[TVN] Taniec z Gwiazdami

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

Elek
Początkujący
Początkujący

Post autor: Elek »

JA pier******* jak sandra mogl odpasc!!!!!!!!! jej taniec mi sie najbardziej podobal!! steczkowaska nie wiem za co te trzy 10 dostala bo byla beznadziejna... nie no isis to totalna pomylka.. ani popularna ani ruchliwa ani dobrze tanczy...
Kuba: Spokojnie. Nie trzeba przeklinaĂŚ.
Ostatnio zmieniony niedziela 16 wrz 2007, 21:56 przez Elek, łącznie zmieniany 1 raz.
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: r_r16 »

Dok³adnie - te¿ jestem w szoku! Isis powinna odpaœÌ!
kamiiloo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: kamiiloo »

sandra odpadÂła :shock: a miala byc jednÂą z atrakcji isis tancowala gorzej ale miala ladniejszy usmiech :P
TVN innowacja i nowoczesność...
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: piotrek888 »

Te¿ bardzo siê zdziwi³em có¿ tak by³a a Isis nie ma nawet równowagi :devil:

Bardzo Âładnie Ania Guzik :tanczy:
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

A najmniej gÂłosĂłw od widzĂłw dla Vondrackovej. SiĂŞ dzieje... :uhh:
corner
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: corner »

Nie ogl¹da³em Taùca, ale dobrze, ¿e Lewandowska odpad³a. A za tydzieù obowi¹zkowo powinien odpaœÌ Bosak. Pos³owie na Sejm Rzeczypospolitej Polskiej od siedmiu boleœci.
Ptr15
Bywalec
Bywalec

Post autor: Ptr15 »

isis tancowala gorzej ale miala ladniejszy usmiech

To prawda, Âże Isis taĂączyÂła zdecydowanie gorzej od Sandry, ale ten jej sztuczny przyklejony uÂśmiech (o ile uÂśmiechem moÂżna nazwaĂŚ "wywalenie" caÂłej szczĂŞki na wierzch) nie byÂł zbyt Âładny. MiaÂłem nadziejĂŞ, Âże to wÂłaÂśnie Isis wczoraj odpadnie.
Brawa dla Justynki Steczkowskiej i Ani Guzik :D
zadra
Bywalec
Bywalec

Post autor: zadra »

szczerze mowiac to dziwne te wczorajsze wyniki. Helena tak nisko? Nieznana Isis popularniejsza od Lewandowskiej? Beznadziejna Steczkowska na pierwszym? Dziwne..
Będę z wami szczera
Najlepsza jest Kazimiera
tomas40
Początkujący
Początkujący

Post autor: tomas40 »

zadra pisze:szczerze mowiac to dziwne te wczorajsze wyniki. Helena tak nisko? Nieznana Isis popularniejsza od Lewandowskiej? Beznadziejna Steczkowska na pierwszym? Dziwne..

Spokojnie koledzy i kole¿anki. Kto wygra kto przegra no có¿ .........to ju¿ wiedz¹ tylko Bossi z TVN i niech mi ktoœ powie ,¿e wszystko jest OK :devil:
PrzecieÂż karuzela musi siĂŞ krĂŞciĂŚ........ tak czy nie.
kamiiloo
Stały bywalec
Stały bywalec

tomas40 pisze:[
Spokojnie koledzy i kole¿anki. Kto wygra kto przegra no có¿ .........to ju¿ wiedz¹ tylko Bossi z TVN i niech mi ktoœ powie ,¿e wszystko jest OK :devil:
PrzecieÂż karuzela musi siĂŞ krĂŞciĂŚ........ tak czy nie.
yy a ta prowokacyjna insynuacja to tu po co bo nie wiem?
Memory
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Memory »

eee! Sandra byÂła dobra a Isis beznadziejna. SteczkowskÂą chyba lubiÂą ludzie a Stefano teÂż troche 'robi'.

tylko bez sensu s¹ ju¿ ci juro¿y szczgólnie galiùski kto w ierwszym taùcu daje 10?! przynajmiej Iwona jest wporz¹dku jedyna z tego grona któr s³usznie ocenia to nie fair szczególnie , ¿e Steczkowska fakt dobra by³a ale nie na 10! Ten program traci sens. Wogóle ta edycja jest przedobrzona,ale ogl¹dalnoœÌ ma niez³¹ =='
...najpiękniejsze jest niewidoczne dla oczu.
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Mnie siĂŞ program podoba, ale te 10 rzeczywiÂście. w poprzednich edycjach w pierwszych odcinkach nie bylo 10 bo jurorzy po prostu ich nie mieli. Dostawali dopiero kolo 5 odcinka.
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

w poprzednich edycjach w pierwszych odcinkach nie bylo 10 bo jurorzy po prostu ich nie mieli. Dostawali dopiero kolo 5 odcinka.

Co ty bredzisz?
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Marcin pisze:
w poprzednich edycjach w pierwszych odcinkach nie bylo 10 bo jurorzy po prostu ich nie mieli. Dostawali dopiero kolo 5 odcinka.

Co ty bredzisz?
KiedyÂś w Kulisach TzG o tym wspominali...
kamiiloo
Stały bywalec
Stały bywalec

r_r16 pisze:Mnie siĂŞ program podoba, ale te 10 rzeczywiÂście. w poprzednich edycjach w pierwszych odcinkach nie bylo 10 bo jurorzy po prostu ich nie mieli. Dostawali dopiero kolo 5 odcinka.
:| aha dobrze wiedzieĂŚ, sama pawlivic powiedziala ze z edycji na edycje poziom taĂącĂłw siĂŞ podnosi wiĂŞc 10 jest usprawiedliwiona, zresztÂą kaÂżdy daje to co mu sie podoba
ODPOWIEDZ