Ciekawostki telemetryczne
Moderator: Łukasz
Bravo tvn! Jest na pewno dobrze, ale wiadomo moÂże byĂŚ coraz lepiej.
Polsat zawsze przyciÂągaÂł podczas premierowych odcinkĂłw wielkÂą widowniĂŞ, a potem to juÂż rĂłwnia pochyÂła. JOÂŚ.. tylko 3 mln hehe, no to jeszcze gĂłra jedna edycja nudnego 'show' sÂłonecznej telewizji
i zauwaÂżyÂłem (pewnie wczesny bardzo jestem, wiem) Âże pod uwagĂŞ biorÂą LOTTO. No to trochĂŞ dziwne, bo napewno duÂżo ludzi to oglÂąda i to podnosi widowniĂŞ Polsatu.
Polsat zawsze przyciÂągaÂł podczas premierowych odcinkĂłw wielkÂą widowniĂŞ, a potem to juÂż rĂłwnia pochyÂła. JOÂŚ.. tylko 3 mln hehe, no to jeszcze gĂłra jedna edycja nudnego 'show' sÂłonecznej telewizji
i zauwaÂżyÂłem (pewnie wczesny bardzo jestem, wiem) Âże pod uwagĂŞ biorÂą LOTTO. No to trochĂŞ dziwne, bo napewno duÂżo ludzi to oglÂąda i to podnosi widowniĂŞ Polsatu.
//////////
TVN przed Polsatem i teraz pozostaje tylko wyprzedziÌ Dwójkê. Bardzo dobrze rozpocz¹³ Taniec z Gwiazdami. Seriale te¿ wysoko (szkoda, ¿e nie ma Kryminalnych). Programy rozrywkowe równie¿ dobrze siê trzymaj¹ (cieszy mnie wynik Kuby Wojewódzkiego
). Niestety zabrakÂło miejsca w tabeli dla You Can Dance (a szkoda bo naprawdĂŞ fajny program) Oby w przyszÂłym tygodniu byÂło jeszcze lepiej 

Nie jest tak piêknie jak mówisz.. wszystkie asy TVN wyci¹gniête.. a Polsatowi zosta³a jeszcze "Ekipa" i "Tylko mi³oœÌ" ju¿ teraz róznica wynosi tylko 0.13% czego nie mo¿na nazwaÌ stal¹ przewag¹.. a Dwójka bêdzie sie trzymaÌ rewelacyjnie.. dziêki M jak mi³oœÌ.. od poniedzia³ku do czwartku.. wiec W11 os³abnie.. Kiepscy nadal bêd¹ emitowani.. jako powtórki.. nie jest najlepiej, nie jest.. Komercyjne bêd¹ padaÌ na pysk, bo jest jeden serial który wszystkich zmiata..
Nie zapominajmy Âże w you can dance byly dopiero pokazywane castingi, na pewno troche wiĂŞcej ludzi przysiÂądzie w programach na Âżywopawell pisze:Na tvn.pl zaktualizowali drugÂą tabelĂŞ wiĂŞc dodam, Âże "You can dance - po prostu taĂącz!" oglÂądaÂło 2 566 181 widzĂłw ( liczyÂłem na trochĂŞ wiĂŞcej ), a pierwszy odcinek II serii "Superniani" - 1 944 244.![]()

No zobaczymy trudno teraz oceniĂŚ. Co do ich wynikĂłw to Kajetan w innym temacie podaÂł:
Nie mogĂŞ siĂŞ juÂż doczekaĂŚ poniedziaÂłku i wynikĂłw AGB dla medialink.pl ( Âżeby zobaczyĂŚ inne wyniki )
Czyli w porĂłwnaniu z pierwszym odcinkiem "You can dance - po prostu taĂącz!" oglÂądaÂło ponad 435 tys. widzĂłw wiĂŞcej. LiczĂŞ, Âże ta tendencja wzrostowa siĂŞ utrzyma.12-09-2007, YOU CAN DANCE: 3,002 mln i 23,18 proc. (23,87 proc.).