king_kocur pisze:Funckyrella pisze:Co napisaÂła, ano, Âże z Blackiem siĂŞ nie znajÂą, a ona nie ma w zwyczaju opowiadaĂŚ o sobie nieznajomym

A to, Âże innym ,,obcym'' o sobie opowiadaÂła, to juÂż mam nadziejĂŞ doczytaÂłeÂś?
A niech mnie kule bijÂą...

Mo¿e Agata zatem poznaÌ Black Jacka chcia³a - nie odebra³ tych s³ów jak zaproszenia?

:hahaha: A niech mnie ktoÂś powaÂżny zresetuje!!! :devil: MoÂże wĂłwczas sam zacznĂŞ dochodziĂŚ do powyÂższych wnioskĂłw :devil:
Mam rozumieĂŚ, Âże Black nie zrozumiaÂł Agatty zaproszenia na spotkanie, ktĂłre wysÂłaÂła mu w mailu, w ktĂłrym poinformowaÂła, Âże nie ma zwyczaju opowiadania o sobie obcym :> Zatem z tego jasno wynika, Âże nie ma oporĂłw, by z obcymi umawiaĂŚ siĂŞ na spotkania? :hahaha: PogratulowaĂŚ panu umiejĂŞtnoÂści nadinterpretacyjnych pozostaje

:brawa:
king_kocur pisze:Czy ona tego dnia juÂż wiedziaÂła o reakcji fanĂłw?
FanĂłw :> Fana!

Z tego, co mi wiadomo, tylko jeden zrezygnowaÂł

ZresztÂą nie bezpodstawnie :]
Funckyrella pisze:Ale, gdyby Black pozna³ Agatê osobiœcie, mo¿e nawet zaprzyjaŸni³ siê z ni¹, to te¿ musia³ odejœÌ z forum, ¿eby go nikt o koteriê nie pos¹dzi³ :hahaha:
I có¿ by pocz¹³ z t¹ znajomoœci¹, kiedy - przypominam Ci, i¿ dla BJ niemo¿liwym jest uczucie przyjaŸni pomiêdzy kobiet¹ a mê¿czyzn¹

ZwÂłaszcza jeÂśli o takÂą kobietĂŞ jak Agatta siĂŞ rozchodzi

Gdyby zresztÂą byÂło inaczej, ÂświadczyÂłoby to o jakiejÂś jego uÂłomnoÂści jako mĂŞÂżczyzny
marcinkowsky pisze:WÂłaÂśnie chciaÂłem o niego zapytaĂŚ -przecieÂż miaÂł do niedzieli wystÂąpiĂŚ z mowÂą poÂżegnalnÂą :mhm: Wczoraj celowo tu nie zaglÂądaÂłem , bo baÂłem siĂŞ , Âże czara goryczy we mnie siĂŞ przeleje :rozglada:
CzekaĂŚ miaÂł na odpowiedÂź od Agatty do niedzieli, odpowiedÂź przyszÂła wczeÂśniej, nie taka jakiej oczekiwaÂł, wiĂŞc...
Zaraz, zaraz :> Czy ja jestem rzecznikiem BJ'a :mhm: :devil:
CzyÂżbym ja zÂżyÂł siĂŞ z nim najbardziej?
Funckyrella pisze:Al, z Balckiem to ja wolĂŞ na tematy damsko-mĂŞskie nie wchodziĂŚ w dyskusji

Rozumiem, Âże wy dogadujecie siĂŞ na tym gruncie :devil:
CzujĂŞ, Âże znalazÂłem bratniÂą duszĂŞ

A Wy, droga Funcky, wspĂłlnie z jakich dziedzin tematy w gronie poruszacie?

JeÂśli spytaĂŚ moÂżna?
marcinkowsky pisze:Teraz to j¹ chyba urlop cieszy tylko i wy³¹cznie

! :*
I nikt na Boga nie jest w mocy wyrwaĂŚ AgattĂŞ z ramion ukochanego? :ban: