Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

DzieĂądoberek :lol2:

No, no, no, no, no :stop: Kandydata na mĂŞÂża, to Agatka na pewno juÂż w Poznaniu znalazÂła, wiĂŞc nie wszystko dla Warszawy :stop: Ale temu, Âże mijajÂą dni nie chcÂą oddaĂŚ Agatki, to im siĂŞ wcale nie dziwiĂŞ :D TeÂż bym jej nie oddaÂł :P Ale jak to siĂŞ wkrĂłtce nie skoĂączy, to jedziemy ''odbijaĂŚ'' AgatkĂŞ do Warszawy :]

Niestety nie wygra³em jeszcze mistrzostw œwiata w nadmiarze wolnego czasu :/ Poza tym wczoraj wieczorem chc¹c siê tu dostaÌ, nie mog³em ani s³owa napisaÌ, a ¿e by³em nie na swoim terenie, to nie mia³em póŸniej wiêcej okazji :/
Za to tvn24 wygraÂł nowÂą prezenterkĂŞ na loterii :brawa:

Znowu byÂłem ''chory'' z powodu utraty Agatki, ale wczoraj mi chyba trochĂŞ przeszÂło :( ZrozumiaÂłem, Âże za duÂżo bym chciaÂł od Âżycia :? ÂŻeby sÂłoĂące ÂświeciÂło i smagaÂło mi codziennie twarz :) I Âżeby Gwiazda wypeÂłniaÂła moje sny :) Nie ma tak dobrze ;) Albo jedno, albo drugie ;)
Wczoraj postanowi³em, ¿eby muszê zrobiÌ wszystko, ¿eby z bliska i na ¿ywo przyjrzeÌ siê dy¿urowi Agatki :lol2: I pomimo póŸnej pory uda³o mi siê to :jupi: Przekaz doznaù dociera jednak z mojej strony z opóŸnieniem :lol2: Nie tylko z powodu niedzia³aj¹cego forum :lol2: Ale mniejsza z tym :lol2:
Niewiele rzeczy tak mnie rozczula, jak kierowca, który z uœmiechem przepuszcza drugiego kierowcê a tamten z uœmiechem macha mu rêk¹ lub miga awaryjnymi. A tu siê dzisiaj okazuje, ¿e najbardziej sposób bycia Agatki mnie rozczula i zachwyca równoczeœnie :racja: :racja: Ten jej jednoczeœnie dystansik i spoufalenie siê z widzem poprzez czu³e spojrzenia i uœmiechy :) Ta jej delikatnoœÌ, naturalnoœÌ, kontra chwilowa wynios³oœÌ :) Ta pieczo³owitoœÌ i starannoœÌ a jednoczeœnie zniewalaj¹cy luz i swoboda :racja: Jej miny te¿ s¹ zbudowane na zasadzie kontrastu: jedne takie powa¿ne, które mo¿na przypisaÌ roztropnej kobiecie, inne znowu ukazuj¹ rozpieszczone dziecko, a jeszcze inne zuchwa³¹, zadziorna, tudzie¿ wprost przeciwnie nieœmia³¹ dzierlatkê :racja: notka wszystko to widzisz, i co najwa¿niejsze dokumentujesz :*
Powiada siê, ¿e wiêkszoœÌ koniecznych dla wykonywania ró¿norodnych profesji umiejêtnoœci mo¿na nabyÌ poprzez solidne wykszta³cenie akademickie, a nastêpnie praktykê :D Jednak s¹ takie kwestie, moim zdaniem niezbêdne do osi¹gniêcia sukcesu, które powinny zrodziÌ siê samoistnie i takie, które albo siê ma albo nie ma. A u Agatki ju¿ dawno temu odkryliœmy tê niesamowit¹ zdolnoœÌ do empatia i wspó³odczuwanie :) Co w jej zawodzie jest rzecz¹ wp³ywaj¹c¹ na zasadê dobrej komunikacji, tej komunikacji niewerbalnej :) Prezenter telewizyjny, czyli ktoœ, kto jest dla nas obc¹ osob¹ (co starsi sta¿em userzy pamiêtaj¹ jeszcze czasy prezenterów-a*utomatów :D ), dziêki charakterystycznej, widocznej go³ym okiem czu³ej, wra¿liwej wrêcz naturze Agatki, traci bezosobowoœÌ, anonimowoœÌ na rzecz bliskich i otwartych relacji z widzem :racja:
Czy muszê s³owa popieraÌ przyk³adami? :D Chyba to zbêdny trud, dla nas tutaj od miesiêcy wokó³ Agatki zrzeszonych i dla tych, którzy chocia¿by przez ostatni tydzieù j¹ obserwowali :)
By³y czasy, kiedy wyczuwa³em to intuicyjnie, a teraz mam co do tego pewnoœÌ, wrêcz namacaln¹ :* Z Agatki emanuje wrêcz nieprawdopodobna szczeroœÌ na wizji i autentycznoœÌ zachowaù :brawa:

Teraz kwestia stroju :D
Gigat twierdzi, ¿e: "Cz³owiek powinien siê tak ubraÌ, by nie wzbudzaÌ po¿¹dania". A Agatka nawet w rzeczonym wczeœniej drelichu by³aby niezwykle poci¹gaj¹ca :P
PrzypomniaÂł mi siĂŞ w tym miejscu pewien dowcip :D
- Kochanie, czy pĂłjdziesz ze mnÂą do teatru w tej sukience?
- Ale¿ sk¹d! - odpowiada zniesmaczony strojem ¿ony m¹¿ :devil:
- To dobrze, bo mam tylko jeden bilet - odpowiada Âżona.
CzyÂżby o to chodziÂło :> :lol2: DeklarujĂŞ, Âże dla mnie strĂłj jest najmniej waÂżny :lol2: Liczy siĂŞ to, co pod spodem :szalony: i w Âśrodku :szalony:

Druga sprawa, bose stopyyyyyy ... :szalony:
My mĂŞÂżczyÂźni mamy bzika na punkcie nagich stĂłp kobiety :lol2:
KiedyÂś nawet zdarzyÂło mi siĂŞ raz coÂś napisaĂŚ na forum internetowym poÂświĂŞconym wÂłaÂśnie stopom kobiet :lol2: Ale to byÂł dawno temu :spiewa:

Chyba nie podejrzewacie AgatkĂŞ o skÂłonnoÂści do ekshibicjonizmu? :lol2: I tak jak z reguÂły ekshibicjonizm jest w zamierzeniu aseksualny, tak w przypadku Agatki zdecydowanie taki nie jest :szalony: ... na pewno :szalony:
Ale tak bosa stĂłpka daje pole do popisu wyobraÂźni, ktĂłra jest przecieÂż najpotĂŞÂżniejszym motorem erotycznym.
Uczeni mĂłwiÂą, Âże spacer boso np. nad brzegiem morza jest wskazany ze wzglĂŞdĂłw zdrowotnych :) Czy w studio telewizyjnym teÂż zalecajÂą chodzenie boso, to nie wiem? :D Po takim ÂłaÂżeniu na bosaka, to dobrze jest, kiedy znajdzie siĂŞ ktoÂś, kto stĂłpki wymasuje :P Ale broĂą BoÂże nikt z Warszawy :stop:

Next ... , ale siĂŞ tego nazbieraÂło :> Kiedy oglÂądaÂłem blueboxowÂą AgatkĂŞ, to tym bardziej jej nie poznawaÂłem :shock: JakiÂś niewyÂżyty ''tynkarz'' nam wytapetowaÂł AgatkĂŞ tak, Âże chyba godzinĂŞ zrywaÂła z siebie ten makijaÂż :devil:
I juÂż na koniec ... :D
Nie sÂądzicie , Âże mogliby wczoraj trochĂŞ ÂświatÂła bardziej nastrojowe zrobiĂŚ? :lol: W koĂącu tej porze ... :lol:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..oo Black :lol:

..widzĂŞ Âże zabraÂłeÂś siĂŞ za tÂłumaczenie naszego zafascynowania AgatkÂą :tanczy:
..nieÂźle..no nawet napisaÂłbym Âże piĂŞknie Ci poszÂło :lol2:

..peÂłna zgoda co do wszystkiego :brawa:
Nie sÂądzicie , Âże mogliby wczoraj trochĂŞ ÂświatÂła bardziej nastrojowe zrobiĂŚ? :lol: W koĂącu tej porze ... :lol:
..mogliby..mogli :szalony:
..a najlepiej to na stole prezenterskim poustawiaĂŚ Âświeczki :szalony:

..a ja z dobrÂą nowinÂą wpadam :lol2:
..nie wiem jak wy ale ja widziaÂłem wÂłaÂśnie jak Agatka zdejmuje na wizji sweterek :lol2:

..na capsach to maÂło czytelne ale wierzcie mi na sÂłowo :lol2:
..dzieje siĂŞ na drugim planie :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

..a wiĂŞc bĂŞdzie dzisiaj teÂż :lol2: :jupi:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

obieÂżyÂświat pisze:..a ja z dobrÂą nowinÂą wpadam :lol2:
..nie wiem jak wy ale ja widziaÂłem wÂłaÂśnie jak Agatka zdejmuje na wizji sweterek :lol2:
PowtĂłrzĂŞ niejako za Al'em - szkoda, Âże serwis siĂŞ tak prĂŞdko skoĂączyÂł :lol2: :szalony:
..na capsach to maÂło czytelne ale wierzcie mi na sÂłowo :lol2:
..dzieje siĂŞ na drugim planie :D
A jak zalotnie pozbywaÂła siĂŞ tego sweterka ... :szalony:
Umhm :szalony:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Druga sprawa, bose stopyyyyyy ... :szalony:
My mĂŞÂżczyÂźni mamy bzika na punkcie nagich stĂłp kobiety :lol2:
Pe³na zgoda :plus: odk¹d Ania Jêdrzejowska i Joasia Kryùska zaczê³y pojawiaÌ siê w studio w klapeczkach za³o¿onych na bose stopki, zacz¹³em baczniej analizowaÌ "jazdy" kamery wokó³ sto³u prezenterskiego ;)
Ale uspokĂłj siĂŞ. :cicho: Agata na pewno nie chodzi na bosaka po studio. Jest na to zbyt powaÂżna ;) Po prostu na czas wystĂŞpu zsunĂŞÂła z piĂŞt "dla luzu" pantofelki. Kiedy wstawaÂła zza stoÂłu na pewno je zaÂłoÂżyÂła spowrotem :rozglada:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

epsztajnek pisze: Ale uspokĂłj siĂŞ. :cicho: Agata na pewno nie chodzi na bosaka po studio. Jest na to zbyt powaÂżna ;) Po prostu na czas wystĂŞpu zsunĂŞÂła z piĂŞt "dla luzu" pantofelki. Kiedy wstawaÂła zza stoÂłu na pewno je zaÂłoÂżyÂła spowrotem :rozglada:
Generalnie to Black siĂŞ uspokaja jak mĂłwi siĂŞ do niego per kochanie, skarbie, ew. czasami robaczku :devil: Inaczej marne starania :lol2:

Agatka zdjĂŞÂła buty nie tylko dla luzu, ale teÂż byÂło to oznakÂą luzu 8)
WytÂłumaczcie mi proszĂŞ, co takiego w tych naszych kobiecych stopach wydaje Wam siĂŞ tak bardzo pociÂągajÂące? :D
Blacky pisze:DzieĂądoberek :lol2:
A miaÂło ciĂŞ nie byĂŚ :> Ty juÂż ÂżyĂŚ bez forum nie potrafisz :lol2: NastrĂłj widzĂŞ siĂŞ Tobie od wczoraj diametralnie poprawiÂł........ robaczku! :D :lol:

WidzĂŞ, Âże wiele zrozumiaÂłeÂś przez ten tydzieĂą, a weekend zwÂłaszcza :D Na drodze perswazji, przemyÂśleĂą, czy tak nagle samo siĂŞ zrodziÂło tyle trafnych spostrzeÂżeĂą? :lol2:

Agatki niestety jeszcze nie widziaÂłam :/ Ani wczoraj, ani dzisiaj, ale wierzĂŞ Wam na sÂłowo, Âże byÂło super :D
No, dzisiaj by wypadaÂło zarwaĂŚ dla niej nockĂŞ :D Dla PawÂła mi siĂŞ parĂŞ razy zdarzyÂło, to czemu nie dla Agatki? :D
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Black Jack '62 pisze:PowtĂłrzĂŞ niejako za Al'em - szkoda, Âże serwis siĂŞ tak prĂŞdko skoĂączyÂł :lol2: :szalony:

..brakowaÂło tylko nastrojowej muzyki i Âżeby serwis trwaÂł dÂłuÂżej :lol2:
Umhm :szalony:
..no tak :?
..ale bĂŞdzie okrojona wersja :/
..bo sÂą powtĂłrki programĂłw :/
..i jak dobrze pĂłjdzie to o 19.30 spotkamy siĂŞ dopiero z AgatkÂą :(
..a póŸniej to o 22. itd. :uhh:
Funckyrella pisze:WytÂłumaczcie mi proszĂŞ, co takiego w tych naszych kobiecych stopach wydaje Wam siĂŞ tak bardzo pociÂągajÂące? :D
..no po prostu tak jest i koniec :lol2:
..Blacka siĂŞ spytaj - on ostatnio tak dobrze tÂłumaczy :lol2:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Wszyscy wyspani po nocy peÂłnej doznaĂą? :lol2: WnioskujĂŞ, zgodnie z tym, co widzĂŞ powyÂżej, iÂż tylko ja potrzebowaÂłem najwiĂŞcej czasu na ''wytrzeÂźwienie'' :lol2:

Wczoraj musiaÂłem wykazaĂŚ siĂŞ nie lada sprytem, by niepostrzeÂżenie pod osÂłonÂą nocy i pod pretekstem oglÂądania meczu, spotkaĂŚ siĂŞ z AgattÂą :lol2:
Warto byÂło jednak siĂŞ trudziĂŚ! :szalony:
DzieĂądoberek :lol2:
Black, wyspany? :lol2:

Ech :szalony: Ty jesteÂś tu najmniej waÂżny :lol2:
NajwaÂżniejsze, Âże Agatta tak... i, Âże juÂż zabiera siĂŞ do pracy :szalony:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:Wszyscy wyspani po nocy peÂłnej doznaĂą? :lol2: WnioskujĂŞ, zgodnie z tym, co widzĂŞ powyÂżej, iÂż tylko ja potrzebowaÂłem najwiĂŞcej czasu na ''wytrzeÂźwienie'' :lol2:
..dobrze Âże chociaÂż zmieÂściÂłeÂś siĂŞ w czasie miĂŞdzy jednym a drugim serwisem :lol2:
Wczoraj musiaÂłem wykazaĂŚ siĂŞ nie lada sprytem, by niepostrzeÂżenie pod osÂłonÂą nocy i pod pretekstem oglÂądania meczu, spotkaĂŚ siĂŞ z AgattÂą :lol2:
.. :hahaha: a dzis co wymyÂślisz :?: :lol:
NajwaÂżniejsze, Âże Agatta tak... i, Âże juÂż zabiera siĂŞ do pracy :szalony:
..tak leniwie siĂŞ poruszaÂła Âże chyba jednak jeszcze nie do koĂąca siĂŞ rozbudziÂła :lol2:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

WytÂłumaczcie mi proszĂŞ, co takiego w tych naszych kobiecych stopach wydaje Wam siĂŞ tak bardzo pociÂągajÂące? :D
RĂłwnie dobrze mogÂłabyÂś zadaĂŚ pytanie "Co takiego w tych naszych kobiecych piersiach albo nogach wydaje wam siĂŞ tak bardzo pociÂągajÂące " ?
I nie otrzymasz odpowiedzi :shock: Niby zwykÂłe stopy , nic nadzwyczajnego, a czÂłowiek czasami ma ochotĂŞ leÂżeĂŚ plackiem przed "delikwentkÂą" i caÂłowaĂŚ po kolei kaÂżdy paluszek :tanczy:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

I dlatego wÂłaÂśnie nie podejmowaÂłem ze swojej strony prĂłby tlumaczenia :lol2:
obieÂżyÂświat pisze:
Alchemik pisze:Wczoraj musiaÂłem wykazaĂŚ siĂŞ nie lada sprytem, by niepostrzeÂżenie pod osÂłonÂą nocy i pod pretekstem oglÂądania meczu, spotkaĂŚ siĂŞ z AgattÂą :lol2:
.. :hahaha: a dzis co wymyÂślisz :?: :lol:
Nie wiem :D DziÂś chyba juÂż bĂŞdĂŞ musiaÂł o rozwĂłd poprosiĂŚ :devil:
obieÂżyÂświat pisze:..tak leniwie siĂŞ poruszaÂła Âże chyba jednak jeszcze nie do koĂąca siĂŞ rozbudziÂła :lol2:
Tym bardziej ÂżaÂłujĂŞ, Âże tego nie widziaÂłem ;(
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

epsztajnek pisze:Niby zwykÂłe stopy , nic nadzwyczajnego, a czÂłowiek czasami ma ochotĂŞ leÂżeĂŚ plackiem przed "delikwentkÂą" i caÂłowaĂŚ po kolei kaÂżdy paluszek :tanczy:
..tylko sobie westchn¹Ì w tym miejscu i w tym w¹tku pozostaje ;( :D
Alchemik pisze:Nie wiem :D DziÂś chyba juÂż bĂŞdĂŞ musiaÂł o rozwĂłd poprosiĂŚ :devil:
..to jeszcze tego nie zrobiÂłeÂś :?: :shock: :lol:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Wczoraj postanowi³em, ¿eby muszê zrobiÌ wszystko, ¿eby z bliska i na ¿ywo przyjrzeÌ siê dy¿urowi Agatki :lol2: I pomimo póŸnej pory uda³o mi siê to :jupi:
Z playbacku teÂż jest miÂło oglÂądaĂŚ AgatkĂŞ , ale na Âżywo to jest inna bajka :tanczy:

Czy mnie muszÂą omijaĂŚ takie rewelacje ;( !! :hmm:

Na szczĂŞÂście widziaÂłem juÂż pierwszy serwis :lol2: !! W tym dziwnym studiu znowu :devil:
Agatka miaÂła rozmowĂŞ z redaktorem naczelnym Wprost Janeckim o teczkach dotyczÂących najbogatszych PolakĂłw, jakie odnaleziono w archiwum :D !!

Naglili jÂą niestety i musiaÂła szybko koĂączyĂŚ :/ !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

ProszĂŞ, prezent ode mnie :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

O dziĂŞki :lol: !! Teraz widzĂŞ marynarĂŞ -chyba nowa :szalony: ??

Niestety -chciaÂłoby siĂŞ napisaĂŚ :devil: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze: Z playbacku teÂż jest miÂło oglÂądaĂŚ AgatkĂŞ , ale na Âżywo to jest inna bajka :tanczy:
..bardzo to dwuznacznie brzmi :szalony:
..szkoda Âże w tym drugim znaczeniu nigdy nie oglÂądaÂłem Agatki ;(
Czy mnie muszÂą omijaĂŚ takie rewelacje ;( !! :hmm:
..pilnoœÌ i czuwanie pop³acaj¹ :tanczy:

Na szczĂŞÂście widziaÂłem juÂż pierwszy serwis :lol2: !! W tym dziwnym studiu znowu :devil:
Agatka miaÂła rozmowĂŞ z redaktorem naczelnym Wprost Janeckim o teczkach dotyczÂących najbogatszych PolakĂłw, jakie odnaleziono w archiwum :D !!

Naglili jÂą niestety i musiaÂła szybko koĂączyĂŚ :/ !!
..ale wysz³a na jaw kolejna nowa umiejêtnoœÌ dziennikarska Agatki-redaktorki :tanczy:
..mianowicie umiejêtnoœÌ przerywania :lol2:
..gdy okolicznoœÌ do tego zmusza :lol2:
O dziĂŞki :lol: !! Teraz widzĂŞ marynarĂŞ -chyba nowa :szalony: ??

Niestety -chciaÂłoby siĂŞ napisaĂŚ :devil: !!
..czemu niestety :?: :D
..nie jest taka zÂła :D
..tylko trzeba jÂą polubiĂŚ :lol2:
ODPOWIEDZ