Ja siĂŞ majÂą sprawy?

Ale jakie sprawy? :devil:
O AgatĂŞ pytasz?

A nieÂźle, nieÂźle siĂŞ majÂą
Agatka mi odpisaÂła

Fajna i miÂła dziewczyna

I uparta

Szkoda, Âże nie moÂżemy siĂŞ dogadaĂŚ i szkoda, Âże nie rozumiem jej postawy, a ona mojej

:mhm:
Wczoraj nie zdo³a³em nic wiêcej na forum napisaÌ, bo wkurzy³em siê na to, ¿e chyba z 15 razy próbowa³em wys³aÌ posta i nie uda³o mi siê to, póŸniej poszed³em ''wy³adowaÌ siê'' na dwór

A Âże idzie jesieĂą, to miaÂłem co robiĂŚ w ogrodzie
obie¿yœwiat pisze:marcinkowsky pisze:Mam nadziejê , ¿e Agatce pozowolili wróciÌ do studia i nie musi bezproduktywnie staÌ na dworze :? W zacisznym studio mog³aby przysi¹œÌ i biografiê napisaÌ :tanczy: !!
..czy pozwolili wrĂłciĂŚ :mhm:
..raczej wÂątpiĂŞ - kiedyÂś staÂła caÂły dzieĂą pod prokuraturÂą a relacje byÂły chyba 2 - nie pamiĂŞtam juÂż dokÂładnie tej sytuacji - ale to przez wzburzenie
..ale moze tym razem..zwÂłaszcza Âże prognozy dla Wlkp. nie najlepsze zapowiadali..pozwolili Agatce udaĂŚ siĂŞ do studia

Kumpel mi napisa³ esa: koniecznie zahacz o Trójpole, Twoja piêknoœÌ dziœ ozdabia tê okolicê

WiĂŞc pojechaÂłem, domyÂśliÂłem siĂŞ, Âże moÂże chodziĂŚ o SÂąd apelacyjny, bo sÂłyszaÂłem rano w drodze do pracy, Âże dziÂś waÂżna rozprawa ma mieĂŚ tam miejsce
Niestety, Agatki juÂż nie byÂło

WiĂŞc raczej na pewno wrĂłciÂła do poznaĂąskiego studia
..co innego sprawa z pisaniem bio :devil:
..tutaj nie mam tak optymistyczne prognozy jak te o pogodzie :/
Wykwintny z Ciebie synoptyk obi
Agatka w pracy :mhm: Hej, hej, hej, no dajcie spokĂłj :stop:

przecieÂż Agatka ma teraz waÂżniejsze sprawy na gÂłowie niÂż praca

Musi mieÌ czas na zastanowienie siê, ¿eby podj¹Ì wa¿n¹ decyzjê, a w³aœciwie to j¹ zmieniÌ