Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

WierzĂŞ-nie jeden raz dawaÂła dowody jaka jest dla nas wspaniaÂłomyÂślna
Joasia potrafi doceniĂŚ to co ma najlepszego :tanczy: Czyli nas :rozglada:
Porada jest w DnÂż caÂłkiem zdrowy Nie mogÂło by byc tak odwrotnie i jego koleÂżanka zamiast Niego albo z nim
Kompletnie nie rozumiem, czemu Porada jest dziÂś w DnÂŻ, a nie mĂłgÂł byĂŚ w PzP :x
DziÂś w takim razie powinniÂśmy o 11 zobaczyĂŚ Joasie :evil: :evil:
Mnie œredni¹ przyjemnoœÌ sprawia patrzenie na Porade, który niemal¿e le¿y na tym stole :twisted: :twisted:
MoÂże narazie nie obdzielajmy sie funkcjami-dopiero po wyborach
Bo widzisz adam od momentu jak dostaÂł zaszczytna funkcjĂŞ gdzies siĂŞ ulotniÂł-wiĂŞc z TobÂą wolaÂłbym nie ryzykowaĂŚ
A jednak posada szefa wÂątku przerosÂła adama :shock:
ChoĂŚ miaÂł nam zaÂłatwiĂŚ wiĂŞcej Joasi i mamy jÂą 6 dni w tygodniu :tanczy:
Ale mĂłgÂł siĂŞ postaraĂŚ o dzisiejsze PzP :spiewa: :spiewa:
I niech tak zostanie Ale My jesteÂśmy dla Niej dobrzy
Jako Âże ja siĂŞ za bardzo nie palĂŞ do funkcji kierowniczych, to nawet nie bĂŞdĂŞ prĂłbowaÂł odbieraĂŚ Joasi wÂładzy :nie:
Nie widziaÂł a wie No ale na sÂłowo spĂłdnica zwiÂązane z Joasia to ja teÂż trace gÂłowe
Od tak dawna marudzimy o tÂą spĂłdnice, Âże kaÂżda wizja Joasi w spĂłdnicy dziaÂła jak jakiÂś narkotyk :devil:
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Joasia potrafi doceniĂŚ to co ma najlepszego Czyli nas
A My to co mamy najlepszego czyli Joasie-taki rewanÂżyk ;)
Kompletnie nie rozumiem, czemu Porada jest dziÂś w DnÂŻ, a nie mĂłgÂł byĂŚ w PzP
Poprostu dali mu odpocz¹Ì dwa dni przed pracowitym weekendem :rozglada: :rozglada:
DziÂś w takim razie powinniÂśmy o 11 zobaczyĂŚ Joasie
NajwyÂżej na fotografii :(
Mnie œredni¹ przyjemnoœÌ sprawia patrzenie na Porade, który niemal¿e le¿y na tym stole
MoÂże ktoÂś to lubi-nie moÂżemy wykluczyĂŚ :D
ChoĂŚ miaÂł nam zaÂłatwiĂŚ wiĂŞcej Joasi i mamy jÂą 6 dni w tygodniu
Ale mĂłgÂł siĂŞ postaraĂŚ o dzisiejsze PzP
Chyba DnÂż bo PzP bedzie :aniol: CoÂś tam jednak zaÂłatwiÂł-moÂże poprostu pracuje a nie udziela siĂŞ medialnie :roll: Zobaczymy jak to bĂŞdzie :roll:
Jako Âże ja siĂŞ za bardzo nie palĂŞ do funkcji kierowniczych, to nawet nie bĂŞdĂŞ prĂłbowaÂł odbieraĂŚ Joasi wÂładzy
Jeszcze by nas ta wÂładza zmieniÂła i nie daj BoÂże odwrĂłcili siĂŞ od Joasi :shock:
Ale to nie moÂżliwe ;) ;)
Od tak dawna marudzimy o tÂą spĂłdnice, Âże kaÂżda wizja Joasi w spĂłdnicy dziaÂła jak jakiÂś narkotyk
DziÂś na pewno nie dostaniemy tego co chcemy-czyli tak jak zwykle :rozglada: ;( :rozglada:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
arczi
Fan Forum
Fan Forum

