[TVN] You Can Dance - Po prostu tańcz!
Moderator: Łukasz
To jury mnie dzisiaj prawie wykoĂączyÂło przed telewizorem. Jak to moÂżliwe, Âże dwaj czÂłonkowie sÂą "na nie", a trzeci wrĂŞcza bilet? Mnie to nie bawi. MoÂże w programach z relacjami z ParyÂża bĂŞdÂą bardziej znoÂśni. A z tych krĂłtkich fragmentĂłw wynika, Âże moÂże byĂŚ bardzo ciekawie. JuÂż podczas tych kilkunastu sekund miaÂłem ochotĂŞ popÂłakaĂŚ razem z uczestnikami...
mno napewno to byÂły Âżarty z tym na nie przecierz akurat tymi co tak mĂłwili to naprawde byli jedni z najlepszych i w dodatku proesjonaliÂści a poza tym ostatnie miasto najwiecej iletĂłw xD
...i co z tego , Âże z tyh co pokazali ktĂłrzy dostali siĂŞ w warszawie byÂło tylko dwĂłch ze stolicy :devil:
...i co z tego , Âże z tyh co pokazali ktĂłrzy dostali siĂŞ w warszawie byÂło tylko dwĂłch ze stolicy :devil:
...najpiękniejsze jest niewidoczne dla oczu.
http://www.wirtualnemedia.pl/article/24 ... rencje.htm
brawo i oby tak dalej, show na zywo umocni ogl¹dlnoœÌ
chyba juÂż wiadomo do kogo nalezy jesieĂą
brawo i oby tak dalej, show na zywo umocni ogl¹dlnoœÌ
chyba juÂż wiadomo do kogo nalezy jesieĂą

TVN innowacja i nowoczesność...
MoÂżna powiedzieĂŚ, Âże to sukces. Widownia roÂśnie, a na dodatek "You can dance - po prostu taĂącz!" jest najpopularniejszym programem w czasie jego nadawania. :brawa:
Co do programĂłw na Âżywo - trochĂŞ siĂŞ bojĂŞ. Jak ktoÂś gdzieÂś napisaÂł jeden odcinek ma trwaĂŚ 1,4h. A wiĂŞc zakoĂączy siĂŞ po 23...
Ja tam wytrzymam i bĂŞdĂŞ oglÂądaÂł, ale czy inni teÂż?
Co do programĂłw na Âżywo - trochĂŞ siĂŞ bojĂŞ. Jak ktoÂś gdzieÂś napisaÂł jeden odcinek ma trwaĂŚ 1,4h. A wiĂŞc zakoĂączy siĂŞ po 23...

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

A na oficjalnej stronie programu juÂż szukajÂą ludzi, ktĂłrzy chcieliby dostaĂŚ siĂŞ na widowniĂŞ:
Wygraj zaproszenie na widowniĂŞ "YOU CAN DANCE - Po prostu taĂącz!"
Wyslij SMS pod nr 7424 o treÂści TANIEC. Cena 4,88zl (4zÂł + VAT)/SMS.
Regulamin - 860 Telestrona TVN
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT!