Oprawa graficzna TVN

Miejsce na dyskusje związane z TVN Warner Bros. Discovery; dział poświęcony obecnym i archiwalnym audycjom.

Moderator: Łukasz

r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: r_r16 »

kamiiloo pisze:osobiscie nie le¿¹ mi te kó³eczka które lataja razem ze s¹b¹, to mia³a byÌ konwencja balonów?
skoro tak mĂłwisz...
kamiiloo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: kamiiloo »

r_r16 pisze:
kamiiloo pisze:osobiscie nie le¿¹ mi te kó³eczka które lataja razem ze s¹b¹, to mia³a byÌ konwencja balonów?
skoro tak mĂłwisz...
\
no tak to odbieram jako balony co lataja w przestworzach, wole jakies takie rozproszone te kó³eczka :)
TVN innowacja i nowoczesność...
qmate
Bywalec
Bywalec

Post autor: qmate »

No i nie mamy nowej oprawy niestety, chociaÂż moÂże dadzÂą za miesiÂąc na 10-lecie. ZmieniÂą wtedy fakty, wiĂŞc szansa na nowÂą oprawĂŞ moÂże jest.

Tymczasem, zauwaÂżyÂłem (pewnie wielu widziaÂło juÂż wczeÂśniej) Âże TVN przywrĂłciÂł planszĂŞ, na ktĂłrej jest pokazane co bĂŞdzie za chwilĂŞ i nastĂŞpnie. Ciekawe czemu tak zrobili, przez dÂługi czas nie byÂło tej planszy. A tutaj to o czym mĂłwiĂŞ:
Obrazek
//////////
kamiiloo
Stały bywalec
Stały bywalec

mnie sie to bardzo podoba, duzy plus u mnie maja za to, jesli nie bedzie nowej oprawy na dziesieciolecie to moze na 15-lecie??? tylko nie bieÂżcie tego jako oficjalnÂą wiadomosc bo tak tworza sie ploty:P
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Na 15-lecie??? 10 lat tej samej oprawy graficznej? Ja jestem za tym, ¿e oprawa siê zmieni 3 paŸdziernika, jeœli ju¿ wogóle ma siê zmieniaÌ.Te plansze s¹ bardzo fajne. Tylko kiedyœprzed nimi by³o jeszcze coœ cokiego, ¿e pokazywali zwiastun jednogo programu z tak¹ ma³¹ belk¹, potem drugi, potem trzeci a potem plansza podsumowuj¹ca te zwiazstuny. Ciekawe czumu tylko ta plansza jest?
kamiiloo
Stały bywalec
Stały bywalec

przeciez tvn od 10 lat nie ma takiej samej oprawy!
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

Czytaj ze zrozumieniem jemu chodziÂło o to gdyby TVN zmieniÂł oprawĂŞ na 15-lecie (tak jak Ty wczeÂśniej napisaÂłeÂś) to oprawa utrzymaÂłaby siĂŞ 10 lat.
kamiiloo
Stały bywalec
Stały bywalec

aa to sory co do oprawy to ktos z tvn-u by sie nia juz pochwaliÂł cisza jest niepokojÂąca
pawell

Ale sk¹d taka pewnoœÌ, ¿e teraz j¹ zmieni¹? To by³y plotki... :? Nikt nie wie czy s¹ prowadzone jakiekolwiek kroki ku zmianie oprawy graficznej.
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Ta juÂż siĂŞ przejadÂła - fakt. Ale jest dobra. A wg zmiany opraw tvnowi nie wychodzÂą na dobre. zmiana oprawy faktĂłw w maju 2006, teraz DDTVN - kiepsko im poszÂło.
kamiiloo
Stały bywalec
Stały bywalec

ja oceniam zmiany tvn bardzo pozytywnie, fakty, ddtvn zmiany na lepsze
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Te kwadraty w DDTVN - proste belki nie pasujÂą do mmornign show wg mnie. ale to rzecz gustu. jesli zmiana oprawy zajmie sie elvet pewnie bedzie ok. za to bardzo podoba mi siĂŞ zmiana grafiki w siÂłaczach i w superkinie - jest ekstra!!!
kamiiloo
Stały bywalec
Stały bywalec

velvet robi oprawy profesjonalnie superkino, i cala grafika tvn-u sa na to dobrym przykladem, zresztÂą prawie kaÂżda grafika na ich stronie bardzo mi leÂży
pawell

r_r16 pisze:Te kwadraty w DDTVN - proste belki nie pasujÂą do mmornign show wg mnie. ale to rzecz gustu.
Nie pasuje do morning show. :roll: A jaka mia³aby byÌ, ¿eby Ciebie zadowoliÌ? :> Wg mnie ona jest dobra (tylko czo³ówka jest trochê gorsza od poprzedniej) i jak najbardziej pasuje do tego programu. :roll:
kamiiloo
Stały bywalec
Stały bywalec

wlasnie pasuje, prosta, fajna czytelna, taka na oczy zaspanych widzĂłw :P
ODPOWIEDZ