Agata Wolna
Moderator: Łukasz
-
- Fan Forum
Ale Wy jesteÂście sÂłabi :devil: :devil: :devil: MiaÂłem Was za silniejszych :devil:
A tu wystarczy jeden serwis, ¿eby od razu wybaczyÌ Agacie jej powœci¹gliwoœÌ? :o
Jako Âże mnie ta caÂła sprawa z powÂściÂągliwoÂściÂą w tytule dotknĂŞÂła najbardziej, to tak prĂŞdko o niej nie zapomnĂŞ :nie:
IdĂŞ na razie obejrzeĂŚ sobie jeszcze raz Poranek - moÂże siĂŞ mimo wszystko wzruszĂŞ? :devil:
A tu wystarczy jeden serwis, ¿eby od razu wybaczyÌ Agacie jej powœci¹gliwoœÌ? :o
Jako Âże mnie ta caÂła sprawa z powÂściÂągliwoÂściÂą w tytule dotknĂŞÂła najbardziej, to tak prĂŞdko o niej nie zapomnĂŞ :nie:
IdĂŞ na razie obejrzeĂŚ sobie jeszcze raz Poranek - moÂże siĂŞ mimo wszystko wzruszĂŞ? :devil:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
-
- Fan Forum
-
- Fan Forum
To siĂŞ, delikatnie mĂłwiÂąc pomyliÂłeÂś tak myÂślÂąc :devil: Nie rĂłbcie sobie nadziei
Tak w ogĂłle, to nie jestem pewny, czy wysÂłaÂłem drug list do Agaty :mhm:
Pisa³em go pod wp³ywem wielkiego wzburzenia emocjonalnego, wywo³anego odpowiedzi¹ od Agaty, w dodatku po k³ótni z blisk¹ mi osob¹ i ... mo¿e nawet lepiej by³oby, gdyby okaza³o siê, ¿e ... gdyby tak w³aœciwie nic siê nie okaza³o :devil:

Tak w ogĂłle, to nie jestem pewny, czy wysÂłaÂłem drug list do Agaty :mhm:
Pisa³em go pod wp³ywem wielkiego wzburzenia emocjonalnego, wywo³anego odpowiedzi¹ od Agaty, w dodatku po k³ótni z blisk¹ mi osob¹ i ... mo¿e nawet lepiej by³oby, gdyby okaza³o siê, ¿e ... gdyby tak w³aœciwie nic siê nie okaza³o :devil:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
-
- Fan Forum
..jeÂśli tak niezrozumiale i w ten sposĂłb pisaÂłeÂś do Agatki.. :mhm:
..to nie zdziwiÂłbym siĂŞ gdyby nie zrozumiaÂła o co Ci tak wÂłaÂściwie chodzi
:devil:
..jak jeszcze nigdy dotÂąd nie byÂłem tego pewny Âże szkoda nadziei :?
..tylko jak to wpÂłynie na moje relacje z AgatkÂą :mhm:
..to nie zdziwiÂłbym siĂŞ gdyby nie zrozumiaÂła o co Ci tak wÂłaÂściwie chodzi

..teraz juÂż to wiem :devil:Nie rĂłbcie sobie nadziei![]()
..jak jeszcze nigdy dotÂąd nie byÂłem tego pewny Âże szkoda nadziei :?
..tylko jak to wpÂłynie na moje relacje z AgatkÂą :mhm:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
-
- Stały bywalec
Pozwoli³em sobie fragment mnie dotycz¹cy wyselekcjonowaÌ i zacytowaÌFunckyrella pisze:Jedynie brak jednego, zdaje siê najbardziej powœci¹gliwego mo¿e sugerowaÌ, ¿e nie da³ siê ponieœÌ chwileczce zapomnienia od powœci¹gliwoœci :devil:

