OglÂądasliÂście wczoraj KubĂŞ. W ?? Jak dla mnie to odcinek byÂł fenomenalny. Marek Kondrat ma klasĂŞ i super dowcip. Wywiad byÂł bardzo dobry i uÂśmiaÂłem siĂŞ strasznie . Moim zdaniem byÂł to jeden z najlepszych (o ile nie najlepszy) odcinek ze wszystkich jego dotychczasowych w TVN.
Ale aukcje u Kuby lecÂą.
TydzieĂą temu jak byÂła suknia MoÂłek z Festivalu to jedna osoba podbiÂła cenĂŞ i poszÂła za niewiele ponad tysiÂąc.
A teraz przedmioty Marka Kondrata idÂą non stop w gĂłrĂŞ. Scenariusz Dnia ÂŚwira z autografami doszedÂł juÂż do 3 800 zÂł (cena poczÂątkowa- 1000 zÂł).
Statuetka ZÂłotej Kaczki ma juÂż cenĂŞ 3 660 zÂł (poczÂątkowo rĂłwnieÂż 1000 zÂł). Rzadko kiedy zdarzajÂą siĂŞ u Kuby takie aukcje.
Dzisiejszy odcinek doœÌ s³aby. Nie rozbawi³ mnie zbytnio. Mo¿e to dlatego, ¿e w zesz³¹ niedzielê by³ super program z fenomenalnym cz³owiekiem jakim jest Marek Kondrat i za du¿a przepaœÌ by³a miêdzy ostatnim odcinkiem, a tym dzisiejszym. Podoba³ mi siê za to bardzo ten krótki film polityczny z Kub¹ Wojewódzkim, Miœkiem Koterskim i Piotrem Najsztubem . Naprawdê bardzo dobrze zrobiony.
RozwaliÂła mnie jeszcze na koniec ta/ten Rafalala. ChociaÂż moim zdaniem to takich ludzi powinno siĂŞ leczyĂŚ. Ale to jest moje zdanie.