie planowaÂłam :)
A ja jak zmuszony chyba jestem odwoÂłaĂŚ wieczĂłr przy grillu? :lol2:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:
..ale tak trudno siĂŞ z tym 'bywa' pogodziĂŚ :devil:
Alchemik pisze:
}{ypnosea pisze:Chcia³abym dok³adniej móc zobaczyÌ stopy Agaty, z pewnoœci¹ s¹ piêkne :P Artystyczna nagoœÌ zawsze by³a moj¹ s³aboœci¹ ")
Najbardziej jednak czekam zawsze na to, a¿ Agatta zacznie siê przed nami obna¿aÌ ze swoimi umiejêtnoœciami dziennikarskimi :) Piêkno fizyczne wi¹¿ê z rozwa¿aniem piêkna duchowego :)
..ale powiedz szczerze jak czêsto jesteœ ukontentowany odnalezieniem takiego po³¹czenia :?: :lol2:
Alchemik pisze:
}{ypnosea pisze:Tak siĂŞ cieszĂŞ na wieczorne spotkanie z AgatÂą :) Na caÂłe szczĂŞÂście nic na wieczĂłr nie planowaÂłam :)
A ja jak zmuszony chyba jestem odwoÂłaĂŚ wieczĂłr przy grillu? :lol2:
..ja jeszcze caÂły czas nie mogĂŞ uwierzyĂŚ w to czego siĂŞ dowiedzieliÂśmy :shock:

..ale Black by nam wyjaÂśniÂł teÂż coÂś :>
..mianowicie czy w Poznaniu zaÂświeciÂło dzis sÂłoĂące :?: :lol2:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:
Alchemik pisze:
..ale tak trudno siĂŞ z tym 'bywa' pogodziĂŚ :devil:
Poszerz swĂłj ÂświatopoglÂąd 8)
obie¿yœwiat pisze:..ale powiedz szczerze jak czêsto jesteœ ukontentowany odnalezieniem takiego po³¹czenia :?: :lol2:
PrzecieÂż znasz odpowiedÂź 8)
obieÂżyÂświat pisze:..ja jeszcze caÂły czas nie mogĂŞ uwierzyĂŚ w to czego siĂŞ dowiedzieliÂśmy :shock:
Uzbrójmy siê jak zwykle w cierpliwoœÌ :)
obieÂżyÂświat pisze:..ale Black by nam wyjaÂśniÂł teÂż coÂś :>
..mianowicie czy w Poznaniu zaÂświeciÂło dzis sÂłoĂące :?: :lol2:
Black dziÂś nieuchwytny :] rozmawiaÂłem chwilĂŞ z Funcky i powiedziaÂła, iÂż u nich od rana mgÂła, a gdy opadÂła niebo spowite byÂło chmurami :]
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:
obieÂżyÂświat pisze:..ale tak trudno siĂŞ z tym 'bywa' pogodziĂŚ :devil:
Poszerz swĂłj ÂświatopoglÂąd 8)
..wÂłaÂściwie to juÂż nie muszĂŞ :lol2:
..co ja siĂŞ bĂŞdĂŞ dziwiÂł Âże Agatka podoba siĂŞ kobietom teÂż :lol2:
..bardziej siĂŞ powinienem dziwiĂŚ jakby siĂŞ komuÂś nie podobaÂła :lol2:
Alchemik pisze:PrzecieÂż znasz odpowiedÂź 8)
..i czemu mnie ona nie dziwi :?: :lol2:
..ale dzis jesteÂśmy jacyÂś..zwiĂŞÂźli :lol2:
Alchemik pisze:.Uzbrójmy siê jak zwykle w cierpliwoœÌ :)
..a co to jest cierpliwoœÌ :?: :lol2:
..proszĂŞ mi natychmiast wyjaÂśniĂŚ :uwaga:
..bo nie wiem czy to co siĂŞ ze mnÂą dzis znĂłw dzieje to jest to wÂłaÂśnie :uau:
..krêcê siê w kó³ko..rêce mi siê trzês¹..wszystko mi z r¹k wylatuje..przygryzam nerwowo wargi..itp.. :szalony:
..to jest cierpliwe oczekiwanie :?: :spiewa:
Alchemik pisze:Black dziÂś nieuchwytny :] rozmawiaÂłem chwilĂŞ z Funcky i powiedziaÂła, iÂż u nich od rana mgÂła, a gdy opadÂła niebo spowite byÂło chmurami :]
.ostatnio to Black teÂż nie jest sobÂą i czĂŞsto nieuchwytny :mhm:
..pewnie z rozpaczy i dumy - jednoczeœnie - te¿ szuka sobie najró¿niejszych zajêÌ :spiewa:
..a to na niewiele siĂŞ zdaje :spiewa:
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: sybic »

ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
epsztajnek
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

A sÂłowo (Gala) staÂło siĂŞ ciaÂłem :brawa:
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
UÂśmiech na powitanie...
Obrazek Obrazek
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Agatka :uhh: Jak ona mogÂła mi to zrobiĂŚ. :lol:
PiĂŞknie siĂŞ prezentuje w tym blue boxie :lol2:
Raportu wieczornego nie bĂŞdzie - na pasku informujÂą. :uhh: Chamstwo. :nie:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..piĂŞkne capsy chÂłopaki - naprawdĂŞ piĂŞkne :tanczy: :brawa:
Agatka :uhh: Jak ona mogÂła mi to zrobiĂŚ. :lol:
..DÂżastina - PaweÂł tyle siĂŞ nasiedziaÂł w tym blueboxie Âże czas na zmianĂŞ :lol:
Raportu wieczornego nie bĂŞdzie - na pasku informujÂą. :uhh: Chamstwo. :nie:
..chamstwo :evil:
..ale przynajmniej mnie nerwĂłw z naszej strony o AgatkĂŞ :spiewa:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

A czemu Agatka w takim dziwnym studiu :uhh: ?? To po pierwsze :uhh: ??

nieee no, jak Wam udaÂło siĂŞ coÂś tu napisaĂŚ -ja prĂłbujĂŞ i prĂłbujĂŞ i do upragnionego wÂątku dostaĂŚ siĂŞ nie mogĂŞ :hyh: !! To po drugie :uhh: !!

Nieee no jest sobota a ja przykuty do telewizora :hyh: !! U kolegi tak prywatka , a ja przed telewizorem :lol2: !! ByÂłem z 20 minut , ale nie byÂło tam Âżadnej laski chociaÂż tycio tak piĂŞknej jak Agatka :lol2: !! To po trzecie :lol2: !!

Capsy bomba -ale ostry makijaÂż :lol2: !! Agatka super w tych co prawda krĂłtkich serwisach , ale na piĂŞkny uÂśmiech nie brakÂło miejsca :brawa: !!

ZauwaÂżyÂłem po Waszych wpisach , Âże jak Agatka siĂŞ pojawia to siĂŞ naprawia forum wiĂŞc teraz .... nie teraz siĂŞ nie pojawiÂła :(

Kiedy nastêpny raz :lol2: ?? Bo mo¿e zd¹¿ê jeszcze gdzieœ podskoczyÌ :lol2: ??
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

Ja siadam o dwudziestej a tam Sekielski ;( PomyÂślaÂłam, Âże ktoÂś siĂŞ pomyliÂł piszÂąc, Âże Agata bĂŞdzie wieczorem :( A ona jednak byÂła.

To studio faktycznie dziwne takie :roll: MakijaÂż przesadzony, totalnie :? WolĂŞ AgatĂŞ zdecydowanie bardziej naturalnÂą :)

WiĂŞc, na kiedy teraz mamy umĂłwione nastĂŞpne spotkanie? :)
ODPOWIEDZ