No widzĂŞ, Âże wczoraj mogÂła tu odbyĂŚ niesamowicie zaÂżarta dyskusja

Niestety, forum tak tragicznie, masakrycznie wrĂŞcz jak wczoraj, to jeszcze za mojej kadencji nie dziaÂłaÂło :/
zoha8 pisze:TrochĂŞ Was nie rozumiem, normalna i skromna dziewczyna jakÂą byÂła Agata w naszej podstawĂłwce ma prawo do prywatnoÂści.
Ja za niedÂługo bĂŞdĂŞ zasÂłaniaÂł siĂŞ prawem prywatnoÂści moich opinii
zoha8 pisze:Nigdy jej nie odbijaÂło nawet gdy kochali siĂŞ w niej chÂłopaki w caÂłej szkole.
MoÂże gdyby nigdy nie miaÂła powodzenia, teraz Âłatwiej byÂłoby wydostaĂŚ od niej pewne informacje?
marcinkowsky pisze:zoha8 pisze:Tak jak wielu z nas skoùczy³a szko³ê i studia i akurat pracuje w TV, czy gdybyb pracowa³a w urzêdzie,s¹dzie czy w szpitalu jako osoba publiczna mia³a by obowi¹zek upubliczniaÌ swoje ¿ycie prywatne.
A niech Agatka popatrzy jakie sÂą biografie innych pracownikĂłw TVnu -jej wypada przy nich blado -a nas to boli

Tak nie powinno byĂŚ. Widz stacji opiniotwĂłrczej powinien mieĂŚ wiĂŞkszÂą wiedzĂŞ o osobie , ktĂłra na kreowanie tych opinii wpÂływa :] !! A Agatka od pewnego czasu wpÂływa jeszcze bardziej podpisujÂąc siĂŞ (tak piĂŞknie i z gracjÂą

) na tych kartkach , ktĂłre ma przed sobÂą na biurku i ozdabiajÂąc sobÂą kaÂżdÂą przekazywanÂą informacjĂŞ
Widocznie taka biografia, jakÂą ma tutaj w zupeÂłnoÂści jej wystarcza

MyÂślaÂłem, Âże Agatka wyÂżej mierzy i jest bardziej wymagajÂąca :mhm:
zoha8 pisze:Tak jak wielu z nas skoùczy³a szko³ê i studia i akurat pracuje w TV, czy gdybyb pracowa³a w urzêdzie,s¹dzie czy w szpitalu jako osoba publiczna mia³a by obowi¹zek upubliczniaÌ swoje ¿ycie prywatne.
Szkoda, Âże nie jest starsza

I nie urodziÂła siĂŞ przed 1 sierpnia 1972 roku

MusiaÂłaby, chcÂą utrzymaĂŚ stanowisko, zÂłoÂżyĂŚ oÂświadczenie lustracyjne
zoha8 pisze:TakÂże nie wiem co przyniosÂła by informacja,Âże jest rocznik 79 czy 80. Jak dla mnie nic.
My nie hipisi

Kochamy biurokracjĂŞ

Jakby przyj¹Ì ten Twój tok rozumowania, to tak na dobr¹ sprawê. nikt z nas nie potrzebowa³by dowodu osobistego

MyÂślĂŞ, Âże to Âżaden grzech byĂŚ ciekawym daty urodzenia pani z telewizji
zoha8 pisze:Pozostaje mi na koniec uspokoiĂŚ panĂłw, Agata jest zajĂŞta przez baaaaaaardzo przystojnego i fajnego goÂścia z naszego osiedla.
No juÂż nie przesadzajmy, wcale nie tak baaaaaaaardzo :devil:
D¿astina pisze:Skoro goœÌ jest taki "przystojny i fajny" nie mo¿na siê dziwiÌ Agatce :tanczy: W koùcu dowiemy siê jak BJ siê nazywa :o :rozglada:
PrzecieÂż wcale nie jest powiedziane, Âże Agatka zmieni nazwisko

KarierĂŞ zaczĂŞÂła robiĂŚ pod szyldem ''Tomaszewska''

i nie bĂŞdzie chciaÂła widzom mieszaĂŚ w gÂłowach nowym?
Que pasa? pisze:MoÂżliwe Âże za niedÂługo bĂŞdziecie sÂłaĂŚ maile pod inny adres ... A z kropeczkÂą i @tvn.pl zostanÂą a to co miĂŞdzy nimi siĂŞ zmieni ...
O?

NaprawdĂŞ?

Wspaniale!!!

Ciekawe, gdzie podziewa Agatka pierÂścionek zarĂŞczynowy :mhm:
Hmm.... :mhm: Myœla³em, ¿e dam Agatce spokój dopiero wówczas, gdy wyjdzie za m¹¿ - a to w zwi¹zku z poszanowaniem przeze mnie sakramentu ma³¿eùstwa

, ale okazuje siê, ¿e ja ju¿ wczeœniej ni¿ przypuszcza³em wzi¹³em siê za uk³adanie mowy po¿egnalnej, w której nie szczêdzê gorzkich s³ów Agatce :o
A miaÂłem w tym tygodniu redagowaĂŚ biografiĂŞ
Teraz jestem fanem w stanie agonii
Agata skazaÂła mnie na ÂśmierĂŚ cywilnÂą na forum