Niech siĂŞ nie martwi bo Nam siĂŞ ten skrzat podoba :devil:arczi pisze:AÂż taki to nie Ale nie moÂżemy wykluczyĂŚ podobieĂąstwa
Kopiuj¹ od najlepszychNie wiem co to za lampucera ma czelnoœÌ podszywaÌ siê pod Nasze S³oùce
W dzisiejszych czasach niektórzy nie potrafi¹ odnaleŸÌ w³asnego stylu

MoÂże nasze interwencjĂŞ siĂŞ na coÂś przydaÂły

Ale nie kaÂżdy lubiJoasia to istna torpeda, kaÂżdemu doda odlotu

Nie pisz tak bo jak sobie pomyÂślĂŞ,Âże tak mogÂłoby byc to..Tyle dni tu pustki byÂły, coÂś trzeba byÂło z tym zrobiĂŚ
Bo JoasiÂątko mogÂło poczuĂŚ siĂŞ odrzucone

Oby to nie okaza³a sie mission inpossibleMam nadzieje, ¿e zdajesz sobie sprawê z odpowiedzialnoœci jaka na Tobie ci¹¿y
JuÂż nie jesteÂś tu zwykÂłym szaraczkiem- masz misje do wykonania

Tylko nie gdzieœ za biurkiem czy na ty³ach studioTo weŸ jej jeszcze powiedz, ¿e ma siedzieÌ w pracy do pó³nocy, wtedy najlepiej siê prezentuje

Prawda jest taka ,¿e mog³a byc zag³askiwana na œmierÌ :tanczy: -mia³a tego doœÌ i siê usamodzielni³a szybko :brawa: :tanczy:Czyli ¿e Joasia powinna byÌ w dzieciùstwie bita i poni¿ana
Ale tak delikatnie myÂślĂŞJeÂżeli o mnie chodzi to chĂŞtnie bym ugryzÂł Joasie w uszko, ale nie mam i nie bĂŞdĂŞ miaÂł zapewne okazji

Czar Joasi sie odkÂłada i po jakimÂś czasie atakuje i eliminuje wroga :?Ale to ta klÂątwa dopiero po jakimÂś czasie zaczyna dziaÂłaĂŚ
Bo Our Kid to najpierw zobaczyÂł Joasie, a po jakimÂś czasie go wciĂŞÂło
Podobnie z Archontem Dziwna sprawa, ktoÂś powinien to zbadaĂŚ
Co gorsza, Joasia mog³a paœÌ ofiar¹ w³asnej kl¹twy, bo te¿ zniknê³a
A co do tego,Âże sama zginĂŞÂła od wÂłasnej broni-to jest juÂż w pracy-zresztÂą zaraz to pokaÂże :aniol:
Dla bezpieczeĂąstwa jeszcze przeproÂś JÂą za zapychanie skrzynki meilowej.WidaĂŚ, Âże dba o osoby sobie najbliÂższe
Ja tyle do niej maili napisaÂłem i jak siĂŞ okazuje muszĂŞ Joasi podziĂŞkowaĂŚ za nieodpisywanie
Czyli co jednak wyszÂło,Âże otacza Nas troskÂą :rydzyk: :aniol:
A jak powie,Âże to poÂżaÂłowanie byÂło poÂżaÂłowania godne i wszystko siĂŞ sypnie ..Tylko ÂżebyÂśmy nie poÂżaÂłowali tego poÂżaÂłowania

Ja sobie wyobraÂżam :tanczy: I tez siĂŞ zgadzam,Âże jest Âświetna-nawet taka :cicho:Joasia nie moÂże byĂŚ wiecznÂą owieczkÂą
WyobraÂżacie sobie Joasie- demonkĂŞ z takÂą twarzÂą-
Fajniusia

Joasia zasÂłania Nam dolny ekranik a tam dobry film leciaÂł

Ha-myÂślaÂła,Âże jak bedzie rozmawiac to nie zwrĂłcimy uwagi,Âże to niby na pewno nie Joasia w pracy dyskutuje :tanczy: -nic z tych rzeczy :tanczy:
Po 17 siĂŞ przetoczy przez studio wyraÂźniejsza-czekamy :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:
[ Dodano: Pon Wrz 10, 2007 5:35 pm ]
Joasia jak zawsze piĂŞkna,jak zawsze profesjonalna i jak zawsze( :klamca: )uÂśmiechniĂŞta :tanczy: Noi i jak zawsze chciaÂłoby siĂŞ wiĂŞcej :rydzyk:

Joasiu czemu Ciebie jest tak maÂło