Da³em siê ponieœÌ fascynacji i w³aœnie dlatego, chc¹c unikn¹Ì kompromitacji na szersz¹ skalê i obna¿ania w³asnej s³aboœci, postanowi³em znikn¹Ì :devil:
Ale jutro, zahartowany w powœci¹gliwoœci, to ja dopiero poka¿ê na co mnie staÌ!!! :ban:
Czy¿byœ stara³a siê o pracê na stanowisku prezenterki telewizyjnej?Funckyrella pisze:Co do porankowej powœci¹gliwoœci Agatki, to ja j¹ raczej postrzegam w kategoriach opanowania, stonowania i ...... i brakuje mi odpowiedniego s³owa :devil: , które chcia³am znaleŸÌ gdzieœ w okolicach s³owa ,,powœci¹gliwoœÌ'' :devil:
Przede wszystkim jednak ewidentnie dostrzegalny, tak tu juÂż szumnie opiewany profesjonalizm :brawa:
WspaniaÂły poranekPrzejrzyÂście, klarownie i z klasÂą podane i - co bardzo waÂżne - zdobywane informacje :brawa:
Przepraszam, Âże dziÂś tak oficjalnie, ale jestem wÂłaÂśnie po rozmowie utrzymanej w podobnym klimacie

JeÂśli ktoÂś, kto ma kontakt z AgattÂą, niech czym prĂŞdzej jej przekaÂże, by sprawdziÂła swojÂą skrzynkĂŞ :uwaga: A, jeÂśli po jej otwarciu nie znajdzie siĂŞ tam list od niejakiego BJ'a, niech czym prĂŞdzej Âłaskawy nam doniesie :plus: :racja:Black pisze:Tak w ogĂłle, to nie jestem pewny, czy wysÂłaÂłem drug list do Agaty :mhm:
I mo¿e jeszcze po paru g³êbszych... oddechach? :devil:Black pisze:Pisa³em go pod wp³ywem wielkiego wzburzenia emocjonalnego, wywo³anego odpowiedzi¹ od Agaty, w dodatku po k³ótni z blisk¹ mi osob¹/.../
Z pewnoÂściÂą ich nie poprawi :devil: Co najwyÂżej pogorszy :devil:obi pisze:..tylko jak to wpÂłynie na moje relacje z AgatkÂą :mhm:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
-
- Fan Forum
..tak jak ja i marcin' nikt z Was dzis siê nie skompromitowa³Alchemik pisze:Da³em siê ponieœÌ fascynacji i w³aœnie dlatego, chc¹c unikn¹Ì kompromitacji na szersz¹ skalê i obna¿ania w³asnej s³aboœci, postanowi³em znikn¹Ì :devil:

..ja te¿ :jupi:Ale jutro, zahartowany w powœci¹gliwoœci, to ja dopiero poka¿ê na co mnie staÌ!!! :ban:
..ja teÂż.teÂż :devil:
..nieeeeeeee !!!!!!!Alchemik pisze:JeÂśli ktoÂś, kto ma kontakt z AgattÂą, niech czym prĂŞdzej jej przekaÂże, by sprawdziÂła swojÂą skrzynkĂŞ :uwaga: A, jeÂśli po jej otwarciu nie znajdzie siĂŞ tam list od niejakiego BJ'a, niech czym prĂŞdzej Âłaskawy nam doniesie :plus: :racja:
..lepiej niech juÂż ten list przepadnie :rydzyk:
..bojĂŞ siĂŞ nawet pomyÂśleĂŚ co tam byÂło :hmm:
..jeÂśli juÂż nie pogorszyÂłoZ pewnoÂściÂą ich nie poprawi :devil: Co najwyÂżej pogorszy :devil:obi pisze:..tylko jak to wpÂłynie na moje relacje z AgatkÂą :mhm:

-
- Fan Forum
I juÂż
Bardzo udany Poranek :brawa: DziĂŞkujĂŞ i proszĂŞ o jeszcze wiĂŞcej takich udanych PorankĂłw w wykonaniu naszej najwspanialszej Agatki :*

Co z jednej strony dziwi, a z drugiej wcale nie zaskakuje :devil:obieÂżyÂświat pisze:..jeÂśli juÂż nie pogorszyÂło![]()
Nie wysyÂłam, nigdy nie wysyÂłaÂłem z forumowego adresu maili do gwiazd tvn'uAlchemik pisze:JeÂśli ktoÂś, kto ma kontakt z AgattÂą, niech czym prĂŞdzej jej przekaÂże, by sprawdziÂła swojÂą skrzynkĂŞ :uwaga: A, jeÂśli po jej otwarciu nie znajdzie siĂŞ tam list od niejakiego BJ'a, niech czym prĂŞdzej Âłaskawy nam doniesie :plus: :racja:

A ja siê jeszcze zastanowiê :devil:..ja te¿ :jupi:Ale jutro, zahartowany w powœci¹gliwoœci, to ja dopiero poka¿ê na co mnie staÌ!!! :ban:
..ja teÂż.teÂż :devil:
-
- Fan Forum
..szybkoBlack Jack '62 pisze:I juÂż![]()

