Nie rĂłbcie z niej jakiejÂś gÂłupiej mÂłodej niedoÂświadczonej dziewuchy. JeÂśli tak sie prezentuje jak sie prezentuje to widac Âże swĂłj rozum ma bo nawet po sposobie bycia moÂżna poznac jaki czÂłowiek jest. Ona nie da sobÂą tak manipulowaĂŚ!
Czy wy te¿ myslicie o sobie " m³ody/a i g³upi/a?? przeiciez ona nie jest dzieckiem! ma za soba pewne doœwiadczenia, mo¿e i jest lojalna i z³ego s³owa nie powie ale myœle ze w tej lojalnoœci jest metoda, ona nie zrobi z siebie ¿adnego popychad³a. Dziewczyna ma 27 lat, ma³y sukces za soba, ale jeszcze wiekszy przed sob¹! Takie ambitne osoby trudno zakopac pod ziemi¹ jesli coœ posz³o nie tak jak trzeba. Ona bêdzie próbowaÌ dalej innymi œcie¿kami. Mo¿e jeœli sama mówi, ¿e ³atwo wierzy ludziom i jest nieska¿ona œwiatem korupcji coœ j¹ to nauczy, ale na pewno nie pogr¹¿y! Nie skreœlajcie jej jakby prowadzenie faktów wieczornych by³o s¹dem ostatecznym nad osob¹, która tam pracuje!
Rozumiem, Âże moÂżna sie przejmowac czyimÂś losem, ja jestem na filologii polskiej i tez mam osoby, ktĂłre sÂą dla mnie wzorem do naÂśladowania. Taka osobÂą jest bezsprzecnie Anita Werner. Cenie sobie jej opanowanie, postawe, styl bycia, wiadomo ze nie jest taka, jaka sie byc wydaje, ale to nie znaczy Âże jesli tylko pozoruje styl zimnej i niedostĂŞpnej, ze nie ma w swoim charakterze tej iskry ktĂłra podnosi jÂą i utrzymuje w trudnych chwilach, na pewno jest osobÂą silnÂą w sprawach zawodowych na pewno sie odnajdzie, przeciez nie jest poczÂątkujaca, nie tu to gdzie indziej bĂŞdzie moÂżna z pewnoÂściÂą oglÂądaĂŚ jej poczynania. ZaszÂła tak daleko to teraz na pewno sie nie podda, nawet jak jest osoba uleg³¹, to moÂże obiawiaĂŚ sie to jakoÂś w zyciu osobistym, ale w zawodowym..hm myÂśle Âże byÂła gdzie byÂła czyli w FAKTACH nie tylko z przypadku, ona z pewnoÂściÂą umie lawirowaĂŚ i nie da sie juz drugi raz tak Âłatwo WKRĂCIĂ
Nie rĂłbcie z Niej na tym forum jakiegoÂś przypadkowego czÂłowieka co przyszedÂł i odszedÂł bo jesli naprawde ja szanujecie to nie moÂżna tak myÂśleĂŚ, trzeba wierzyĂŚ Âże ona da rade, a nie tylko mĂłwiĂŚ Âże ja potraktowali tak a nie inaczej. Inteligentna kobieta dopnie swego i bedzie miaÂła to na co zasÂłuzyÂła. Ja przynajmniej wierze Âże jeÂśli nie zobacze jej w faktach, to gdzie indziej. A to Âże w TVNie panuje nepotyzm to juÂż inna sprawa, ale mysle Âże nie moÂżna mĂłwiĂŚ caÂłkowicie Âźle o tej stacji z powodu tylk otakiego Âże wrzucaja ze stoÂłkĂłw pewne osoby, po prostu oni nie wiedza co tracÂą. Jest to telewizja czysto komercyjnÂą stacjÂą i powinnoÂści wobec wiĂŞkszoÂści widzĂłw wypeÂłnia (programy, teleturnieje). Ja mimo wszytko Âżycze Anicie tego co ona by chciaÂła, bo w sumie kto wie czego ona chce (moÂże dziecko hihi

) no w kazdym bÂądz razie dobry dziennikarz nie koĂączy swojej kariery w wieku dwudziestu paru lat.
Co Bedzie zobaczymy a ja Âżycze powodzenia bez wiĂŞkszych sÂądĂłw na temat co zÂłe a co dobre.