Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

To tak na pocieszenie, dzisiejsza jedyna zapowiedÂź i rozbiegane Âźrenice Joanny czytajÂące z promptera, wywoÂłujÂące, jak zwykle, sÂłodki dreszcz emocji
I jak zwykle na poczÂątek profil Joasi :tanczy: :tanczy:
No i film ze œrodowego wydania. Niestety ma a¿ 50 MB ale uzna³em , ¿e barbarzyùstwem by³o by zbytnio zjechaÌ z rozdzielczoœci¹ w dó³ Na pocz¹tku 10 sekund stopklatki abyœcie mogli przyjrzeÌ siê nowym joasiowym spodniom .
Joasia w kiepskiej rozdzielczoœci i tak by³aby boska, no ale jak mo¿na obejrzeÌ w lepszej, to po co ogl¹¹daÌ w gorszej :devil: :devil:
A swojÂą drogÂą to pomyÂślaÂłem, Âże piĂŞknie ( zmysÂłowo ) wyglÂądaÂła by bez marynarki - tylko w golfie i spodniach - caÂła na czarno
Ten golfik co miaÂła do mikoÂłajowej marynarki byÂł Âświetny :tanczy: :tanczy:
Joasi jest bardzo do twarzy w czerni :D I jeszcze makijaÂż w wersji dark :aniol: :aniol:
DziĂŞki za capsy i filmik :tanczy: :tanczy: JakoÂś siĂŞ dziĂŞki temu przeÂżyje niedziele :devil:

PS. Albo mnie oczy mylÂą, albo Joasia na sobotnie wydanie siĂŞ przebraÂła :shock:
Ta kobieta dba o ka¿dy szczegó³ :tanczy: Pewnie chce, byœmy mieli wiêksze urozmaicenie :lol2:
No chyba, ze to wina oÂświetlenia, ale nie sÂądzĂŞ :nie:
Poza tym, gdzie siĂŞ podziaÂły Joasiowe dziubki, bo ostatnio jakoÂś na to uwagi nie zwrĂłciÂłem :shock: SÂą jeszcze :?:
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Poza tym, gdzie siĂŞ podziaÂły Joasiowe dziubki, bo ostatnio jakoÂś na to uwagi nie zwrĂłciÂłem :shock: SÂą jeszcze
SÂą :D Ale nie rzucajÂą siĂŞ w oczy, poniewaÂż twarz Joanny w momencie zakoĂączenia zapowiedzi pokazywana jest z dalekiego planu. Ale dziĂŞki temu Joanna nie ucieka juÂż wzrokiem na koniec programu :brawa:
maxxx

Post autor: maxxx »

epsztajnek pisze:SÂą Ale nie rzucajÂą siĂŞ w oczy, poniewaÂż twarz Joanny w momencie zakoĂączenia zapowiedzi pokazywana jest z dalekiego planu. Ale dziĂŞki temu Joanna nie ucieka juÂż wzrokiem na koniec programu
Czyli krĂłtko mĂłwiÂąc wzrok wbity w Nas za dziubka z bliÂższego planu :tanczy:
Wiadomo chcialoby siĂŞ komplecik-ale musimy braĂŚ co jest :aniol:
arczi pisze:Ten golfik co miaÂła do mikoÂłajowej marynarki byÂł Âświetny
Swietnie wspó³gra³ z reszt¹ :P A propos czerni :aniol: :to Joasia mog³aby sie tak ubraÌ jak Rylik dzisiaj w Poranku 8)
Ta kobieta dba o ka¿dy szczegó³
Joasia jako Anio³ wie ,¿e diabe³ tkwi w szczegó³ach-ot prosta zasada :aniol:
epsztajnek pisze:To tak na pocieszenie, dzisiejsza jedyna zapowiedÂź i rozbiegane Âźrenice Joanny czytajÂące z promptera, wywoÂłujÂące, jak zwykle, sÂłodki dreszcz emocji
Pocieszenie sie udaÂło :tanczy: Niby diwe Âźrenicy-a cieszÂą :tanczy:

P.S Troszke wspĂłlnymi siÂłami rozruszaliÂśmy wÂątek co mnie niezmiernie cieszy :szalony:

[ Dodano: Nie Wrz 23, 2007 3:46 am ]
*dwie Âźrenice :stop: :stop: :stop: :devil:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
arczi
Fan Forum
Fan Forum

SÂą Ale nie rzucajÂą siĂŞ w oczy, poniewaÂż twarz Joanny w momencie zakoĂączenia zapowiedzi pokazywana jest z dalekiego planu. Ale dziĂŞki temu Joanna nie ucieka juÂż wzrokiem na koniec programu
:tanczy: :tanczy: Troche szkoda dziubka, bo to coÂś oryginalnego ;( ;(
I teraz jest, ale go nie ma :spiewa: Ale trzeba siĂŞ dobrze przyjrzeĂŚ :aniol:
Ale jak nie ucieka wzrokiem, to nie ma co za bardzo pÂłakaĂŚ nad dziubkiem :devil:
Czyli krĂłtko mĂłwiÂąc wzrok wbity w Nas za dziubka z bliÂższego planu
Wiadomo chcialoby siĂŞ komplecik-ale musimy braĂŚ co jest
JeÂśli chodzi o mnie to wolĂŞ wzrok wbity w nas i uÂśmiech niÂż dziubek :tanczy:
Swietnie wspó³gra³ z reszt¹ A propos czerni :to Joasia mog³aby sie tak ubraÌ jak Rylik dzisiaj w Poranku
Nie widziaÂłem jej, wiĂŞc nie oceniam :nie:
Ale wydaje mi siĂŞ, Âże Joasia duÂżo lepiej prezentuje siĂŞ w ciemnych barwach niÂż w jasnych :cicho:
Joasia jako Anio³ wie ,¿e diabe³ tkwi w szczegó³ach-ot prosta zasada
I potrafi tÂą zasade Âświetnie wykorzystaĂŚ :tanczy:
Bo w Joasiowym sposobie bycia nie ma nic przypdakowego :nie:
P.S Troszke wspĂłlnymi siÂłami rozruszaliÂśmy wÂątek co mnie niezmiernie cieszy
No wczoraj to istne oblĂŞÂżenie przeÂżyÂł wÂątek :tanczy: :tanczy:
JuÂż dawno tak czĂŞsto nie odwiedzaliÂśmy Joasi :aniol:
maxxx

Troche szkoda dziubka, bo to coÂś oryginalnego
I teraz jest, ale go nie ma Ale trzeba siĂŞ dobrze przyjrzeĂŚ
Ale jak nie ucieka wzrokiem, to nie ma co za bardzo pÂłakaĂŚ nad dziubkiem
AleÂś to wytÂłumaczyÂł. :D Jak bym tu zajrzaÂł pierwszy raz to bym nie wiedziaÂł o czym mĂłwisz :tanczy: Fakt-nie ma co pÂłakaĂŚ nad dziubkiem,nad dziubkiem trzeba siĂŞ zachwycaĂŚ :P
JeÂśli chodzi o mnie to wolĂŞ wzrok wbity w nas i uÂśmiech niÂż dziubek
A ja czytaÂłem,Âże nie wszystkim podobajÂą siĂŞ dziubki :hmm: Kiedys spotkaÂłem sie z opiniÂą ,Âże to jest obrzydliwe :shock: :shock:
Nie widziaÂłem jej, wiĂŞc nie oceniam
Ale wydaje mi siĂŞ, Âże Joasia duÂżo lepiej prezentuje siĂŞ w ciemnych barwach niÂż w jasnych
CaÂła na czarno:mini i szpilki-no mniej wiĂŞcej to co chcemy :brawa: AÂż JaruÂś na koniec mĂłwi:'Tak patrze na paniÂą i w Âżyciu bym ine powiedziaÂł,Âże pani potrafi siĂŞ biĂŚ..'-ale faktycznie zamotany byÂł trochĂŞ :devil:
Bo ciemne barwy powodujÂą fajny kontrast pomiĂŞdzy Jej kolorem wÂłosĂłw-to chyba caÂła tajemnica :aniol:
I potrafi tÂą zasade Âświetnie wykorzystaĂŚ
Bo w Joasiowym sposobie bycia nie ma nic przypdakowego
Nawet My nie trafiliÂśmy siĂŞ Jej przez przypadek-to byÂło wszystko zgrabnie zaplanowane :tanczy:
No wczoraj to istne oblĂŞÂżenie przeÂżyÂł wÂątek
JuÂż dawno tak czĂŞsto nie odwiedzaliÂśmy Joasi
dziÂś trochĂŞ spokojniej ale przy niedzieli trzeba odpoczaĂŚ :aniol: ChociaÂż z JoasiÂą to My siĂŞ nie mĂŞczymy :nie: :klamca: :P :P
arczi
Fan Forum
Fan Forum

AleÂś to wytÂłumaczyÂł. Jak bym tu zajrzaÂł pierwszy raz to bym nie wiedziaÂł o czym mĂłwisz Fakt-nie ma co pÂłakaĂŚ nad dziubkiem,nad dziubkiem trzeba siĂŞ zachwycaĂŚ
No ale znasz siĂŞ na retoryce, wiĂŞc wiesz o co chodzi :tanczy:
W ogĂłle nad caÂłoksztaÂłtem Joasi moÂżna siĂŞ zachwycaĂŚ :brawa:
A ja czytaÂłem,Âże nie wszystkim podobajÂą siĂŞ dziubki Kiedys spotkaÂłem sie z opiniÂą ,Âże to jest obrzydliwe
TeÂż to czytaÂłem :hmm: I Pochanke teÂż za to pojechali kiedyÂś :x
CaÂła na czarno:mini i szpilki-no mniej wiĂŞcej to co chcemy AÂż JaruÂś na koniec mĂłwi:'Tak patrze na paniÂą i w Âżyciu bym ine powiedziaÂł,Âże pani potrafi siĂŞ biĂŚ..'-ale faktycznie zamotany byÂł trochĂŞ
Bo ciemne barwy powodujÂą fajny kontrast pomiĂŞdzy Jej kolorem wÂłosĂłw-to chyba caÂła tajemnica
No to wykapana Joasia :spiewa: :spiewa: Tylko kolor wÂłsoĂłw nie ten :uhh:
Nawet My nie trafiliÂśmy siĂŞ Jej przez przypadek-to byÂło wszystko zgrabnie zaplanowane
Ciekawe czy jak byÂła maÂła, to sobie zaplanowaÂła, Âże zostanie dziennikarkÂą, czy po prostu tak wyszÂło :rozglada:
dziÂś trochĂŞ spokojniej ale przy niedzieli trzeba odpoczaĂŚ ChociaÂż z JoasiÂą to My siĂŞ nie mĂŞczymy
No dziÂś maÂłe oderwanie od AÂśki :tanczy:
Nie moÂżna jej co dzieĂą wychwalaĂŚ :spiewa:
maxxx

No ale znasz siĂŞ na retoryce, wiĂŞc wiesz o co chodzi
W ogĂłle nad caÂłoksztaÂłtem Joasi moÂżna siĂŞ zachwycaĂŚ
Tak!! :D I nawet nie trzeba siĂŞ znaĂŚ na retoryce do tego :aniol: Podziwiania oczywiÂście :aniol:
TeÂż to czytaÂłem I Pochanke teÂż za to pojechali kiedyÂś
Nie kaÂżdy musi dziubki uwielbiaĂŚ-ale Âżeby odrazu aÂż taka krytyka :? :?
No to wykapana Joasia Tylko kolor wÂłsoĂłw nie ten
Tylko Ona pomaga partii kobiet :spiewa: Tym siê ró¿ni miedzy innymi od Joanny :aniol:
Ciekawe czy jak byÂła maÂła, to sobie zaplanowaÂła, Âże zostanie dziennikarkÂą, czy po prostu tak wyszÂło
Ja stawiam ,Âże miaÂła taki plan 8) MoÂże nie od zawsze ale kiedys tak sobie postanowiÂła :spiewa: Pewnie taki maÂły uparciuch z Niej :P Mam nadzieje,Âże sie kiedys tego dowiemy w jakimÂś wywiadzie :aniol:
Nie moÂżna jej co dzieĂą wychwalaĂŚ
DziÂś jesteÂśmy powÂściagliwi-ale i tak to idealnie nie wychodzi :hmm:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Tak!! I nawet nie trzeba siĂŞ znaĂŚ na retoryce do tego Podziwiania oczywiÂście
ZdziwiÂłbyÂś siĂŞ :spiewa: Jak chodzi o Joasie to bez znajomoÂści retoryki ani rusz pewnie :spiewa:
MyÂśle, Âże w tej materii, Ojciec R by nas wspomĂłgÂł :tanczy:
Nie kaÂżdy musi dziubki uwielbiaĂŚ-ale Âżeby odrazu aÂż taka krytyka
Dziubki mogÂą siĂŞ niektĂłrym wydawaĂŚ dziwne, lae na pewno nie sÂą obrzydliwe :nie:
Jakby je robiÂł jakiÂś dajmy na to ÂŁyÂżwiĂąski patrzÂąc do kamery to i owszem- ohyda :x :x
Tylko Ona pomaga partii kobiet Tym siê ró¿ni miedzy innymi od Joanny
MoÂże Joasia popiera Parie Kobiet :shock: :hmm: Viekawe czy teÂż by siĂŞ tak rzuciÂła na chÂłopa na ulicy, jakby komuÂś krzywde chciaÂł zrobiĂŚ :devil:
Ja stawiam ,Âże miaÂła taki plan MoÂże nie od zawsze ale kiedys tak sobie postanowiÂła Pewnie taki maÂły uparciuch z Niej Mam nadzieje,Âże sie kiedys tego dowiemy w jakimÂś wywiadzie
No to musiaÂła mieĂŚ kupe zapaÂłu i szczĂŞÂścia, Âże potrafiÂła siĂŞ z Siemiatycz wybiĂŚ i wbiĂŚ do tvn24 :tanczy: ChociaÂż przecieÂż na swojej drodze dziennikarskiej jeszcze zachaczyÂła o TAI :tanczy: :tanczy: Zdolniacha :lol2:
DziÂś jesteÂśmy powÂściagliwi-ale i tak to idealnie nie wychodzi
A dziÂś to juÂż w ogĂłle :spiewa: :spiewa:

PS. ByÂła Joasia w PzP :?: Nie miaÂłem okazji zobaczyĂŚ ;(
maxxx

ZdziwiÂłbyÂś siĂŞ Jak chodzi o Joasie to bez znajomoÂści retoryki ani rusz pewnie
MyÂśle, Âże w tej materii, Ojciec R by nas wspomĂłgÂł
No wiesz jeÂśli mĂłwimy o dokÂładniejszym poznaniu Joasi to na pewno,ale jeÂśli chodzi o powierzchownoÂśc to nawet retoryka nie potrzebna :spiewa:
Dziubki mogÂą siĂŞ niektĂłrym wydawaĂŚ dziwne, lae na pewno nie sÂą obrzydliwe
Jakby je robiÂł jakiÂś dajmy na to ÂŁyÂżwiĂąski patrzÂąc do kamery to i owszem- ohyda
MoÂżemy zaÂłoÂżyĂŚ,Âże ktoÂś to kiedyÂś musial zobaczyĂŚ i dlatego tak mu siĂŞ fatalnie kojarzÂą dziubki :? Jestem niemal pewien,Âże kaÂżdy moÂże siĂŞ do dziubkĂłw serwowanych przez Joasie przekonaĂŚ :tanczy:
MoÂże Joasia popiera Parie Kobiet Viekawe czy teÂż by siĂŞ tak rzuciÂła na chÂłopa na ulicy, jakby komuÂś krzywde chciaÂł zrobiĂŚ
Joasia w pracy to chyba nie ma z tym problemu z dyskryminacja :roll: Bo tam nawet chyba dominuja panie :tanczy: I bardzo dobrze :P Ale faceci teÂż sÂą potrzebni tam oczywiÂście :spiewa:
A co do obrony:to Joasia by takiego delikwenta zmroziÂła wzrokiem Ice Queen 8) I pozamiatane. :D
No to musiaÂła mieĂŚ kupe zapaÂłu i szczĂŞÂścia, Âże potrafiÂła siĂŞ z Siemiatycz wybiĂŚ i wbiĂŚ do tvn24 ChociaÂż przecieÂż na swojej drodze dziennikarskiej jeszcze zachaczyÂła o TAI Zdolniacha
Tutaj nie ma Âżadnych wÂątpliwoÂści :aniol:
A dziÂś to juÂż w ogĂłle
Czasami tak musi byĂŚ ;( A poza tym forum siĂŞ wiesza ciÂągle :neutral:
PS. ByÂła Joasia w PzP Nie miaÂłem okazji zobaczyĂŚ
Ja nie wiem :shock: Przed chwilÂą wrĂłciÂłem ;( ;( ;(
MyÂślĂŞ,Âże byÂła-ma ktoÂś choĂŚ coÂś na dowĂłd :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:
Lekki wstyd :red: Ale Joasia wie,Âże to nie specjalnie :nie: :nie: :devil:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

No wiesz jeÂśli mĂłwimy o dokÂładniejszym poznaniu Joasi to na pewno,ale jeÂśli chodzi o powierzchownoÂśc to nawet retoryka nie potrzebna
Ale czymÂże jest powierzchowne poznanie Joasi :roll:
Jeœ³i ktoœ siê ni¹ interesuje, to musi wejœc w jej duszê, w g³êbiê :devil:
Co niniejszym czynimy :tanczy:
MoÂżemy zaÂłoÂżyĂŚ,Âże ktoÂś to kiedyÂś musial zobaczyĂŚ i dlatego tak mu siĂŞ fatalnie kojarzÂą dziubki Jestem niemal pewien,Âże kaÂżdy moÂże siĂŞ do dziubkĂłw serwowanych przez Joasie przekonaĂŚ
Nie mam chyba nic wiĂŞcej w sprawie dziubkĂłw do dodania :devil:
ZwÂłaszcza, Âże w obecnej sytuacji, gdy Joasia jest bliÂżej ludzi i bliÂżej ludzikich spraw, to prawie dziubeczkĂłw nie widaĂŚ ;(
Joasia w pracy to chyba nie ma z tym problemu z dyskryminacja Bo tam nawet chyba dominuja panie I bardzo dobrze Ale faceci teÂż sÂą potrzebni tam oczywiÂście
A co do obrony:to Joasia by takiego delikwenta zmroziÂła wzrokiem Ice Queen I pozamiatane.
Tylko Âżeby te kobity tam nie zaÂłoÂżyÂły Âżadnej unii przeciwko panom :stop: :stop:
Bo w takiej zaÂłodze, to rzeczywiÂście panowie nie mieliby Âłatwego Âżycia z jakimiÂś feministkami czy coÂś :roll:
Ja nie wiem Przed chwilÂą wrĂłciÂłem
MyÂślĂŞ,Âże byÂła-ma ktoÂś choĂŚ coÂś na dowĂłd
Lekki wstyd Ale Joasia wie,Âże to nie specjalnie
Ale wiadomo, Âże byÂła- Porada porankowaÂł dziÂś :spiewa:
Ciekawe jak siĂŞ Joasia zaprezentowaÂła :mhm:
Pewnie dziÂś na biaÂło, bo juÂż dawno tego koloru nie byÂło, ale mnie to siĂŞ czerĂą marzy :rydzyk:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

ChciaÂłem wrzuciĂŚ capsy, ale skoro nie widzieliÂście to trochĂŞ cierpliwoÂści i wrzucĂŞ filmik. Bo to trzeba zobaczyĂŚ... Jak za dobych czasĂłw Podsumowania Dnia... po prostu AnioÂł :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk: Granatowa marynarka, czarne spodnie, jasne pantofelki , co raz bardziej dÂłuÂższe wÂłosy (ciiiiiiiii :cicho: bo je znowu podetnie :( )

[ Dodano: Pon Wrz 24, 2007 11:56 pm ]
http://www.savefile.com/files/1078183
maxxx

arczi pisze:Jeœ³i ktoœ siê ni¹ interesuje, to musi wejœc w jej duszê, w g³êbiê
Co niniejszym czynimy
Weszliœmy :shock: Jest g³êbia ogromna :tanczy: Ale p³yniemy :aniol: Jest Nam ³atwiej widz¹Ì Joasiê na horyzoncie :P Co do duszy-to ju¿ ja nie œmia³bym :roll: Mo¿e kiedyœ :cicho:
ZwÂłaszcza, Âże w obecnej sytuacji, gdy Joasia jest bliÂżej ludzi i bliÂżej ludzikich spraw, to prawie dziubeczkĂłw nie widaĂŚ
Ah bo mĂłwi w wiĂŞkszoÂści o samych smutnych rzeczach i tragediach wiĂŞc Jej wyczucie nie pozwala robiĂŚ dziubkĂłw ;(
Ale czasem moÂżna jeszcze zaobserwowaĂŚ ;) Szkoda,Âże nie aÂż tle jak dawniej w Serwisach :(
Tylko Âżeby te kobity tam nie zaÂłoÂżyÂły Âżadnej unii przeciwko panom
Bo w takiej zaÂłodze, to rzeczywiÂście panowie nie mieliby Âłatwego Âżycia z jakimiÂś feministkami czy coÂś
Nie bedzie tak Âźle :nie: ;) Chyba siĂŞ dobrze uzupeÂłniaja:panie z panami :brawa:

Ciekawe jak siĂŞ Joasia zaprezentowaÂła
Tak jak zawsze :tanczy: A kolorek:granat i czerĂą-czyli ciemna Joasia-maestria :tanczy:
epsztajnek pisze:ChciaÂłem wrzuciĂŚ capsy, ale skoro nie widzieliÂście to trochĂŞ cierpliwoÂści i wrzucĂŞ filmik. Bo to trzeba zobaczyĂŚ... Jak za dobych czasĂłw Podsumowania Dnia... po prostu AnioÂł Granatowa marynarka, czarne spodnie, jasne pantofelki , co raz bardziej dÂłuÂższe wÂłosy (ciiiiiiiii bo je znowu podetnie )
Na wstepie dziêkuje za filmik-os³odzi³eœ(no z ogromnym udzia³em Joasi :D )mój ¿al ,¿e nie mog³em ogl¹dn¹Ì.Niby to tylko PzP ale Ona tam nigdy nie jest taka sama :nie:

JuÂż wszystko opisaÂłeÂś wiĂŞc nie bede powtarzaÂł;mogĂŞ jedynie dodaĂŚ,Âże miaÂła perfekcyjny makijaÂż :roll:
I ma takÂą fajna mimike twarzy :P ZmieniajÂąca sie w zaleÂżnoÂści od sytuacji-a jak podkreÂśla jakies waÂżne sÂłowo w zapowiedzi to rusza brwiami :tanczy: MoÂże to siĂŞ wydaĂŚ nieistotne ale podÂświadomie siĂŞ odbiera takie rzeczy :aniol:
WÂłoski coraz fajniejsze :cicho: :cicho: :cicho:
arczi
Fan Forum
Fan Forum

ChciaÂłem wrzuciĂŚ capsy, ale skoro nie widzieliÂście to trochĂŞ cierpliwoÂści i wrzucĂŞ filmik. Bo to trzeba zobaczyĂŚ... Jak za dobych czasĂłw Podsumowania Dnia... po prostu AnioÂł Granatowa marynarka, czarne spodnie, jasne pantofelki ,
Jak wspaniale :tanczy: DziĂŞki za filmik :D MoÂżna nadrobiĂŚ zalegÂłoÂści w oglÂądaniu AÂśki, kiedy nie jest siĂŞ jej w stanie zÂłapaĂŚ w tv :aniol:
Nie bedzie tak Âźle Chyba siĂŞ dobrze uzupeÂłniaja:panie z panami
KiedyÂś Joasia prowadziÂła przeglÂąd prasy w parach w weekendy i to chyba byÂł jedyny duet kiedy jÂą widziaÂłem z innym panem z tvn24 :hmm:
WiĂŞcej nie przychodzi mi na myÂśl, ale na pewno dobrze siĂŞ z nimi uÂłoÂżyÂła :devil:
co raz bardziej dÂłuÂższe wÂłosy (ciiiiiiiii bo je znowu podetnie )
WÂłoski coraz fajniejsze
No wÂłaÂśnie juÂż nic nie mĂłwmy :xx: :cicho: Bo zaraz siĂŞ do fryzjera wybierze ;( ;(
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Zdaje siĂŞ, dziÂś Joasia zakatarzona jest :shock: Bo mĂłwi przez nos :?
Gdzie siĂŞ tak zaziĂŞbiÂło biedactwo ;( ;(

Obrazek Obrazek
Obrazek
ODPOWIEDZ