A My to co mamy najlepszego czyli Joasie-taki rewanÂżyk
Czyli Âświetnie siĂŞ z JoasiÂą uzupeÂłniamy :tanczy:
Jednak przez te 2 lata, kiedy Joasia jest obserwowana przez fanĂłw, nauczyÂła siĂŞ do nich troche dostosowywaĂŚ i oczywiÂście z wzajemnoÂściÂą :tanczy:
Poprostu dali mu odpocz¹Ì dwa dni przed pracowitym weekendem
Takie tÂłumaczenie mnie nie przekonuje :stop:
W koĂącu mogli mu daĂŚ wolny weekend a pracujÂący czwartek i piÂątek :devil:
A Joasi daÌ odpocz¹Ì przed weekendem :evil:
Chyba DnÂż bo PzP bedzie CoÂś tam jednak zaÂłatwiÂł-moÂże poprostu pracuje a nie udziela siĂŞ medialnie Zobaczymy jak to bĂŞdzie
OczywiÂście chodziÂło mi o DnÂż, juÂż mi siĂŞ te skrĂłty mylÂą jak siĂŞ rozpĂŞdzĂŞ :hmm:
Jeszcze by nas ta wÂładza zmieniÂła i nie daj BoÂże odwrĂłcili siĂŞ od Joasi
Ale to nie moÂżliwe
Zobacz jakie piĂŞkne panie sÂą przy wÂładzy- pani Fotyga, Beger, Hojarska, Sobecka...
Jest w czym wybieraĂŚ :devil: Wielu porzuciÂłoby Joasie dla tych paĂą :devil:
DziÂś na pewno nie dostaniemy tego co chcemy-czyli tak jak zwykle
Moze Joasia korzysta z weekendu i biega po boutiquach i galeriach handlowych w poszukiwaniu czarnej spĂłdnicy pasujÂącej do mikoÂłajkowej marynarki :rydzyk: :rydzyk: :cicho:
maxxx

Jednak przez te 2 lata, kiedy Joasia jest obserwowana przez fanĂłw, nauczyÂła siĂŞ do nich troche dostosowywaĂŚ i oczywiÂście z wzajemnoÂściÂą
MoÂże wkoĂącu nas zaakceptowaÂła :rozglada: WkoĂącu nie robimy Jej nic zÂłego a wrecz przeciwnie :rozglada:
Takie tÂłumaczenie mnie nie przekonuje
W koĂącu mogli mu daĂŚ wolny weekend a pracujÂący czwartek i piÂątek
A Joasi daÌ odpocz¹Ì przed weekendem
To jest tak jak Ty byÂś chciaÂł Âżeby ÂświeciÂło sÂłonko-a tu pada deszcz :x
Nie ma si³y-My musimy siê zaj¹Ì tym grafikiem tvn-u :!:
Zobacz jakie piĂŞkne panie sÂą przy wÂładzy- pani Fotyga, Beger, Hojarska, Sobecka...
Jest w czym wybieraĂŚ Wielu porzuciÂłoby Joasie dla tych paĂą
nie chce nikogo obraÂżac wiĂŞc nie napisze to co chciaÂłem :tanczy:
Moze Joasia korzysta z weekendu i biega po boutiquach i galeriach handlowych w poszukiwaniu czarnej spĂłdnicy pasujÂącej do mikoÂłajkowej marynarki
MyÂślisz,Âże Nam chce zrobiĂŚ niespodzianke :tanczy: JeÂśli tak to juÂż nic nie mowmy :xx:
A moÂże wyprostowuje koÂści-bo tyle siĂŞ nastoi w tym magazynie :D :klamca:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

