Moderator: Łukasz
I gdyby nie ten podpis na belce to moÂżna by przypuszczaĂŚ, Âże znowu jakiÂś temat zwiÂązany z drogami. :mhm:arczi pisze:Do tej pory zajmowaÂł siĂŞ bÂłachymi sprawami, np. korki na ulicach w czasie dÂługiego weekendu.
Czasem widaĂŚ, trzeba siĂŞ od tego oderwaĂŚ. :aniol: Mam nadziejĂŞ, Âże bĂŞdzie relacja z samego koncertu StonesĂłw.maxxx pisze:Fan StonesĂłw![]()
No i nie tylko polityka siĂŞ zajmuje :nie:
![]()
MoÂże stacja zafundowaÂła. :devil: Albo za darmo w koĂącu to jakaÂś reklama dla StonesĂłw. :mhm: A wiĂŞc lepiej jak bĂŞdÂą media.arczi pisze:Ciekawe czy bĂŞdzie tak staÂł przed wejÂściem, czy ma bileciki![]()
MoÂżna, ale niewiele siĂŞ zobaczy i pokaÂże widzom. :<arczi pisze:Pod murem teÂż moÂżna siĂŞ zabawiĂŚ :devil: :tanczy:
No nie wiem, czy stacja, albo Stonesi byliby tak hojni, zeby mu stawiaĂŚ bileciki :devil:MoÂże stacja zafundowaÂła. Albo za darmo w koĂącu to jakaÂś reklama dla StonesĂłw.
Pewnie jakichÂś akredytacji potrzeba :mhm:A wiĂŞc lepiej jak bĂŞdÂą media. ZresztÂą nie wiem.
Ale posÂłucha, napije siĂŞ i bĂŞdzie miaÂł fajny wieczĂłr :devil:MoÂżna, ale niewiele siĂŞ zobaczy i pokaÂże widzom.
O, no waÂśnie i pewnie te akredytacje dostajÂą stacje tv. :mhm: :rozglada:arczi pisze:Pewnie jakichÂś akredytacji potrzeba :mhm:
arczi pisze:Ale posÂłucha, napije siĂŞ i bĂŞdzie miaÂł fajny wieczĂłr :devil:
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], beznicku i 23 gości