..ale mnie to trochĂŞ martwiCo z jednej strony dziwi, a z drugiej wcale nie zaskakuje :devil:obieÂżyÂświat pisze:..jeÂśli juÂż nie pogorszyÂło![]()

..nic nie szkodzi :devil:Black Jack '62 pisze:Nie wysyÂłam, nigdy nie wysyÂłaÂłem z forumowego adresu maili do gwiazd tvn'u
..i tak ciĂŞ na pewno rozpoznajÂą :devil:
-
- Fan Forum
A jakÂże :devil: I powÂściÂągliwie :devil:obieÂżyÂświat pisze:..szybkoBlack Jack '62 pisze:I juÂż![]()
Nie tylko Ciebie - uwierz mi :?obieÂżyÂświat pisze:..ale mnie to trochĂŞ martwi![]()
UÂłatwiam zadanieobieÂżyÂświat pisze:..nic nie szkodzi :devil:Black Jack '62 pisze:Nie wysyÂłam, nigdy nie wysyÂłaÂłem z forumowego adresu maili do gwiazd tvn'u
..i tak ciĂŞ na pewno rozpoznajÂą :devil:

-
- Fan Forum
..widzicie jak nam siĂŞ to w gruncie rzeczy spodobaÂłoBlack Jack '62 pisze:A jakÂże :devil: I powÂściÂągliwie :devil:obieÂżyÂświat pisze:..szybkoBlack Jack '62 pisze:I juÂż![]()

..a czy ciebie nachodzi niepokĂłj o najgorsze :rozglada:Black Jack '62 pisze:Nie tylko Ciebie - uwierz mi :?obieÂżyÂświat pisze:..ale mnie to trochĂŞ martwi![]()
-
- Czasem tu wpada
widzĂŞ, Âże nie potrzeba wiĂŞkszej iloÂści screenĂłw
ale widzĂŞ jednoczeÂśnie, Âże pewnych moim zdaniem istotnych brakuje
chyba maÂło kto z takÂą gracjÂą to czyni

kiedy wydaje siĂŞ, Âże nikt nie patrzy :cicho:

a poniÂżej caÂła galeria z mojego ulubionego Poranka z paniÂą AgatÂą
http://king-kocur.fotosik.pl/albumy/268881.html
pozdrrrrrrawiam

kiedy wydaje siĂŞ, Âże nikt nie patrzy :cicho:

a poniÂżej caÂła galeria z mojego ulubionego Poranka z paniÂą AgatÂą

pozdrrrrrrawiam

-
- Fan Forum
..oooo - witamy znowu
..i czĂŞsto z niego korzystaÂła :tanczy:
..bo wiesz - dla mnie to wszystkie sÂą ulubione

..zauwaÂżyÂłem Âże Agatka bardzo dzis zabawiaÂła siĂŞ dÂługopisemking_kocur pisze:widzĂŞ, Âże nie potrzeba wiĂŞkszej iloÂści screenĂłwale widzĂŞ jednoczeÂśnie, Âże pewnych moim zdaniem istotnych brakuje
![]()

..i czĂŞsto z niego korzystaÂła :tanczy:
..a jednak kamera pob³¹dzi³a i wyda³o siê ¿e Agatka zerka w stronê Jarka :devil:kiedy wydaje siê, ¿e nikt nie patrzy :cicho:
Obrazek
..zapytam - ulubionego bo..a poniÂżej caÂła galeria z mojego ulubionego Poranka z paniÂą AgatÂą![]()

..bo wiesz - dla mnie to wszystkie sÂą ulubione

-
- Czasem tu wpada
DziĂŞkujĂŞ za miÂłe przyjĂŞcie mnie w tych zacnych progach
Pytasz, dlaczego akurat ten Poranek?
To proste
Po prostu uwielbiam, kiedy kobiety troszczÂą siĂŞ o jak najlepsze ukazanie swojej kobiecoÂści - Karl Lagerfeld, wczeÂśniej Chanel to moi idole w Âświecie mody
A w tym stroju i caÂłej reszcie z galerii odnajdujĂŞ nasycenie
SÂą tu wybornie dobrane kolory - ciemne barwy stroju i oczu dziaÂłajÂą wrĂŞcz poetycko, szlachetna dzianina
KwestiĂŞ innych strojĂłw pani Agaty pozostawiĂŞ bez komentarza
PrzeczytaÂłem rĂłwnieÂż, nie ukrywam z zapartym tchem, WaszÂą dyskusjĂŞ, aÂżeby zrozumieĂŚ dokÂładnie sprawĂŞ z tak tu maglowanÂą powÂściÂągliwoÂściÂą
ZrozumiaÂłem, dlaczego moÂżecie czuĂŚ siĂŞ niejako sponiewierani
Pani Agata na wizji sprawia wraÂżenie osoby bardzo komunikatywnej, a przed Wami... co tu duÂżo pisaĂŚ - zamknĂŞÂła swĂłj Âświat na cztery spusty :?
Dystans niestety równie¿ dostrzegalny doœÌ czêsto, bo nie zawsze, na wizji
Pani Agata pieÂści wprawdzie widza swoim czuÂłym i ciepÂłym spojrzeniem, ale brakuje do peÂłni szczĂŞÂścia pieszczot sÂłownych, dobrego sÂłowa czĂŞÂściej niÂż ma to miejsce teraz, sÂłowa wymierzonego w kierunku widza...

KwestiĂŞ innych strojĂłw pani Agaty pozostawiĂŞ bez komentarza

PrzeczytaÂłem rĂłwnieÂż, nie ukrywam z zapartym tchem, WaszÂą dyskusjĂŞ, aÂżeby zrozumieĂŚ dokÂładnie sprawĂŞ z tak tu maglowanÂą powÂściÂągliwoÂściÂą

Ja mam wra¿enie, ¿e wiêkszoœÌ z Was zachowuje siê rozkapryszone dzieciaki, którym nigdy w ¿yciu niczego nie brakowa³o, a gdy ktoœ Wam odmawia czegoœ to stroicie wielkie fochy - dziecinada! Zacznijcie jeszcze krzyczeÌ: ale ja chcê, i koniec!
''Pani Agata na wizji sprawia wraÂżenie osoby bardzo komunikatywnej, a przed Wami... co tu duÂżo pisaĂŚ - zamknĂŞÂła swĂłj Âświat na cztery spusty :?
Pani Agata pieÂści wprawdzie widza swoim czuÂłym i ciepÂłym spojrzeniem, ale brakuje do peÂłni szczĂŞÂścia pieszczot sÂłownych, dobrego sÂłowa czĂŞÂściej niÂż ma to miejsce teraz, sÂłowa wymierzonego w kierunku widza...''
''Pani Agata'' juÂż dobrze wie co robiĂŚ, a czego nie robiĂŚ
Kiedy chce jest kobieca, a kiedy chce to kobiecoœÌ ukrywa
Kiedy chce jest wywaÂżona, a kiedy chce przymila siĂŞ uÂśmiechami
Dzisiaj byÂła znowu rewelacyjna :brawa:

''Pani Agata na wizji sprawia wraÂżenie osoby bardzo komunikatywnej, a przed Wami... co tu duÂżo pisaĂŚ - zamknĂŞÂła swĂłj Âświat na cztery spusty :?

''Pani Agata'' juÂż dobrze wie co robiĂŚ, a czego nie robiĂŚ

Dzisiaj byÂła znowu rewelacyjna :brawa:
:o Aleœ mnie zozpracowa³a :o Podobno ju¿ jako dziecko, kiedy chcia³am coœ dostaÌ mówi³am: dajcie dzieciakowi}{ypnosea pisze:Ja mam wra¿enie, ¿e wiêkszoœÌ z Was zachowuje siê rozkapryszone dzieciaki, którym nigdy w ¿yciu niczego nie brakowa³o, a gdy ktoœ Wam odmawia czegoœ to stroicie wielkie fochy - dziecinada! Zacznijcie jeszcze krzyczeÌ: ale ja chcê, i koniec!![]()

Podejrzewam, Âże jutro bĂŞdzie podobnie}{ypnosea pisze:Dzisiaj byÂła znowu rewelacyjna :brawa:

[ Dodano: PiÂą Wrz 14, 2007 9:15 pm ]
:o Ziobro powiedziaÂł wÂłaÂśnie w M24h, Âże - pomimo krĂłtkiego staÂżu, nauczyÂł siĂŞ powÂściÂągliwoÂści w polityce :rozglada: Przyznajcie siĂŞ, ktĂłry z Was jest ZiobrÂą?

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.