MoÂże wkoĂącu nas zaakceptowaÂła WkoĂącu nie robimy Jej nic zÂłego a wrecz przeciwnie
My w koĂącu robimy jej dobrze :rozglada:
Jak sobie poczyta to, co jest na forum o niej napisane, to od razu cieplej na serduszku siĂŞ Joasi robi :tanczy:
To jest tak jak Ty byÂś chciaÂł Âżeby ÂświeciÂło sÂłonko-a tu pada deszcz
Nie ma si³y-My musimy siê zaj¹Ì tym grafikiem tvn-u
MoÂże uda mi siĂŞ tam zatrudniĂŚ :rydzyk: :rydzyk:
Nie doœÌ, ¿e bêdê mia³ Joasie na oku i bêdê mia³ na co oko zarzuciÌ, to jeszcze poustawiam tak grafik, bu Joasia by³a odpowiednio eksponowana :tanczy:
Na pewno bym JÂą podczas kampanii do sejmu wysÂłaÂł :spiewa:
MyÂślisz,Âże Nam chce zrobiĂŚ niespodzianke JeÂśli tak to juÂż nic nie mowmy
A moÂże wyprostowuje koÂści-bo tyle siĂŞ nastoi w tym magazynie
AÂśka to cwaniak :uhh: Pewnie jak materiaÂł leci to siada sobie na jakimÂś fotelu wygodnym :spiewa:
Chocia¿ nó¿ki Joasiowe powinny wytrzymaÌ te 20 minutek na stoj¹co :cicho:
No o sukience lepiej juÂż nie wspominac :stop: Bo jeÂśli to ma byĂŚ niespodzianka, to my nic nie wiemy :stop:
maxxx

My w koĂącu robimy jej dobrze
Jak sobie poczyta to, co jest na forum o niej napisane, to od razu cieplej na serduszku siĂŞ Joasi robi
Czyli,Âże co nie powinniÂśmy ani na chwile zaprzestawaĂŚ pisania tu bo a nuÂż raz na rok tu zajrzy a tu cisza-zbÂłaÂźnimy siĂŞ :xx:
Ciekawe czy chociaÂż zwiekszamy temperature Jej serduszka chociaÂż o ¼ stopnia Celsjusza :D
MoÂże uda mi siĂŞ tam zatrudniĂŚ
Nie doœÌ, ¿e bêdê mia³ Joasie na oku i bêdê mia³ na co oko zarzuciÌ, to jeszcze poustawiam tak grafik, bu Joasia by³a odpowiednio eksponowana
Na pewno bym JÂą podczas kampanii do sejmu wysÂłaÂł
PodobajÂą mi siĂŞ zaÂłoÂżenia-wiĂŞc idÂź tam prosze :rydzyk: Wyeksponuj JÂą tak Âżeby byÂła widoczna prawie ciÂągle :tanczy:
AÂśka to cwaniak Pewnie jak materiaÂł leci to siada sobie na jakimÂś fotelu wygodnym
Nie wiem czy by ta zabawa byÂła warta Âświeczki :devil: Bo krĂłtkie te materiaÂły -jakieÂś 4 minutki zwykle :aniol:
Chocia¿ nó¿ki Joasiowe powinny wytrzymaÌ te 20 minutek na stoj¹co
Tak sobie Âżartujemy troche ale tak na szybko analizujÂąc to wiekszosc osĂłb pracuje w redakcji na siedzÂąco :D Ale nie Joasia :aniol:

Sukienka :aniol:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

No i mamy ... Prosto z Polski.... znaczy siĂŞ Prosto z Sejmu... :devil: :devil: :devil: :twisted:
na szczĂŞÂście w nieszczĂŞÂściu ;) dzisiejszy wyglÂąd AÂśki to "powtĂłrka z rozrywki".
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Czyli,Âże co nie powinniÂśmy ani na chwile zaprzestawaĂŚ pisania tu bo a nuÂż raz na rok tu zajrzy a tu cisza-zbÂłaÂźnimy siĂŞ
Ciekawe czy chociaÂż zwiekszamy temperature Jej serduszka chociaÂż o ¼ stopnia Celsjusza
GÂłupio by wyszÂło, jakbyÂśmy np. na tydzieĂą przestali pisaĂŚ i akurat wtedy Joasia by tu zajrzaÂła :shock: MogÂłaby siĂŞ pogniewaĂŚ :evil:
MoÂże przy dobrych wiatrach czasem uda siĂŞ rozgrzaĂŚ jej serduszko o ¾ stopnia Celsjusza :rydzyk:
Tylko ostroÂżnie :stop: Nie moÂżemy serducha przegrzaĂŚ :nie:
PodobajÂą mi siĂŞ zaÂłoÂżenia-wiĂŞc idÂź tam prosze Wyeksponuj JÂą tak Âżeby byÂła widoczna prawie ciÂągle
Ale nie mogĂŞ naraziĂŚ Joasi by siĂŞ przemĂŞczaÂła :nie:
MojÂą pierwszÂą decyzjÂą byÂłoby zastÂąpienie monitorĂłw plakatem Joasi :devil:
Wtedy byÂłaby widoczna ciÂągle :tanczy: No i dobrze wyekspoowana :aniol:
Nie wiem czy by ta zabawa byÂła warta Âświeczki Bo krĂłtkie te materiaÂły -jakieÂś 4 minutki zwykle
A wiesz, jak przez 4 minuty moÂżna sobie fryzure poprawiĂŚ :?:
Albo pazurki podpiÂłowaĂŚ :tanczy:
Tak sobie Âżartujemy troche ale tak na szybko analizujÂąc to wiekszosc osĂłb pracuje w redakcji na siedzÂąco Ale nie Joasia
Joasia musi siê jakoœ wyró¿niaÌ :D Niech tylko poprowadzi kiedyœ PzP, to nawet czasem pochodzi sobie po studio :devil:
No i mamy ... Prosto z Polski.... znaczy siĂŞ Prosto z Sejmu...
na szczĂŞÂście w nieszczĂŞÂściu dzisiejszy wyglÂąd AÂśki to "powtĂłrka z rozrywki".
Nawet nie mia³em czasu w³¹czyÌ ;(
A co, jak¹œ konwencje zamiast Joasi puœcili :?: :evil: :evil:
epsztajnek

A co, jak¹œ konwencje zamiast Joasi puœcili :?: :evil: :evil:
Gorzej :twisted: Wszystko zaczê³o siê punktualnie. Joanna zd¹¿y³a zapowiedzieÌ pierwszy temat. I w trakcie pierwszego reporta¿u pojawi³a siê Brygida z zapowiedzi¹ , a nastêpnie nast¹pi³a transmisja na ¿ywo przemówienia prezydenta Kaczyùskiego w Sejmie... :<
No i tyle byÂło dziÂś Joanny.
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Gorzej Wszystko zaczê³o siê punktualnie. Joanna zd¹¿y³a zapowiedzieÌ pierwszy temat. I w trakcie pierwszego reporta¿u pojawi³a siê Brygida z zapowiedzi¹ , a nastêpnie nast¹pi³a transmisja na ¿ywo przemówienia prezydenta Kaczyùskiego w Sejmie...
No i tyle byÂło dziÂś Joanny.
No to szczyt wszystkiego :evil: :evil: :evil:
WyszÂło na to, Âże KaczyĂąski jest waÂżniejszy niÂż Nasza Joasia ;( ;(
On po raz setny gadaÂł to samo, tylko zachĂŞcaÂł, Âżeby na braciszka gÂłosowaĂŚ, a Joasia zajmowaÂła siĂŞproblemami zwykÂłych ludzi :x :x :x
I tak dobrze, Âże przerwali podczas materiaÂłu, a nie podczas Joasiowej zapowiedzi :shock: :shock:
Ja miaÂłem to szczĂŞÂście, Âże w tym tygodniu zaÂżyÂłem dosyĂŚ sporo Joasi, bo widziaÂłem aÂż cztery wydania PzP, no plus to czwartkowe z zaskoczenia, ale tylko poÂżegnanie ;(
maxxx

arczi pisze:No to szczyt wszystkiego
WyszÂło na to, Âże KaczyĂąski jest waÂżniejszy niÂż Nasza Joasia
No teÂż nie wiem co o tym sÂądziĂŚ :shock: :shock: Skandal jakis powinni mu kazaĂŚ zaczekaĂŚ 20 minut-bo by siĂŞ staÂło :stop:
Tymbardziej,Âże mĂłwiÂł coÂś do Polonii,i do ludzi Âżeby wracali z Zachodu do kraju :devil:
To juÂż prĂŞdzej widok Joasi zachĂŞci Âżeby zostaĂŚ :D
A szkoda to komentowaĂŚ :evil: :evil:
Ja miaÂłem to szczĂŞÂście, Âże w tym tygodniu zaÂżyÂłem dosyĂŚ sporo Joasi, bo widziaÂłem aÂż cztery wydania PzP, no plus to czwartkowe z zaskoczenia, ale tylko poÂżegnanie
To ja nie widzia³em pi¹tkowego i chyba poniedzialkowego pó³-dlatego dziœ chcia³em to nadrobiÌ ;(
arczi
Fan Forum
Fan Forum

No teÂż nie wiem co o tym sÂądziĂŚ Skandal jakis powinni mu kazaĂŚ zaczekaĂŚ 20 minut-bo by siĂŞ staÂło
Tymbardziej,Âże mĂłwiÂł coÂś do Polonii,i do ludzi Âżeby wracali z Zachodu do kraju
Tak, na pewno KaczyĂąski tych ludzi zachĂŞci do powrotu :devil:
Rzeczywiœcie nie wiem, jak on ma czelnoœÌ o 17:10 wparowywaÌ i robiÌ jakieœ wyst¹pienia :evil: Mogli mu tam powiedzieÌ 'Panie prezydencie Joasia Kryùska na wizji, musimy poczekaÌ kilkanaœcie minutek' :devil:
To juÂż prĂŞdzej widok Joasi zachĂŞci Âżeby zostaĂŚ
A szkoda to komentowaĂŚ
OczywiÂście zostaĂŚ w kraju a nie zagranicÂą :stop: MusiaÂłem to uÂściÂśliĂŚ :devil:
Jakby siĂŞ zaczĂŞÂła pojawiaĂŚ wiĂŞcej, to Polska odczuÂłaby nagÂły napÂływ teÂż obcokrajowcĂłw, ktĂłrzy nie posiadajÂą Âładnych prezenterek :devil:
To ja nie widzia³em pi¹tkowego i chyba poniedzialkowego pó³-dlatego dziœ chcia³em to nadrobiÌ
Jedyna rada to po prostu nagrywanie w³¹czaÌ na 17:10 :aniol:
Wtedy nie bĂŞdzie przykrych sytuacji :nie:
maxxx

Tak, na pewno KaczyĂąski tych ludzi zachĂŞci do powrotu
Tak potwierdzam-na pewno :devil:
Rzeczywiœcie nie wiem, jak on ma czelnoœÌ o 17:10 wparowywaÌ i robiÌ jakieœ wyst¹pienia Mogli mu tam powiedzieÌ 'Panie prezydencie Joasia Kryùska na wizji, musimy poczekaÌ kilkanaœcie minutek'
Ale to tez wina tvn24-przecie¿ mogli go puœciÌ z odtworzenia o wpó³do i tak potem tr¹bi¹ o tym samym w kó³ko to by mieli przerywnik-w nat³oku krzyków kampanijnych stonowany wrecz usypiaj¹cy g³os pana Lecha :D
OczywiÂście zostaĂŚ w kraju a nie zagranicÂą MusiaÂłem to uÂściÂśliĂŚ
Tak jest :D DokÂładnie o to mi chodziÂło :tanczy:
Jakby siĂŞ zaczĂŞÂła pojawiaĂŚ wiĂŞcej, to Polska odczuÂłaby nagÂły napÂływ teÂż obcokrajowcĂłw, ktĂłrzy nie posiadajÂą Âładnych prezenterek
Tylko nie AnglikĂłw-ale nie uogĂłlniajmy.Po co powodowaĂŚ konflikty :spiewa:
Myslisz,Âże Joasia jest w stanie spowodowac wzrost PKB :mhm:
Jedyna rada to po prostu nagrywanie w³¹czaÌ na 17:10
Wtedy nie bĂŞdzie przykrych sytuacji
No niby tak ale w moim domu to jest tak,Âże jak 5 minut zostawisz tvn24 to zaraz juÂż co innego puszczone :evil: I by siĂŞ mogÂło nagraĂŚ jak pani KwaÂśniewska uczy jak siĂŞ je bezy :devil: Chyba,Âże juÂż nie ma tego programu :stop:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Ale to tez wina tvn24-przecie¿ mogli go puœciÌ z odtworzenia o wpó³do i tak potem tr¹bi¹ o tym samym w kó³ko to by mieli przerywnik-w nat³oku krzyków kampanijnych stonowany wrecz usypiaj¹cy g³os pana Lecha
Widocznie trzeba tam kogoÂś zatrudniĂŚ d/s strategii :spiewa: :spiewa:
Kompletnie siĂŞ nie znajÂą na rzecz :nie: AÂż dziw bierze, skÂąd oni siĂŞ nauczyli telewizje informacyjnÂą robiĂŚ :devil: Bo do ztrudniania fajnych repoterek to majÂą oko :tanczy:
Ale niech siĂŞ nauczÂą puszczaĂŚ konferencje w odpowiednim miejscu i czasie :spiewa:
Tylko nie AnglikĂłw-ale nie uogĂłlniajmy.Po co powodowaĂŚ konflikty
Myslisz,Âże Joasia jest w stanie spowodowac wzrost PKB
Nie chciaÂłbyÂś, Âżeby angole w Polsce na zmywaku pracowaÂły :devil: :>
A czy Joasia spowodowaÂłaby wzrost PKB to nie wiem, nie jestem Âżadnym ekonomistÂą :stop:
Ale pewnie jakiÂś wkÂład w rozwĂłj trystyki ma, bo ludzie przyjeÂżdÂżajÂą do Polski jÂą oglÂądaĂŚ :tanczy: :tanczy:
Joasia potrafi robiĂŚ przysrosty :tanczy: , ale mam nadzieje, Âże nie naturalne :rozglada:
Bo taka wÂłaÂściwoÂśc byÂłaby dziwna i zastanawiajÂąca :hmm:
No niby tak ale w moim domu to jest tak,Âże jak 5 minut zostawisz tvn24 to zaraz juÂż co innego puszczone I by siĂŞ mogÂło nagraĂŚ jak pani KwaÂśniewska uczy jak siĂŞ je bezy Chyba,Âże juÂż nie ma tego programu
CaÂły czas jest ten program :? Jolka wyciÂąga teÂż w nim kilofa z torebki :shock:
Troche to dziwne :hmm: W kaÂżdym razie, jak uczyĂŚ stylu to niech zacznie od swojego mĂŞÂża, bo on ma jakieÂś dziwne zdolnoÂści do gadania bzdur i do chwiana siĂŞ :shock:
I chyba nie chodzi tu o chorÂą goleĂą :nie:
epsztajnek

To tak na pocieszenie, dzisiejsza jedyna zapowiedÂź i rozbiegane Âźrenice Joanny czytajÂące z promptera, wywoÂłujÂące, jak zwykle, sÂłodki dreszcz emocji :P
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

No i film ze œrodowego wydania. Niestety ma a¿ 50 MB ale uzna³em , ¿e barbarzyùstwem by³o by zbytnio zjechaÌ z rozdzielczoœci¹ w dó³ :) Na pocz¹tku 10 sekund stopklatki abyœcie mogli przyjrzeÌ siê nowym joasiowym spodniom . A swoj¹ drog¹ to pomyœla³em, ¿e piêknie ( zmys³owo :P ) wygl¹da³a by bez marynarki - tylko w golfie i spodniach - ca³a na czarno :tanczy:
http://www.savefile.com/files/1074169
ODPOWIEDZ